Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Én nem tudom Ancelotti, hogy gondolta ezt a védelmet, de botrány...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Melyik volt a jobb? 😛
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
NSO:
"Rudolf 20 méteres, jobblábas lövése csemege Rudolfnak."JC6
A magyar fociban bármi megtörténhet.
Ezért is a világ legérdekesebb bajnoksága.
Köszönöm az Úrnak, hogy ma láthattam Mennyei megyei meccset is és MB1est is.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
NSO:
"Rudolf 20 méteres, jobblábas lövése csemege Rudolfnak."
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ikertornyok:
Fótyik Dominik, Mezőkövesd

A Bombajó bokszoló című Bud Spencer film szerencsétlenje.

több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 412
No para😀
Amugy attol "felek" h meg nincs akkora piaca a stadionoknak amekkorat epitenek.Az h tobb funkcios lesz egy stadion az uzleti szempontbol jo.
Lehet rosszul emlekszem de a 90es evek elejen mikor egy akkor foss izlandtol is kikaptunk a bajnokinkon eleg sok nezo volt.Talan tobb mint most....
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Nem értek a futballhoz, de annyit biztosan tudok, hogy nálunk nem csak a játékosok miatt szar a "profi" foci. De abban is biztos vagyok, hogy nem az új stadionok fogják felemelni a labdarúgásunkat, sőt nem is ezért vannak építve. Pusztán populista, politikai okokból, és szerintem ez az igazán elszomorító.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
ne kotekedj😀
En meg1szer sem reagaltam a stadion mizeriara.l nem is erdekel kulonosebben.
A hozzaallast akartam szemleltetni.ZoliMP
Poénnak szántam nyugi😀 Egyébként szerintem az itt Magyarországon alap lenne, hogy legyen egy igényeknek megfelelő normálisan kinéző nemzeti stadion és csupa ülőhelyes (persze ultráknak állóhelyet hagynék) az év minden napján játékra alkalmas pálya álljon rendelkezésre elsőosztályú csapatok számára. Ugyanúgy ami pedig nincs a fénypontban, azok az edzőpályák, amikre ugyanúgy szüksége van a felnőtt csapatnak és az utánpótlásnak is. Persze ilyenkor csak azt látja az ember, hogy 100 millió ide 200 millió oda és mindenki megmondja, hogy mire kéne elkölteni azt a pénzt. Ezzel sokan nem is értenek egyet, így nem akarok felesleges vitát indítani.Asbee
Nagyon OFF: Én sem akarok vitát szítani. Viszont 12 milliárdért stadiont építenek átlag 6000 szurkolónak (Debrecen), de ha esik az eső, akkor a Nagyállomásban (amit heti szinten jóval többen használnak) vödröket kell kitenni, hogy abba csepegjen a víz. Plusz egy olyan országban, ahol 37 ezer forintot adnak napi 8 órás közmunkáért, nagyobb gondok is vannak, mint a labdarúgó-stadionok helyzete.

FélOFF: Arra meg nem is merek gondolni, hogy miből is tartják fent ezen stadionokat. Illetve mit szólnak majd a szurkolók, ha az eddigi mondjuk 1500 Ft-os jegy 3000 forintba kerül majd (és így tovább), értelmes fizetés nélkül van egy határa a kiadásoknak is. Akkor majd az önkormányzat tartja fent, miközben további megszorításokat végez a lakosságon!?

Azt már meg sem említem, hogy labdarúgó válogatottunk gerince, a legutóbbi selejtezősorozatban légiós volt. Tehát hozzászoktak a jó körülményekhez, több tízezres (telt házas) stadionokhoz, mégsem értek egy kalap szart se. Ergo lehet itt akármilyen stadion, akkor is egy darab szar marad a bajnokságunk és a válogatottunk egyaránt, ha a játékoskeret nagyképű, hisztis, lusta faszokból áll (az edzői gárdára ugyanez áll). 😀
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
ezt az ótvarfostos játékot... R. Sanyin kívül 0 volt az egész

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 457 — Amerikai sportok rajongója
Szánalmas az Újpest.
Komolyan nem értem, hogy miért kell olyan idegenlégiósokat hozni akiknek a szintjét bármilyen ifista lehozza feleannyiért.
Ez a belga és úgy megerősítette a csapatot idénre, hogy a tavalyi cserejátékosok stabil kezdők lehetnek idén.
Számítottam a vereségre (meg is érdemelte a Honvéd), de ez gyalázatos produkció volt.Bazzani
Én se lepődtem meg sajnos.
több mint 11 éve
Szánalmas az Újpest.
Komolyan nem értem, hogy miért kell olyan idegenlégiósokat hozni akiknek a szintjét bármilyen ifista lehozza feleannyiért.
Ez a belga és úgy megerősítette a csapatot idénre, hogy a tavalyi cserejátékosok stabil kezdők lehetnek idén.
Számítottam a vereségre (meg is érdemelte a Honvéd), de ez gyalázatos produkció volt.

