Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
kit érdekel a szar meccs? 😀Október 11.Irány bukarest.KennyEnnyire jó volt a szeptemberi meccs? 😀Duff
több mint 11 éve
Látszik, hogy közelednek a választások, még itt a Soccer topicban is k*rva nagy az optimizmus XD
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Október közepén Feröerben milyen az időjárás?legcsapadékosabb+ 5-10 fok. Legalább nem kell kérni, hogy fellocsolják a pályát.
Én ott látok egy új Máltára esélyt, ha beköszönt az arrafele szokásos eső&szél kombináció.tüsi91
több mint 11 éve
Október közepén Feröerben milyen az időjárás? Én ott látok egy új Máltára esélyt, ha beköszönt az arrafele szokásos eső&szél kombináció.
több mint 11 éve
Legalább az elején túl leszünk az egyik 0 pontos meccsen.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Október 11.Irány bukarest.Szeptember 7.: Magyarország-Észak-Írország, 18.00
Október 11.: Románia-Magyarország, 18.00
Október 14.: Feröer-Magyarország, 20.45
November 14.: Magyarország-Finnország, 20.45
2015. március 29.: Magyarország-Görögország, 20.45
Június 13.: Finnország-Magyarország, 18.00
Szeptember 4.: Magyarország-Románia, 20.45
Szeptember 7.: Észak-Írország-Magyarország, 20.45
Október 8.: Magyarország-Feröer, 20.45
Október 11.: Görögország-Magyarország, 18.00
több mint 11 éve
A mi helyzetünkben - látva ki a kapitány, kiket válogat és sejtjük mit akar csinálni, mik a tervei - még egy Feröert sem lehet kézlegyintéssel elintézni.jepp, ez a "all in MB1" válogatott.
Észak - Írben örülni fogunk az egy pontnak, göröghonban és Bukarestben én már most borítékolom a 0 pontot. Finnek meg sötét ló.
Magyar vagyok, nem egy meccsen voltam már, de nem tudok azért szorítani, hogy ez a válogatott (tudom, még nincs végleges keret), ezzel a kapitánnyal, ilyen hátszéllel és ilyen háttérrel bárhova is kijusson.
Sajnálom.JC6
több mint 11 éve
Hollandok ki se mertek volna állni ellenünkA mi helyzetünkben - látva ki a kapitány, kiket válogat és sejtjük mit akar csinálni, mik a tervei - még egy Feröert sem lehet kézlegyintéssel elintézni.Bezzeg ha Gera is válogatott lenne újra 😛Shilkor
Észak - Írben örülni fogunk az egy pontnak, göröghonban és Bukarestben én már most borítékolom a 0 pontot. Finnek meg sötét ló.
Magyar vagyok, nem egy meccsen voltam már, de nem tudok azért szorítani, hogy ez a válogatott (tudom, még nincs végleges keret), ezzel a kapitánnyal, ilyen hátszéllel és ilyen háttérrel bárhova is kijusson.
Sajnálom.JC6
több mint 11 éve
A mi helyzetünkben - látva ki a kapitány, kiket válogat és sejtjük mit akar csinálni, mik a tervei - még egy Feröert sem lehet kézlegyintéssel elintézni.Bezzeg ha Gera is válogatott lenne újra 😛
Sajnálom.JC6
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A mi helyzetünkben - látva ki a kapitány, kiket válogat és sejtjük mit akar csinálni, mik a tervei - még egy Feröert sem lehet kézlegyintéssel elintézni.Észak - Írben örülni fogunk az egy pontnak, göröghonban és Bukarestben én már most borítékolom a 0 pontot. Finnek meg sötét ló.
Sajnálom.
több mint 11 éve
Úgy értettem nem olyan rosszak, hogy kapásból rámondjuk a 6 pontot.16pont 3.hely.De nem is jók. Volt egy jobb időszakuk, de az utóbbi években visszaestek.Schleck
Északírek nem olyan rosszak.Bazzani
Hajtós küzdős csapat PL és csempiöncsipp játékosokkal tele.
