NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 585
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Hivatalos: A 2. kalapból húznak minket a 2016os EB csoportjainak sorsolásán. Reszkess, Európa! 😀😀iktriadAzért remélem Izraelt nem kerüljük el 😀
több mint 11 éve
Hivatalos: A 2. kalapból húznak minket a 2016os EB csoportjainak sorsolásán. Reszkess, Európa! 😀😀
több mint 11 éve
hiányozni fogsz, Mata! 😕
https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Elég sok helyen olvasni, hogy végbe fog menni egy Mata -> United jeeeeee O_O O_ODuffEnnek én is örülök. Mondjuk Wenger hisztije kész szánalom, miszerint nem fair ez a Chelsea riválisaival, mert a kékek már kétszer játszottak a MU-val, míg a többiek egyszer...
Igen biztos, hogy csak Mata hiányzott a csapatból, hogy mindenkit megverjünk..
több mint 11 éve
Falcao ACL, szerencsétlen, VB kuka...
több mint 11 éve
Hahá viszont lehet Rosell tényleg távozik, kár hogy ez már Guardiolát nem hozza vissza. De talán segít, hogy megint normálisabb légkör legyen a csapat körül, és vége lesz a hülye csapatot lejárató elnöki nyilatkozatoknak.
több mint 11 éve
nem vagyok babonás de valahogy ja 😛 😉 a múltkor is valahogy így voltunk három meccse kilátástalanul játszottunk és a félidőben is rossz volt a helyzet, beírtam, az Atletico meccsig meg sem álltunk 😀 mondjuk most azért tényleg mérges is voltam időnként elég bosszantóak tudnak lenni a srácok, ráadásul még a kézisek miatti nyűgöm is benne volt.Martino takarodj, eddig nagyon gáz ma nekem ez a mai nap....................dandebírom ezeket a megjegyzéseket, amint valaki beírja, rúg négy gólt a Barcselóna, és simán megfordít akármilyen állást... vagy ez ilyen kabala lenne?slowmotion
Ha most is nincs ez a szerencsétlen öngól kitudja meddig szenvednek még.
több mint 11 éve
Martino takarodj, eddig nagyon gáz ma nekem ez a mai nap....................dandebírom ezeket a megjegyzéseket, amint valaki beírja, rúg négy gólt a Barcselóna, és simán megfordít akármilyen állást... vagy ez ilyen kabala lenne?
több mint 11 éve
Matának még van ideje meggondolni. 😀😀
több mint 11 éve
jézusom mit bénázott itt az MU meg a Sunderland is 😀 kurva komoly meccs volt 😊 10-ből 7 11-est kihagytak a végén 😊

Don't blink!
több mint 11 éve
Martino takarodj, eddig nagyon gáz ma nekem ez a mai nap....................
több mint 11 éve
Elég sok helyen olvasni, hogy végbe fog menni egy Mata -> United jeeeeee O_O O_ODuffha tényleg megveszi a united, remélem okosan költjük el azt a kamionnyi pénzt, amit kapunk érte.

Don't blink!
több mint 11 éve
Elég sok helyen olvasni, hogy végbe fog menni egy Mata -> United jeeeeee O_O O_O
több mint 11 éve
szóval akkor megkérdőjelezhetetlen a fejlődés,de kirúgnak mindenkit aki az utánpótlás válogatottaknál dolgozik.Logikát keresni a Magyar futballban? 😀
Értem.Kenny
több mint 11 éve
szóval akkor megkérdőjelezhetetlen a fejlődés,de kirúgnak mindenkit aki az utánpótlás válogatottaknál dolgozik.Értem.
több mint 11 éve
nem hittem volna, hogy ez bekövetkezik valaha. tésztás dr. utolsó bástyái is ledőlnek... mondjuk náluk eredménytelenebb élősködő sem volt sok a honi labdarúgásban...annyira, de annyira tudnék ennek örülni, ha nem tudnám, hogy pont ugyanez a gané fog folytatódni. van még elég free agent edző, majd valami szerethetőt kapunk mindegyik helyébe.
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-rothot-es-bothot-is-kirugtak-nyilasit-athelyeztek-2309351peach
Mindig jövőre
több mint 11 éve
nem hittem volna, hogy ez bekövetkezik valaha. tésztás dr. utolsó bástyái is ledőlnek... mondjuk náluk eredménytelenebb élősködő sem volt sok a honi labdarúgásban...www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-rothot-es-bothot-is-kirugtak-nyilasit-athelyeztek-2309351
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-nagy-valtozasok-varhatoak-az-u-csapatokat-iranyito-stabokban-2309119na,talán megy Róth.
több mint 11 éve
Pl. Atletico döntetlen is maradhat, a Broncos-Niners SB se lenne rossz 😀Barca döntetlen, jól kezdődik az este 😀TocaMi kell, hogy tökéletes legyen?😀Vrijbloed
több mint 11 éve
Barca döntetlen, jól kezdődik az este 😀TocaMi kell, hogy tökéletes legyen?😀
több mint 11 éve
Barca döntetlen, jól kezdődik az este 😀
több mint 11 éve
ÓÓÓ, hogy a francért nem lehetett a Milan-Veronát délután játszani 😕 így majd kapcsolgathatok oda vissza. Ez a MU meg vicc, 😀 Ezt még Rooneyval, meg a FanPörszivel sem tudták volna megnyerni 😀
több mint 11 éve
a lényeg, hogy jó a man utd védelme 😊Dexxter TailorIgazságtalan játék ez a futball... 😥