NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 027 — Axel Foley
A Marseille meccs miért lett elhalasztva? Mikor játszák le?

több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Megvan az első számú jelölt jobbhátvéd posztra:

Sofian Chahed

"Az FTC első edzőmérkőzésén próbajátékosként szerephez jutott Sofian Chahed, aki volt a Hannover és a Hertha BSC labdarúgója is, és összesen 152 mérkőzésen lépett pályára a Bundesligában.
A 30 esztendős labdarúgó az első félidőben kapott lehetőséget Thomas Dolltól, és bár igazán nagy kihívás elé nem állították, magabiztosan tette a dolgát a védelem jobb oldalán. A nézőktől fizimiskája alapján már meg is kapta a "Rósa Dénes" becenevet.
Chahed Berlinben született, a német korosztályos válogatottakban is megfordult, felnőtt szinten pedig három alkalommal Tunéziát képviselte a nemzeti mezben. Sok klubja a futballistának nem volt: a Hertha második csapatából lépett előre az elsőbe, ott lehúzott hat esztendőt, aztán után átigazolt Hannoverbe, ahol négy idényt töltött el. A 2012/13-as évadban is még pályára lépett 13 alkalommal a német élvonalban, ezek zömét végigjátszotta Huszti Szabolcséknál.
Karrierje során nemzetközi kupamérkőzéseken is pályára léphetett, nyár óta viszont nincsen csapata, így szabadon igazolható."
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 673 — je suis poloska
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140117-a-pecsi-poloskey-hiaba-orult-pinter-az-mtk-st-hivta-meg.html?sec-1
😊))NB2
Nem is egyformán írják a nevüket 😀 Még ha Horváthékat nézik be(akikből van egy pár) megértem,de így? 😀JoeyPorter
összeáll a Vass-KisPölő MTK-s vkp tengely, elverünk mindenkit 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
László Csaba:
A HUN rövidítést kérte mindig a neve mellé – úgy véli, ennyivel tartozik az országnak, még ha német állampolgár is.
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
Ez is milyen nevetséges:
1. Pinyőnek nem kell a mezőkövesdi, győr tarcsi, illetve nb2-es sztárjátékosokkal tűzdelt 207 fős válogatott keretbe Vécsei, akit közben a Galata és a Juve vinne.
2. Majd amikor a sajtón keresztül Rossi ezt számon kéri rajta, behívja.

Nem is tudom melyik a szánalmasabb, hogy ennyire fogalmatlan, hogy erre a szánalom összetartásra nem képes ilyen játékosokat meghívni, vagy az, hogy amikor emiatt kérdőre vonják rögtön behívja. Ha most reklamálnék, hogy xy miért nem kerettag, holnap kapná a meghívót? Mi ez?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140117-a-pecsi-poloskey-hiaba-orult-pinter-az-mtk-st-hivta-meg.html?sec-1
😊))NB2
Nem is egyformán írják a nevüket 😀 Még ha Horváthékat nézik be(akikből van egy pár) megértem,de így? 😀

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
😊))
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
De akkor meg minek az összetartás olyan "futballistáknak", akik az életben nem ölthetik magukra a címeres mezt? Nem bohóckodnak ezek eleget a csapatuknál? Úgyis az összes játékos ismeri a másikat, nagy haverok, együtt is tippmixeznek, tényleg nem értem mire jó ez... Lehet azt mondani, hogy Pinyő próbálkozik, de könyörgöm, ilyen Pölőt felejtsünk már el. Ezzel az erővel kéretik beválogatni Illés Bélát, Dombi Tibit, Mátyus Janit.JC6
SEBŐK VILI! SEBŐK VILI!!!

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Bonazzoli aláírt fél évre Kispesten!

Remélem ő is Lanzafame szintű játékos lesz, mínusz a bundaügyek. 😀iktriad
megvan a tavaszi 1/1 😊
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bonazzoli aláírt fél évre Kispesten!

Remélem ő is Lanzafame szintű játékos lesz, mínusz a bundaügyek. 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
De akkor meg minek az összetartás olyan "futballistáknak", akik az életben nem ölthetik magukra a címeres mezt? Nem bohóckodnak ezek eleget a csapatuknál? Úgyis az összes játékos ismeri a másikat, nagy haverok, együtt is tippmixeznek, tényleg nem értem mire jó ez... Lehet azt mondani, hogy Pinyő próbálkozik, de könyörgöm, ilyen Pölőt felejtsünk már el. Ezzel az erővel kéretik beválogatni Illés Bélát, Dombi Tibit, Mátyus Janit.
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Amúgy meg nem mindegy, hogyha ezek futnának ki? Láthattuk, hogy légiósaink mire mentek, semmire sem. Mindenki csodálkozik a románok és a hollandok elleni meccsen (nem)látott hozzáállás miatt, pedig a helyzet az, hogy a légiósaink nem mernek hajtani és ütközni, mert ha megsérülnek, akkor ugrott a (ideiglenes) kezdő státuszuk vagy annak esélye. Egy Ribery, Robben, Van Persie tudja, hogyha le is sérül, miután felépül újra vissza tudja magát verekedni a kezdőbe, nos légiós "fiaink" meg tudják, az életben nem jutnának akkor még a kezdő közelébe sem. Akik aktívan játszanak, nem annyira meghatározóak, hogy ne lenne 2 utód is a helyükre, akik pedig nem, azok azért fosnak, hogy nem élvezhetik a kispadon ülést sem. Az NB1 "sztárjait" ilyen veszély nem fenyegeti, hiszen a jó magyar posványban mindig lesz helyük.
több mint 11 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Pölöskey Pintér keretében..
Eddig se vették komolyan,de ezek után..😀😀

szerk: és még Bartha is.
komolytalan az egész.Kenny
Szerintem is komolytalan, de nem tök mind1, ha tét meccsen úgy se lép pályára? Ezeknek az összetartásoknak is annyi értelme van, hogy Pintér próbálkozik. Amíg nem ezek a játékosok fognak kifutni majd a tét meccseken, felőlem akár NBIII-ból is hívhat embert.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan

komolytalan az egész.Kenny
lehet, hogy szünetekben levezetésképpen picsázni akarnak, és nem akarja szétrúgatni egyik reménybeli válogatottat sem 😊
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!

komolytalan az egész.

több mint 11 éve
emellett pedig minden nemrég elhunyt sportember nyugodjon békében!
2014 egyelőre igen csúnyán alakul...
több mint 11 éve
"A korábbi MLSZ-elnök (Bozóky) Pintér Attila összetartásairól azt mondta: ilyen Európában csak Máltán van."
Talán nem véletlen. Hasonló a szint, csak az elvárások mások.kittli
addig nem volt baj ezzel, amíg bele nem írtad, hogy Bozóky mondta.
nem azt mondom persze, hogy nem mondhat értelmes dolgokat, csak azt, hogy Bozóky ugyanúgy részt vett a foci elsorvasztásában, mint Kovács Attila, Laczkó, Mezey meg sokan mások.
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 410
 www.mifocink.com/?p=2755
a hetvegen egy volt csapattarsam is meghal.
mi folyik a vilagban?!!!
Meg fulop marci is bajban volt.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
hihetetlen, hogy kiskoromban még együtt fociztunk, de ő sokkal tehetségesebb és szorgalmasabb volt, mégis hamarabb ment el 😕 Nyugodjon békében!
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Hát nem véletlen az biztos,de nem azért mert rosszul védett 😊 Kiállították egyszer+volt egy kisebb sérülése is,de mindent elmond,hogy Gőcze top formában védett addig és még sem tudta kiszorítani 😉JoeyPorter
Először kiállították, majd a következő héten meghalt az apja. 3-4 hétig Gőcze védett, de sokkal rosszabb kapus Dénesnél. 2 éve nagyon nagy bravúr kapus volt, azóta egy picit visszább esett, de ősztől szerintem javuló formát mutatott. Egy biztos k...a dühös vagyok, hogy elment, hátmég a Fradiért😊

Bencének meg Nyugodjon Békében!
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 925
😕
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Szegény... Rip

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 027 — Axel Foley
Meghalt Rakaczki Bence.
Nyugodjon békében. 😕

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 925
Én ha Kassai meccsén kint volttam mindig össze-vissza fújt, nem csodálom hogy nem megy.
Persze ettől függetlenül nem gondolom hogy a fidzsi a ruandai, a burundi vagy a tahiti csávó jobban fújna.eaglesmcnabb
Na és?
Puhl kritikán aluli teljesítménnyel rukkolt elő NB1-es meccseken, nemzetköziben meg zseniális volt.kishaszi
ja csak kassai nemzetköziben is kritikán aluli 😀eaglesmcnabb
Arra reagáltam csak, hogy a honi balfaszkodás nem mérvadó😉kishaszi
eaglesmcnabb egy szóval nem mondta, hogy NB1-es meccsen volt kinn Kassai meccsén.
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 854 — Steelers fan
Én ha Kassai meccsén kint volttam mindig össze-vissza fújt, nem csodálom hogy nem megy.
Persze ettől függetlenül nem gondolom hogy a fidzsi a ruandai, a burundi vagy a tahiti csávó jobban fújna.eaglesmcnabb
Na és?
Puhl kritikán aluli teljesítménnyel rukkolt elő NB1-es meccseken, nemzetköziben meg zseniális volt.kishaszi
ja csak kassai nemzetköziben is kritikán aluli 😀eaglesmcnabb
Arra reagáltam csak, hogy a honi balfaszkodás nem mérvadó😉

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."