Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Arrivederci Scudetto... 😕

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Luis Enrique:"Nem értem, hogy a Juve hogyan áll még veretlenül"Én: Nem értem, hogy hogy van még állásod.
A kurva életbe!
Gratula a Juve fanoknak! megérdemli a csapatotok a bajnoki címet!

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Liverpool? Ez csúnya volt...szerintem annyira nem, én már hozzászoktam ehhez a szerencsétlen Liverpoolhoz 😀 az idény második felében eddig 3 győzelmük van, abból kettő a jelenlegi 18. és 20. helyezett ellen sikerült...
JC6
A Manchester Utd - Everton szerintem az év egyik legjobb meccse volt, mondjuk azt hittem 3-1-nél (na meg 4-2-nél), hogy sima utd W lesz, de Rafael megint tett róla, hogy pontokat veszítsenek. Nem is értem Fergusont, hogy miért őt játszatja... Nincs jobb játékos a helyére vagy mi?
Az Arsenal - Chelsea meg "egyértelmű" iksz lett, pihentettük a fél csapatot, és ez a cserecsatársor (Sturridge, TorresÖ meglepő módon nem valami hatékony... Mindegy, a negyedik helyet még el lehet érni, az a lényeg 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Liverpool? Ez csúnya volt...Este forza Juve!
szerk.: Lúúúíííz, ez csúnya lesz...
több mint 12 éve
A Genoa drukkerek a pályára mentek és levetették a mezt a játékosokkal. Sokan sírva vették le. Tavaly még viccelődtek (temetést is rendeztek) a Doria kiesésén.Most visszanyalt a fagyi. 😀

több mint 12 éve
Ezt a Győrt se értem... Bajnoki címért mennek, van egy magyar szinten fasza stadionjuk, mégis bántóan kevesen vannak, szurkolásuk 0... ennyire nem érdekli az embereket ott a foci ? 8-10 ezer embernek kéne kb ilyen körülmények közt kinn lennie legalább, erre lézengenek 1-2 ezren? Full érthetetlen számomra, mi meg mit nem adnánk, ha hasonló erősségű csapat és körülmények lennének nálunk...DubTeljesen felesleges nekik ekkora stadion...Egyedül válogatott meccsekre jó.
több mint 12 éve
Büszke is vagyok a kis csapatomra! Gondolom gabokocka is!ezt nem hiszem el... Jelavic és Fellaini élete meccsét játszotta, 4-2nél a mi kapufánkból indulnak meg... ilyen meccs a világon nincs.davemayerEz a Jelavic ügyes gyerek, nagyon.Schleck

