Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
igen én is láttam az előző linkemet, de a klubon belül vannak a statisztikák, ha megnézed a honlapot. csak simán a "Klub"-ra kattintva nem ad be semmilyen linket, ugyanúgy a statisztikák közül másoltam be tegnap is, csak átírták azóta, de meghagyták a régit is a neten, csak honlapról már nem elérhető, ennyi.Nem, van egy örökrangsoruk meg egy örögrangsoruk is xDa lenyeg szvsz az oroGrangsoron van :vMMMSvalaki itt sunnyog tőlük, javították is 😀
www.dvsc.hu/statisztikak/az-edzok-orokrangsorakaszo
www.dvsc.hu/klub/az-edzok-orograngsora
Előbbi a statisztikáknál, utóbbi a klubon belülbaggio
több mint 11 éve
Nem, van egy örökrangsoruk meg egy örögrangsoruk is xDa lenyeg szvsz az oroGrangsoron van :vMMMSvalaki itt sunnyog tőlük, javították is 😀
www.dvsc.hu/statisztikak/az-edzok-orokrangsorakaszo
www.dvsc.hu/klub/az-edzok-orograngsora
Előbbi a statisztikáknál, utóbbi a klubon belül

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
a lenyeg szvsz az oroGrangsoron van :vMMMSvalaki itt sunnyog tőlük, javították is 😀
www.dvsc.hu/statisztikak/az-edzok-orokrangsora
több mint 11 éve
alexist bírom, szóval inkább olyat 😀Filipe Luis is jön a Chelsea-be, ha ezek után sem nyerünk bajnokságot/FA kupát, Arsenal szurkoló leszek 😀Dexxter TailorÉs Özil vagy Sanchez mezt fogsz venni?Sebii

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Még jó ,hogy nem esik szét az Atletico keret....
több mint 11 éve
Filipe Luis is jön a Chelsea-be, ha ezek után sem nyerünk bajnokságot/FA kupát, Arsenal szurkoló leszek 😀Dexxter TailorÉs Özil vagy Sanchez mezt fogsz venni?
több mint 11 éve
Azért a ló túloldalára se essünk át Bayern kapcsán. Guardiola szarráalázta ezzel a csapattal egész Bundesligát, jobban mint egy évvel előtte Heynckes. Kupát ugyanúgy megnyerte. BL-ben csúnya volt az az elődöntős vereség, de én a hype ellenére sem vártam egy újabb döntőt. Sorozatban egymás után bejutni mai fociban szinte képtelenség. Én sem látom túl pozitívan a jövőt, de az eredmények egyelőre Pepet igazolták és amíg ez így lesz, addig nem is fogom őt a pokolba kívánni. Az meg, hogy harcoljanak a helyükért? Még jó. Senkinek sincs bérelt helye. Megnyerték a vb-t, de augusztus végén ha kezdődik a klubidény ez senkit sem fog érdekelni, nem ez fog számítani.
több mint 11 éve
Filipe Luis is jön a Chelsea-be, ha ezek után sem nyerünk bajnokságot/FA kupát, Arsenal szurkoló leszek 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Az a gond Bayern szempontból sajnos, hogy de alkalmasak. Persze sokkal jobb elképzelésekre és felállásokra lenne képes a csapat, de igazából a tiki-taka is megy, csak már idejét múlt rendszer.remélték szerintem, hogy rájön arra, hogy ezek a játékosok nem alkalmasak a tiki-takára.Amadeus91Lehet ekézni Pep-et, de erről a Bayernes vezetés tehet. Mindenki tudta mit lehet tőle várni, egy szisztémát tudott már a Barcában is. Tényleg van olyan aki azt hitte Munchenben, hogy változtatni fog?Tocaőszíntén Götzének kurva szar VB-je volt, volt egyetlen jó mozdulata kb... neki van mit bizonyítani!már az vicc, hogy Götze és Müller nem férnek be, Ribéry meg lassan tolókocsiban tolja a balszélen. Eljön lassan a könnyes búcsú ideje Ribérytől. | meg Guardiola is elhúzhatna a picsába | Visszavonjuk az ajánlatot Kroosnak, mikor Schweinsteiger már járni nem bír a szezon végén, mert fut meccsenként 16 km-t, Thiago meg ugatja csak a német focit, lövése nincs,hogy -10 fokban mit csináljon Hamburgban. Középhátvédbe' meg még mindig Dantét kell bámulni aki - Demichelis méltó utódaként - teljesen passzol David Luiz mellé mind tehetség, mind IQ terén.
Müller az már más tészta.csebi
És 2 éve ez még egy világverő csapat volt, gyökér Guardiola.Amadeus91
több mint 11 éve
remélték szerintem, hogy rájön arra, hogy ezek a játékosok nem alkalmasak a tiki-takára.Lehet ekézni Pep-et, de erről a Bayernes vezetés tehet. Mindenki tudta mit lehet tőle várni, egy szisztémát tudott már a Barcában is. Tényleg van olyan aki azt hitte Munchenben, hogy változtatni fog?Tocaőszíntén Götzének kurva szar VB-je volt, volt egyetlen jó mozdulata kb... neki van mit bizonyítani!már az vicc, hogy Götze és Müller nem férnek be, Ribéry meg lassan tolókocsiban tolja a balszélen. Eljön lassan a könnyes búcsú ideje Ribérytől. | meg Guardiola is elhúzhatna a picsába | Visszavonjuk az ajánlatot Kroosnak, mikor Schweinsteiger már járni nem bír a szezon végén, mert fut meccsenként 16 km-t, Thiago meg ugatja csak a német focit, lövése nincs,hogy -10 fokban mit csináljon Hamburgban. Középhátvédbe' meg még mindig Dantét kell bámulni aki - Demichelis méltó utódaként - teljesen passzol David Luiz mellé mind tehetség, mind IQ terén.
