NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
2002. A médiában kialakult vélekedés szerint a német válogatottat egyes egyedül Oliver Kahn EGYÉNI TELJESÍTMÉNYE repítette a világbajnoki döntőbe.
Míg a sajtóvélekedés szerint a brazil válogatott egyike volt a világ valaha volt legjobban összerakott csapatának.
Az Aranylabda-szavazáson végül a brazil Ronaldo nyert. A káprázatos EGYÉNI teljesítménnyel előrukkoló, de trófeát nem nyerő Oliver Kahn csak harmadik.

2013. Franck Ribery ellen az EGYETLEN érv az volt, hogy a Bayern München egy hihetetlenül jól összerakott csapatként nyert meg mindent. Ronaldo pedig egyénieskedő teljesítményével villogott.
Végül a portugál Ronaldo nyert, Ribery csak a harmadik.Vrijbloed
Én anno Kahn-nak adtam volna, pont ezért.
Én ezt a díjat olyannak látom mint az MVP-t. Aki egyénileg legjobb az kapja és ez Ronaldo volt.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Spanyoloknak kell a vigaszdíj...De majd ha netán vb-n is odavernek németek akkor aztán tényleg leshetnek.Asbee
Spanyoloknak el kell a vigaszdíj hiszen csak uralkodó EB és VB nyertesek 😀
Értem én, hogy a Bayern most megnyerte a BL-t és német döntő volt, de azért mégiscsak 12 év után nyert német csapat. (Ekézzük a Realt mert nem nyert BL-t 11 éve, persze hogy a Bayern mennyi év után nyert az már mindegy...).
Nem lőtt fontos gólokat? Végülis Manu ellen BL-ben vágott 2-t, Gala ellen is vágott 2-t amikor szorulhatott volna a hurok idegenben, Dortmundban is lőtt egy gólt.
Ribery lőtt gólt ugyanilyen meccseken nem, mert neki nem kellett, mert a Bayernben van még Riberyhez hasonló 3-4 ember, meg csatár aki tud gólt lőni.
CR önző, igen szeret gólt lőni, de kiszolgája a társait is, csak hát a csapat körülötte egy fos. Érdemi csatár nélkül. Ő vitte a Real-t 4-be, nem sokon múlt, hogy még előrébb. Ő miatta jutott ki a portugál válogatott.
Ribery mikor a franciáknál elő kellett volna mi csinált? Semmit.

Ribery és Messi körül is egy olyan szisztéma van amiben élnek mint hal a vízben, jóval erősebb csapat mind2 mint a Real. CR meg egyedül viszi a csapatát lövi a gólokat ha kell, passzol is ha kell. Nem tökéletes ő se, mert akkor mindent nyerne ezzel a gyenge Reallal is, de legkiemelkedőbb teljesítmény ő tolta,
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
2002. A médiában kialakult vélekedés szerint a német válogatottat egyes egyedül Oliver Kahn EGYÉNI TELJESÍTMÉNYE repítette a világbajnoki döntőbe.
Míg a sajtóvélekedés szerint a brazil válogatott egyike volt a világ valaha volt legjobban összerakott csapatának.
Az Aranylabda-szavazáson végül a brazil Ronaldo nyert. A káprázatos EGYÉNI teljesítménnyel előrukkoló, de trófeát nem nyerő Oliver Kahn csak harmadik.

2013. Franck Ribery ellen az EGYETLEN érv az volt, hogy a Bayern München egy hihetetlenül jól összerakott csapatként nyert meg mindent. Ronaldo pedig egyénieskedő teljesítményével villogott.
Végül a portugál Ronaldo nyert, Ribery csak a harmadik.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Az elmúlt egy oldalt visszanézve arra jutottam, hogy leszarom, ki kapta az aranylabdát. Nem lesz olcsóbb tőle a kenyér, nem éri meg egymás torkának ugrani srácok.JC6
Bezzeg mikor tavaly Peytonnal kiesett a Denver...😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az elmúlt egy oldalt visszanézve arra jutottam, hogy leszarom, ki kapta az aranylabdát. Nem lesz olcsóbb tőle a kenyér, nem éri meg egymás torkának ugrani srácok.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Spanyoloknak kell a vigaszdíj...De majd ha netán vb-n is odavernek németek akkor aztán tényleg leshetnek.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Ez a tiszteletbeli aranylabda díj, meg tetszik. Így kaphat aranylabdát, Maldini, Raul, Henry, és talán majd Ribery is
eaglesmcnabb
Kizártnak tartom, hogy sajnos megkapják majd a díjat. Gondolom olyan játékosok fogják megkapni a díjat, akik nem is kaphatták volna meg. A másik hihetetlen dolog, hogy Messi még így is több szavazatot kapott, mint Ribéry. Tehát, ha nem tolják el az időpontot, akkor el tudom képzelni, hogy megint Messi kapta volna, ami a legalja lett volna.
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
az is most először indok h minden megnyertek és túl jók.... az mi kemény 😀 😀

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Jézusom most nézem a 11-et.

A 0-7-es tönkreverés ellenére több Barcás, mint Bayernes?😀

Dortmundi sehol, az is szép...
több mint 11 éve
Ribery önző???
év vicce

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Minden ilyen szavazás szubjektív. Elég meglesni az NFL probowl keretek kialakulása utáni kommenteket milyen diskurzusok mentek.
Az biztos, hogy Robben, RIbery és CR7 is baromi önző! CR7 irtó jó focista, csak rengeteg olyan sztárallűrrel bír ami miatt sokan nem szeretik. Bayernosnak én sem adtam volna, mert tavaly a Bayern csapatként funkcionált jobban, nem hiába nyertek mindent.
De amúgy az egész tök hidegen hagy, tőlem akár Torghelle is kaphatta volna, az se érdekelt volna jobban😊
több mint 11 éve
"Hogyan lehet olyasvalaki a világ legjobb labdarúgója, aki minden helyzetben a maga érdekeit helyezi a csapatéi elé?
Hogyan lehet olyasvalaki a világ legjobb labdarúgója, aki az európai díjátadón csak második lett?
Hogyan lehet olyasvalaki a világ legjobb labdarúgója, aki egyetlen trófeát se nyert, és aki ötöt, az nem nyer semmit?"

Ez nem Aranycípő,nem a góllövés számít...

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Szvsz az egész cr vs messi ki a jobb baromságot a fifa generálja mesterségesen, ìgy azt feltételezni, h holmi riberyk megkaphatják ezt, a fent emlìtett miatt értékét vesztett fos dìjat, az álomvilágban él...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Ez eddig oké. De támadóként Ronaldonak mit kellett volna jobban csinálnia .Azt árulja már el valaki.
a Bayern a bajnokságban meccsenként 0,53 gólt kapott, míg a real 1,11-et. több mint a duplája.Ennyivel szarabb a 2 csapat védelme. Egyénileg Megszakadhat ronaldo akkor is sokkal szarabb lesz a csapata. Ahhoz hogy nyerjen valamit a sokkal gyengébb csapata ő egyedül kevés. Egyébként az elmúlt 10 Barca elleni meccsen pontosan 10 gólt lőtt. Utána lehet nézni.

de ha egyénileg összehasonlítjuk, látjuk hogy Ronaldo jobban fejel, gyorsabb, és jobb a fizikuma. Ez nyilvánvaló. A szabadokat is jól lövi (igaz riberynek nem tudom milyenek a mutatói).
Mi az ami ribery javára fordítható ronaldoval szemben azon kívül hogy a csapata (nem ő, hanem a CSAPAT) mindent megnyert?
eaglesmcnabb
több gólpassz, nagyobb futóteljesítmény és a dupla annyi gólban talán lehet az is benne van, hogy ő hajlandó visszamenni védekezni is, és labdát szerezni a saját tizenhatosánál, tudod ezt elég nehéz csinálni, ha a félpályán álldogálsz és éppen durcizol 😀

amit a szavazásról írtál, azzal egyet értek teljes mértékben....

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
ÁÁ vicc az egész, szánalom, 4 Barcás az év csapatában, 1. Ronaldo,2. Messi 😀 😀
Messi nemhogy második de még az év csapatába se raknám...annyit volt sérült Schweini,Alaba,ROBBEN? áá

Idén Ribery volt a legjobb, megnyert mindent amit lehetett, Mert védekezett,Csapatjátékos, gólokat lőtt, gólpasszokat osztott,szerelt, mindent csinált a legmagasabb szinten, Még C gólokat lőtt minden rá lett kihegyezve, gondolom ő lőtte a 11eseket,szabadokat is nehogy más rúgjon gólt(amig így lesz nem is fog csatár a Realban alkotni)....Ribery a csapat érdekeit nézte nem a sajátját... Cr hogy játszott a Bl döntőben(ja sehogy) az elődöntőkben? Amikor igazán kellett nem a Getafe ellen, Messi Barcások az év csapatában? 😀 Seven up 😀 Meg lettek alázva...
Egy dortmundi sincs a csapatban, meg 3 Bayernes, az komoly, Barca-Real döntő lett volna 11 játékos csak a 2 csapatból lett volna.
Egy svéd szurkolóé a nap kommentje:
"Breaking news: A Barcelonának több játékosa van a Fifa világcsapatában mint kapuralövése a Bayern ellen."
De a divat a legfontosabb nem a tények,ilyen ez a világ.

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 673 — je suis poloska
Ez eddig oké. De támadóként Ronaldonak mit kellett volna jobban csinálnia .Azt árulja már el valaki.
a Bayern a bajnokságban meccsenként 0,53 gólt kapott, míg a real 1,11-et. több mint a duplája.Ennyivel szarabb a 2 csapat védelme. Egyénileg Megszakadhat ronaldo akkor is sokkal szarabb lesz a csapata. Ahhoz hogy nyerjen valamit a sokkal gyengébb csapata ő egyedül kevés. Egyébként az elmúlt 10 Barca elleni meccsen pontosan 10 gólt lőtt. Utána lehet nézni.

de ha egyénileg összehasonlítjuk, látjuk hogy Ronaldo jobban fejel, gyorsabb, és jobb a fizikuma. Ez nyilvánvaló. A szabadokat is jól lövi (igaz riberynek nem tudom milyenek a mutatói).
Mi az ami ribery javára fordítható ronaldoval szemben azon kívül hogy a csapata (nem ő, hanem a CSAPAT) mindent megnyert?
Csak ezzel az a baj, hogy össze-vissza adják ezt a díjat. Amikor Cannavaro nyert, akkor azt mondták, hogy abban az évben a VB volt a fő torna, és mivel ott ő volt a legjobb, ezért ő kapja az Aranylabdát, meg amúgy is valamit nyerned kell, hogy megkapd. Néhány év múlva, Messi úgy kapta meg Xavi előtt, hogy megnyerte az az évi nagy tornát, mégse kapta meg, mert a legtöbb gólt lőtte stb. Most C is azért kapja mert a legtöbb gólt lőtte, de akkor ennyi erővel miért nincs pl Henry-nak Aranylabdája (persze lehetne más példát is hozni)? Ha kivettem volna abból az Arsenalból ami veretlen lett, nem nyerték volna meg stb. Döntsék el, hogy a legjobb játékos/ legfontosabb játékos/ legjobb csapat legjobb játékosa stb. mi alapján díjaznak, mert ez hogy minden évben más miatt adják oda annak akinek akarják ez komolytalanná tette az egész díjat sztem.kisvanek4
igen ez kurva nagy probléma. Amíg csak az újságírók szavaztak, addig egyértelműen az döntött hogy ki mit nyer. Most bevonták a szövetségi kapitányokat, és a csapatkapitányokat is. És a szamoai szavazat ugyanannyit ér mint az angol. Itt lett elbaszva. Sajnos.
Az általam legnagyobbnak tartott Zidane az ótvarfos franciákkal ment döntőbe 2006-ban, akik se előtte se utána nem csinátlak lófaszt sem nélküle. És valahogy a VB és BL döntőkben mindig ő lőtte a gólt. Még se jegyezték sehol. Ez van. Attól még nekem akkor is ő marad a legnagyobb.
Ez a tiszteletbeli aranylabda díj, meg tetszik. Így kaphat aranylabdát, Maldini, Raul, Henry, és talán majd Ribery is

szerk.: utánanéztem:
Ronaldo idei szezonban 29 gól 7 assist.
Ribery 9 gól 7 assist.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
mi az, amivel nem lehet egyetérteni? a Real az ellenfele volt a Barcanak a bajnokságban? Ronaldo 300at lőtt kapura összesen a meccseken, ezt sztem nyugodtan lehet puffogtatásnak nevezni, számtalanszor nem passzol... jó az utolsó rész az lehet durva volt, de ebbe benne vannak olyan dolgok, hogy pl nem hajlandó elmenni Aranylabda átadásra, ha nem ő nyer pl...csebi
Te hány Real meccset láttál az elmúlt 3 évben? Mondjuk ha ezt lemered így itt írni akkor nem sokat. Igen nem volt az ellenfele a Real a Barcának, de nem Ronaldo miatt.FViktor93
láttam jó párat... erre azt tudom mondani, hogy 2013-ban volt a real-barca, ronaldo gólt lőtt? adott gólpasszt?
BL elődöntő lőtt 1 gólt az odavágón, aztán a visszavágón otthon már nem tudott villanni, gólpassz sehol, spanyol kupa döntőn meg inkább összehozott egy pirosat, ezzel segítve csapatát, igazi játékos. Tudod nem csak a védelem nélkül felálló kis csapatoknak kellene gólt lőni, hanem akkor is amikor számít...
de mind1 a vitából már kiszállok, sztem nem érdemelte meg CR, emellett a stílusát sem szeretem, de ez egyéni vélemény, ha ilyen példaképet akarnak a fiataloknak, akik csak akkor hajlandóak megjelenni, ha nyernek, ha pedig jogosan nem az elsők akkor megsértődnek és elbújnak háthajrá... valamint az is szép példa, hogy ha nem tetszik a szavazás végeredménye, akkor kitolom az új határidőt, hogy az nyerjen, akit akarunk. Ezzel a szavazás értelmét veszik el, mondja meg akkor Blatter, hogy ki az és kész, mki jobban jár, és az eredmény is ugyanaz lenne...csebi
Én meg a német sportolókat, csapatokat nem szeretem, de ez igazából kit érdekel? Az nyer, akit megszavaznak, sajnos szubjektív alapon. Lényeg, hogy a németek ne nyerjenek sehol........ 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
mi az, amivel nem lehet egyetérteni? a Real az ellenfele volt a Barcanak a bajnokságban? Ronaldo 300at lőtt kapura összesen a meccseken, ezt sztem nyugodtan lehet puffogtatásnak nevezni, számtalanszor nem passzol... jó az utolsó rész az lehet durva volt, de ebbe benne vannak olyan dolgok, hogy pl nem hajlandó elmenni Aranylabda átadásra, ha nem ő nyer pl...csebi
Te hány Real meccset láttál az elmúlt 3 évben? Mondjuk ha ezt lemered így itt írni akkor nem sokat. Igen nem volt az ellenfele a Real a Barcának, de nem Ronaldo miatt.FViktor93
láttam jó párat... erre azt tudom mondani, hogy 2013-ban volt a real-barca, ronaldo gólt lőtt? adott gólpasszt?
BL elődöntő lőtt 1 gólt az odavágón, aztán a visszavágón otthon már nem tudott villanni, gólpassz sehol, spanyol kupa döntőn meg inkább összehozott egy pirosat, ezzel segítve csapatát, igazi játékos. Tudod nem csak a védelem nélkül felálló kis csapatoknak kellene gólt lőni, hanem akkor is amikor számít...
de mind1 a vitából már kiszállok, sztem nem érdemelte meg CR, emellett a stílusát sem szeretem, de ez egyéni vélemény, ha ilyen példaképet akarnak a fiataloknak, akik csak akkor hajlandóak megjelenni, ha nyernek, ha pedig jogosan nem az elsők akkor megsértődnek és elbújnak háthajrá... valamint az is szép példa, hogy ha nem tetszik a szavazás végeredménye, akkor kitolom az új határidőt, hogy az nyerjen, akit akarunk. Ezzel a szavazás értelmét veszik el, mondja meg akkor Blatter, hogy ki az és kész, mki jobban jár, és az eredmény is ugyanaz lenne...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
előbb olvass aztán vitatkozz. A BAJNOKSÁGBAN nem két meccsen, tudod 15 pont az 15 pont, ennek neked kellene utánanézni....
Messit kivették a bayern ellen, tényleg ugyanott voltak... Riberyt kiveszed a Bayernből és teljesen más az egész játékunk... amúgy mki elfelejti, hogy vajon kiadta sarokkal a gólpasszt a döntőben? ja igen CR volt, biztosan nézte a döntőt, valahol a tv-ben, legalább láthatta milyen egy igazi top csapat top játékosokkal...
ha jól tudom az adott év legjobb játékosának jár az aranylabda, nem pedig a legtöbbet puffogtatónak... de mind1, jövőre is nyerjen silver ronaldo aranylabdát, míg Ribery visz mindent a BM-mel, a VB-t meg a németek 😀
amúgy ha nem tolják ki a szavazás kitolását, nem lennék felháborodva, de így nagyon gáz... még jó, hogy a szavazólapra nem csak Mehit meg CR-t tették fel...csebi
Nem a legjobb csapatra adják a díjat hanem a legjobb egyéni teljesítményre... Nem esett le?
Megatron csak azért nem a legjobb WR a ligában mert nem nyer? 😀 vagy Flacco volt tavaly a legjobb irányító? Mert ő nyerte a bajnokságot. És ő adta a döntőben a kulcspasszt.
Ha tényleg így gondolod akkor csak sajnálni tudlak 😊eaglesmcnabb
Csak ezzel az a baj, hogy össze-vissza adják ezt a díjat. Amikor Cannavaro nyert, akkor azt mondták, hogy abban az évben a VB volt a fő torna, és mivel ott ő volt a legjobb, ezért ő kapja az Aranylabdát, meg amúgy is valamit nyerned kell, hogy megkapd. Néhány év múlva, Messi úgy kapta meg Xavi előtt, hogy megnyerte az az évi nagy tornát, mégse kapta meg, mert a legtöbb gólt lőtte stb. Most C is azért kapja mert a legtöbb gólt lőtte, de akkor ennyi erővel miért nincs pl Henry-nak Aranylabdája (persze lehetne más példát is hozni)? Ha kivettem volna abból az Arsenalból ami veretlen lett, nem nyerték volna meg stb. Döntsék el, hogy a legjobb játékos/ legfontosabb játékos/ legjobb csapat legjobb játékosa stb. mi alapján díjaznak, mert ez hogy minden évben más miatt adják oda annak akinek akarják ez komolytalanná tette az egész díjat sztem.
több mint 11 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
előbb olvass aztán vitatkozz. A BAJNOKSÁGBAN nem két meccsen, tudod 15 pont az 15 pont, ennek neked kellene utánanézni....
Messit kivették a bayern ellen, tényleg ugyanott voltak... Riberyt kiveszed a Bayernből és teljesen más az egész játékunk... amúgy mki elfelejti, hogy vajon kiadta sarokkal a gólpasszt a döntőben? ja igen CR volt, biztosan nézte a döntőt, valahol a tv-ben, legalább láthatta milyen egy igazi top csapat top játékosokkal...
ha jól tudom az adott év legjobb játékosának jár az aranylabda, nem pedig a legtöbbet puffogtatónak... de mind1, jövőre is nyerjen silver ronaldo aranylabdát, míg Ribery visz mindent a BM-mel, a VB-t meg a németek 😀
amúgy ha nem tolják ki a szavazás kitolását, nem lennék felháborodva, de így nagyon gáz... még jó, hogy a szavazólapra nem csak Mehit meg CR-t tették fel...csebi
Nem a legjobb csapatra adják a díjat hanem a legjobb egyéni teljesítményre... Nem esett le?
A legjobb csapat messze a bayern volt. A real meg nem.
Riberyvel bajnokk lettünk volna? BL-t nyertünk volna? na ugye hogy nem.

Megatron csak azért nem a legjobb WR a ligában mert nem nyer? 😀 vagy Flacco volt tavaly a legjobb irányító?csak azért Mert ő nyerte a bajnokságot. És ő adta a döntőben a kulcspasszt.
Ha tényleg így gondolod akkor csak sajnálni tudlak 😊eaglesmcnabb
Oké, de nem Ronaldoé volt a legjobb egyéni teljesítmény vágod? Oké ő lőtte a legtöbb gólt, azért meg is érdemli az Aranycipőt, de akkor ennyi erővel ne legyen aranylabda mert így a nem csatár poszton játszók alapból ki vannak zárva
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
ezért megérdemelné a CR, mert annyira jó volt, hogy még az ellenfele sem tudott lenni a bajnokságban... talán néha a puffogtatás helyett passzolhatott volna, ja akkor csapatember lenne, nem pedig kis síró, picsogó ovis...csebi
miről beszélsz? otthon vertük a barcát, idegenben meg x-eltünk ellenük 😊 legalább nézz már utána 😀
de ez megint egy ember díja,nem egy csapaté... cr-t kiszednéd a realból lófaszba se lenne. Messit kiszedték ,neymarral ugyanott voltak, riberyt meg kitárgyaltam, legalább 4-5 hasonló kaliberű játékos van a bayernben. 1 indokot mondj miért pont Ribery kapja, ne Robben vagy más a csapatból...

.......................................................................................a VB-t meg a németek 😀
...eaglesmcnabb
Az csúnya lenne.........csebi

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 673 — je suis poloska
A legjobb csapat messze a bayern volt. A real meg nem.
Riberyvel bajnokk lettünk volna? BL-t nyertünk volna? na ugye hogy nem.

Megatron csak azért nem a legjobb WR a ligában mert nem nyer? 😀 vagy Flacco volt tavaly a legjobb irányító?csak azért Mert ő nyerte a bajnokságot. És ő adta a döntőben a kulcspasszt.
Ha tényleg így gondolod akkor csak sajnálni tudlak 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
ezért megérdemelné a CR, mert annyira jó volt, hogy még az ellenfele sem tudott lenni a bajnokságban... talán néha a puffogtatás helyett passzolhatott volna, ja akkor csapatember lenne, nem pedig kis síró, picsogó ovis...csebi
miről beszélsz? otthon vertük a barcát, idegenben meg x-eltünk ellenük 😊 legalább nézz már utána 😀
de ez megint egy ember díja,nem egy csapaté... cr-t kiszednéd a realból lófaszba se lenne. Messit kiszedték ,neymarral ugyanott voltak, riberyt meg kitárgyaltam, legalább 4-5 hasonló kaliberű játékos van a bayernben. 1 indokot mondj miért pont Ribery kapja, ne Robben vagy más a csapatból...

a legnagyobb vicc a fiffpro top11, ramos, és alves mit keres ott? Ramosnál balfaszabb belsővédőt topcsapatban nem találni az ziher. A barcából meg ott van xavi-iniesta, nemszámít hogy a középpályán verte agyon őket a bayern 😀eaglesmcnabb
amúgy ha nem tolják ki a szavazás kitolását, nem lennék felháborodva, de így nagyon gáz... még jó, hogy a szavazólapra nem csak Mehit meg CR-t tették fel...

több mint 11 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Te hány Real meccset láttál az elmúlt 3 évben? Mondjuk ha ezt lemered így itt írni akkor nem sokat. Igen nem volt az ellenfele a Real a Barcának, de nem Ronaldo miatt.