több mint 12 éve
Ezt a Győrt se értem... Bajnoki címért mennek, van egy magyar szinten fasza stadionjuk, mégis bántóan kevesen vannak, szurkolásuk 0... ennyire nem érdekli az embereket ott a foci ? 8-10 ezer embernek kéne kb ilyen körülmények közt kinn lennie legalább, erre lézengenek 1-2 ezren? Full érthetetlen számomra, mi meg mit nem adnánk, ha hasonló erősségű csapat és körülmények lennének nálunk...
több mint 12 éve
4ever no1http://www.youtube.com/watch?v=RjvS0AsUtnY
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Még 6 körrel ezelőtt a Fulham, Blackburn, QPR, Wigan, Villa, Everton meccssorozat előtt írtam, hogy 6/6al teljesen biztos a bajnokság és nem is tűnt lehetetlennek. Persze egy idegenbeli pontvesztés benne van, de az itthonit nem kalkuláltuk.Amit vassadi írt, ez volt a legfontosabb meccs. Mert kvázi a City elleni meccsen nekünk nem lett volna pontszerzési kényszer. Persze ez sántít, de valahol igaz is. Most már van.
több mint 12 éve
Ejj ebből még cumi is lehet a bajnokságban, nagyon kemény 90 perc lesz de a bajnokság sztem még mindig csak akkor lesz nyílt ha kikap a MU a Citytől. Ha döntetlen lesz akkor ezt még + 3 ponttal is hozni kell és kész.davemayerHa kikapunk, nem nyílt lesz a bajnokság, hanem a City-é. Nem hiszem, hogy az utolsó két fordulóban már hibáznának. A mai meccs lényegében fontosabb lett volna nekünk, mint a városi rangadó, mert ha itt nyerünk, akkor 5 pont az előny, és még ha ki is kapunk a City-től, a Swansea és a Sunderland az ellenfél az utolsó két körben, ellenük pedig egy bajnokcsapatnak hoznia kell a három pontot. Hozni kellett volna persze ma is...
több mint 12 éve
tudom, nagyon jó játékos és úgy tűnik eddig hogy nem csak Skóciában értett a góllövéshez hanem PL-szintű csatár, a kapu előtt eddig szinte mindig jó döntést hozott.ezt nem hiszem el... Jelavic és Fellaini élete meccsét játszotta, 4-2nél a mi kapufánkból indulnak meg... ilyen meccs a világon nincs.davemayerEz a Jelavic ügyes gyerek, nagyon.Schleck
Az igazság az hogy a meccs előtti taktikai eligazítás is hibás lehetett ugyanis az első fél órában nem volt ellenszerünk az ellen ha felívelték Fellainira vagy Jelavicra a labdát. Ejj ebből még cumi is lehet a bajnokságban, nagyon kemény 90 perc lesz de a bajnokság sztem még mindig csak akkor lesz nyílt ha kikap a MU a Citytől. Ha döntetlen lesz akkor ezt még + 3 ponttal is hozni kell és kész. Pedig Welbecket még nem láttam ilyen jól futballozni, kár ezért, nagy kár.
Chicha-t azért én Carrick helyett egyből behoztam volna a 2 gól után és all out attack vagy nem hozom be közvetlenül a vége előtt - ő ugyanis nem Solkjaer...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ferguson baszta el az egészet. 4-2-nél cserélni kellett vna kettőt, azt tartani az eredményt.DuffMindegy, hogy ki a felelős ezért, két gólos előnyt semmilyen körülmények között sem szabadna leadni a meccs végén. Ahogy tüsi is mondja, ha 8 pontos előnyt szerzünk a bajnokság hajrájában, akkor nem engedhető meg az, hogy három fordulóval a vége előtt még kétesélyes legyen a pontvadászat.
több mint 12 éve
A sok károgónak itt volt a szép foci, amit a játékosok bemutattak a második félidőben. Az eredmény 4 kapott gól. Ezután aki állandóan csak fikázta a biztonsági játékot rohadtul remélem, hogy elgondolkodik. Ez a csapat egyelőre nem képes eredményesen és szépen is focizni egy jobb képességű ellenféllel szemben egyszerre. Jövőre már lehet elvárás.
több mint 12 éve
Ferguson baszta el az egészet. 4-2-nél cserélni kellett vna kettőt, azt tartani az eredményt.
több mint 12 éve
Ilyen nincs... 😐 De túl szoros is volt eddig a bajnokság ahhoz, hogy ennyire sima legyen a vége, és szinte jelentéktelen legyen a City elleni rangadó. Mégiscsak ez a meccs fog dönteni a bajnoki címről.vassadiJah, pedig nem így kellene, hogy legyen. Egy erős ManUtd nem ad le 8 pontot, de még 5öt se. Jövő héten kiderül mennyire csapat, a csapat. Dühítő, de ez van.
több mint 12 éve
ezt nem hiszem el... Jelavic és Fellaini élete meccsét játszotta, 4-2nél a mi kapufánkból indulnak meg... ilyen meccs a világon nincs.davemayerEz a Jelavic ügyes gyerek, nagyon.
több mint 12 éve
Ilyen nincs... 😐 De túl szoros is volt eddig a bajnokság ahhoz, hogy ennyire sima legyen a vége, és szinte jelentéktelen legyen a City elleni rangadó. Mégiscsak ez a meccs fog dönteni a bajnoki címről.
több mint 12 éve
Ehhh. Na most már komoly baj van... Simán megynert meccsből 1 pont.
több mint 12 éve
ezt nem hiszem el... Jelavic és Fellaini élete meccsét játszotta, 4-2nél a mi kapufánkból indulnak meg... ilyen meccs a világon nincs.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Tok jo hogy eletem legszarabb heteben legalabb a csapat megajandekozott egy Barca elleni win-nel . Hihetetlen jo volt latni , hogy vegre nem alarendeltkent jatszottunk ellenuk. Bayern el kell verni szerdan , ekkora plusszal meg is lesz es akkor mar nagy baj nem lehet.
több mint 12 éve
Épp most néztem, a Monaco már 8. és 5 pontra van a feljutást jelentő 3. helytől. Mikor Koman odakerült (és azóta rendszeresen 90 perceket játszik) még a 19., biztos kieső helyen álltak a télen.iktriadHogy lehülyéztek itt amikor azt mertem mondani, hogy nem ment rossz helyre és még fel is juthatnak.

