Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Ez az angol litván San Marino is vállaltható eddig.gabokockamegnézném már az angolokat, remélem oda raknak.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Ez az angol litván San Marino is vállaltható eddig.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
hú még mindig B..az eddig egy álom 😀
több mint 11 éve
Egyértelműen az orosz, görög, vagy bosnyák csoportba kell kerülni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Az F csoport szimpatikus 😀
több mint 11 éve
Kerüljünk a B csoportba 😊
több mint 11 éve
Azért ez is jó, ott van bento,van gaal,prandelli stb....de pinyő nincs mert ligakupa meccsek vannak 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
egyébként most árazza be keményen a PL-t a Szocsedád...slowmotionA BL-be ez a Sociedad csont uccsóként zúgott ki abból a csoportból, amit simán nyert az angol bajnokságban bukdácsoló, jelen pillanatban 6. ManUtd. 😊.
Akkor, hogyan is van ez?
több mint 11 éve
Pep meg a Bayern? Annak a csapatnak majdnem minden posztra van 3 klasszis játékosa. Ott tényleg bárki ülhetne a kispadon, még Sobri is. Ha mással nem is tudna segíteni, de pár traditional hungarian prostival ellátná a müncheni fiúkat.Ne istentelenkedj.
Egyébként az Arsenal ellen nem néztem az utolsó 20 percet, mert az ellenfél térfelén volt 549 passz a 16-os körül. Ugyan az lesz ott mint Barcelónában. Bealvós, tili - toli szar.JC6
Kezdő voltam az Úttörőstadionban, méghogy kispad...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Pep meg a Bayern? Annak a csapatnak majdnem minden posztra van 3 klasszis játékosa. Ott tényleg bárki ülhetne a kispadon, még Sobri is. Ha mással nem is tudna segíteni, de pár traditional hungarian prostival ellátná a müncheni fiúkat.Egyébként az Arsenal ellen nem néztem az utolsó 20 percet, mert az ellenfél térfelén volt 549 passz a 16-os körül. Ugyan az lesz ott mint Barcelónában. Bealvós, tili - toli szar.
több mint 11 éve
A fene vigye el, hogy közbe dobtatok ki mert lejárt a két hét vagy mi a fene, írhatom újra elölről.......................Nem először mondom és félek nem utoljára Martino menj a búsba.........dandeez megint ilyen jinxelés?
egyébként most árazza be keményen a PL-t a Szocsedád...slowmotion
Szóval sajnos nem. Nem véletlen füstölögtem már a city meccs után is, az is gyalázat volt az eredmény ellenére ez meg............ Ilyenkor derül ki, hogy Pep nemcsak állt a pálya szélén (ebben eddig is biztos voltam), és komolyan kezdek szurkolni a Bayernnek (ilyet soha nem mertem volna feltételezni magamról), hogy ott is bizonyítani tudjon. Igen lehet azt mondani, annyi csak a dolga, hogy ne szúrja el amit Jupp felépített de mint sok példa mutatja, a miénk is, az sem kis mutatvány.
Egyébként nem a PL-t árazták be szerintem hanem Pellegrinit. Pont miatta nem féltem a City-től. Az utóbbi időben a csapataival ellenük nem megy neki, főleg ha imádott Demichelisét is beteszi. Őt miért szereti annyira ki tudja? A PL-ben tuti nem így játszatja a fiait.
Remélem Tata meg a srácok összeszedik magukat mert ha nem csúnya bukfenc lesz az év vége, még akár a City ellen is kieshetünk 8meg is érdemelnénk) de a következő körben mondjuk a PSG ellen tuti.
több mint 11 éve
Nem először mondom és félek nem utoljára Martino menj a búsba.........dandeez megint ilyen jinxelés?
egyébként most árazza be keményen a PL-t a Szocsedád...
több mint 11 éve
Nem először mondom és félek nem utoljára Martino menj a búsba.........
több mint 11 éve
egy hülye gyerek egyébként, szerintem nem lesz belőle semmi.www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ferencvaros-alairt-a-magyar-u-valogatott-csatar-2316949Jova nyárig lesz itt max,amúgy gyors,mozgékony,technikás ilyen ember kellett Böde mögé.Kiváncsi vagyok hogy fogja elbírni a nyomást,bár gyanítom egy újabb Beliczkyt fogtunk ki.Kenny
már Békéscsabán is fradi szurker volt a serdülőben (együtt küldtük ovifocitól kezdve). Mondjuk ez az 55 kiló elég érdekes, de régen sem volt több. Az meg priceless, hogy összekerül a másik ex-békéscsabai atomtudóssal; Jovával.Amadeus91
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ferencvaros-alairt-a-magyar-u-valogatott-csatar-2316949Jova nyárig lesz itt max,amúgy gyors,mozgékony,technikás ilyen ember kellett Böde mögé.Kiváncsi vagyok hogy fogja elbírni a nyomást,bár gyanítom egy újabb Beliczkyt fogtunk ki.
már Békéscsabán is fradi szurker volt a serdülőben (együtt küldtük ovifocitól kezdve). Mondjuk ez az 55 kiló elég érdekes, de régen sem volt több. Az meg priceless, hogy összekerül a másik ex-békéscsabai atomtudóssal; Jovával.Amadeus91
több mint 11 éve
Arturo Lupoli - Honvéd 😀 Pedig az Arsenal tartalékban elég szépen teljesített anno.
több mint 11 éve
aki esetleg még gyorsan szeretne valami csemegét látni: firstrow-n van link a Glentoran-Linfield meccsre (még van vagy 10 perc).ez az a meccs, amihez képest a Frad-Újpest hőzöngések a szájkarate szinten mozogtak...
