NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Kanta József: ,,Elsődleges célunk mindenképpen, hogy elkerüljük a kiesőzónát. Az én véleményem, hogy teljesen mindegy , hogy hogy szerepelünk, csak fölöttünk húzzák meg a vonalat"

www.nemzetisport.hu/nsotv_labdarugas/elaztatva-a-szallodaba-szamuztek-az-mtk-t-2315521?utm_source=footer&utm_medium=desktop&utm_campaign=footer_nsotvideo

😀 😀 😀 😀tüsi91
Nagyon veretes szavak.😀😀😀
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Kanta József: ,,Elsődleges célunk mindenképpen, hogy elkerüljük a kiesőzónát. Az én véleményem, hogy teljesen mindegy , hogy hogy szerepelünk, csak fölöttünk húzzák meg a vonalat"

www.nemzetisport.hu/nsotv_labdarugas/elaztatva-a-szallodaba-szamuztek-az-mtk-t-2315521?utm_source=footer&utm_medium=desktop&utm_campaign=footer_nsotvideo

😀 😀 😀 😀
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Henderson harmadik éve kezdő többé-kevésbé, ennyi idő alatt rázódott bele a csapatba.slowmotion
Lehet le kéne vennem a szemüvegemet, de szerintem kurva messze van ő - még? - attól, hogy belerázódjon a csapatba.Mikey
Kuyt-féle munkabírású spíler kicsit több technikával, csak eredményességben még nincs ott. de ha ő nem lenne, akkor Captain Fantastic nagy szarban lenne védekező középpályásként.slowmotion
Valóban hasznos védekező középpályássá kezd válni. Csak mondjuk nem ezt várná tőle senki ilyen vételárért és hype-ért cserébe. Utóbbiakról nyilván nem ő tehet, ám egy játékos megítélésénél kihagyhatatlan tényezők. Persze még csak 23 éves, így előre fele játékban is sokat fejlődhet még. Mondjuk van honnan.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Henderson harmadik éve kezdő többé-kevésbé, ennyi idő alatt rázódott bele a csapatba.slowmotion
Lehet le kéne vennem a szemüvegemet, de szerintem kurva messze van ő - még? - attól, hogy belerázódjon a csapatba.Mikey
Kuyt-féle munkabírású spíler kicsit több technikával, csak eredményességben még nincs ott. de ha ő nem lenne, akkor Captain Fantastic nagy szarban lenne védekező középpályásként.
több mint 11 éve
Lehet le kéne vennem a szemüvegemet, de szerintem kurva messze van ő - még? - attól, hogy belerázódjon a csapatba.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Shao Khan nem szarozik. Nyáron vette meg a Fulhamet, azóta már a 2. edzőt rúgta ki ma...Remélem Gus Bradley nem követi figyelemmel a Premiership eseményeit...
Ezen beszartam 😀 😀 😀
MLSZ:

"Nikola Trajkovic, Mevoungou Mekoulau Patrick, Rudolf Gergely, Lang Ádám, Kalmár Zsolt, Lipták Zoltán (valamennyi Győr) 1-1 soron következő nemzetközi barátságos, felkészülési mérkőzésre szóló eltiltást kapott."JC6
A kispesti Job meg 3at kapott a múlt héten.
több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Teljesen igazad van Cou-val és Stu-val, nem kérdés, hogy nélkülük sehol sem, de pont ezért is óriási edző, hogy ezeket a lehetőségeket meglátta ennyi pénzért. Meg szerintem taktikailag is nagyon rendben van, mert ha valamit el is számít az elején, tudja korrigálni ha szükséges. (most már így érzem, a szezon elején azért a 2. félidők elég bajosak voltak!)
több mint 11 éve
én azért Hendot nem hagynám ki aki brutális mezőnymunkát végezNegritis
Hendersont még King Kenny idejében hoztuk 35 millás Carroll és Disco Stu mellett.
mondjuk azt nem tudom, hogy Rodgers mit csinált vele, már persze azon kívül, hogy megtalálta a helyét és a feladatát.slowmotion
még azt se, 1 dolgot tett
játszatja, és ennél több nem kell neki hálistenNegritis
ugyan már, Kenny alatt is játszott Henderson, sőt Stu is. mindenki azért kaparta az arcát, hogy miért lehet bérelt helye a kezdőben két ennyire csapatidegen játékosnak.

Henderson harmadik éve kezdő többé-kevésbé, ennyi idő alatt rázódott bele a csapatba. meg most már nem szélen akarják játszatni, hanem középen arra kószafaszálhat, amere a keve tartja, csak csináljon valami hasznosat.
több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 126 — The Mathematician
Hendersont még King Kenny idejében hoztuk 35 millás Carroll és Disco Stu mellett.
mondjuk azt nem tudom, hogy Rodgers mit csinált vele, már persze azon kívül, hogy megtalálta a helyét és a feladatát.slowmotion
még azt se, 1 dolgot tett
játszatja, és ennél több nem kell neki hálisten

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Ezen beszartam 😀 😀 😀

MLSZ:

"Nikola Trajkovic, Mevoungou Mekoulau Patrick, Rudolf Gergely, Lang Ádám, Kalmár Zsolt, Lipták Zoltán (valamennyi Győr) 1-1 soron következő nemzetközi barátságos, felkészülési mérkőzésre szóló eltiltást kapott."JC6
A KTE tulajdonosát meg két meccsre tiltották el.Valamelyik edzőmeccsen lent állt a kispad mellet és beszólt a sporinak 😀

több mint 11 éve
mondjuk azt nem tudom, hogy Rodgers mit csinált vele, már persze azon kívül, hogy megtalálta a helyét és a feladatát.
több mint 11 éve
én azért Hendot nem hagynám ki aki brutális mezőnymunkát végez

több mint 11 éve
hosszútávon a spurs mélyebb sajnos mint mi
és nekünk a sérülések is cinkesek

DE a szív hajt előre és nem tudom hogy de bízok benne hogy Stevie végre megkapja azt amit mindenki vár hogy megkapjon, hogy Scouserként a Poollal bajnok lehessen és magasba emelhesse az egyetlen trófeát amit nem nyert meg klub szintenNegritis
Viszont edzői és mentális állapotban sztem a Pool van előrébb, mondjuk ha Soldado is magára találhatna még akkor talán. Hosszú még az idény.dande
mondjuk Rodgers-szel hatalmasat húztunk az tutiNegritis
tavaly meg még mindenki ki akarta rúgni, amikor a táblázat közepén voltunk...slowmotion
Mondhatnám, hogy a mindenki erős túlzás, mert én pl. nem, de ilyenkor valszeg a legtöbben ezt mondják szóval nem hiteles, hogy én bíztam benne, mert nincs írott bizonyíték (max egy évvel visszapörgetni a fb üzeneteket) 😊 Pedig már akkor is látszott, mennyivel szebben tud játszani a csapat. Csak jöjjön vissza Agger, mert az öreg borzalmas formában van. 😊kristóf17
én mondjuk soha nem akartam kirúgatni edzőt (Woy kivételével), csak azt tartottam kérdésesnek, hogy Rodgers technikás stílusát a(z ehhez a szinthez túlzottan) labdaügyetlen csapat mennyi idő alatt tudja megemészteni, ha egyáltalán.
igazából a kulcs a Kutinnyó leakasztása volt az Intertől egy éve, meg Sturridge elguberálása a Dinamóból. addig azért eléggé vizuális környezetszennyezés volt a csapat játéka általában. csak tavaly tavasszal ugye az volt a baj, hogy Kutinnyó sem kilóra, sem kitartásra nem ütötte meg a PL szintjét, úgyhogy legjobb esetben hetven percig volt értelmes támadójátékunk.
Kutinnyónál az EPO-kúra már megvolt, nyáron jön a szteroid, illetve Sturridge személyében megvan a második életképes támadónk is, sőt még több is, mint amit reméltünk.
több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan

DE a szív hajt előre és nem tudom hogy de bízok benne hogy Stevie végre megkapja azt amit mindenki vár hogy megkapjon, hogy Scouserként a Poollal bajnok lehessen és magasba emelhesse az egyetlen trófeát amit nem nyert meg klub szintenNegritis
Viszont edzői és mentális állapotban sztem a Pool van előrébb, mondjuk ha Soldado is magára találhatna még akkor talán. Hosszú még az idény.dande
tavaly meg még mindenki ki akarta rúgni, amikor a táblázat közepén voltunk...slowmotion
Mondhatnám, hogy a mindenki erős túlzás, mert én pl. nem, de ilyenkor valszeg a legtöbben ezt mondják szóval nem hiteles, hogy én bíztam benne, mert nincs írott bizonyíték (max egy évvel visszapörgetni a fb üzeneteket) 😊 Pedig már akkor is látszott, mennyivel szebben tud játszani a csapat. Csak jöjjön vissza Agger, mert az öreg borzalmas formában van. 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ezen beszartam 😀 😀 😀

MLSZ:

"Nikola Trajkovic, Mevoungou Mekoulau Patrick, Rudolf Gergely, Lang Ádám, Kalmár Zsolt, Lipták Zoltán (valamennyi Győr) 1-1 soron következő nemzetközi barátságos, felkészülési mérkőzésre szóló eltiltást kapott."
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
nekem az a bajon az egésszel, hogy esélye sincsen megjátszania a labdát. odaugrik, hogy leütközze az ellenfelét...csebi
1. Na ez az, amit a haterség szül és nem az objektivitás.
2. Esélye sincs megjátszania a labdát... Nos ezen mentalitás miatt nem lesz még jó ideg említésre méltó magyar játékos, mert ahol más még lehetőséget lát, a magyar csak legyint.
3. Végig a labdát nézte és habár nem akarok személyeskedni, de mi olyan nehéz észrevenni azon, hogy a védő még a földön áll két lábbal, amikor a támadó már a levegőben "úszik". Vagy szerinted szándékosan úgy ütköznek le valakit, hogy derékkal vállon ütközik???
4. Furcsamód, amikor Ibra ugrásból fejbe talpal valakit, alattomosan löki, hátulról derékon térdeli az nem vált ki ilyen reakciókat, pedig az többszörösen ganébb megmozdulás, mint a mostani kifogásolt.
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
nekem az a bajon az egésszel, hogy esélye sincsen megjátszania a labdát. odaugrik, hogy leütközze az ellenfelét, hogy az ne tudja elfejelni, srácnak véletlenül nincsen hátul szeme, ezért még csak védekezni sem tud, lett is egy kis csigolya törés...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 127 — Vikings fan
Mi a szánalmas? Hogy az alapján ítélek meg valakit, ahogy (évek óta) viselkedik? gdavid
ő is beismerte hogy sokaknak ellenszenves az ahogy a pályán viselkedik, mert minden áron nyerni akar. Nincs is ezzel semmi gond szerintem. Semmi köze ahhoz hogy milyen emberileg.
ezeket meg fölösleges belinkelni úgy se nézed meg őket
 penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=1415
 www.youtube.com/watch?v=zQkUeX0kdn8
 www.youtube.com/watch?v=2hBL0-Wlw4Ieaglesmcnabb
Ha valaki válaszol nekem, akkor megtisztelem azzal, hogy el is olvasom.

szerk.: a cikk egy tökéletes PR munka, de persze elismerésre méltóak a tettek is. Az első videóban két dolog van, ami tényleg emberi és nőtt a szememben miattuk Ronaldo: a hozok egy új mezt szituáció, és a kisgyerekeknek cipőre, mezre adott autogram "mizéria". A második videóval nem tudom csak sejtem, hogy mit akartál bemutatni.

Igenis szoros összefüggésben, hogy hogyan viselkedik a pályán azzal, hogy milyen ember, mert a zöld gyepen mutat példát a gyerekeknek.gdavid
De mit tett a pályán? Felugrott egy labdáért ami a vedő bemézett. Kínjába vay nem kínjába mosolygott a bírón , egy szerinted is neccesen megítélhető lapon, majd odament a sérülthöz elnézést kért.
Ezek közül melyik szánalmas dolog?
több mint 11 éve

aki kiakarta az hülye, vállalt egy irányt és alkotott egy magot hozzá
a csapat iszonyat fiatal, de ha együtt tud maradni szép a jövőNegritis
persze, de hát az emberek hajlamosak (csak) rövid távon gondolkodni, hiába mondott Rodgers is három-, vagy ötéves programot.

mondjuk ehhez képest (bár sűrű az élmezőny, azt meg kell adni, és az MU még így sincs ott) négy pontra vagyunk a csúcstól, és az előttünk levők közül kettő még jön hozzánk.
több mint 11 éve
Az a támadójáték valami félelmetes, amit ő játszat.

BTW, jól látom, hogy Teixeira bemutatkozott a nagy csapatban? Sokat várok tőle hosszú távon!

több mint 11 éve

aki kiakarta az hülye, vállalt egy irányt és alkotott egy magot hozzá
a csapat iszonyat fiatal, de ha együtt tud maradni szép a jövő

több mint 11 éve

tavaly meg még mindenki ki akarta rúgni, amikor a táblázat közepén voltunk...
több mint 11 éve

mondjuk Rodgers-szel hatalmasat húztunk az tuti

több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
Mi a szánalmas? Hogy az alapján ítélek meg valakit, ahogy (évek óta) viselkedik? gdavid
ő is beismerte hogy sokaknak ellenszenves az ahogy a pályán viselkedik, mert minden áron nyerni akar. Nincs is ezzel semmi gond szerintem. Semmi köze ahhoz hogy milyen emberileg.
ezeket meg fölösleges belinkelni úgy se nézed meg őket
 penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=1415
 www.youtube.com/watch?v=zQkUeX0kdn8
 www.youtube.com/watch?v=2hBL0-Wlw4Ieaglesmcnabb
Ha valaki válaszol nekem, akkor megtisztelem azzal, hogy el is olvasom.

szerk.: a cikk egy tökéletes PR munka, de persze elismerésre méltóak a tettek is. Az első videóban két dolog van, ami tényleg emberi és nőtt a szememben miattuk Ronaldo: a hozok egy új mezt szituáció, és a kisgyerekeknek cipőre, mezre adott autogram "mizéria". A második videóval nem tudom csak sejtem, hogy mit akartál bemutatni.

Igenis szoros összefüggésben, hogy hogyan viselkedik a pályán azzal, hogy milyen ember, mert a zöld gyepen mutat példát a gyerekeknek.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 179 — Így remélem megfelelek nektek.....

Viszont edzői és mentális állapotban sztem a Pool van előrébb, mondjuk ha Soldado is magára találhatna még akkor talán. Hosszú még az idény.