Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
mondjuk mancini a napokba nyilatkozta, hogy mou azért nyert BL-t az interrel 2 évre rá hogy ő elment, mert ő jó csapatot épített.Szóval ezért, és a jövőiért, csakis ferguson okolható 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Na igen, éppen úgy tesznek, mintha tavaly nem ugyanez a keret lett volna. Hogy lehet nem edzői kvalitásbéli különbség az, ha az egyik edző bajnokságot nyer, az utóda meg csak szenved ugyanazokkal!?Nem védem Moyest de nézzük már meg azt a keretet....6-7 kezdő játékos egy Bayern,Real,Barca, de még a Dortmund padjára se férne oda...KroosJa hogy nem ez a csapat nyert tavaly PL-t és jutott el a 16 közé a BL-ben valami másik edzővel?Matthew99
Persze Ferguson is hasonlóan kezdte a pályafutását az Unitednél, de kérdés Moyesnak is adnak-e két évet, mint anno Sir Alexnek.
több mint 11 éve
Nem védem Moyest de nézzük már meg azt a keretet....6-7 kezdő játékos egy Bayern,Real,Barca, de még a Dortmund padjára se férne oda...KroosJa hogy nem ez a csapat nyert tavaly PL-t és jutott el a 16 közé a BL-ben valami másik edzővel?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Nem védem Moyest de nézzük már meg azt a keretet....6-7 kezdő játékos egy Bayern,Real,Barca, de még a Dortmund padjára se férne oda...
több mint 11 éve
"Magyarország ugyanazt a szintet elég stabilan tudja hozni, de nem fejlődik. Úgy tűnik számomra, hogy a magyarok túl erősen kötődnek a nagyszerű hagyományaikhoz, és a múlt szellemeit kergetik az építkezés helyett.""Nehogy már egy ilyen k...sög dudaorrú mondja meg nekünk, hogy kell focizni. Nekünk volt Puskásunk, Bozsikunk meg Nyilasink. Kikérem magamnak az egész edzői kar nevében. Nekik meg csak Samaras. Nála különben is jobb Torghelle."
Antonisz Ikonomidisz (Görögország, Sportday, The Blizzard)JC6
Mészöly Kálmán (Magyarország, BDSRSTNT)

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
"Magyarország ugyanazt a szintet elég stabilan tudja hozni, de nem fejlődik. Úgy tűnik számomra, hogy a magyarok túl erősen kötődnek a nagyszerű hagyományaikhoz, és a múlt szellemeit kergetik az építkezés helyett."Antonisz Ikonomidisz (Görögország, Sportday, The Blizzard)
több mint 11 éve
Balfasz egy csapat ez a MU. Moyest már minden normális helyen kirúgták volna. Ebből nem lesz BL győzelem. Majd jövőre! OH WAIT...😀DannyA MU lesz a PL Liverpoolja. OH WAIT...😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
jóhát Ricsi másik sportágra van specializálódva.Annyiban megvédeném, hogy a nagy angol szagértő nyilasi, továbbá szélesi zoli és matyi is mata hiányán volt kiakadva.... egy hülye az összes 😀peacha ricsi is az, folyamatosan azt hajtogatja, hogy jó az MU-nak a 0-0...Dexxter Tailor
több mint 11 éve
Balfasz egy csapat ez a MU. Moyest már minden normális helyen kirúgták volna. Ebből nem lesz BL győzelem. Majd jövőre! OH WAIT...😀
több mint 11 éve
ez a meccs ismét bizonyítja hogy felesleges Moyesnak több időt adni, ezt a csapatot nem lesz képes megújítani. Ha eddignem küldték el már ne tegyék, de a szezon végén el kell küldeni a pitsába.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Na most van szarban az olympiakos! Nem tudják, h a 2-0 mennyire veszélyes!
több mint 11 éve
Miért, nem jobb mint az 1-0? 😉Annyiban megvédeném, hogy a nagy angol szagértő nyilasi, továbbá szélesi zoli és matyi is mata hiányán volt kiakadva.... egy hülye az összes 😀peacha ricsi is az, folyamatosan azt hajtogatja, hogy jó az MU-nak a 0-0...Dexxter Tailor

több mint 11 éve
Annyiban megvédeném, hogy a nagy angol szagértő nyilasi, továbbá szélesi zoli és matyi is mata hiányán volt kiakadva.... egy hülye az összes 😀peacha ricsi is az, folyamatosan azt hajtogatja, hogy jó az MU-nak a 0-0...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Annyiban megvédeném, hogy a nagy angol szagértő nyilasi, továbbá szélesi zoli és matyi is mata hiányán volt kiakadva.... egy hülye az összes 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Nem úgy van, hogy ha vki játszott egy csapatban a BLben, akkor abban a szezonban másikban már nem léphet pályára abban a sorozatban? Mert mágnestáblás petiék mata hiányáról pofáznak a MUnál, hogy nem játszik...peachja, így van, várhiditől nem vártam mást 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Nem úgy van, hogy ha vki játszott egy csapatban a BLben, akkor abban a szezonban másikban már nem léphet pályára abban a sorozatban? Mert mágnestáblás petiék mata hiányáról pofáznak a MUnál, hogy nem játszik...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
ja bocs felreertheto voltam.Nézőpont kérdése.ahog mar en is irtam korabban.hat attol h "annyit" nem, attol az meg pont eleg lesz. mintha "fejben" olyan kurva jok lennenk 😀MMMS
a csoport inkabb fejben fog eldolni mert jatektudassal nem vernenk rank annyit.ZoliMP
A Feröer szigeteket leszámítva egyik csapatnál se vagyunk markánsan jobbak.
