NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 586
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
akkor még CR mosolyog a sárgán is... sztem egy piros sem lehetett volna elképzelhetetlen, de az már túl sok lett volna a szent tehénnekcsebiIgen CR-nek még sárgát sem mernek adni, nem 1,5 hete kapott pirosat és tiltották el 3 meccsre á dehogy... Kamu bullshitet hagyjuk meg Amadeusnak légyszi...
több mint 11 éve
akkor még CR mosolyog a sárgán is... sztem egy piros sem lehetett volna elképzelhetetlen, de az már túl sok lett volna a szent tehénnek
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
sztem kamuZoliMPEzt "A Bild" írta, hogy mered megkérdőjelezni az állításaikat?! Szégyelld magad! 😀😀
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 411
sztem kamu
több mint 11 éve
www.bild.de/sport/fussball/bayern-muenchen/kassiert-110-mio-euro-durch-allianz-deal-34634996.bild.htmlha egy üzlet beindul.
több mint 11 éve
Nah, egy kis szurkolás, Depeche Móde-ra😊😊😊"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
két meccs az kiindulási alap, de nem reprezentatív minta.Mondjuk az utolsó 2 meccsen a védelem is fasza volt, buta egyéni hibákból - Touré, Gerrard - kaptunk gólt.Jó ébredés utáni program volt a tegnapi Liverpool-Arsenal meccs pótlása.na ja. már csak a védelmet kellene gatyába rázni, plusz a középpályás keret mélységét erősíteni, meg nem ártana egy támadó az S^3 mögéslowmotion
Ha ilyen átlaggal -- 2.52 gól/meccs -- folytatná a csapat a gólrúgást, akkor szezon végén 96 szerzett gól állna a csapat neve mellett.
Mindez Rodgers mindösszesen második szezonjában...Mikey
De az tény, hogy jobb lenne, ha Touré és Cissokho pályára sem kerülne, hanem helyettük játszhatna Sakho/Agger és Enrique.
A középpályával a gondom annyi, hogy bár Gerrard mostanában nagyszerűen játszik DM-ként, a nem kicsit sérülékeny Lucason kívül nincs más, aki eredetileg is DM lenne.
Valamint az, hogy Coutinho és Henderson teljesen súlytalanok, de állandóan kezdők, mert nincs jobb opció náluk.
Szóval min. egy DM és egy AM el kéne ide, de nagyon. Na és Gerrard utódját is időszerű lenne megtalálni.
Sterling viszont kifejezetten szépen alakul, nagyszerűen fejlődik tudásban és fizikálisan is.Mikey
a többi meg lényegében az, amit én is mondtam.
több mint 11 éve
Mi meg sajnos nem tudtuk kihasználni igazán a mai "segítségét"...
több mint 11 éve
Sosem szerettem Lukács Tónit ő mindig szeretett borsot törni az orrunk alá grrrrrrrrrrrr | (Verona-Juve 2-2) | dandea labdakezelésén már akkor is röhögtem mikor nálunk játszott. Elképesztő clutch azaz ember.
több mint 11 éve
Sosem szerettem Lukács Tónit ő mindig szeretett borsot törni az orrunk alá grrrrrrrrrrrr | (Verona-Juve 2-2) |
több mint 11 éve
Mondjuk az utolsó 2 meccsen a védelem is fasza volt, buta egyéni hibákból - Touré, Gerrard - kaptunk gólt.Jó ébredés utáni program volt a tegnapi Liverpool-Arsenal meccs pótlása.na ja. már csak a védelmet kellene gatyába rázni, plusz a középpályás keret mélységét erősíteni, meg nem ártana egy támadó az S^3 mögéslowmotion
Ha ilyen átlaggal -- 2.52 gól/meccs -- folytatná a csapat a gólrúgást, akkor szezon végén 96 szerzett gól állna a csapat neve mellett.
De az tény, hogy jobb lenne, ha Touré és Cissokho pályára sem kerülne, hanem helyettük játszhatna Sakho/Agger és Enrique.
A középpályával a gondom annyi, hogy bár Gerrard mostanában nagyszerűen játszik DM-ként, a nem kicsit sérülékeny Lucason kívül nincs más, aki eredetileg is DM lenne.
Valamint az, hogy Coutinho és Henderson teljesen súlytalanok, de állandóan kezdők, mert nincs jobb opció náluk.
Szóval min. egy DM és egy AM el kéne ide, de nagyon. Na és Gerrard utódját is időszerű lenne megtalálni.
Sterling viszont kifejezetten szépen alakul, nagyszerűen fejlődik tudásban és fizikálisan is.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Jó ébredés utáni program volt a tegnapi Liverpool-Arsenal meccs pótlása.na ja. már csak a védelmet kellene gatyába rázni, plusz a középpályás keret mélységét erősíteni, meg nem ártana egy támadó az S^3 mögé
több mint 11 éve
Jó ébredés utáni program volt a tegnapi Liverpool-Arsenal meccs pótlása.Ha ilyen átlaggal -- 2.52 gól/meccs -- folytatná a csapat a gólrúgást, akkor szezon végén 96 szerzett gól állna a csapat neve mellett.
Mindez Rodgers mindösszesen második szezonjában...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Napoli-Milan is elég faszán alakul eddig, Hazard egymaga verte a szarkákat, $hitty X-elt, gúnárok cidáztak. 1.hely 😉 :cool:
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Hazardra nincsenek szavak, egyszerűen fantasztikus. ja és a balfasz MCity-nek köszönhetően 1. helyen a Cselszki! :cool:

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
5 gól + 3 olyan, ami simán beakadhatott volna.legalább nem lőttük el a puskaport, mert nem ment be minden, amit kapura rúgtunk 😊
több mint 11 éve
pro:nem kaptunk 8-at; nem sérült le wilsherekontra: nem 2 hete volt a meccs, mert akkor talán nem csak a sérült kallström jött volna kölcsönbe, hanem mást is igazoltunk volna
nincs idő bosszankodni, szerdán jönnek perszilcunték
több mint 11 éve
hosszúcsöcsön vagyunk rendesen :-/
több mint 11 éve
egy másik univerzumban még lehetne 4-4 😀Hoppácska, felszálltunk a rape trainre. Na lesz 8-2?nevetséges sajnos 😕Newman
Már 4-0.Chevy
mégsem, már 5-0 😀
több mint 11 éve
Az is beleégett az agyamba, ahogy a 2001-es UEFA Kupa döntő is!Elkezdtük 😊 YNWAnem volt gyenge kezdés, de még mindig Isztambul a legjobbNegritis
szerk.: ezt a negyedórát nem feledem soha!
szerk.2.: ok, 20 percet 😊gdavid
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Elkezdtük 😊 YNWAnem volt gyenge kezdés, de még mindig Isztambul a legjobb
szerk.: ezt a negyedórát nem feledem soha!
szerk.2.: ok, 20 percet 😊gdavid
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Hoppácska, felszálltunk a rape trainre. Na lesz 8-2?nevetséges sajnos 😕
Már 4-0.Chevy
több mint 11 éve
Hoppácska, felszálltunk a rape trainre. Na lesz 8-2?Már 4-0.
több mint 11 éve
Elkezdtük 😊 YNWAszerk.: ezt a negyedórát nem feledem soha!
szerk.2.: ok, 20 percet 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: