Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egyik legkeményebb sport az úszás, komolyabb, mint a foci. De ez off.
több mint 12 éve
Miért, szerinted nincs benne? Inkább akkor ne is szólj hozzá. Amihez nem értetek, minek akartok abban okosnak tűnni?legkeményebb az volt, amikor egy úszó ismerősöm elkezdte ecsetelni, hogy milyen komoly stratégia van az úszásban. 😀Amadeus91Nem. Hogy fejben milyen jó valaki.szaba😮. Tehát az úszás fejben dől el. Király akkor még is tudok úszni. 😂 😂tüsi91
több mint 12 éve
Nah Rami gyorsan lerendezte a Valencia - AZ meccs izgalmi kérdéseit... 😀
több mint 12 éve
legkeményebb az volt, amikor egy úszó ismerősöm elkezdte ecsetelni, hogy milyen komoly stratégia van az úszásban. 😀😮. Tehát az úszás fejben dől el. Király akkor még is tudok úszni. 😂 😂tüsi91az min múlik kedves Szaba Úr? megfelelő táplálkozáson? 😊DivatNem. Hogy fejben milyen jó valaki.szaba
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
😮. Tehát az úszás fejben dől el. Király akkor még is tudok úszni. 😂 😂Nem. Hogy fejben milyen jó valaki.szabaEz soccer fiúk. Itt minden a bírókon múlik. Ha nem tetszik, nézzetek úszást. 😛szabaaz min múlik kedves Szaba Úr? megfelelő táplálkozáson? 😊Divat
több mint 12 éve
Nem kevered a sakkal ?Nem. Hogy fejben milyen jó valaki.szabaEz soccer fiúk. Itt minden a bírókon múlik. Ha nem tetszik, nézzetek úszást. 😛szabaaz min múlik kedves Szaba Úr? megfelelő táplálkozáson? 😊Divat
több mint 12 éve
Nem. Hogy fejben milyen jó valaki.Ez soccer fiúk. Itt minden a bírókon múlik. Ha nem tetszik, nézzetek úszást. 😛szabaaz min múlik kedves Szaba Úr? megfelelő táplálkozáson? 😊Divat
több mint 12 éve
Egyébként én attól félek ,hogy a Barca ezt ellentétesen visszafogja még kapni ,ezért tartok a Real -Barca döntőtől mert tuti ha ott jön vissza a fújás te lesz sírva még a Hold is 😊TocaNa én ettől nem tartok...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Ez soccer fiúk. Itt minden a bírókon múlik. Ha nem tetszik, nézzetek úszást. 😛szabaaz min múlik kedves Szaba Úr? megfelelő táplálkozáson? 😊

több mint 12 éve
Ez soccer fiúk. Itt minden a bírókon múlik. Ha nem tetszik, nézzetek úszást. 😛
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Barca szurkolóként örülök a Chelseanek. Ha ellenünk is így bealszanak 20-30 percre, végük. Vagy, ha nem, akkor majd jön a spori 😀 😀 😀JC6én Chelsea szurkolóként nem örülök a Barcának, de egyedül azt kívánom, hogy ne az legyen, mint a Milan ellen (vagy, mint 2009ben...). Ha kiesünk akkor felőlem mindkét meccsen 4-0ra is kikaphatunk, ha annyival jobb a Barca, csak ne a bírókon múljon megint.
több mint 12 éve
Összes meznyújtásra 11est adnának kb 8-10-15 db lenne egy meccsen attól függően hány szögletet rúgnak a csapatok.Jó kis írás:Ez semmin nem változtat.
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/04/A_Gyulolet_Pantehonja_-_alapkoletetel/Matthew99
Írhatna ilyen szösszenetet minden második kis csapat (nem az AC) elkeseredett szurkolója, hiszen mindig a nagyokat segítik a bírók. Eleve borítékolható volt, hogy ez lesz a történet. Meg sem lepődtem, de látom mások igen.
Ennek ellenére nem örülök a továbbjutásnak, és szégyellem, hogy ilyen dolgok történnek, mostanában mindig az én csapatommal. Szörnyű bírói hibák és vérlázító csalások...de amellett sem megyek el szó nélkül, hogy az első meccsen ugyanúgy befújható volt a "sanchezi" 11-es, illetve a bíró kb. 8 méterre állt annál az esetnél, amikor szögletkor Puyol meze 1 méterrel megnyúlt...JC6
Egyébként én attól félek ,hogy a Barca ezt ellentétesen visszafogja még kapni ,ezért tartok a Real -Barca döntőtől mert tuti ha ott jön vissza a fújás te lesz sírva még a Hold is 😊
több mint 12 éve
Ne vedd fel csak próbál hergelni mert az milyen menő már , meg próbálja ezzel elfedni, hogy az unicef helyett a UEFA lesz jövőre a mezszponzoruk.Barca szurkolóként örülök a Chelseanek. Ha ellenünk is így bealszanak 20-30 percre, végük. Vagy, ha nem, akkor majd jön a spori 😀 😀 😀JC6ami ugye totál természetes lenne megint...Divat
több mint 12 éve
Barca szurkolóként örülök a Chelseanek. Ha ellenünk is így bealszanak 20-30 percre, végük. Vagy, ha nem, akkor majd jön a spori 😀 😀 😀JC6ami ugye totál természetes lenne megint...

