Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 797 — no es importante
Pont ez a féreg szerzi a gólt, tipikus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Az sajnos egyértelmű büntető.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 143 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Nalepa diving tackle 😀😀
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
A győrt közben már alázzák.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 329 — buhloone mindstate
hát akkor a Győr is készülhet a mennyei nyitányrapetey
szerintem a Lokin kívül nem éli meg egyik csapat sem a következő kört, augusztusra megint mindenki a hazai hadszintérre koncentrálhat majd, akkor amikor a nagyobb csapatok még felkészülési meccseket játszanak 😀davemayer
erre vezet a diósgyőr 😊 persze kieshetnek így is 😊Dexxter Tailor
csak nem. 0-2

chemicals keep me under control

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 470 — "Grammar maci"
szerintem a Lokin kívül nem éli meg egyik csapat sem a következő kört, augusztusra megint mindenki a hazai hadszintérre koncentrálhat majd, akkor amikor a nagyobb csapatok még felkészülési meccseket játszanak 😀davemayer
erre vezet a diósgyőr 😊 persze kieshetnek így is 😊Dexxter Tailor
így azért már "bravúr" lenne kiesni, fontos az idegenben lőtt gól, főleg ha még nyernének is. A fradinak is csak akkor lenne esélye sztem ha lőne gólt, a 0-0 azért nem jó mert ettől a rijekai csapattól jó eséllyel kapnak 1 gólt 90 perc alatt.

LOOOOL már 0-2, szép!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 454 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
erre vezet a diósgyőr 😊 persze kieshetnek így is 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
szerintem a Lokin kívül nem éli meg egyik csapat sem a következő kört, augusztusra megint mindenki a hazai hadszintérre koncentrálhat majd, akkor amikor a nagyobb csapatok még felkészülési meccseket játszanak 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 148 — Csodabogár
hát akkor a Győr is készülhet a mennyei nyitányra

több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 662 — Panthers fan
Az ostoba svédek nem tudják, hogy a 2-0 a legveszélyesebb eredmény

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 329 — buhloone mindstate
a színvonal a Détári-korszakot idézi.

chemicals keep me under control

több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 662 — Panthers fan
Szanyó Karcsi szerint mivel a két gólos előny veszélyes egy idegenbeli visszavágón, ezért három gólos győri győzelemben bízik xDbaggio
Sallangmentes logika, a Győr meg tartja is magát ahhoz, hogy ne nyerjen 2-0-ra. Sőt egyáltalán ne nyerjen, hogy ne legyen nyomás a srácokon a visszavágón

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
amikor egy hónapja ott voltam Rijekában elmentem a stadion mellett busszal, nem nagy viszont gyönyörű helyen, közvetlenül a tenger mellett van és kb 30 méteres szintkülönbség volt az út javára így nagyon jól be lehetett látni, nem is kell jegyet venni 😊davemayer
meccs alatt sajnos le van zárva az út, szóval nincs ingyen meccsnézés 😊Shilkor
és ezt te honnan tudod, ott vagy? akkor rájöttek 😀davemayer
 www.nemzetisport.hu/europa_liga/ftc-a-rendorsegi-furgonokban-vittek-el-a-jegy-nelkuli-fradistakat-fotok-2350783

Az új stadionban meg amúgy is megszűnik ez a meccsnézési opció

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
amikor egy hónapja ott voltam Rijekában elmentem a stadion mellett busszal, nem nagy viszont gyönyörű helyen, közvetlenül a tenger mellett van és kb 30 méteres szintkülönbség volt az út javára így nagyon jól be lehetett látni, nem is kell jegyet venni 😊davemayer
és ezt te honnan tudod, ott vagy? akkor rájöttek 😀davemayer
sajnos nem, csak olvastam róla
több mint 11 éve
és ezt te honnan tudod, ott vagy? akkor rájöttek 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
meccs alatt sajnos le van zárva az út, szóval nincs ingyen meccsnézés 😊
több mint 11 éve
amikor egy hónapja ott voltam Rijekában elmentem a stadion mellett busszal, nem nagy viszont gyönyörű helyen, közvetlenül a tenger mellett van és kb 30 méteres szintkülönbség volt az út javára így nagyon jól be lehetett látni, nem is kell jegyet venni 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Csak két piros maradt el eddig, sebaj, jó ez a sárga lapos szabályozás

Három, derék

---
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 492
Fradi kezdő: Dibusz – Dilaver, Pavlovic, Mateos, Bosnjak – Nalepa, Gyömbér – Somalia, Kukurozovic, Havojic - Ugrai

Jó lehet ez, Nalepa vkp-ban, elöl meg 3 gyors ember, Böde és Lauth kispados. Ideális kontracsapat.Shilkor
Ugrai...uramatyám.Amadeus91
legalább gyors és használható védekezésben is, nem úgy mint Böde + LauthShilkor
személyes ismeretség, hagyjuk....
több mint 11 éve
Fradi kezdő: Dibusz – Dilaver, Pavlovic, Mateos, Bosnjak – Nalepa, Gyömbér – Somalia, Kukurozovic, Havojic - Ugrai

Jó lehet ez, Nalepa vkp-ban, elöl meg 3 gyors ember, Böde és Lauth kispados. Ideális kontracsapat.Shilkor
Ugrai...uramatyám.Amadeus91
legalább gyors és használható védekezésben is, nem úgy mint Böde + Lauth
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 492

Ugrai...uramatyám.
több mint 11 éve

Jó lehet ez, Nalepa vkp-ban, elöl meg 3 gyors ember, Böde és Lauth kispados. Ideális kontracsapat.
több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
 www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/meglepo-kerdest-kapott-rizzoli-egy-nemettol-spori-ez-a-donto-2350655
Azért az orvost finoman megkérdezném arról, hogy mi a faszt gondolt, mikor visszaengedte a pályára Kramert.Schleck
"három cserénk van, jó lenne nem elhasználni az elsőt már most"baggio
Hippokratész forog a sírjában.Schleck
Ez minden versenysportban dolgozó orvosra igaz. Nil nocere elv és a versenysport egymással nem összeegyeztethető.
" a sport tett egészségessé, a versenysport beteggé"

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
itt lehet nézni a Diósgyőr meccset:  vipbox.biz/soccer/watch-1bdf5-litex-lovech-giosgyor#
több mint 11 éve
Szanyó Karcsi szerint mivel a két gólos előny veszélyes egy idegenbeli visszavágón, ezért három gólos győri győzelemben bízik xD

---