Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
nafene mi van itt, Lució-Samuel páros nem az ellenfélnek hozz össze gólt... :rolleyes:

több mint 12 éve
carrollnak mennyi esze van...bár 30misiért mit várjon az ember... 😀közbe a Herceg villant

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Németh Krisztián megint gólt lőtt. :rolleyes:
több mint 12 éve
egy Genoa-t még talán Ti is meg tudtok verni otthon 😀5-2re nyertünk a Novara ellen. Lehetett volna több is. Alakul ez.Habimicsoda diadal! lesz ez még így se... 😊
nemtudom meg merjem-e nézni a Stramaccioni bemutatkozását....Divat

JT Daniels fan
több mint 12 éve
5-2re nyertünk a Novara ellen. Lehetett volna több is. Alakul ez.Habimicsoda diadal! lesz ez még így se... 😊
nemtudom meg merjem-e nézni a Stramaccioni bemutatkozását....

több mint 12 éve
5-2re nyertünk a Novara ellen. Lehetett volna több is. Alakul ez.

JT Daniels fan
több mint 12 éve
sztem még neki állt feljebb, amúgy utolsó emberként rúgta fel, szal sima piros... 😀http://youtu.be/QT_wFem-CGQMekkora suttyó ez a Cé, OMG 😀JC6
Ez azért elég paraszt megmozdulásnak tűnik nekem. Itt nem látszik, de legalább kért elnézést Higuaintól?Schleck

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
http://youtu.be/QT_wFem-CGQMekkora suttyó ez a Cé, OMG 😀
Ez azért elég paraszt megmozdulásnak tűnik nekem. Itt nem látszik, de legalább kért elnézést Higuaintól?Schleck
több mint 12 éve
http://youtu.be/QT_wFem-CGQEz azért elég paraszt megmozdulásnak tűnik nekem. Itt nem látszik, de legalább kért elnézést Higuaintól?
több mint 12 éve
azért nem semmi hogy Pintér egymás után háromszor kezdett, és mindhárom meccset megnyerték, ha így folytatják bent maradnak 10 pontos hátrányból 😀 durva hogy az elmúlt 2 meccsen a hosszabbításban húzta be a Zara' 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon nagy gól volt, de azért a Puskás-díj ezért egy picit túlzás szerintem. 😊Schleckha iraola beakasztja akkor az ev hatralevo reszen nem lenne mirol beszelni 😕
mondjuk nalam igy is all-time top10 megmozdulas vot 😊
több mint 12 éve
ez a mi játékunk, hagyjuk az ellenfelet birtokolni, aztán 1-2 gyors támadás és szevasz :cool:Nagyon nagy gól volt, de azért a Puskás-díj ezért egy picit túlzás szerintem. 😊
Benzema gólja esélyes lesz a Puskás-díjra 😊eaglesmcnabb
több mint 12 éve
ez a mi játékunk, hagyjuk az ellenfelet birtokolni, aztán 1-2 gyors támadás és szevasz :cool: Benzema gólja esélyes lesz a Puskás-díjra 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Parádés meccs volt ez a City-Sunderland. Sessegnon hatalmas király.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Na egy nyögvenyelős délutánon egy szokásosan meg nem adott szabályos góllal de nyertünk csak hogy joey ne örülhessen. 😀
több mint 12 éve
ilyen meccsek miatt nem lenne jó kiesni, szóval hajrá Paks & Pécs, beat Kaposvár & Pápa...Höriamúgy simán jobbak voltatok, csak a ziccereket kellett volna beverni, szerencsére kimaradtak...

több mint 12 éve
ilyen meccsek miatt nem lenne jó kiesni, szóval hajrá Paks & Pécs, beat Kaposvár & Pápa...

több mint 12 éve
ide-oda is tévedett, amúgy érdekességképpen, itt is le tudták fújni az "ütközést" a kapussal szemben...hercegfalvi ziccere sima les volt, Flóri nyilatkozata viszont korrekt volt. amúgy pedig továbbra is qrva gyengék vagyunk, Simic viszont biztatóan mozgott, igaz kicsit önző, de tudjuk be a bizonyítási vágynak...ott a kamu tizi, kinyalhatják a fradisták andószabó picsájátHöriRemélem Détári megint mocskolja majd a bírót....Bazzani

több mint 12 éve
ott a kamu tizi, kinyalhatják a fradisták andószabó picsájátHöriRemélem Détári megint mocskolja majd a bírót....

több mint 12 éve
mekkora kamu tizi, köszi ondó...végre a javunkra tévedett a spori, bár úgyis visszaadja majd...

több mint 12 éve
És még vagy 4 kapufát is rúgtak a számtalan kihagyott helyzet mellett :/ Ezt a meccset már az első félidőben el kellett volna dönteni,nem is értem 😕 Így délután a Nürnbergnek kell nagyot alkotnia :rolleyes:Van az 4-4 😛 rossz szájízzel jelzem picit miután Hajnal lejött utána indult a gólgyártás....dandeláttam, 1 perccel utána lett 2-1 még gondoltam is hogy baj lehet ha nem lő gyorsan még egyet a Dortmund.
ILYEN NINCS, és még fordítanak is 2-3-ról 4-3-ra.
a leggyengébb odds a szelvényemen, buli szelvénynek indult de amikor bejött 9 mind 2-es odds vagy felette (kivéve egy 1,32-est) és ez a paraszt csapat vezet otthon 2-0ra a 69. percben akkor már komolyan kezdett érdekelni a dolog. Ez egy viccdavemayer

több mint 12 éve
Van az 4-4 😛 rossz szájízzel jelzem picit miután Hajnal lejött utána indult a gólgyártás....dandeláttam, 1 perccel utána lett 2-1 még gondoltam is hogy baj lehet ha nem lő gyorsan még egyet a Dortmund.
ILYEN NINCS, és még fordítanak is 2-3-ról 4-3-ra.
a leggyengébb odds a szelvényemen, buli szelvénynek indult de amikor bejött 9 mind 2-es odds vagy felette (kivéve egy 1,32-est) és ez a paraszt csapat vezet otthon 2-0ra a 69. percben akkor már komolyan kezdett érdekelni a dolog. Ez egy vicc
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Van az 4-4 😛 rossz szájízzel jelzem picit miután Hajnal lejött utána indult a gólgyártás....