NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
642
35
1:00
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem tudom, hogy van e rajtam kívül olyan elvetemült aki a Samp-Fio meccset nézi a manchesteri rangadó helyett. Óriási arc az új Samp tulaj Massimo Ferrero filmgyáros. Góloknál, kivédett tizenegyesnél ugrál, táncol, ünnepel együtt a feleségével. Gyerekek is a VIP páholyban.

Mihajlovics meg remek kis csapatot rakott össze ismeretlenebb játékosokból. Remek védekezésre alapuló kontrajáték, három támadóval, amiből kettőnek jelentős feladata van védekezésben is.
Ilyesmi játékot szeretnék látni a magyar válogatottnál is.
több mint 11 éve
van Persie twitter:igazából azt nem értem, hogy hogyan történhet meg ez, mert ugyanez a gyengusz középpálya (nem) látja el labdával edzésen sem...
"Balotelli scores a lot of goals at trainings. Course he does, he's playing againist Liverpool defense"
😀 😀 😀 😀berger90
több mint 11 éve
van Persie twitter:"Balotelli scores a lot of goals at trainings. Course he does, he's playing againist Liverpool defense"
😀 😀 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Azt. A. Kurva.444.hu/2014/11/02/nem-fer-be-az-utanpotlas-a-nekik-epitett-felcsuti-stadionba/
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Még szerencse hogy nem látszik milyen gyenge meccs ez a Fradi-Paks.Matthew99Sajnos elég kilátástalan meccs volt 😊
több mint 11 éve
Még szerencse hogy nem látszik milyen gyenge meccs ez a Fradi-Paks.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Szubotics volt a münchen legjobbja
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
jaaaaajjwww.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/video-weidenfeller-3-meterrol-bombazta-fejbe-csapattarsat-2373665
több mint 11 éve
csak mert múltkor feljött a téma, hogy a kicsiket inkább sújtják a nagyokkal szembenkét piros a pool meccsen:
Burnley játékosnak már volt egy sárgája vagyis tizi+piros:
arsenalist.com/f/2014-15/slow-motion-replay-of-burnley-handball-no-penalty-given.html
ezeket meg nem szokás megjegyezni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Janmaat hogy az istenben maradhatott a pályán?SchleckAhogy Sissoko az első félidőben.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
A zuzmóban több elképzelés van a támadófocit illetően, mint a mai Liverpoolban.Az egyetlen helyzet a középső védő előtt adódik szöglet után, az egyetlen szép megmozdulást pedig a kapus mutatja be.
Lehet, hogy tegnap este Roy Hodgsonnal sörözött egy pubban Rodgers, és tőle kért tanácsokat, mert az RH időszak legrosszabb meccsein játszott így a csapat...
Gyalázat. 😐
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
A román meg a francia mindig is jol kijött egymással.Meg se lepődök hogy beletorodunk ebbe is.
több mint 11 éve
Én nem tartom a büntetésünket túlzónak, sokkal inkább a románokét rettentő alacsonynak.Hannirománoknál létezik sportdiplomácia, nálunk nem, ennyi történt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Jah hát csak szemezgettem NSO kommentekből. Gondolom az ilyen többi turbomagyar oldalon is hasonló lehet.Én nem tartom a büntetésünket túlzónak, sokkal inkább a románokét rettentő alacsonynak.HanniSztem ezzel mindenki így van...peach
több mint 11 éve
Én nem tartom a büntetésünket túlzónak, sokkal inkább a románokét rettentő alacsonynak.HanniSztem ezzel mindenki így van...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Az uefa igen mondott a román rasszizmusra. Grat!
több mint 11 éve
Én nem tartom a büntetésünket túlzónak, sokkal inkább a románokét rettentő alacsonynak.
több mint 11 éve
Háborús övezethez hasonlító durrogtatást csinálni szabad, csúnyán beszélni nem! Magyar (sport)diplomácia ismét: jeles!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
A Magyar - Román előtt/közben/után történni fogó balhé miatt majd ne féljetek mi zárt kaput fogunk kapni. Ahhoz képest ez semmi.tüsi91"Előtt-után" dolgok miatt nem tilthatnak el.
több mint 11 éve
A Magyar - Román előtt/közben/után történni fogó balhé miatt majd ne féljetek mi zárt kaput fogunk kapni. Ahhoz képest ez semmi.
több mint 11 éve
Siralmas...vicc hogy szinte ugyanazt a büntetést kapta a két szövetség a román-magyar miatt...davemayerNevetséges...Schleck
több mint 11 éve
vicc hogy szinte ugyanazt a büntetést kapta a két szövetség a román-magyar miatt...davemayerNevetséges...
több mint 11 éve
vicc hogy szinte ugyanazt a büntetést kapta a két szövetség a román-magyar miatt...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal