Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Pont ez a féreg szerzi a gólt, tipikus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nalepa diving tackle 😀😀
több mint 11 éve
csak nem. 0-2erre vezet a diósgyőr 😊 persze kieshetnek így is 😊Dexxter Tailorhát akkor a Győr is készülhet a mennyei nyitányrapeteyszerintem a Lokin kívül nem éli meg egyik csapat sem a következő kört, augusztusra megint mindenki a hazai hadszintérre koncentrálhat majd, akkor amikor a nagyobb csapatok még felkészülési meccseket játszanak 😀davemayer
chemicals keep me under control
több mint 11 éve
így azért már "bravúr" lenne kiesni, fontos az idegenben lőtt gól, főleg ha még nyernének is. A fradinak is csak akkor lenne esélye sztem ha lőne gólt, a 0-0 azért nem jó mert ettől a rijekai csapattól jó eséllyel kapnak 1 gólt 90 perc alatt.erre vezet a diósgyőr 😊 persze kieshetnek így is 😊Dexxter Tailorhát akkor a Győr is készülhet a mennyei nyitányrapeteyszerintem a Lokin kívül nem éli meg egyik csapat sem a következő kört, augusztusra megint mindenki a hazai hadszintérre koncentrálhat majd, akkor amikor a nagyobb csapatok még felkészülési meccseket játszanak 😀davemayer
LOOOOL már 0-2, szép!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
erre vezet a diósgyőr 😊 persze kieshetnek így is 😊hát akkor a Győr is készülhet a mennyei nyitányrapeteyszerintem a Lokin kívül nem éli meg egyik csapat sem a következő kört, augusztusra megint mindenki a hazai hadszintérre koncentrálhat majd, akkor amikor a nagyobb csapatok még felkészülési meccseket játszanak 😀davemayer

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
hát akkor a Győr is készülhet a mennyei nyitányrapeteyszerintem a Lokin kívül nem éli meg egyik csapat sem a következő kört, augusztusra megint mindenki a hazai hadszintérre koncentrálhat majd, akkor amikor a nagyobb csapatok még felkészülési meccseket játszanak 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Az ostoba svédek nem tudják, hogy a 2-0 a legveszélyesebb eredmény
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
a színvonal a Détári-korszakot idézi.
chemicals keep me under control
több mint 11 éve
Szanyó Karcsi szerint mivel a két gólos előny veszélyes egy idegenbeli visszavágón, ezért három gólos győri győzelemben bízik xDbaggioSallangmentes logika, a Győr meg tartja is magát ahhoz, hogy ne nyerjen 2-0-ra. Sőt egyáltalán ne nyerjen, hogy ne legyen nyomás a srácokon a visszavágón
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/europa_liga/ftc-a-rendorsegi-furgonokban-vittek-el-a-jegy-nelkuli-fradistakat-fotok-2350783és ezt te honnan tudod, ott vagy? akkor rájöttek 😀davemayeramikor egy hónapja ott voltam Rijekában elmentem a stadion mellett busszal, nem nagy viszont gyönyörű helyen, közvetlenül a tenger mellett van és kb 30 méteres szintkülönbség volt az út javára így nagyon jól be lehetett látni, nem is kell jegyet venni 😊davemayermeccs alatt sajnos le van zárva az út, szóval nincs ingyen meccsnézés 😊Shilkor
Az új stadionban meg amúgy is megszűnik ez a meccsnézési opció

