NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Komolyan kinyúlok, hogy azon felhúzza magát valaki, hogy a 700-2500 kilométerre élő, dúsgazdag emberek közül nem az nyert egy díjat, akit szerettek volna. Ha Ribery nyeri, akkor olcsóbb a kenyér, magasabb a fizetés, nagyobb a ház?
Amióta a VB és EB győztes Xavi vagy Iniesta helyett Messi kapta az aranylabdát, csak röhögni tudok az egész cirkuszon, pedig Barca drukker vagyok.

Ez egy szubjektív szavazás, amin az nyer, akit a legnagyobb hype-ot kapja. Mivel Messi kidőlt, maradt Ronaldo, aki szintén egy zseni. Ronaldonak is kijárt már, de pechére mikor Messi tud játszani ő kapja a nagyobb felhajtást. Lehet azon vitatkozni, hogy milyen játékstílust képviselő emberke érdemli meg jobban, de nem érdemes. Így döntöttek és kész, Ribery ettől még ugyanúgy degeszre keresi magát és ugyanúgy fingja sincs róla, hogy itt ki védi egy fórumon, sőt szerintem nagy ívbe szarik is rá. 😀
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
Annyira kell komolyan venni az Aranylabda gálákat és az ott átadott díjakat mint az Oscar gálát.

több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
 fcbayernmunchen.hu/tartalom/v%C3%A9lem%C3%A9ny/item/10063-aranylabda-kettos-merce-es-marketinggepezet.htmlKroos
ezt olvastam én is. van benne 1-2 még számomra is "érdekes" dolog, de alapvetően megvilágítja ennek a szavazásnak a hátrányait...

Továbbra is hangsúlyozom, hogy nekem alapvetően a szavazás kitolásával van baj, és ahogy a eurosport közvetítő is mondta, hogy miért nem lehet akkor mondjuk jan 1 és jan 13 között szavazni, mai világban ezt meg lehet oldani már.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
 fcbayernmunchen.hu/tartalom/v%C3%A9lem%C3%A9ny/item/10063-aranylabda-kettos-merce-es-marketinggepezet.html

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
azért jó az internet, mert már tudnak ilyen statisztikákat is találni... ezek alapján azt kihozni, hogy nem Ribery az úgy mond MVP akkor az ááááá

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1512372_656475511083136_1317821872_n.jpgcsebi
Magasan a legtöbb gólt rúgta az évben, mi számít a labdarúgásban, ha nem ez? NFL-ben is megnézik, hogy ki passzolta/futotta a legtöbb TD-t/yardot és kész, tényleg nem kellene túllihegni a dolgot.baggio
Aranycipő ?gamerkr
Az a különböző szorzókkal (melyek alkalmazása persze érthető) semmit nem ér. Kik voltak amúgy az elmúlt 10 év aranycipősei, fejből most meg tudnád mondani?

Két különböző poszt klasszisánál meg nem dönthet egyszerűen más, mint a gól, mikor itt nincs kiemelkedő teljesítmény, akkor lehet győzelmeket meg ezer más statot előrángatni, de tegyél különbséget egy elit RB meg egy elit LB között bármilyen módon, valaki - joggal - garantáltan bele fog kötni.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 540 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
azért jó az internet, mert már tudnak ilyen statisztikákat is találni... ezek alapján azt kihozni, hogy nem Ribery az úgy mond MVP akkor az ááááá

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1512372_656475511083136_1317821872_n.jpgcsebi
Magasan a legtöbb gólt rúgta az évben, mi számít a labdarúgásban, ha nem ez? NFL-ben is megnézik, hogy ki passzolta/futotta a legtöbb TD-t/yardot és kész, tényleg nem kellene túllihegni a dolgot.baggio
Aranycipő ?

több mint 11 éve

Akár csak csatár nyerheti meg gyakorlatilag nem? mondjuk ez se igaz mert aFifanál csak 2 játékos nyerhet az az üzlet, marketingstratégia...
Mondjuk arra ott az aranycipő...

