Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Október 11.Irány bukarest.Kenny
Ennyire jó volt a szeptemberi meccs? 😀Duff
kit érdekel a szar meccs? 😀
több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Október 11.Irány bukarest.Kenny
Ennyire jó volt a szeptemberi meccs? 😀
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Látszik, hogy közelednek a választások, még itt a Soccer topicban is k*rva nagy az optimizmus XD

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Október közepén Feröerben milyen az időjárás?

Én ott látok egy új Máltára esélyt, ha beköszönt az arrafele szokásos eső&szél kombináció.tüsi91
legcsapadékosabb+ 5-10 fok. Legalább nem kell kérni, hogy fellocsolják a pályát.
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Október közepén Feröerben milyen az időjárás?

Én ott látok egy új Máltára esélyt, ha beköszönt az arrafele szokásos eső&szél kombináció.
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
Legalább az elején túl leszünk az egyik 0 pontos meccsen.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
Október 11.Irány bukarest.

Szeptember 7.: Magyarország-Észak-Írország, 18.00
Október 11.: Románia-Magyarország, 18.00
Október 14.: Feröer-Magyarország, 20.45
November 14.: Magyarország-Finnország, 20.45

2015. március 29.: Magyarország-Görögország, 20.45
Június 13.: Finnország-Magyarország, 18.00
Szeptember 4.: Magyarország-Románia, 20.45
Szeptember 7.: Észak-Írország-Magyarország, 20.45
Október 8.: Magyarország-Feröer, 20.45
Október 11.: Görögország-Magyarország, 18.00

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
A mi helyzetünkben - látva ki a kapitány, kiket válogat és sejtjük mit akar csinálni, mik a tervei - még egy Feröert sem lehet kézlegyintéssel elintézni.
Észak - Írben örülni fogunk az egy pontnak, göröghonban és Bukarestben én már most borítékolom a 0 pontot. Finnek meg sötét ló.
Magyar vagyok, nem egy meccsen voltam már, de nem tudok azért szorítani, hogy ez a válogatott (tudom, még nincs végleges keret), ezzel a kapitánnyal, ilyen hátszéllel és ilyen háttérrel bárhova is kijusson.
Sajnálom.JC6
jepp, ez a "all in MB1" válogatott.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
A mi helyzetünkben - látva ki a kapitány, kiket válogat és sejtjük mit akar csinálni, mik a tervei - még egy Feröert sem lehet kézlegyintéssel elintézni.
Észak - Írben örülni fogunk az egy pontnak, göröghonban és Bukarestben én már most borítékolom a 0 pontot. Finnek meg sötét ló.
Magyar vagyok, nem egy meccsen voltam már, de nem tudok azért szorítani, hogy ez a válogatott (tudom, még nincs végleges keret), ezzel a kapitánnyal, ilyen hátszéllel és ilyen háttérrel bárhova is kijusson.
Sajnálom.JC6
Bezzeg ha Gera is válogatott lenne újra 😛Shilkor
Hollandok ki se mertek volna állni ellenünk

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Sajnálom.JC6
Bezzeg ha Gera is válogatott lenne újra 😛
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Sajnálom.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 027 — Axel Foley
16pont 3.hely.
Északírek nem olyan rosszak.Bazzani
De nem is jók. Volt egy jobb időszakuk, de az utóbbi években visszaestek.Schleck
Úgy értettem nem olyan rosszak, hogy kapásból rámondjuk a 6 pontot.
Hajtós küzdős csapat PL és csempiöncsipp játékosokkal tele.
Mi vagyunk elméletileg a jobbak, de ha csak 4 pont jön össze ellenük én azon sem lepődök meg.

több mint 11 éve
Egy biztos,vagy kijutunk egyenes ágon vagy kiesünk.ebből a csoportból nem fogunk pótselejtezni.Kenny
?Schleck
Jahogy az összes harmadik pótselejtez,azt hittem hogy csak a legjobb X.
Bocs.

több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 180 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nincs miről beszélni messze a leggyengébb csoport a miénk és kiegyenlített is mert egyformán a gyengébb kategóriába tatoznak 😛