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Hollander nagyon jól lát a pályán😊 szerencséjére megúszta a Kispest
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Érdemes megnézni, hogy amint látja, hogy gól vécsei lövése milyen gyorsan felépül a 16oson belül 20mp-je fetrengő kispesti feka... 😀😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
ne kotekedj😀
Poénnak szántam nyugi😀 Egyébként szerintem az itt Magyarországon alap lenne, hogy legyen egy igényeknek megfelelő normálisan kinéző nemzeti stadion és csupa ülőhelyes (persze ultráknak állóhelyet hagynék) az év minden napján játékra alkalmas pálya álljon rendelkezésre elsőosztályú csapatok számára. Ugyanúgy ami pedig nincs a fénypontban, azok az edzőpályák, amikre ugyanúgy szüksége van a felnőtt csapatnak és az utánpótlásnak is. Persze ilyenkor csak azt látja az ember, hogy 100 millió ide 200 millió oda és mindenki megmondja, hogy mire kéne elkölteni azt a pénzt. Ezzel sokan nem is értenek egyet, így nem akarok felesleges vitát indítani.Asbee
ez így is van. Csak az nem okés - számomra -, hogy adóból megy a magánklubok számára felhúzott stadionok építése. A nemzeti terén nincs köztünk véleménykülönbség.Amadeus91
Tehát adóforintokból ne támogasson az állam semmiféle magánkezdeményezést?
Sőt, egyáltalán ne is legyen semmi ami maszek, vagyis magánszektor?

Nem volt már egyszer egy ilyen kezdeményezés, úgy 1947 és 1990 között?
És nem bukott meg csúnyán?Sobri Jóska
saját magadnak mondtál ellen. Pont azt mondom, hogy a maszek és a magánszektor adja a többségét ezeknek a beruházásoknak.
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
ne kotekedj😀
ez így is van. Csak az nem okés - számomra -, hogy adóból megy a magánklubok számára felhúzott stadionok építése. A nemzeti terén nincs köztünk véleménykülönbség.Amadeus91
Tehát adóforintokból ne támogasson az állam semmiféle magánkezdeményezést?
Sőt, egyáltalán ne is legyen semmi ami maszek, vagyis magánszektor?
Nem volt már egyszer egy ilyen kezdeményezés, úgy 1947 és 1990 között?
És nem bukott meg csúnyán?

több mint 11 éve
Egy kis Újpest.
"Erősítések":
Andrade papírjai nem érkeztek meg.
Sidibe papírjai nem érkeztek meg.
Makusu Mundele még meg sem érkezett.
Koszovics csere.
Sagna csere.
Heris kezdő. (állítólag gyenge játékos)

Régiek:
Simon sérült.
Suljic eltiltott.
Mihajlovicsról és Ahjuperaról hónapok óta semmi érdemleges információ.

Kis magyar valóság.

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
ne kotekedj😀
ez így is van. Csak az nem okés - számomra -, hogy adóból megy a magánklubok számára felhúzott stadionok építése. A nemzeti terén nincs köztünk véleménykülönbség.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
ne kotekedj😀
Poénnak szántam nyugi😀 Egyébként szerintem az itt Magyarországon alap lenne, hogy legyen egy igényeknek megfelelő normálisan kinéző nemzeti stadion és csupa ülőhelyes (persze ultráknak állóhelyet hagynék) az év minden napján játékra alkalmas pálya álljon rendelkezésre elsőosztályú csapatok számára. Ugyanúgy ami pedig nincs a fénypontban, azok az edzőpályák, amikre ugyanúgy szüksége van a felnőtt csapatnak és az utánpótlásnak is. Persze ilyenkor csak azt látja az ember, hogy 100 millió ide 200 millió oda és mindenki megmondja, hogy mire kéne elkölteni azt a pénzt. Ezzel sokan nem is értenek egyet, így nem akarok felesleges vitát indítani.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 412
bocsi a duplazasert.
Oszinten most osszezavarodtam en is mert leltem egy flyert ahol gibet hirdetnek.
Elegge megcsinaltak most a regi stadiont es lehet igy tudnak rendezni itt.
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 412
ne kotekedj😀
A hozzaallast akartam szemleltetni.
több mint 11 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
jaa megjegyzem az uj gib stadion tervei lenyugozoek es szep helyen lesz.a mostani regit meg kipofoztak. ujrafedtettek.hattamlas szekek mindenhol.A paks megirigyelne.
Az edzopalya plusz vilagitast kapott...ZoliMP
Ha stadiont építünk az a baj, ha nem építünk stadiont az a baj😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
ez a Paks meccs.
A magyar foci szegyene a puskas klub.
tradicio nelkuli csapat...😕a keretuk viszont nem rossz.
A meccs hangulata rosszabb volt mint a gibraltari amator premier league meccsei!
jaa megjegyzem az uj gib stadion tervei lenyugozoek es szep helyen lesz.a mostani regit meg kipofoztak. ujrafedtettek.hattamlas szekek mindenhol.A paks megirigyelne.
Az edzopalya plusz vilagitast kapott...ZoliMP
Attól függetlenül a hazai meccsek Portugáliában lesznek,nem?

több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 412
ez a Paks meccs.
A magyar foci szegyene a puskas klub.
tradicio nelkuli csapat...😕a keretuk viszont nem rossz.
A meccs hangulata rosszabb volt mint a gibraltari amator premier league meccsei!
Az edzopalya plusz vilagitast kapott...
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
A magyar edző jó, a magyar edző felkészült, a magyar edzőnél nem jobb a külföldi, a magyar edző szép futballt oktat le, a magyar edző kemény felkészülésen van túl a csapatával, a magyar edző kielemzi az ellenfelet a meccs előtt, a magyar edző mindig nyerni akar...aki nem hiszi, nézze meg a puskás fiatalokra épìtő akadémia vs paks meccset!peach
A MAGYAR EDZŐ VILÁGELSŐ!!!

Mindig jövőre