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
sajnos nem, csak olvastam rólaés ezt te honnan tudod, ott vagy? akkor rájöttek 😀davemayeramikor egy hónapja ott voltam Rijekában elmentem a stadion mellett busszal, nem nagy viszont gyönyörű helyen, közvetlenül a tenger mellett van és kb 30 méteres szintkülönbség volt az út javára így nagyon jól be lehetett látni, nem is kell jegyet venni 😊davemayermeccs alatt sajnos le van zárva az út, szóval nincs ingyen meccsnézés 😊Shilkor
több mint 11 éve
és ezt te honnan tudod, ott vagy? akkor rájöttek 😀amikor egy hónapja ott voltam Rijekában elmentem a stadion mellett busszal, nem nagy viszont gyönyörű helyen, közvetlenül a tenger mellett van és kb 30 méteres szintkülönbség volt az út javára így nagyon jól be lehetett látni, nem is kell jegyet venni 😊davemayermeccs alatt sajnos le van zárva az út, szóval nincs ingyen meccsnézés 😊Shilkor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
amikor egy hónapja ott voltam Rijekában elmentem a stadion mellett busszal, nem nagy viszont gyönyörű helyen, közvetlenül a tenger mellett van és kb 30 méteres szintkülönbség volt az út javára így nagyon jól be lehetett látni, nem is kell jegyet venni 😊davemayermeccs alatt sajnos le van zárva az út, szóval nincs ingyen meccsnézés 😊
több mint 11 éve
amikor egy hónapja ott voltam Rijekában elmentem a stadion mellett busszal, nem nagy viszont gyönyörű helyen, közvetlenül a tenger mellett van és kb 30 méteres szintkülönbség volt az út javára így nagyon jól be lehetett látni, nem is kell jegyet venni 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Csak két piros maradt el eddig, sebaj, jó ez a sárga lapos szabályozásHárom, derék

---
több mint 11 éve
személyes ismeretség, hagyjuk....legalább gyors és használható védekezésben is, nem úgy mint Böde + LauthShilkorFradi kezdő: Dibusz – Dilaver, Pavlovic, Mateos, Bosnjak – Nalepa, Gyömbér – Somalia, Kukurozovic, Havojic - UgraiUgrai...uramatyám.Amadeus91
Jó lehet ez, Nalepa vkp-ban, elöl meg 3 gyors ember, Böde és Lauth kispados. Ideális kontracsapat.Shilkor
több mint 11 éve
legalább gyors és használható védekezésben is, nem úgy mint Böde + LauthFradi kezdő: Dibusz – Dilaver, Pavlovic, Mateos, Bosnjak – Nalepa, Gyömbér – Somalia, Kukurozovic, Havojic - UgraiUgrai...uramatyám.Amadeus91
Jó lehet ez, Nalepa vkp-ban, elöl meg 3 gyors ember, Böde és Lauth kispados. Ideális kontracsapat.Shilkor
több mint 11 éve
Fradi kezdő: Dibusz – Dilaver, Pavlovic, Mateos, Bosnjak – Nalepa, Gyömbér – Somalia, Kukurozovic, Havojic - UgraiUgrai...uramatyám.
több mint 11 éve
Fradi kezdő: Dibusz – Dilaver, Pavlovic, Mateos, Bosnjak – Nalepa, Gyömbér – Somalia, Kukurozovic, Havojic - UgraiJó lehet ez, Nalepa vkp-ban, elöl meg 3 gyors ember, Böde és Lauth kispados. Ideális kontracsapat.
több mint 11 éve
Ez minden versenysportban dolgozó orvosra igaz. Nil nocere elv és a versenysport egymással nem összeegyeztethető.Hippokratész forog a sírjában.Schleckwww.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/meglepo-kerdest-kapott-rizzoli-egy-nemettol-spori-ez-a-donto-2350655"három cserénk van, jó lenne nem elhasználni az elsőt már most"baggio
Azért az orvost finoman megkérdezném arról, hogy mi a faszt gondolt, mikor visszaengedte a pályára Kramert.Schleck
" a sport tett egészségessé, a versenysport beteggé"

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
itt lehet nézni a Diósgyőr meccset: vipbox.biz/soccer/watch-1bdf5-litex-lovech-giosgyor#
több mint 11 éve
Szanyó Karcsi szerint mivel a két gólos előny veszélyes egy idegenbeli visszavágón, ezért három gólos győri győzelemben bízik xD

---