Talán a hátsóbb kalapokból az erősebbeket kaptuk de onnan mindenkit verni kell. Innen létszámbővítés nélkül is illett volna tovább jutni így meg főleg. Ha most sem jön össze 12 évig ne induljunk még selejtezőn se.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
az mondjuk biztos, hogy egy pár csoport tagjai irigykedve néznek a miénkre😊
ilyen feltételekkel ebből tényleg illene továbbmenni
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Az elmúlt félévben a pofánkba lett hazudva, hogy az előrelépés megkérdőjelezhetetlen, fejlődünk, a számok nem hazudnak és stb. Ezek alapján ebből a csoportból tovább kellene jutni. Ha nem akkor felakasztani mindenkit.

Most őszintén. A görög jobb csapat, de nem egy világverő, a románok jobbak, de nem világverőek, s itthon abszte verhetőek, a finnek sztem picit gyengébbek, az észak-írek dettó. Feröer meg ugye alap (bár Feröeren nem egy gála meccsre kell készülni, főleg, ha az időjárás is zorddá alakul).

Szóval 4.-ek leszünk, de előreléptünk, mert Zimbabwenak 5-öt rúgtunk edzőmeccsen, de kirúgják a kapitányt és majd jön egy külföldi, aztán kinevezik a kis Mészölyt...

Egyébként azt mondtam faternak, ha kijutunk az EB-re egy meccsre elmegyünk. Ha addig élünk is.
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Egy biztos,vagy kijutunk egyenes ágon vagy kiesünk.ebből a csoportból nem fogunk pótselejtezni.Kenny
?

több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 729
A legjobb 3. automatikusan kint van, a maradék 8 harmadik pedig pótselejtez. Oda talán csak Andorra szintű csapatok nem fognak eljutni... Tehá összesen 5 harmadik helyezett kint lesz, 4 kiesik. Ha sikerül abba a 4-be lennünk akkor tényleg elő az ekével és a sóval.
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Nem olyan könnyű ez a csoport.
Pozitívum:még egy bukaresti vonatos túra.Kenny
mondjuk a legutóbbi mélytorkos után már nem vonatoznék házhoz a pofonért. Nem éri meg a vonatjegy árát.Amadeus91
Lenne néhány megjegyzésed és már vonatból kidobnának😀Asbee
Kelenföldön.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nem olyan könnyű ez a csoport.
Pozitívum:még egy bukaresti vonatos túra.Kenny
mondjuk a legutóbbi mélytorkos után már nem vonatoznék házhoz a pofonért. Nem éri meg a vonatjegy árát.Amadeus91
Lenne néhány megjegyzésed és már vonatból kidobnának😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
egyébként sztem sem akkora kánaán ez, kb a leghulladékabb csoportban vagyunk ahol simán megverhet bárki bárkit ( minusz ferörer de az nem számít ) és nem biztos h a körbeverésekből olyan jól jövünk ki. szvsz jobb lett volna ha van 2 erős, meg 3 szarhalom mellettünk....peach
Szerintem jó ez nekünk, a nálunk gyengébb csapatokat az utóbbi években viszonylag stabilan tudjuk verni, viszont meglepetésekre nem nagyon vagyunk képesek. Ehhez szerintem ez a csoport az ideális.Schleck
ez így igaz, csak sztem a finn-északír nem az a szint mint pl luxemburg-észt, tehát nem vagyunk annyival egyértelműen jobbak mint a kicsik ellen.... finnek ellen legutóbb egy 92. perces góllal nyertünk ugye idegenben, itthon meg Xeltünk velük, ráadásul most sajnos szvsz gyengébbek is vagyunk mint akkor.... szóval pofozzuk le őket, úgy legyen, csak ezek a csapatok szvsz nem akkor outsiderek....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Egy biztos,vagy kijutunk egyenes ágon vagy kiesünk.ebből a csoportból nem fogunk pótselejtezni.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ahogy nézem, akkor egy Championship gárda szintjén vannak.
Höri
Mondjuk az a baj, hogy kábé a mi válogatottunk is....