Vagyis bármelyik a négyből elkaphat minket.
És azért nem elfeledni: egy Finnországnak, Észak-Írországnak, akik szintén évezredek óta nem jutottak ki sehova, ez ugyanolyan álomcsoport, és bele fognak adni apait-anyait, hogy elcsípjenek egy kijutást érő helyet, és ellenünk teljesen felpörögve fognak játszani, hisz simán van keresnivalójuk.
Mi vagyunk a leggyengébb 2.kalapos csapat.
És simán ki is esünk a 4. - 5. hely egyikén.Sobri Jóska
hat attol h "annyit" nem, attol az meg pont eleg lesz. az ellenfelnek
btw mintha "fejben" olyan kurva jok lennenk 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Nézőpont kérdése.ahog mar en is irtam korabban.hat attol h "annyit" nem, attol az meg pont eleg lesz. mintha "fejben" olyan kurva jok lennenk 😀MMMS
a csoport inkabb fejben fog eldolni mert jatektudassal nem vernenk rank annyit.ZoliMP
A Feröer szigeteket leszámítva egyik csapatnál se vagyunk markánsan jobbak.
Vagyis bármelyik a négyből elkaphat minket.
És azért nem elfeledni: egy Finnországnak, Észak-Írországnak, akik szintén évezredek óta nem jutottak ki sehova, ez ugyanolyan álomcsoport, és bele fognak adni apait-anyait, hogy elcsípjenek egy kijutást érő helyet, és ellenünk teljesen felpörögve fognak játszani, hisz simán van keresnivalójuk.
Mi vagyunk a leggyengébb 2.kalapos csapat.
És simán ki is esünk a 4. - 5. hely egyikén.
több mint 11 éve
ahog mar en is irtam korabban.hat attol h "annyit" nem, attol az meg pont eleg lesz. mintha "fejben" olyan kurva jok lennenk 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Dzsudzsák szerint "reális" esélyünk van kijutni a 2016-os EB-re. xD 🏈Medvepapaakinek ennyi törhető Lambóra telik, annak a jegyre is fussa, meg még talán haverokat is tud vinni. már ha vannak neki.
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 412
ahog mar en is irtam korabban.a csoport inkabb fejben fog eldolni mert jatektudassal nem vernenk rank annyit.
több mint 11 éve
Egyébként igazad van. De most komolyan, mikor elolvastam felnevettem. 😀Dzsudzsák szerint "reális" esélyünk van kijutni a 2016-os EB-re. xD 🏈MedvepapaJó azért ne tegyünk már úgy, hogy mintha San Marino szintű csapat lennénk. Ebben a csoportban igen is reális cél a csoportgyőzelem, de az első két hely minimum. Kérdés, hogy Pinyő mit tud kihozni a srácokból. Egy játékos pedig mit nyilatkozzon, egy ilyen csoport láttán, ha nem ezt?FViktor93
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 412
jc6ez nekem is feltunt.
mindig beszorolunk vkij melle.
hollandia torokorszag finnorszag svedorszag de meg izland is idefer.talan portugalia?
több mint 11 éve
Igazából ebből a selejtezőből nem jöhetünk ki jól. Ha nem jutunk ki, akkor menni fog a hiszti, ha pedig kijutunk, akkor meg az, hogy létszámbővítés stb...
több mint 11 éve
Dzsudzsák szerint "reális" esélyünk van kijutni a 2016-os EB-re. xD 🏈MedvepapaJó azért ne tegyünk már úgy, hogy mintha San Marino szintű csapat lennénk. Ebben a csoportban igen is reális cél a csoportgyőzelem, de az első két hely minimum. Kérdés, hogy Pinyő mit tud kihozni a srácokból. Egy játékos pedig mit nyilatkozzon, egy ilyen csoport láttán, ha nem ezt?