NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 783 — Steelers fan
"A korábbi MLSZ-elnök (Bozóky) Pintér Attila összetartásairól azt mondta: ilyen Európában csak Máltán van."
Talán nem véletlen. Hasonló a szint, csak az elvárások mások.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
ezt a jelenetet minden soccermeccs előtt le kellene játszani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Ennyi hiszti megy a pro-bowl szavazásról, miközben leigazoltuk Dibuszt a Pécsből. 😊 Duplán tudok gratulálni Kubatovéknak: egyrészt ez volt a legnagyobb hiányposztunk, nem baj biztos rámegyünk idén is a ligakupára, kell oda is egy jó kapus... Másrészt fél év volt a szerződéséből, szóval nyáron elhozhattuk volna ingyen. Gondolom ezek után jobbhátvédre meg belső védőre nem lesz lóvé, de nem is kell, mert majd ketten állnak a kapuban Levivel...Shilkor
Ha most nem igazoljuk le,akkor nyáron már nem lett volna rá lehetőség,mert tuti elvitte volna más.Jova akármekkora nagy fradista is,vonalkapus.Dibusz sokkal jobb megoldás.Már alapból azt sem értettem a nyáron,hogy miért nem Kurucz kezd,de így remélem most már egyértelmű lesz.Még Doll szerválhatna valami értelmes embert hátra,aztán irány a dobogó 😊JoeyPorter
Értem én hogy jó kapus Dibusz, de nem gondolnám, ez lenne a csapat legnagyobb problémája, főleg h Jova is egyre jobb (szerintem korántsem biztos, h Dibusz lesz a kezdő). Eközben 2 használható belső védő van a keretben és 0 jobbhátvéd. Mindig megy a duma, h nincs pénz igazolásokra, csak a lepattanókra megyünk, ehhez képest hozunk egy kapust. Ha még a télen érkezik normális játékos a fenti 2 posztra is, akkor talán meggondolom magam, de addig ez egy borzasztó húzás.Shilkor
Es amugy nem is biztos hogy annyira jo kapus, nem veletlen pihentettek mar Pecsett sem egy ideje, kicsit visszaesett a teljesitmenye.zavi27
Hát nem véletlen az biztos,de nem azért mert rosszul védett 😊 Kiállították egyszer+volt egy kisebb sérülése is,de mindent elmond,hogy Gőcze top formában védett addig és még sem tudta kiszorítani 😉

több mint 11 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
következő hatalmas futball kultúrával rendelkező országokból küldenek bírókat. Ízlelgessük a névsort:
Üzbegisztán, Kazahsztán, Burundi, Gambia, Ruanda, Kenya, Guatemala, Fidzsi, Tahiti.

Érdekes lesz, mikor a Fidzsiről jövő csávó majd rendre utasítja pl. CR-t, vagy bármelyik olaszt...csebi
Ezek azért mennek, hogy ha a többiek már úgy összeaszalódtak a napon, hogy nem bírnak belefújni a sípba, akkor legyen tartalék. :p

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Én ha Kassai meccsén kint volttam mindig össze-vissza fújt, nem csodálom hogy nem megy.
Persze ettől függetlenül nem gondolom hogy a fidzsi a ruandai, a burundi vagy a tahiti csávó jobban fújna.eaglesmcnabb
Na és?
Puhl kritikán aluli teljesítménnyel rukkolt elő NB1-es meccseken, nemzetköziben meg zseniális volt.kishaszi
ja csak kassai nemzetköziben is kritikán aluli 😀eaglesmcnabb
Jó azért nem kell túlzásba esni. Perpill nem top 10 bíró, mert hihetetlen szar meccseket fújt, majd elfelejtik aztán újra ott lesz.
Amúgy az eb 12 bírójából 7+1 fix (Stark helyett jött a másik német).
A maradék 4 ben volt Kassai is akiket kivágtak és jött helyetük Mazic, 2 év múlva úgyis ott lesz az EB-n addig meg megmutathatja hogy elég jó-e a top8-as körhőz EU-ban amihez tartozott kb 2éve
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 673 — je suis poloska
Én ha Kassai meccsén kint volttam mindig össze-vissza fújt, nem csodálom hogy nem megy.
Persze ettől függetlenül nem gondolom hogy a fidzsi a ruandai, a burundi vagy a tahiti csávó jobban fújna.eaglesmcnabb
Na és?
Puhl kritikán aluli teljesítménnyel rukkolt elő NB1-es meccseken, nemzetköziben meg zseniális volt.kishaszi
ja csak kassai nemzetköziben is kritikán aluli 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 457 — Amerikai sportok rajongója
Ennyi hiszti megy a pro-bowl szavazásról, miközben leigazoltuk Dibuszt a Pécsből. 😊 Duplán tudok gratulálni Kubatovéknak: egyrészt ez volt a legnagyobb hiányposztunk, nem baj biztos rámegyünk idén is a ligakupára, kell oda is egy jó kapus... Másrészt fél év volt a szerződéséből, szóval nyáron elhozhattuk volna ingyen. Gondolom ezek után jobbhátvédre meg belső védőre nem lesz lóvé, de nem is kell, mert majd ketten állnak a kapuban Levivel...Shilkor
Ha most nem igazoljuk le,akkor nyáron már nem lett volna rá lehetőség,mert tuti elvitte volna más.Jova akármekkora nagy fradista is,vonalkapus.Dibusz sokkal jobb megoldás.Már alapból azt sem értettem a nyáron,hogy miért nem Kurucz kezd,de így remélem most már egyértelmű lesz.Még Doll szerválhatna valami értelmes embert hátra,aztán irány a dobogó 😊JoeyPorter
Értem én hogy jó kapus Dibusz, de nem gondolnám, ez lenne a csapat legnagyobb problémája, főleg h Jova is egyre jobb (szerintem korántsem biztos, h Dibusz lesz a kezdő). Eközben 2 használható belső védő van a keretben és 0 jobbhátvéd. Mindig megy a duma, h nincs pénz igazolásokra, csak a lepattanókra megyünk, ehhez képest hozunk egy kapust. Ha még a télen érkezik normális játékos a fenti 2 posztra is, akkor talán meggondolom magam, de addig ez egy borzasztó húzás.Shilkor
Es amugy nem is biztos hogy annyira jo kapus, nem veletlen pihentettek mar Pecsett sem egy ideje, kicsit visszaesett a teljesitmenye.
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 854 — Steelers fan
Na és?
Puhl kritikán aluli teljesítménnyel rukkolt elő NB1-es meccseken, nemzetköziben meg zseniális volt.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Értem én hogy jó kapus Dibusz, de nem gondolnám, ez lenne a csapat legnagyobb problémája, főleg h Jova is egyre jobb (szerintem korántsem biztos, h Dibusz lesz a kezdő). Eközben 2 használható belső védő van a keretben és 0 jobbhátvéd. Mindig megy a duma, h nincs pénz igazolásokra, csak a lepattanókra megyünk, ehhez képest hozunk egy kapust. Ha még a télen érkezik normális játékos a fenti 2 posztra is, akkor talán meggondolom magam, de addig ez egy borzasztó húzás.
több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Ha most nem igazoljuk le,akkor nyáron már nem lett volna rá lehetőség,mert tuti elvitte volna más.Jova akármekkora nagy fradista is,vonalkapus.Dibusz sokkal jobb megoldás.Már alapból azt sem értettem a nyáron,hogy miért nem Kurucz kezd,de így remélem most már egyértelmű lesz.Még Doll szerválhatna valami értelmes embert hátra,aztán irány a dobogó 😊