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ferencvaros-alairt-a-magyar-u-valogatott-csatar-2316949már Békéscsabán is fradi szurker volt a serdülőben (együtt küldtük ovifocitól kezdve). Mondjuk ez az 55 kiló elég érdekes, de régen sem volt több. Az meg priceless, hogy összekerül a másik ex-békéscsabai atomtudóssal; Jovával.
több mint 11 éve
A legnagyobb baj az, mint sok minden másban a futballban, hogy a kapus által okozott büntetők következményeire sincs egységes szabály. Mert amikor 1 héten belül látsz két ugyanolyan esetet, ahol az egyik piros, a másik meg sárga, akkor az eléggé vitaindító.Engem augusztusban kiállítottak kupameccsen. A srác az ötös sarkáról megtolta kifelé, én csak letettem magam mellé (no igen ezt sem kellett volna), a srác eldobta magát, hozzá se értem. Nyikhaj kis bíró befújta, hátsó zseb, piros. A labda kigurult az alapvonalon akkorát tolt bele. Én annyit kérdeztem a sporitól, hogy az oké, hogy Te így láttad, hogy volt kontaktus, de miért piros? Válasz: "minden kapus szabálytalanság piros lap". Jólvan leballagtam.
Utána héten bajnoki. Kapus tizenhaton kívül az oldalvonal mellett fellöki a játékosunkat. Szabadrúgás. Sárga lap.... Az oké, hogy nem volt helyzet, de 16-oson kívül minden kapus falt piros sztem... No mindegy. Este nézem a PL meccsek összefoglalóját. Arsenal vs Villa (idei PL 1. forduló). Sczenyi elüti Benteket, úgy, hogy ha nem teszi meg Benteke könnyedén az üres kapuba gurít. Tizenegyes, jön a bíró sárga lap. No most akkor hogyan is van ez?
Abszolút a bíró szubjektívitásán múlik az ilyen szituáció....
Erre a konkrét esetre rátérve. Ez megint olyan, hogy Robben nem érte volna el a labdát vélhetően. Ettől függetlenül gyakorlatilag középen történt az ütközés. Ezért én is pirosat adtam volna.
Viszont jó lenne egységesen megmondani a tutit. Vagy legyen minden kapusfalt piros, vagy valamit csináljanak, mert szombatról-vasárnapra lehet mutatni a nagyvilágban teljesen hasonló szituációkat, melyeknél más a következmény.
több mint 11 éve
Akkor ezzel a részével meg is vagyunk, már csak a többieknek kéne összeszedni magukat...Ez tuti komoly,mert viccnek kurva szar!
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mezey-szerint-az-edzoink-nem-rosszabbak-a-hollandoknal-nemeteknel-2316911Matthew99
De ha meg komolyan gondolja akkor nem értem mit keres még itt.
Amúgy belegondolni is rossz mire lehetett volna képes a Európai ranglista vezető , Világon 4.helyezett válogatott 86-ban ha nem ez a bohóc ott az edző.
több mint 11 éve
Akkor ezzel a részével meg is vagyunk, már csak a többieknek kéne összeszedni magukat...Nem röhögte el magát?
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mezey-szerint-az-edzoink-nem-rosszabbak-a-hollandoknal-nemeteknel-2316911Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Akkor ezzel a részével meg is vagyunk, már csak a többieknek kéne összeszedni magukat...www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mezey-szerint-az-edzoink-nem-rosszabbak-a-hollandoknal-nemeteknel-2316911

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Pártatlan vok én is, csak rosszul fogalmaztam, arra céloztam, hogy krixtofer nem kicsit pártatlan 😊 amúgy az a labda annyira pattant el, hogy robben egyet lép utána és berúgja, senki nem érte volna utol soha ha talpon marad 😀 ill. sztem ő ha tudta volna befejezi mivel akkora az egója és tudhatta h a 11est nyìlván nem ő fogja rúgni...peachakkorát azért nem kapott, de olyan üzemmódban tolja, hogy már attól is összeesik, ha a nyakába lehel a védő.
ettől persze nem találta el a kapus kevésbé, de esze ágában nem volt továbbmenni, amikor látta, hogy a kapus hozzá fog érni.
de ugyanezt csinálta Özil is a másik oldalon.
Big Sam kellett volna ide a kapuk mögé, ő persze a maga módján egy nyakas angol paraszt, viszont nem fél kinyilvánítani a véleményét a primadonnákkal szemben.