Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 983 — Illegális gyakorló
Szenzációsat szurkoltak a svájciak végig, és végre volt piró BL-meccsen 😊 Remélem büntet az MLSZ 😂

több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Az Öreg januárban belekotor a pénzeszsákba...igazol egyet-kettőt...majd a tavaszt mint mindig végig daráljuk...
FA kupát rég nyertünk...a PL-ben a city-t befogjuk + nyerünk egy EL-t... :cool:
Azt hiszem ez feledteti majd ezt a baseli rémálmot...

Egyébként ebben a szezonban nem tudtuk volna megfogni a Barcát, de sanszos hogy a Realt sem...

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Én meg nem tudom minek kell a BLre első számúként tekinteni. A bajnokság mindenek előtt van, az FA-t meg tönkretették az olyan csapatok, mint a MU, Arsenal, Chelsea stb. Sajnos.tüsi91
Nem elsőszámú a BL, nyilván, de akkor is: a United és az Európa-liga?vassadi
Megannyiszor elmondtam már, de a Unitednál voltak olyan korzsakok (nem 1-2 éves), amikor nemhogy egy európai kupasorozatnak, de egy középmezőnbyeli helynek is örültek.

Lehet nem könnyű lenyelni, ezt a BL kiesést, de sokkal nehezebb lesz, egy bajnoki 2. helyet pl. a City mögött, főleg ha még az FAben is kicsapnak minket. Nem mellesleg egy EL győzelem is jól mutatna a szezon végén.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
zoli26: figyelj, innen könnyű okoskodnunk...szerintem egyik gólban sem volt benne...

10 ember ellen nagyon könnyű focizni, főleg egy Lyon-nak..a Zagreb-nek esélye sem volt, csoda, hogy csak 7 lett. a RM ellen is 9 ember volt, és úgy rémlik volt még kiállításuk valamelyik másik csoportmeccsen. nagyon összetett dolog, fejben feladták, stb. legnehezebb csoport, sanszos volt, hogy pontjuk se lesz. be is jött.
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ha ebből a csoportból nem jutottunk tovább akkor jobb is.

így legalább lesz idő elgondolkodni néhány dolgon, pl hogy miért nincs egy minőségi ember a középpályán, se szélen se középen az előrejátékban, és hogy ez milyen hatással van a támadójátékra. nonszensz, hogy nem tudunk gólt rúgni, ez a szenvedés viszont kevésbé fájt mint egy geci nagy pofon a playoffban, amire simán ráfutottunk volna.

chelsea-real döntőnek szurkolok innentől. legalább nyugodt tavasz lesz.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Hát amit ez a zágrábi kapus csinált az egy vicc...zolika26
mit csinált? szinte sakk - matt volt mind a 7, kivéve talán az első 2 (mák)... miről beszélsz te?JC6
kb. 4 gól védhető lett volna, vagy igaz csak 3 és a +1 az ahol utolsó emberként adták el a labdát a horvátok, hát maradjunk abban, hogy az Ajax-szal eléggé kibasztak, mind a Zagreb, mind a portugál bírók

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
A Premier League a legjobb bajnokság mind közül, ez ma kiderült 😂empty taxi
Az olasz meg a leggyengébb 😛 (igen, az olasz bajnokságból vannak a legtöbben a 16 között 😀 )

több mint 13 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan

ennyi. 😀 😀

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
De király volt ez a mai BL forduló! Továbbjutott a CSZKA, és kiesett a MU és a City is. 😀

Jah, és Macheda újfent bizonyította klasszisát. 😂

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát amit ez a zágrábi kapus csinált az egy vicc...zolika26
mit csinált? szinte sakk - matt volt mind a 7, kivéve talán az első 2 (mák)... miről beszélsz te?
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 597 — Lájkold a zsűrit!
A Premier League a legjobb bajnokság mind közül, ez ma kiderült 😂

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem elsőszámú a BL, nyilván, de akkor is: a United és az Európa-liga?vassadi
onnan is ki lehet esni, ne aggódj 😉
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 632
Én meg nem tudom minek kell a BLre első számúként tekinteni. A bajnokság mindenek előtt van, az FA-t meg tönkretették az olyan csapatok, mint a MU, Arsenal, Chelsea stb. Sajnos.tüsi91
Nem elsőszámú a BL, nyilván, de akkor is: a United és az Európa-liga?
több mint 13 éve
Ilyen elkúrt meccset még Unitedtól nem láttam, nem lehet mindig nyerni, nem is elvárás de hogy ne SZOPJUNK egy nálunk 100x gyengébb csapat ellen tétmeccsen az elvárható mindig és minden körülmények között. Esküszöm olyan volt a meccs mintha most a meccs után szóltak volna Fergie-nek hogy "figyu ez nem felkészülési volt". Erre ő felnéz a kivetítőre: "shit, ennyi lett az eredmény?!" - na pont ilyen taktikai húzások voltak.davemayer
Egyetértek.

Nem lehet bojkottálni az EL-t?... Nem tudok úgy tekinteni rá, mint komoly versenysorozat, mert minden egyes meccsen az lesz a fejemben, hogy nem a BL-ben játszunk... 😐 Nem valószínű, hogy megnyertük volna, de ott lenne a helyünk (nem az idei csoportkörben nyújtott teljesítmény alapján).