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Barca szurkolóként örülök a Chelseanek. Ha ellenünk is így bealszanak 20-30 percre, végük. Vagy, ha nem, akkor majd jön a spori 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jó kis írás:Ez semmin nem változtat.
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/04/A_Gyulolet_Pantehonja_-_alapkoletetel/Matthew99
Írhatna ilyen szösszenetet minden második kis csapat (nem az AC) elkeseredett szurkolója, hiszen mindig a nagyokat segítik a bírók. Eleve borítékolható volt, hogy ez lesz a történet. Meg sem lepődtem, de látom mások igen.
Ennek ellenére nem örülök a továbbjutásnak, és szégyellem, hogy ilyen dolgok történnek, mostanában mindig az én csapatommal. Szörnyű bírói hibák és vérlázító csalások...de amellett sem megyek el szó nélkül, hogy az első meccsen ugyanúgy befújható volt a "sanchezi" 11-es, illetve a bíró kb. 8 méterre állt annál az esetnél, amikor szögletkor Puyol meze 1 méterrel megnyúlt...
több mint 12 éve
Jó kis írás:http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/04/A_Gyulolet_Pantehonja_-_alapkoletetel/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
ocsem, andy carroll mit homoritott a nyulketrec ellen hetvegem, most latom.What's nine inches long and dangles round the back of a cunt?
elkepeszto a pali. 35 millio fontert ilyenekre kepes.
😀 😀Mikey
Andy Carroll's ponytail.
több mint 12 éve

sad but true.
több mint 12 éve
Ha az elején Messi bevágja azt a Fabregas passzt akkor zseniális, megérdemelt, én is meghajolok, stb. de így, hogy a párharcban csak mi lőttünk értelmes gólt ez eléggé idegesítő. Valószínűleg csak a meccs heve mondatja ezt velem, de ha ennyire tökösek ezek a barcelonai srácok akkor 0-0-nál dekázgassanak a 16osunk környékén, ne 3-1-nél és utána ne is csodálkozzanak, hogy felrúgják őket.Patót én imádom, de Inzaghi több percet képes játszani, mint ő. Értelmes csapat 5-10 millió eurónál többet nem ad érte, főleg, hogy költhetnek majd az orvosokra is. Várom a percet amikor Allegri nem nevezi egy fontos meccsre Ibrát, a gólpassza szép volt, de még legalább 3at adhatott volna ha nem ilyen önző..
Végül, de nem utolsó sorban: valószínűleg egy BL legenda utolsó BL meccsét láttuk, köszönjük Clarence!

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
annak nem örülnék, amekkora kis féreg, még elfelejtene hetente megsérülni és elkezdene 25 gólokat lőni éventeMegvan a megoldás! Adjuk oda a Sintérnek! 😂 Távolság nuku, mi meg látunk némi pénzt belőle 😀empty taxiAmíg Barbus szopkodja addig nem adjuk el.empty taxinem vagyok benne olyan biztos, van akkora zsidó a fater, hogy eladja az első 20+-os ajánlat láttán, Barbara ide vagy oda
majd utazgatnak, Patonak is van elég léje, a ribinek meg végképp 😀Stez
mondjuk egy Sneijder-Pato cserét azért szívesen megnéznék, végre lenne valaki, aki adogatja a lasztikat Princenek és Ibrának

több mint 12 éve
Megvan a megoldás! Adjuk oda a Sintérnek! 😂 Távolság nuku, mi meg látunk némi pénzt belőle 😀nem vagyok benne olyan biztos, van akkora zsidó a fater, hogy eladja az első 20+-os ajánlat láttán, Barbara ide vagy odaA nap hírét még nem is említettem, amit az imént hozott le a Milan hivatalos oldala:Amíg Barbus szopkodja addig nem adjuk el.empty taxi
PATO ISMÉT MEGSÉRÜLT! 😂 😂 😂 😂 😂 😂
Kemény 13 perc alatt. Szánalom ez az ember, ez már égés, azt hiszem a nyáron úgy fogjuk eladni az első kérőnek, hogy a lába sem éri a földet. És a Zsici a kurva Barbara miatt nem adta el 28 milláért, most örülhetünk, ha 10-et kapunk majd érte.Stez
majd utazgatnak, Patonak is van elég léje, a ribinek meg végképp 😀Stez

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
nem vagyok benne olyan biztos, van akkora zsidó a fater, hogy eladja az első 20+-os ajánlat láttán, Barbara ide vagy odaA nap hírét még nem is említettem, amit az imént hozott le a Milan hivatalos oldala:Amíg Barbus szopkodja addig nem adjuk el.empty taxi
Kemény 13 perc alatt. Szánalom ez az ember, ez már égés, azt hiszem a nyáron úgy fogjuk eladni az első kérőnek, hogy a lába sem éri a földet. És a Zsici a kurva Barbara miatt nem adta el 28 milláért, most örülhetünk, ha 10-et kapunk majd érte.Stez
majd utazgatnak, Patonak is van elég léje, a ribinek meg végképp 😀

több mint 12 éve
A nap hírét még nem is említettem, amit az imént hozott le a Milan hivatalos oldala:Amíg Barbus szopkodja addig nem adjuk el.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...