Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 616 — Lucas Scott
Inkább a mondandód második részével kéne foglalkoznia a szakvezetőknek. Tevezt otthon hagyják, Ricardo Alvarez vagy Augusto Fernandez helyett nem fért volna simán be?
Lavezzi-Aguero-Palacio trio egy nagy 0 volt. Higuain meg sose volt az az ember aki 3-4 meccsen át folyamatosan jó sőt... Nem is értem mért nem próbált Sabella ezzel valamit csinálni, mert ez a becserélem Augerot meg Palaciot hogy egyszer majd csak gólt lőnek taktika nagyon esetlen volt.Toca
Tevezt a csapategység miatt hagyták otthon, sztem jó döntés volt, sztem ha kinn van és nem játszik, akkor úgy bomlasztott volna, hogy lehet még eddig sem jutnak el

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Kroos nyilatkozata a ZDF-nek;--->Real MadridAmadeus91
ezt nem értem...
a BM sztem megad olyan pénzt, amivel adózás után ugyanannyit kap kézhez, (ezt olvastam pár helyen)

ráadásul nagyon fekszik nek Pep rendszere, nem értem miért megy el, nem kívánom, mert bírom nagyon, de temető lesz neki a Margit, és hát majd 2-3 év múlva a Real eladja egy angol középcsapatnak, mint Özilt...csebi
angol középcsapat....
látom a soccerrel kapcsolatban is hasonlóan objektív álláspontod van, mint az NFL-lel kapcsolatban....Newman
2005 óta van egy kemény FA kupa, 4. és 3. helyek a bajnokságban, 2006-ban egy BL döntő, azóta egy elődöntő, és általában már a 16 között kiesnek, igenis ez nem jobb egy angol középcsapatnál, mert akárhogy is nézem jelenleg is van nála legalább 4 jobb csapat, akár a jelenlegi formát/helyezést nézem, akár az elmúlt év eredményeit.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 494
Mély fájdalommal vettem ismét tudomásul, hogy kedvenc válogatottam az utóbbi VB-khez hasonlóan, most sem emeli fel az áhított trófeát a legvégén...
De be kell látni, hogy nem szabad ezt a csapatot innentől kezdve Messire építeni. Egy az, hogy tényleg elfáradt a szezon végére, kettő, valahogy nincs meg a megfelelő posztja a pályán. Nagyon mélyen visszalép labdáért, nem engedi felépíteni a támadást, majd ő elintézi pár csellel. A zsugát csak örökölni lehet tőle és többször is rossz döntést hoz. Persze ember, és tisztán látszik, hogy kijárna neki egy jó hosszú pihenés, de akkor pihenjen egy - két meccset vagy cseréljek le...oh wait, ő Messi, mi az a csere? Mindent magára válla, szarik visszafutni, legalább zavarni és sétál...elfogadhatatlan, bármekkora sztár legyen is.

Egyébként durva volt látni, hogy míg mások szarrá bőgik magukat - még egy Lavezzi is - addig Messi áll, bambul és köpköd...

Amúgy ha lenne egy vérbeli csatára ennek a csapatnak, akkor ma őket ünnepelné egész Argentína. De ilyen Higany meg Palacsintázó, édes Istenem, 4-2-re kellett volna nyerniük...erre kikapnak... Mondjuk argentin pad az nem nagyon volt az egész VB-n, szóval ez az ezüst is szép, szerintem. Voltak jó meccseik, voltak rosszak, célfutballal idáig értek. Igen, sokszor sírt a labda, aki viszont játszotta a focit, az már 2 hete otthon van...

A németek megérdemelték, legszebb focit játszották, még ha 1-2x nem is jött ki a lépés (Algéria). A szisztematikus építkezés tisztán látszik, van miből meríteni, minden a rendelkezésükre áll, retteghet az egész világ, továbbra is 😊 Gratula nekik!

