Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Pártatlan vok én is, csak rosszul fogalmaztam, arra céloztam, hogy krixtofer nem kicsit pártatlan 😊 amúgy az a labda annyira pattant el, hogy robben egyet lép utána és berúgja, senki nem érte volna utol soha ha talpon marad 😀 ill. sztem ő ha tudta volna befejezi mivel akkora az egója és tudhatta h a 11est nyìlván nem ő fogja rúgni...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
Nem a büntető jogosságát vitatom, az egyértelmű volt. Csak ez nem volt piros, hanem sárga, ugyanis a labda, teljesen kisodródott helyzetben volt, amit Robben ugye az ütközés előtt rosszul vett le és láthatta, hogy messze és oldalra pattan tőle, ezáltal nem lehetett volna egyértelmű gólhelyzet, mert Sagna beérte Robbent és Monreal is ott volt a kapuban. Tisztába vagyok vele, hogy nagyon nehéz dönteni a jv.-nek, reagálni azonnal, amikor ilyen gyorsan történnek a dolgok. (Elkeseredett próbálkozásnak tűnik amit írok, de így látom ezt a helyzetet.)
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nagyon sajnálom a meccset, mert most talán megtudtuk volna fogni őket... (Még nincs vége, de szomorú, hogy megint. Keep The Faith!) Elfogultan kicsit, de az nem volt piros. krixtofer
A szabály egyértelmű, ha eléri 11+piros. Tisztán látható volt, hogy eltalálta Robbent, aki 100%-os gólhelyzetben volt. Ez így piros és tizi, ha lett volna esze, hagyja a picsába, Robben betalál és van esély arra, hogy kiegyenlítsenek vagy 0-1-en tartsák a Bayernt.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
egyáltalán nem elfogultan (egyik csapatot sem csipázom) az egyik oldalon csak annyira volt tizenegyes, mint a másikon.
Özil ugyanakkora balettművész, mint Robben, csak a kapus abszolút utolsó emberként csinált tizenegyest, kapu előtt, ha meg a bíró befújta a tizenegyet, akkor már piros lapot is kellett adnia.

egyébként meg szinte félve mondom, de van legalább egy olyan topjátékos, aki röhögve átmegy mind Boateng, mind Szczesny lábán, és beveri a gólt, csak divat őt fikázni. a 10-es számú katari mezben kell keresni...
több mint 11 éve
Nem kicsit elfogultan, kevés ennél egyértelműbb szitu van 😀

több mint 11 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
Nagyon sajnálom a meccset, mert most talán megtudtuk volna fogni őket... (Még nincs vége, de szomorú, hogy megint. Keep The Faith!) Elfogultan kicsit, de az nem volt piros.

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Amúgy Özilnél köze nem volt a védésnek ahhoz, hogy válogatott csapattársak-e vagy sem. Egyszerűen flegma volt és be bukta. Eleve 3 lépésnyire állt a labdától, meg is torpant, nem adott bele elég erőt és még középre is helyezte.
Neuer pedig elment a bal keze irányába, majd amikor látta (hisz se erő, se komoly helyezés nem volt a labdában), hogy középre megy "lövés" jobb kézzel visszanyúlt. Ha erősebben vagy jobban helyezettebben lett volna rúgva, simán elfekszik a bal oldalára és a bogyó behullik.Tony
Hát azért világversenyeken gyakorolják rendesen. Neuernek gyakorlati tapasztalata is van róla, az pedig jóval több mintha meccs előtt megmondják neki Özilről, hogy általában hova szokta rúgni. Simán benne van, hogy azért lett ilyen szar a büntető.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 867 — Whoops, looks like something went wrong.
Mai felhozatalból melyik ígérkezik jobbnak, az Arsenal-Bayern vagy a Milan-Atlético?Tony
Arsenal-Bayern. Amilyne gyenge most a Milan, még azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy a tegnapi PSG meccshez hasonló lesz.Sebii
Ez a kurva gyenge Milan tegnap 70 percig lefocizta a pályáról az Atleticót, akik KO-ra rúgdosták a csapatot. Minimum két spanyolt kellett volna kiállítani...
Tény, hogy a 70. perc környékén elkezdtünk elfáradni, Abate meg no comment...
Engem állandóan arról akarnak meggyőzni, hogy az a csávó jó, mert válogatott, én meg csak a fejem verem a falba. Évente 4-5 meccset bukunk el rajta.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 180 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintem ez felesleges rinyálás régen csere sem volt 😛 Mindkét fél pontosan tudja mi mivel jár mindkét félnek adott a lehetőség, hogy úgy játsszon ne hozza ilyen helyzetbe a kapusát, úgyhogy kár ezen rágódni. Egyébként meg nem kötelező a kapus csere. Kell egy olyan mezőnyjátékos aki védeni is tud és meg van oldva és akkor még lehet a mezőnybe is cserélni vagy ketten állnak a kapuhoz 😀
több mint 11 éve
Valóban nem fair a kapusokkal szemben. Ha egy mezőnyjátékos csinálja az 1 (kiállítás) max kétszeres (tizi+piros lap, ami nem automatikus) büntetés, ha kapus követ el hibát az egyből háromszoros bünti. Első büntetés a 11-es, második az automatikus piros, a harmadik pedig egy cserelehetőség elhasználása.
Szóval mint a mezőnyjátékosoknál, itt is durvaság szerint kellene mérlegelni. Azért ha kézzel elsodorja a lábát, az ne legyen már egyenlő azzal, mintha páros lábbal pofán talpalta volna, vagy ha kettétöri a lábát például. Tegnap elég lett volna a 11-es és egy sárga lap.Tony
vagy tovább kellene szélesíteni a lehetőségeket, és 3+1 cserét engedélyezni, de a +1 csak az lehet, ha kapus kapust vagy kapus (kiállítás miatt) mezőnyjátékost vált.
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Valóban nem fair a kapusokkal szemben. Ha egy mezőnyjátékos csinálja az 1 (kiállítás) max kétszeres (tizi+piros lap, ami nem automatikus) büntetés, ha kapus követ el hibát az egyből háromszoros bünti. Első büntetés a 11-es, második az automatikus piros, a harmadik pedig egy cserelehetőség elhasználása.
Szóval mint a mezőnyjátékosoknál, itt is durvaság szerint kellene mérlegelni. Azért ha kézzel elsodorja a lábát, az ne legyen már egyenlő azzal, mintha páros lábbal pofán talpalta volna, vagy ha kettétöri a lábát például. Tegnap elég lett volna a 11-es és egy sárga lap.

Amúgy Özilnél köze nem volt a védésnek ahhoz, hogy válogatott csapattársak-e vagy sem. Egyszerűen flegma volt és be bukta. Eleve 3 lépésnyire állt a labdától, meg is torpant, nem adott bele elég erőt és még középre is helyezte.
Neuer pedig elment a bal keze irányába, majd amikor látta (hisz se erő, se komoly helyezés nem volt a labdában), hogy középre megy "lövés" jobb kézzel visszanyúlt. Ha erősebben vagy jobban helyezettebben lett volna rúgva, simán elfekszik a bal oldalára és a bogyó behullik.
több mint 11 éve
vicces amit ballack mondott.eleg bunti a 11es nem kell piros lap.utalja ezt a fociban😀
a 16oson kivul az mas teszta.ZoliMP
és valamennyire érthető is

több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 411
vicces amit ballack mondott.eleg bunti a 11es nem kell piros lap.utalja ezt a fociban😀
a 16oson kivul az mas teszta.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 127 — Vikings fan
a négy hazai csapat 0 gólt lőtt, kemény 😀Dexxter Tailor
De legalább begyűjtöttek 3 pirosat 😀
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
a négy hazai csapat 0 gólt lőtt, kemény 😀Dexxter Tailor
Pont ezt akartam írni, hogy a visszavágókat sokan nem fogják nézni, biztos örül majd a júefa😊
Nagyobb ellenállást vártam a hazai csapatoktól tegnap meg ma.
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 833 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
a négy hazai csapat 0 gólt lőtt, kemény 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Hihetetlen ez az Arsenal, paliban vannak a Bayernnel erre két KO-t bevisznek maguknak, megérdemlik hogy kiessenek.
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 411
hosszu ido ota ez az elso meccs amit nezek...jo valasztas eddig.
fabianski is kope am.a mar letett labdat megtapogatta. ruhelli mindegyik rugo jatekos ha nem o er utoljara a labdahoz😀
több mint 11 éve
buzik vagytok mind a milliós fizetésetekkel!!!!
1,5overre vettem mind2 meccset, annyira kurva nagy kérés lenne kibaszott 11 méterről eltalálni azt a nagy vasketrecet???MarioAna
nyugi, meglesz a 2 gól. de azért ezek világklasszis játékosok, nekik megalázóan könnyű onnen berúgni, ezért inkább a nehezebb utat választják.

szerk: mondjuk ezt az Arsenal-Bayern meccsre értettem, nem vettem észre a mindkét meccses kitételt...
több mint 11 éve
Szceszny is okos volt...ilyen hibák nem férnek bele a bayernnel szemben...

több mint 11 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 861
Ha ezt innen kibekkeljük, rohadtul meg leszek lepve.
több mint 11 éve
Nem válogatott csapattárssal kellett volna rúgatni ilyen egyszerű. Mondjuk ezt a meccset az eddigiek alapján lazán be kellene húznia az Arsenalnak ha szeretnének valamit.

több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 411
kurva jol csinalta neuer.ha a vegsokig kivar a kapus amugy ami kurva nehez akkor sok spiler elbizonytalanodik.mondjuk ha ugy megy oda h bal felsobe rugom akkor vegulis mind1.
több mint 11 éve
Hogy lehet ilyen balf*sz módon 11est rúgni....

több mint 11 éve
Bazzeg Özil...