Ebben a helyzetben még az sem vigasztal, hogy a City is elbukott. A manchesteri házidöntő amúgy szerintem kizárt, még ha külön ágra is kerül a két csapat.vassadi
Én meg nem tudom minek kell a BLre első számúként tekinteni. A bajnokság mindenek előtt van, az FA-t meg tönkretették az olyan csapatok, mint a MU, Arsenal, Chelsea stb. Sajnos.
több mint 13 éve
Hát amit ez a zágrábi kapus csinált az egy vicc...

több mint 13 éve
Ilyen elkúrt meccset még Unitedtól nem láttam, nem lehet mindig nyerni, nem is elvárás de hogy ne SZOPJUNK egy nálunk 100x gyengébb csapat ellen tétmeccsen az elvárható mindig és minden körülmények között. Esküszöm olyan volt a meccs mintha most a meccs után szóltak volna Fergie-nek hogy "figyu ez nem felkészülési volt". Erre ő felnéz a kivetítőre: "shit, ennyi lett az eredmény?!" - na pont ilyen taktikai húzások voltak.davemayer
Egyetértek.

Nem lehet bojkottálni az EL-t?... Nem tudok úgy tekinteni rá, mint komoly versenysorozat, mert minden egyes meccsen az lesz a fejemben, hogy nem a BL-ben játszunk... 😐 Nem valószínű, hogy megnyertük volna, de ott lenne a helyünk (nem az idei csoportkörben nyújtott teljesítmény alapján).

Ebben a helyzetben még az sem vigasztal, hogy a City is elbukott. A manchesteri házidöntő amúgy szerintem kizárt, még ha külön ágra is kerül a két csapat.
több mint 13 éve
Rooney is épp olyan szar formában van, mint mindenki más. Nem értem minek kell egyből úgy beszélni, mint ha az apokalipszis lenne. A kulcsembereknek nem megy, SAF is bele-bele hibázik. Most nem tesz a csapat annyit, hogy szerencséje legyen. Ezek a srácok az év elején szétaláztak mindenkit aki szembe jött. Visszakell térni az alapokhoz, kell egy önbizalom növelő sima gőyzelem.
több mint 13 éve
eloel 3 213 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
bye-bye united 😂

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 846 — "Grammar maci"
Hogy őszinte legyek teljesen megérteném Rooney-t ha elmenne. Tavaly megígérték neki hogy nem hullik szét a csapat és köré építenek egy új ütőképes csapatot de mint az látható ez (az egész szezont nézve és nem az elején a parádét) nem történt meg, hiányzik a fazon a csapat játékából, 1 játékos akár középpályán akár csatárposzton aki képes összejátszani Roo-val. Ma az történt hogy kiadtuk a szélre és íveltük az egy szem Rooney-ra és ezt úgy hogy a 9. (!) perctől folyamatosan hátrányban voltunk. Ilyen elkúrt meccset még Unitedtól nem láttam, nem lehet mindig nyerni, nem is elvárás de hogy ne SZOPJUNK egy nálunk 100x gyengébb csapat ellen tétmeccsen az elvárható mindig és minden körülmények között. Esküszöm olyan volt a meccs mintha most a meccs után szóltak volna Fergie-nek hogy "figyu ez nem felkészülési volt". Erre ő felnéz a kivetítőre: "shit, ennyi lett az eredmény?!" - na pont ilyen taktikai húzások voltak.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Nem egészen erre gondoltam. 😐 Az 1-6 "komolytalan" volt, de ez gáz. Európa-liga - ez nem a United...
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 846 — "Grammar maci"
United miatt buktam egy ezresből 31 ezret. ez a nem mindegy, tutira vettem hogy nyerünk legalább 2-1redavemayer
hétvégén nyerjünk a Wolves ellen, azok ellen mindig vért hugyozunktüsi91
ilyet még nem mondtam egy United meccs kapcsán: ÉS KI FOG GÓLT LŐNI???

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 937 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mikor fogunk mi ilyet magyar csapattól látni????? Nem kell válaszolni 😛

Kisvanek egyébként szívesen...dande
kösz, bocs csak nem volt időm beírni, mert nem akartam elkapcsolni a végéigkisvanek4
Ok no problem 😊
több mint 13 éve
United miatt buktam egy ezresből 31 ezret. ez a nem mindegy, tutira vettem hogy nyerünk legalább 2-1redavemayer
hétvégén nyerjünk a Wolves ellen, azok ellen mindig vért hugyozunk
több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Jones a gólszerző...mondjuk nem oszt nem szoroz
Az Öreg ezt kegyetlenül elba...ta, de az bizots hogy nem ez volt az uccsó Bl meccse...mondjuk EL-t nem nyert még..itt az ideje.. :cool:

Rooney most bekurvul és elmegy a madridba 70 misiért... :rolleyes:

több mint 13 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Mikor fogunk mi ilyet magyar csapattól látni????? Nem kell válaszolni 😛

Kisvanek egyébként szívesen...dande
kösz, bocs csak nem volt időm beírni, mert nem akartam elkapcsolni a végéig