Ja igen. Nálam a VB embere egyértelműen a sokat sajnáltál és mindenhol előre leírt Javier Mascherano. Ez az ember a VB-n emberteletettit nyújtott, MINDEN EGYES MECCSEN. Óriási volt látni, miatta volt érdemes argentin meccset nézni.JC6
Messit ezután a VB után nem ekézném, szerintem jól játszott ahhoz képest hogy fáradt volt. Ahhoz képest, hogy DiMaria kiesésével kb mindent neki kellett csinálni. Lehetett eddig ekézni hogy Argentin mezben gyenge volt, de most igenis a csapat szíve volt Mascherano volt illetve a védelem.
Az meg,hogy ő nem sír mert másképpen dolgozza fel ne higyje senki, hogy belül nem ugyanolyan szar neki...

Toca
hagyjuk má', másképp dolgozza fel.... hosszabbítás előtt nyomta a sódert a hc, hogy mi a taktika, mindenki hallgat, összeállnak csapatba, Messi megrántja a vállát, köp egyet, aztán odébb áll - van róla valahol gif is - mit neki, hogy épp azt magyarázzák, hogy mit kéne csinálni a másik 10 emberrel együtt. Ha ennyire megunta a küzdést a trófeákért, akkor igazoljon Kínába, Oroszországba vagy az arabokhoz, még összevakar annyit, hogy mauzóleumra is futja majd, aztán visszavonul 32 évesen.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 248 — Vikings fan
Mély fájdalommal vettem ismét tudomásul, hogy kedvenc válogatottam az utóbbi VB-khez hasonlóan, most sem emeli fel az áhított trófeát a legvégén...
De be kell látni, hogy nem szabad ezt a csapatot innentől kezdve Messire építeni. Egy az, hogy tényleg elfáradt a szezon végére, kettő, valahogy nincs meg a megfelelő posztja a pályán. Nagyon mélyen visszalép labdáért, nem engedi felépíteni a támadást, majd ő elintézi pár csellel. A zsugát csak örökölni lehet tőle és többször is rossz döntést hoz. Persze ember, és tisztán látszik, hogy kijárna neki egy jó hosszú pihenés, de akkor pihenjen egy - két meccset vagy cseréljek le...oh wait, ő Messi, mi az a csere? Mindent magára válla, szarik visszafutni, legalább zavarni és sétál...elfogadhatatlan, bármekkora sztár legyen is.

Egyébként durva volt látni, hogy míg mások szarrá bőgik magukat - még egy Lavezzi is - addig Messi áll, bambul és köpköd...

Amúgy ha lenne egy vérbeli csatára ennek a csapatnak, akkor ma őket ünnepelné egész Argentína. De ilyen Higany meg Palacsintázó, édes Istenem, 4-2-re kellett volna nyerniük...erre kikapnak... Mondjuk argentin pad az nem nagyon volt az egész VB-n, szóval ez az ezüst is szép, szerintem. Voltak jó meccseik, voltak rosszak, célfutballal idáig értek. Igen, sokszor sírt a labda, aki viszont játszotta a focit, az már 2 hete otthon van...

A németek megérdemelték, legszebb focit játszották, még ha 1-2x nem is jött ki a lépés (Algéria). A szisztematikus építkezés tisztán látszik, van miből meríteni, minden a rendelkezésükre áll, retteghet az egész világ, továbbra is 😊 Gratula nekik!

Ja igen. Nálam a VB embere egyértelműen a sokat sajnáltál és mindenhol előre leírt Javier Mascherano. Ez az ember a VB-n emberteletettit nyújtott, MINDEN EGYES MECCSEN. Óriási volt látni, miatta volt érdemes argentin meccset nézni.JC6
Messit ezután a VB után nem ekézném, szerintem jól játszott ahhoz képest hogy fáradt volt. Ahhoz képest, hogy DiMaria kiesésével kb mindent neki kellett csinálni. Lehetett eddig ekézni hogy Argentin mezben gyenge volt, de most igenis a csapat szíve volt Mascherano volt illetve a védelem.
Az meg,hogy ő nem sír mert másképpen dolgozza fel ne higyje senki, hogy belül nem ugyanolyan szar neki...

Inkább a mondandód második részével kéne foglalkoznia a szakvezetőknek. Tevezt otthon hagyják, Ricardo Alvarez vagy Augusto Fernandez helyett nem fért volna simán be?
Lavezzi-Aguero-Palacio trio egy nagy 0 volt. Higuain meg sose volt az az ember aki 3-4 meccsen át folyamatosan jó sőt... Nem is értem mért nem próbált Sabella ezzel valamit csinálni, mert ez a becserélem Augerot meg Palaciot hogy egyszer majd csak gólt lőnek taktika nagyon esetlen volt.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Ja igen. Nálam a VB embere egyértelműen a sokat sajnáltál és mindenhol előre leírt Javier Mascherano. Ez az ember a VB-n emberteletettit nyújtott, MINDEN EGYES MECCSEN. Óriási volt látni, miatta volt érdemes argentin meccset nézni.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb
megelőztelek
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 798 — no es importante
Se baj.Ket ev mulva megint lesz vmi nepunnepely hejjjj.ZoliMP
így van!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
nem tudom eredeti-é

berger90
Gizella rajta, Tom Brady nincs?Gergőbácsi
Pique sincs. Pedig ott lesz Shakira.

Az utolsó 3 emberke a listáról nagyon fontos, hogy ott legyen...iktriad
Szerintem az "utánfutót" nem tüntetik fel külön. Orbán fia is ott volt - a díszpáholyban, hol máshol legyen - és nincs külön rajta a listán.
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 496
Vicces engem egy spurs drukker kerfezgetett.

A vb rol sikeresen lemaradtam.
Vhogy nem banom.Vegletekig kifacsart csapatok.Ezek a hosszu szezonok elegge ranyomjak a belyeguket az egeszre,bar a 4kozott is leterhelt jatekosok voltak.
Costa Rica szereplesere senki nem szamitott.Kb olyan volt mint a spanyolok leszereplese.

Kivancsi vagyok h ebbol a max 7 meccsbol melyik jatekos profital.Nagy bukasok is lesznek am.Sztem Ochoa nem annyira jo no meg a stilusa?pedig franciaorszagban volt.

Se baj.Ket ev mulva megint lesz vmi nepunnepely hejjjj.
több mint 11 éve
ezt nem értem...
a BM sztem megad olyan pénzt, amivel adózás után ugyanannyit kap kézhez, (ezt olvastam pár helyen)

ráadásul nagyon fekszik nek Pep rendszere, nem értem miért megy el, nem kívánom, mert bírom nagyon, de temető lesz neki a Margit, és hát majd 2-3 év múlva a Real eladja egy angol középcsapatnak, mint Özilt...csebi
a Bayern visszavonta az ajánlatát Kroosnak már hetek óta.Amadeus91
én meg éppen azt olvastam, hogy Kroos elutasította...csebi
visszavonták. Kroos állandó játéklehetőséget akart, ezt nem tudták garantálni. Egyébként a visszavont ajánlat alapján is kevesebbet kapott volna mint Thiago, ami nálam a közröhej kategória. Nem baj, jön majd egy rakás spanyol gyerek, a bl és vb győztesek meg mehetnek isten hírével, mi meg tikitakázunk.... gyökér Guardiola.Amadeus91
Ja, én is kezdem azt gondolni, hogy inkább Heynckesnek tettek volna ajánlatot, Guardiola nagyon nem passzol a Bayernhez. Előbb-utóbb - inkább előbb -szétveri 2013-as világverő csapatot. 😕Burkus
Jupp nem akarta folytatni, ha minden igaz.
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
ezt nem értem...

visszavonták. Kroos állandó játéklehetőséget akart, ezt nem tudták garantálni. Egyébként a visszavont ajánlat alapján is kevesebbet kapott volna mint Thiago, ami nálam a közröhej kategória. Nem baj, jön majd egy rakás spanyol gyerek, a bl és vb győztesek meg mehetnek isten hírével, mi meg tikitakázunk.... gyökér Guardiola.Amadeus91
Ja, én is kezdem azt gondolni, hogy inkább Heynckesnek tettek volna ajánlatot, Guardiola nagyon nem passzol a Bayernhez. Előbb-utóbb - inkább előbb -szétveri 2013-as világverő csapatot. 😕
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 470 — "Grammar maci"
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-besic-szerzodteteset-kedden-bejelentheti-az-everton-2349953

tegnap munkában megállított az egyik everton drukker kolléga és végigkérdezett mindent Besic-ről mert mondtam neki korábban hogy fradi drukker vagyok és emlékezett. Mondtam is neki hogy ha meglesz az igazolás kimegyek vele egy meccsre a Goodison Parkba 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
"Újpest: Guzmics Richárd neve is felmerült erősítésként."