több mint 12 éve
Botrányos, amit művelünk. Megint jól játszottunk a mezőnyben, de hátul bizonytalanok voltunk, és minden helyzetet kihagytunk. Egy helyzete volt a meccsen a Galaxy-nek, mégis két gólt adtunk nekik, Cummings pedig persze hogy kihagyta a büntetőt az utolsó percben - élete szezonja, de attól még egy falábú senkiházi. Casey visszatérése késik, Pareja teljesen fogalmatlan, nem ártott volna egy igazi edzőt kinevezni. Így max a kicsiket tudjuk legyőzni, de minden jobb csapattól ki fogunk kapni, legalább nem kell izgulni semmiért: a PO-t nem kell számolgatni, kiesni pedig nem lehet. Meg azért abban is vannak jó dolgok, ha nem vagyunk bajnokok, nem kell az idióta CCL-ben puttos csapatok ellen játszani, meg a Fehérházba se hívnak minket. Ez se rossz, csak több is lehetne bennünk.Na mindegy, büdös bekem remélem hónapokra megsérült megint, nem csak a kameráknak szólt a színjáték, majdnem megkönnyeztem ahogy levetette magát, és percekig fetrengett a földön. Szánalmas faszkalap, nem tudom még lehet-e lejjebb járatni magát, már futni sem bír, csak csípőre tett kézzel ívelgeti a pontrúgásokat, ezért tartanak egy embert milliókért? LA-ben teljesen normális, másképp biztos nem tudná eladni a parfümeit.
több mint 12 éve
Épp most néztem, a Monaco már 8. és 5 pontra van a feljutást jelentő 3. helytől. Mikor Koman odakerült (és azóta rendszeresen 90 perceket játszik) még a 19., biztos kieső helyen álltak a télen.
több mint 12 éve
Bocs éreztem, hogy lemaradt egy ilyen 😉 sztem nem ilyennek ismersz amúgy és aztán lehet még a végén nekünk kell megelégedni a Király kupával de ahhoz az LAL-ban második kedvenc csapatomnak a Bilbaonak is lesz egy két szava. Ne haragudj, hogy belerondítotam az ünneplésetekbe. Egyébként egy kicsit úgy vagyok ezzel most mint a Vízilabda válogatottal annyit kaptam tőlük az elmúlt években hogy ezek bőven beleférnek.Na gratulálok nem láttam a teljes meccset, de biztos... megérdemelt volt, az idei egy kupát odaadtuk a Madridnak most már jöhet a Király kupa meg aBL remélem ezzel a vereséggel a Chelsea járt rosszul mert rajtuk verjük el a mérget.mik vagytok ti télapók, hogy minden évben ajándékoztok?
Azért is Forca Barca 😊dande
én személy szerint az effajta véleménykinyilvánítást szánalmasnak tartom.eaglesmcnabb
Ja és igen amin még filóztam, hogy lehet az is benne van a pakliban Pep rosszul elsült taktikai kísérletezésein túl, hogy még nem hosszabbított. Tavaly ilyenkor ezt már megtette. A játékosok nyilván szeretnénk ha maradna de ugyanakkor ott a bizonytalanság mi lesz s talán ez is kihat a teljesítményre. Mielőtt bárki mást gondol bele 😊 ez nem csökkenti az ellen érdemeit csak ez is belejátszhat. De lehet fikció csupán.