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173

Hmm érdekes eddig az volt CR ellen a fő indok, hogy nem passzol. Lám-lám nincs annyira elmaradva gólpasszokat tekintve mint az isteni Ribery. De még a passzok sikerességében sem. Arra nem is reagálnék, hogy Ronaldo nem védekezik, mert aki le ír ilyet az nem néz Real meccset. Ronaldo nagyon sokat fejlődött minden téren mióta Madridban játszik. De tudjuk, hogy tehet akármit sokakban még az él, hogy a MU-ban milyen ember volt. Azt pedig szintén ne hozzuk fel, hogy a Bayern mint csapat mennyire jobb volt mint a Real. Igen ott volt Özil,Benzema,DiMaria stb, de őszintén közülük, max Özil férne be a Bayernbe és ő se a tavalyi formája alapján. A két védelmet pedig össze ne hasonlítsuk, amíg Madridban Arbeloa,Ramos féle emberek rohangálnak, addig nem lesz komolyabb eredmény.
több mint 11 éve
HanSolo New England Patriots 645
 www.nemzetisport.hu/sportszelep/pandiani-ce-addig-sirtal-amig-megkaptad-2307535
😀
Ez az igazság...
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
És amíg egy Szamoai vezető szavazata pont annyit ér mint egy Angol vagy Spanyol vagy Német vezetőé, illetve ennyi szubijektív ember addig ez nem is lesz más.
Toca
Áruld el, hogy
1, ha ez egy szubjektív értékítélet, akkor miért érne többet egy magyar vagy angol vagy német ember szavazata, mint egy szamoaié?
2, ha egy szamoai szavazata 1-et ér, akkor mennyit ér egy angolé vagy magyaré? És számít melyik magyaré? Bognár Gyurkáé ugyanannyit ér, mint mondjuk Gera Zoltáné vagy Bölöni Lászlóé?Sobri Jóska
Kicsit hülyén fogalmaztam.
Arra akartam utalni amíg olyan szavazatok kerülnek bele, akinek semmi köze nincs a focihoz csak a pénzt látja addig ez lesz. Tökéletes példa a Qatari VB, le lett fizetve azt most nem tudják mit csináljanak vele...
Ezért szerettem amíg a France Football adta a díjat, nyilván ők is szubijektívek, de mégis legalább hozzáértő emberek adták a díjat...

Csebi nekem ebből egy dolog jön ki, CR egy támadó, aki a saját dolgát hihetetlenül jól végzi.
Ribery meg a sajátját.
Nézhetjük úgy hogy Ronaldo egy önző fasz mert nem jár hátra védekezni.(azért ebből a statisztikából nem feltétlen ez jön le, de ez hagyjuk), csak egyszerűbb úgy nézni, hogy nem az a dolga. A fenomén Ronaldo sem jár vissza védekezni, Messi sem teszi. Ribérynek kell posztjából adódóan, nyilván többet jár nála a labda/ többet passzol és hatékonyabban mert míg CR mikor megkapja, már vagy kapura tör/lő vagy jóval nehezebb megjátszania egy embert, mert azért te is beláthatod, hogy a 16osnál jóval nehezebb jó passzot adni, indítani mint a középpálya közepén.
Nekem ebből a statból egy dolog jön le, Ribery tökéletesen oldotta meg a maga feladatát, ahogy CR is a sajátját. Mindkettő kiemelkedőbb a saját posztján mért statisztikáiban.
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante

Magasan a legtöbb gólt rúgta az évben, mi számít a labdarúgásban, ha nem ez? NFL-ben is megnézik, hogy ki passzolta/futotta a legtöbb TD-t/yardot és kész, tényleg nem kellene túllihegni a dolgot.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 854 — Steelers fan
ígül: nem jó a megközelítés. Befejező csatárt hasonlítasz középpályással. Rúgott gólokat tekintve így nem kapsz összevethető adatot. Viszont a statisztikák között meg van jó pár, amiben már lehet majdnem párhuzamot vonni. A lényeg az, hogy a futball játék elemeit tekintve Ribéry több mutatóban is bőven jobb teljesítményt nyújtott, mint CR - bár még így is torzított némileg az eredmény.
Ha csak a gólok számítanak, akkor arra ott van az Aranycipő. De hát ez is egy olyan bajnokságban, ahol védekezés nem nagyon van.
Ez egy vígasz díj CR-nek, mert előző 4 évben volt nála jobb teljesítmény. Igaz, most is, csak papíron nem😛