Mindig jövőre
több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

Ebben benne van a németek vb-je

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 143 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Ha leszünk elegen idén is lesz MB1 fantasyt, jelentkezni ebben a topikban lehet:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
NB1 fantasy - Egyéb játékok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 662 — Panthers fan
Már az elődöntő után felkapták, de ez nagyon vicces így utólag, kicsit kontraproduktív fogadásellenes reklám

Nagyon jó remake-ek készültek azóta 😀

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 454 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 sportgeza.hu/futball/hirek/2014/07/14/rekordosszegert_adidasra_valt_az_mu/
aprópénz 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
na és akkor most az adidas szponzorálta két döntős és a német győzelem tudatában nézzük meg a Nike amúgy tényleg remek vb előtti reklámvideóját xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Egyebkent csak szerintem lehetne ezeket a langyos fos meccseket azzal kikerulni, hogy elore lerugnak a tiziket?Toca
de akkor aki megnyeri a tiziket az elején, az alapból ezt a fost játszaná, hiszen nekik elég kibekkelni a végéig ikszre, meg időt húzni egész meccsen
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
azért az megvan, hogy a Fifa a legnagyobb troll ezzel a Messi díjjal, a trollfoci be is zárhatja kapuit...csebi
értem én, hogy speciális szituáció, de azért "a világ legjobb labdarúgójától" egy ilyen szabadrúgás egy kicsit ciki az egész sportra nézve, nem?

Cundiff kihagyott mezőnygólja ehhez képest smafu, mert ott még ideje se nagyon volt rákészülni...baggio
ha nézted, előtte ott haldoklott három percen keresztül a disznópásztor, mint akit nyakonszúrtak azt visznek tölteni teljesen taktikusan és Messzi mint empatikus érző lélek és világklasszis futballista átérezte a német védő abbéli fájdalmát, hogy ha ezt itt most berúgja akkor a kis Göcce hiába klimpírozott, akkorse kap szobrot, és Messzi akkorésott úgy döntött mégis Palacsó cseszte el a hülye átemelőssel.... ezér ő az aranylabdás, meg persze azé, hogy nehogy mán egy latino vébéről mindent a dojcsok talicskázzanak haza, és ugye polkorrektbe csak Messzi volt kisakkozható, a braziloktól hozni valakit tényleg gáz lett volna. Éjjen Saballo és éjjenek az újabbnál újabb argentin kapitányok akik mind belefúlnak a bőség mocsarába és hajrá bolhacirkusz...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ezt nem értem...

angol középcsapat....
látom a soccerrel kapcsolatban is hasonlóan objektív álláspontod van, mint az NFL-lel kapcsolatban....

több mint 11 éve
Thiago sztem jó játékos, és jól is játszott tavaly, pech, hogy éppen megsérült...

Real amúgy hogyan tud állandó játék lehetőséget garantálni??? btw nem tudom mi a problémája, mert tavaly is egyik legtöbbet játszott a keretből, még ez sem volt elég neki?

több mint 11 éve
ezt nem értem...

visszavonták. Kroos állandó játéklehetőséget akart, ezt nem tudták garantálni. Egyébként a visszavont ajánlat alapján is kevesebbet kapott volna mint Thiago, ami nálam a közröhej kategória. Nem baj, jön majd egy rakás spanyol gyerek, a bl és vb győztesek meg mehetnek isten hírével, mi meg tikitakázunk.... gyökér Guardiola.
több mint 11 éve
ezt nem értem...

én meg éppen azt olvastam, hogy Kroos elutasította...

több mint 11 éve
azért az megvan, hogy a Fifa a legnagyobb troll ezzel a Messi díjjal, a trollfoci be is zárhatja kapuit...csebi
értem én, hogy speciális szituáció, de azért "a világ legjobb labdarúgójától" egy ilyen szabadrúgás egy kicsit ciki az egész sportra nézve, nem?

Cundiff kihagyott mezőnygólja ehhez képest smafu, mert ott még ideje se nagyon volt rákészülni...baggio
mér', Robben vagy Rúni vagy valaki nem rúgott el a halál faszára egy szögletet? ahhoz képest ez kifejezetten veszélyes volt... 😀slowmotion
😊

---