NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
Hivatalos: A 2. kalapból húznak minket a 2016os EB csoportjainak sorsolásán. Reszkess, Európa! 😀😀iktriad
Azért remélem Izraelt nem kerüljük el 😀

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hivatalos: A 2. kalapból húznak minket a 2016os EB csoportjainak sorsolásán. Reszkess, Európa! 😀😀
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 832 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
hiányozni fogsz, Mata! 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Elég sok helyen olvasni, hogy végbe fog menni egy Mata -> United jeeeeee O_O O_ODuff
Ennek én is örülök. Mondjuk Wenger hisztije kész szánalom, miszerint nem fair ez a Chelsea riválisaival, mert a kékek már kétszer játszottak a MU-val, míg a többiek egyszer...

Igen biztos, hogy csak Mata hiányzott a csapatból, hogy mindenkit megverjünk..

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 867 — Whoops, looks like something went wrong.
Falcao ACL, szerencsétlen, VB kuka...

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 179 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hahá viszont lehet Rosell tényleg távozik, kár hogy ez már Guardiolát nem hozza vissza. De talán segít, hogy megint normálisabb légkör legyen a csapat körül, és vége lesz a hülye csapatot lejárató elnöki nyilatkozatoknak.
több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
😀 😀
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 179 — Így remélem megfelelek nektek.....
Martino takarodj, eddig nagyon gáz ma nekem ez a mai nap....................dande
bírom ezeket a megjegyzéseket, amint valaki beírja, rúg négy gólt a Barcselóna, és simán megfordít akármilyen állást... vagy ez ilyen kabala lenne?slowmotion
nem vagyok babonás de valahogy ja 😛 😉 a múltkor is valahogy így voltunk három meccse kilátástalanul játszottunk és a félidőben is rossz volt a helyzet, beírtam, az Atletico meccsig meg sem álltunk 😀 mondjuk most azért tényleg mérges is voltam időnként elég bosszantóak tudnak lenni a srácok, ráadásul még a kézisek miatti nyűgöm is benne volt.

Ha most is nincs ez a szerencsétlen öngól kitudja meddig szenvednek még.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Martino takarodj, eddig nagyon gáz ma nekem ez a mai nap....................dande
bírom ezeket a megjegyzéseket, amint valaki beírja, rúg négy gólt a Barcselóna, és simán megfordít akármilyen állást... vagy ez ilyen kabala lenne?
több mint 11 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
Matának még van ideje meggondolni. 😀😀
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 832 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
jézusom mit bénázott itt az MU meg a Sunderland is 😀 kurva komoly meccs volt 😊 10-ből 7 11-est kihagytak a végén 😊

Don't blink!
több mint 11 éve
Martino takarodj, eddig nagyon gáz ma nekem ez a mai nap....................
több mint 11 éve
Elég sok helyen olvasni, hogy végbe fog menni egy Mata -> United jeeeeee O_O O_ODuff
ha tényleg megveszi a united, remélem okosan költjük el azt a kamionnyi pénzt, amit kapunk érte.

Don't blink!
több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Elég sok helyen olvasni, hogy végbe fog menni egy Mata -> United jeeeeee O_O O_O
több mint 11 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
szóval akkor megkérdőjelezhetetlen a fejlődés,de kirúgnak mindenkit aki az utánpótlás válogatottaknál dolgozik.
Értem.Kenny
Logikát keresni a Magyar futballban? 😀
több mint 11 éve
szóval akkor megkérdőjelezhetetlen a fejlődés,de kirúgnak mindenkit aki az utánpótlás válogatottaknál dolgozik.
Értem.

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
nem hittem volna, hogy ez bekövetkezik valaha. tésztás dr. utolsó bástyái is ledőlnek... mondjuk náluk eredménytelenebb élősködő sem volt sok a honi labdarúgásban...

www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-rothot-es-bothot-is-kirugtak-nyilasit-athelyeztek-2309351peach
annyira, de annyira tudnék ennek örülni, ha nem tudnám, hogy pont ugyanez a gané fog folytatódni. van még elég free agent edző, majd valami szerethetőt kapunk mindegyik helyébe.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
nem hittem volna, hogy ez bekövetkezik valaha. tésztás dr. utolsó bástyái is ledőlnek... mondjuk náluk eredménytelenebb élősködő sem volt sok a honi labdarúgásban...

www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-rothot-es-bothot-is-kirugtak-nyilasit-athelyeztek-2309351

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-nagy-valtozasok-varhatoak-az-u-csapatokat-iranyito-stabokban-2309119

na,talán megy Róth.

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 127 — Vikings fan
Barca döntetlen, jól kezdődik az este 😀Toca
Mi kell, hogy tökéletes legyen?😀Vrijbloed
Pl. Atletico döntetlen is maradhat, a Broncos-Niners SB se lenne rossz 😀
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Barca döntetlen, jól kezdődik az este 😀Toca
Mi kell, hogy tökéletes legyen?😀
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 127 — Vikings fan
Barca döntetlen, jól kezdődik az este 😀
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
ÓÓÓ, hogy a francért nem lehetett a Milan-Veronát délután játszani 😕 így majd kapcsolgathatok oda vissza.

Ez a MU meg vicc, 😀 Ezt még Rooneyval, meg a FanPörszivel sem tudták volna megnyerni 😀

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Rafael jó nagy cigány azért.
De a meccs szép volt. 😊

több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
a lényeg, hogy jó a man utd védelme 😊Dexxter Tailor
Igazságtalan játék ez a futball... 😥