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Eaglesmcnabb
Ad1: passingnál a többi statisztikát is jól nézd meg, az azért jobban megmutatja, hogy jóval önzőbb, mint Ribery ellenfél térfelén elég gyatra a passz %...
ad2: duels-nél sztem benne van a légipárbaj is, ott vszeg azért is emelkedhet ki CR
ad3: mindjárt el kezdem sajnálni a real-t, hogy csak botlábuak vannak ott (Modric, Bale, Benzema, Higuan, Di Maria, Özil, Isco)... ezt azért te sem gondoltad komolyan...
ja és épp már korábban leírtam, hogy ép ezaz, hogy a sorsdöntő meccseken (Barca elleni meccs, BL elődöntő) Ronaldo nem lőtt 6 gólt, de már nincs kedvem újra és újra visszakeresni ezt...

viszont Ribery pl lehet, hogy a Bl döntőn "csak" 1 sarkozós gólpasszt adott - megjegyzem, ha ezt CR vagy Messi csinálja, már a BL serleg mellett egyből megkapták volna az Aranylabdát -, hanem pl utolsó emberként szerelt X-nél...

én el tudom fogadni a véleményed, attól még az enyémnek nem kell megegyeznie...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 867 — Whoops, looks like something went wrong.
Senkinek sincs nagyobb szakmai tapasztalata, mint Bognár Gyurinak, vagy bármelyik másik magyarnak. 😀
Ez nem kérdés, ez tény.
Sanyiii!

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 673 — je suis poloska
És amíg egy Szamoai vezető szavazata pont annyit ér mint egy Angol vagy Spanyol vagy Német vezetőé, illetve ennyi szubijektív ember addig ez nem is lesz más.
Toca
Áruld el, hogy
1, ha ez egy szubjektív értékítélet, akkor miért érne többet egy magyar vagy angol vagy német ember szavazata, mint egy szamoaié?
2, ha egy szamoai szavazata 1-et ér, akkor mennyit ér egy angolé vagy magyaré? És számít melyik magyaré? Bognár Gyurkáé ugyanannyit ér, mint mondjuk Gera Zoltáné vagy Bölöni Lászlóé?Sobri Jóska
Gondolom egy német szakembernek komolyabb szakmai tudása van, nem azt mérlegeli hogy ronaldo 66 gólt lőtt Ribery meg csak 22-t. A szubjektivitást viszont tényleg nem lehet kilőni, tök mindegy hogy ki szavaz az mindig jelen lesz. De akkor már szavazzon olyan aki magas szinten űzi a sportot, ne csak egy hobbi spíler.

csebi a linkedből nekem az tűnt fel legelőször hogy az önző CR csak 3-al adott kevesebb gólpasszt mint ribery, viszont 44-el többet rúgott. A levegőben megnyert párharcok statisztikája meg kimaradt, gyanítom ribery lett volna az első 😀
De még mindig nem értem az egészet. És válaszoljatok már a kérdésemre:
Teszem fel hogy nekem van egy nagyon jó barátom, akiről mindenki tudja hogy sokkal jobb játékos mint én. Lemegyünk a térre focizni, és direkt úgy osztom fel a csapatot, hogy az összes botlábú vele legyen, magam mellé meg direkt a jobbakat választom. Lemegy a meccs, én lőttem a meccsen 1 gólt, ő meg lő 6 gólt de kikapnak 13-6-ra. Akkor én hirtelen jobb játékos lettem mint ő? Csak azért mert a csapata simán kikapott? Mert szerintem nem.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1512372_656475511083136_1317821872_n.jpg

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Toca
Áruld el, hogy
2, ha egy szamoai szavazata 1-et ér, akkor mennyit ér egy angolé vagy magyaré? És számít melyik magyaré? Bognár Gyurkáé ugyanannyit ér, mint mondjuk Gera Zoltáné vagy Bölöni Lászlóé?

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Riberynek már megvolt az időpont is a fotozást illetően, mikor kitolták a szavazást, szóval mindenféleképpen ő nyert volna nem Messi, ezt azért tisztázzuk...
Az, hogy a Realban nincs csatár meg hmmm... most akkor ki hány Real meccset látott? Higuan, Benzema, most ha őket pl összehasonlítod Mandzukic-csal akkor nem tudom, hogy papíron ki a jobb csatár... bár az nem fordulhat elő egy picit sem, hogy mivel CR7 mindent ellönzőzik ezért a csatároknak nem sok minden jut...csebi
Simán Mandzut választanám 😀.

Egyébként ez a Ronaldo-Messi rivalizálásra való kihegyezés tényleg idegesítő. És biztos vagyok benne csak hogy azért is kapta, mert az elmúlt években buzi Messi kapta mikor nem kellett volna akkor is.
Viszont Ronaldonak a szezonját azért megkérdőjelezni szerintem hülyeség ilyen jó még szerintem sose volt és ilyen szezonja sosem lesz. Bár megértem a Ribery - Bayern fanokat is, mert valószínű neki és nekik sem.
Egyébként megosztottan kellett volna odaadni mindkettőnek, de ez a díj inkább már csak kirakat ahogy Messi top3-ba kerülése is mutatja.

Egyébként ha megfigyeljük mióta FIFA-val lett összehúzva a két díj azóta korcsosult el az egész.
Most egy Cannavaro, Shevcsenko vagy egy Weah, de még egy Nedved vagy Owen szintű ember sem kaphatná meg.
Mióta a Fifa adja Ribéry az első nem Real(CR)-Barcás aki bekerült és ahhoz is emberfelettit kellett csinálnia a Bayern-nel.

Persze ettől függetlenül én tartom, hogy idén CR volt a legjobb, dehogy ez a díj továbbra is Messi-ball lesz ha Messi kevésbé sérült szezonokat fog tolni ezt a 2.helye mutatja.
több mint 11 éve
Ribery amúgy egyből lelépett a hotelbe... meg tudom érteni, megvolt már a fotozás időpontja meg minden, erre kitolták, hogy módosítsák a szavazatokat, gondolom küldtek linket is CR góljairól 😀

az utolsó a témában:

A hétfői eredmény mellett Michael Platini UEFA-elnök sem ment el szó nélkül.

A korábbi többszörös aranylabdás a díjátadót követően így nyilatkozott: "Nagyon csalódott vagyok Ribery miatt. Jövőre megint Messi-Ronaldo lesz, utána Ronaldo-Messi, majd megint Messi-Ronaldo? Az előző 50 évben a pályán elért teljesítményt vették figyelembe az Aranylabdánál. Most már csak a globális értéke alapján adják oda, ez pedig problémákhoz fog vezetni."

Az UEFA elnök elékeztetett: "2010-ben a VB-győzelem után sem a spanyolok kapták, ez is egy probléma. Hozzájuk hasonlóan most Franck Ribery-nek is tulajdonképpen járt volna ez. Most vagy soha."

több mint 11 éve
Riberynek már megvolt az időpont is a fotozást illetően, mikor kitolták a szavazást, szóval mindenféleképpen ő nyert volna nem Messi, ezt azért tisztázzuk...
Az, hogy a Realban nincs csatár meg hmmm... most akkor ki hány Real meccset látott? Higuan, Benzema, most ha őket pl összehasonlítod Mandzukic-csal akkor nem tudom, hogy papíron ki a jobb csatár... bár az nem fordulhat elő egy picit sem, hogy mivel CR7 mindent ellönzőzik ezért a csatároknak nem sok minden jut...

több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
de ez megint egy ember díja,nem egy csapaté... cr-t kiszednéd a realból lófaszba se lenne. Messit kiszedték ,neymarral ugyanott voltak, riberyt meg kitárgyaltam, legalább 4-5 hasonló kaliberű játékos van a bayernben. 1 indokot mondj miért pont Ribery kapja, ne Robben vagy más a csapatból...
eaglesmcnabb
Erről az oldalról is hülyeség megközelíteni. "cr-t kiszednéd a realból, lófaszba se lenne". Elmondom, ha cr-t kiszednéd a realból, a real ugyanúgy 2. helyen lenne a bajnokságban, mert a barcát nem tudnák beelőzni, a többi meg egy rakat fos.
Ez alapján én Van Persienek adnám. Lesérült, azaz "kiszedték" a csapatból és a MU egy szar, 8. vagy hanyadik helyen áll...

Ezen a díjon felesleges összeveszni, semmit sem ér már egy ideje. Amikor még hátvéd is kaphatta a díjat, akkor még jó volt. Ma meg már mindig cr és messi, és plusz egy játékos van a top3ban.

Riberyt sajnálom, megérdemelte volna, mint anno Sneijder 2010-ben. Én csak azért adtam volna Riberynek, mert a másik kettő rohadtul unszipmatikus. Messinek ki van nyalva a segge, Cr meg egy önimádó egoista buzi. Riberynek valószínű több esélye nem lesz, míg a másik kettő valszeg a következő 800 évben benne lesz a top3ban szavazást illetően.
több mint 11 éve
A fifa meg egy korrupt bagázs, ez a meghosszabbított szavazás arra ment ki h CR nyerjen, de eddig azt hittem h Ribery miatt,de lehet Messi nyert volna megint, ami azért a elég nagy szégyen lett volna idén, ezt Barcások is elismerik szerintem,,,valszeg ezért tolták ki mint Cr meccse után...
Ez a játékos,edző,mindenki szavaz meg elég nagy hülyeség,főleg sokan haveri alapon...
jobb ha csak újságírók...
mondjuk így jobb egy fokkal h Cr nyert és nem Messi. a BL a miénk úgyis 😊 😊 😊

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Jacky, 59 másodperc, goal+assist! :cool:krixtofer
Küzdelmes meccs volt, örülök, hogy idén ezek a meccsek végén is megvan a 3 pont és nem enged le a csapat. A játékvezetés viszont botrányos volt. Szerintem egy olyan ember, akinek a meccs előtt 5 perccel mondják el a szabályokat, az jobban vezette volna, mint Swarbrick.kisvanek4
Rozi orra szépen nézet ki  scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/q71/1512724_726612564035787_834319600_n.jpg
Macho meg holnap megy röntgenre, mert lehet, hogy lábközépcsonttörése van. Ezek a villa elleni meccsek már csak ilyenek.
Amúgy nem értem, ezt a nagy felháborodást az aranylabda körül, egyértelműen bendtnernek kellett volna nyernie 😀
több mint 11 éve
Spanyoloknak kell a vigaszdíj...De majd ha netán vb-n is odavernek németek akkor aztán tényleg leshetnek.Asbee
Spanyoloknak el kell a vigaszdíj hiszen csak uralkodó EB és VB nyertesek 😀
Értem én, hogy a Bayern most megnyerte a BL-t és német döntő volt, de azért mégiscsak 12 év után nyert német csapat. (Ekézzük a Realt mert nem nyert BL-t 11 éve, persze hogy a Bayern mennyi év után nyert az már mindegy...).
Nem lőtt fontos gólokat? Végülis Manu ellen BL-ben vágott 2-t, Gala ellen is vágott 2-t amikor szorulhatott volna a hurok idegenben, Dortmundban is lőtt egy gólt.
Ribery lőtt gólt ugyanilyen meccseken nem, mert neki nem kellett, mert a Bayernben van még Riberyhez hasonló 3-4 ember, meg csatár aki tud gólt lőni.
CR önző, igen szeret gólt lőni, de kiszolgája a társait is, csak hát a csapat körülötte egy fos. Érdemi csatár nélkül. Ő vitte a Real-t 4-be, nem sokon múlt, hogy még előrébb. Ő miatta jutott ki a portugál válogatott.
Ribery mikor a franciáknál elő kellett volna mi csinált? Semmit.

Ribery és Messi körül is egy olyan szisztéma van amiben élnek mint hal a vízben, jóval erősebb csapat mind2 mint a Real. CR meg egyedül viszi a csapatát lövi a gólokat ha kell, passzol is ha kell. Nem tökéletes ő se, mert akkor mindent nyerne ezzel a gyenge Reallal is, de legkiemelkedőbb teljesítmény ő tolta,Toca
Ribery csak törött bordával adott pár gólpasszt amit csak kapuba kellet passzolni,persze az nem számított kicsit se áá dehogy,csak ha gólt lő valaki....Bl döntőn sarkazott gólpasszt, BL döntőben utolsó emberként mentett egy dortmundi elől stb...
Nem a góllövést kell nézni hanem a teljesítményt, Ronaldo egy csatár gyak. mindent rájátszanak, mindent ő lő,minden azért van h ő sikeres legyen,ne a csapat. az eredménye meg van mondjuk további hasonló eredményeket neki és a Realnak is 😊 😀 ha ugy védekezne mint Ribery, fele ennyi gólt se lőne, de lehet a csapat jobb lenne..bár szentségtörés ilyet mondani,elnézést...
Mindegy amig ez van Messin(még igy is majdnem nyert top 10be sincs helye idén...) és Crn kívül senki se fog nyerni az üzlet az üzlet .....

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Jacky, 59 másodperc, goal+assist! :cool:krixtofer
Küzdelmes meccs volt, örülök, hogy idén ezek a meccsek végén is megvan a 3 pont és nem enged le a csapat. A játékvezetés viszont botrányos volt. Szerintem egy olyan ember, akinek a meccs előtt 5 perccel mondják el a szabályokat, az jobban vezette volna, mint Swarbrick.