Mi vagyunk elméletileg a jobbak, de ha csak 4 pont jön össze ellenük én azon sem lepődök meg.
több mint 11 éve
Jahogy az összes harmadik pótselejtez,azt hittem hogy csak a legjobb X.Egy biztos,vagy kijutunk egyenes ágon vagy kiesünk.ebből a csoportból nem fogunk pótselejtezni.Kenny?Schleck
Bocs.
több mint 11 éve
Nincs miről beszélni messze a leggyengébb csoport a miénk és kiegyenlített is mert egyformán a gyengébb kategóriába tatoznak 😛 Talán a hátsóbb kalapokból az erősebbeket kaptuk de onnan mindenkit verni kell. Innen létszámbővítés nélkül is illett volna tovább jutni így meg főleg. Ha most sem jön össze 12 évig ne induljunk még selejtezőn se.
több mint 11 éve
az mondjuk biztos, hogy egy pár csoport tagjai irigykedve néznek a miénkre😊ilyen feltételekkel ebből tényleg illene továbbmenni
több mint 11 éve
Az elmúlt félévben a pofánkba lett hazudva, hogy az előrelépés megkérdőjelezhetetlen, fejlődünk, a számok nem hazudnak és stb. Ezek alapján ebből a csoportból tovább kellene jutni. Ha nem akkor felakasztani mindenkit.Most őszintén. A görög jobb csapat, de nem egy világverő, a románok jobbak, de nem világverőek, s itthon abszte verhetőek, a finnek sztem picit gyengébbek, az észak-írek dettó. Feröer meg ugye alap (bár Feröeren nem egy gála meccsre kell készülni, főleg, ha az időjárás is zorddá alakul).
Szóval 4.-ek leszünk, de előreléptünk, mert Zimbabwenak 5-öt rúgtunk edzőmeccsen, de kirúgják a kapitányt és majd jön egy külföldi, aztán kinevezik a kis Mészölyt...
Egyébként azt mondtam faternak, ha kijutunk az EB-re egy meccsre elmegyünk. Ha addig élünk is.
több mint 11 éve
Egy biztos,vagy kijutunk egyenes ágon vagy kiesünk.ebből a csoportból nem fogunk pótselejtezni.Kenny?
több mint 11 éve
Egy biztos,vagy kijutunk egyenes ágon vagy kiesünk.ebből a csoportból nem fogunk pótselejtezni.KennyA legjobb 3. automatikusan kint van, a maradék 8 harmadik pedig pótselejtez. Oda talán csak Andorra szintű csapatok nem fognak eljutni... Tehá összesen 5 harmadik helyezett kint lesz, 4 kiesik. Ha sikerül abba a 4-be lennünk akkor tényleg elő az ekével és a sóval.
több mint 11 éve
Kelenföldön.Lenne néhány megjegyzésed és már vonatból kidobnának😀AsbeeNem olyan könnyű ez a csoport.mondjuk a legutóbbi mélytorkos után már nem vonatoznék házhoz a pofonért. Nem éri meg a vonatjegy árát.Amadeus91
Pozitívum:még egy bukaresti vonatos túra.Kenny
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Lenne néhány megjegyzésed és már vonatból kidobnának😀Nem olyan könnyű ez a csoport.mondjuk a legutóbbi mélytorkos után már nem vonatoznék házhoz a pofonért. Nem éri meg a vonatjegy árát.Amadeus91
Pozitívum:még egy bukaresti vonatos túra.Kenny
több mint 11 éve
ez így igaz, csak sztem a finn-északír nem az a szint mint pl luxemburg-észt, tehát nem vagyunk annyival egyértelműen jobbak mint a kicsik ellen.... finnek ellen legutóbb egy 92. perces góllal nyertünk ugye idegenben, itthon meg Xeltünk velük, ráadásul most sajnos szvsz gyengébbek is vagyunk mint akkor.... szóval pofozzuk le őket, úgy legyen, csak ezek a csapatok szvsz nem akkor outsiderek....egyébként sztem sem akkora kánaán ez, kb a leghulladékabb csoportban vagyunk ahol simán megverhet bárki bárkit ( minusz ferörer de az nem számít ) és nem biztos h a körbeverésekből olyan jól jövünk ki. szvsz jobb lett volna ha van 2 erős, meg 3 szarhalom mellettünk....peachSzerintem jó ez nekünk, a nálunk gyengébb csapatokat az utóbbi években viszonylag stabilan tudjuk verni, viszont meglepetésekre nem nagyon vagyunk képesek. Ehhez szerintem ez a csoport az ideális.Schleck
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Egy biztos,vagy kijutunk egyenes ágon vagy kiesünk.ebből a csoportból nem fogunk pótselejtezni.
több mint 11 éve
ahogy nézem, akkor egy Championship gárda szintjén vannak.Mondjuk az a baj, hogy kábé a mi válogatottunk is....
Höri