több mint 11 éve
Lehet ekézni Pep-et, de erről a Bayernes vezetés tehet. Mindenki tudta mit lehet tőle várni, egy szisztémát tudott már a Barcában is. Tényleg van olyan aki azt hitte Munchenben, hogy változtatni fog?őszíntén Götzének kurva szar VB-je volt, volt egyetlen jó mozdulata kb... neki van mit bizonyítani!már az vicc, hogy Götze és Müller nem férnek be, Ribéry meg lassan tolókocsiban tolja a balszélen. Eljön lassan a könnyes búcsú ideje Ribérytől. | meg Guardiola is elhúzhatna a picsába | Visszavonjuk az ajánlatot Kroosnak, mikor Schweinsteiger már járni nem bír a szezon végén, mert fut meccsenként 16 km-t, Thiago meg ugatja csak a német focit, lövése nincs,hogy -10 fokban mit csináljon Hamburgban. Középhátvédbe' meg még mindig Dantét kell bámulni aki - Demichelis méltó utódaként - teljesen passzol David Luiz mellé mind tehetség, mind IQ terén.
több mint 11 éve
őszíntén Götzének kurva szar VB-je volt, volt egyetlen jó mozdulata kb... neki van mit bizonyítani!már az vicc, hogy Götze és Müller nem férnek be, Ribéry meg lassan tolókocsiban tolja a balszélen. Eljön lassan a könnyes búcsú ideje Ribérytől. | meg Guardiola is elhúzhatna a picsába | Visszavonjuk az ajánlatot Kroosnak, mikor Schweinsteiger már járni nem bír a szezon végén, mert fut meccsenként 16 km-t, Thiago meg ugatja csak a német focit, lövése nincs,hogy -10 fokban mit csináljon Hamburgban. Középhátvédbe' meg még mindig Dantét kell bámulni aki - Demichelis méltó utódaként - teljesen passzol David Luiz mellé mind tehetség, mind IQ terén.
És 2 éve ez még egy világverő csapat volt, gyökér Guardiola.
több mint 11 éve
őszíntén Götzének kurva szar VB-je volt, volt egyetlen jó mozdulata kb... neki van mit bizonyítani!Ugyanaz a baja szerintem mint a Bayernben, nincs igazán helye. Egyébként szvsz hatalmas zsugás, aki a vilag csapatainak 99%-ban alap húzóember, de ebben a két kurva erős csapatban még ezt nem képes hozni.
több mint 11 éve
Jó lenne több ilyen komolytalan ember a hazai labdarúgásban. Okosan csinálja, 32. évében van már, megmutatta hogy megállja a helyét a nemzetközi labdarúgásban is, most megszedi magát ahogy még a nála milliárdokkal többet kaszáló sztárok is teszik. Sok pénzt megkeresett, de életszínvonal csökkenés nélkül hamar a mekkdonácba kötne ki, tegye fel a kezét aki nem követné a példáját.Huszti ---> Csingcsángcsüntüsi91komolytalan ez az ember...csebi
több mint 11 éve
őszíntén Götzének kurva szar VB-je volt, volt egyetlen jó mozdulata kb... neki van mit bizonyítani!Müller az már más tészta.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
"A játékosaink zöme nappal dolgozott, úgy érkezett az estiJövő héten a Cliftonville-ben pályára lép:
BL-selejtezőre. Miután a Debrecent profi labdarúgók alkotják,
fantasztikus eredmény a döntetlen és az, hogy kapott gól nélkül
megúsztuk a meccset."
Tommy Breslin, az északír Cliftonville szakvezetője a 0-0-s döntetlennel véget ért kedd esti találkozóról."
azigen😀Kenny
"A postás, a rendőr, a villanyszerelő,
A szomszéd, a gázos és a díjbeszedő"
Mindig jövőre
több mint 11 éve
"A játékosaink zöme nappal dolgozott, úgy érkezett az estiBL-selejtezőre. Miután a Debrecent profi labdarúgók alkotják,
fantasztikus eredmény a döntetlen és az, hogy kapott gól nélkül
megúsztuk a meccset."
Tommy Breslin, az északír Cliftonville szakvezetője a 0-0-s döntetlennel véget ért kedd esti találkozóról."
azigen😀
több mint 11 éve
ezt mint milan szurkoló, minden juvesnak küldeném itt a forumon:
több mint 11 éve
Görög rangsor biztos.mi az az orograngsor?JC6www.dvsc.hu/klub/az-edzok-orograngsorakaszoha zsidai kezd nyernek 😀 de ez azért elég szánalmas a legjobb magyar csapattóleaglesmcnabbkondás, mint bajnok edző, ezt kell még tovább ragozni?
baggio
Allegri a Juve új edzője, nemzetközi szinten továbbra se kell olasz csapattal számolni akkor.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
mi az az orograngsor?www.dvsc.hu/klub/az-edzok-orograngsorakaszoha zsidai kezd nyernek 😀 de ez azért elég szánalmas a legjobb magyar csapattóleaglesmcnabbkondás, mint bajnok edző, ezt kell még tovább ragozni?
baggio
több mint 11 éve
Keylor Navas--> Real Madridvalamelyikőtök múlthéten azt mondta hogy a bayernbe ment padozni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Huszti ---> Csingcsángcsüntüsi91Legalább valami ázsai BL-ben szereplő csapathoz ment volna,ahol levezetnek viszonylag nagyobb nevek.
Dehát,Filipovic az ügynöke,azt a pénzéhes kurvát meg csak a közvetítési díj érdekli.
több mint 11 éve
Huszti ---> Csingcsángcsüntüsi91komolytalan ez az ember...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Huszti ---> Csingcsángcsün