több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
 www.nemzetisport.hu/sportszelep/pandiani-ce-addig-sirtal-amig-megkaptad-2307535
😀
Ez az igazság...HanSolo
A hülye 😀 😀 Pedig bírom a csávót, de ekkora faszságot nyilatkozni. Mellesleg szerintem is teljesen megérdemelt Ronaldo elsősége, viszont az, hogy nem Ribery a 2. az már a világ komédiája, ahogy a FIFA év csapata is nagyrészt.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/tisza-azerbajdzsanban-bejelentkezett-egy-elcsapat-2307925

élcsapatba, top bajnokságba mehet egy magyar sztárjátékos
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 410
egy kapusnal fontos a bizalom.jo helyre ment.kapus poszton egesz jol allunk.Szinte mindig voltak jo kapusaink akikben lehetett bizni.
 www.mifocink.com/?p=2718
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Ennyi hiszti megy a pro-bowl szavazásról, miközben leigazoltuk Dibuszt a Pécsből. 😊 Duplán tudok gratulálni Kubatovéknak: egyrészt ez volt a legnagyobb hiányposztunk, nem baj biztos rámegyünk idén is a ligakupára, kell oda is egy jó kapus... Másrészt fél év volt a szerződéséből, szóval nyáron elhozhattuk volna ingyen. Gondolom ezek után jobbhátvédre meg belső védőre nem lesz lóvé, de nem is kell, mert majd ketten állnak a kapuban Levivel...
több mint 11 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 457 — Amerikai sportok rajongója
következő hatalmas futball kultúrával rendelkező országokból küldenek bírókat. Ízlelgessük a névsort:
Üzbegisztán, Kazahsztán, Burundi, Gambia, Ruanda, Kenya, Guatemala, Fidzsi, Tahiti.

Érdekes lesz, mikor a Fidzsiről jövő csávó majd rendre utasítja pl. CR-t, vagy bármelyik olaszt...csebi
Futballban kb. mi is hasonló színvonalon vagyunk jelenleg!😀
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 673 — je suis poloska
Persze ettől függetlenül nem gondolom hogy a fidzsi a ruandai, a burundi vagy a tahiti csávó jobban fújna.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
de CR legalább látta már Kassait 1-2 helyen, ezzel arra akartam célozni...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Egyébként így van, azért nem viszik ki, mert utóbbi 2 évben szar volt. Nem az EB-n elkövetett hibája miatt mondom ezt, hanem tényleg az volt. Az meg lehet nem az ő hibája volt, de ő vitte ki magával a segítőit, így ha valaki hibázik, akkor neki is el kell vinnie a balhét.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ez egy világbajnokság, nem lehetnek csak európai bírok ott. A FIFA az egyetemesség jegyében lehetőséget adott más kontinensen fújó sporiknak is. Nincs még ott svájci, belga, skót, görög, francia nemzetiségű bíró sem, pedig ezen bajnokságok előrébb járnak az NB1 színvonalánál.

Plusz Kassai hibázott az EB-n, BL meccsen is véleményes ítéletei voltak, NB1-ben látványosan Fradi ellen fújt és más meccsen sem volt épp a "világharmadiklegjobbbírója" színvonalon.

Persze lehet írni, hogy nem ő hibázott, hanem az asszisztens, de ez lényegtelen, mert amikor meg jól fúj csak őt istenítik. Volt 9 kiadó európai hely és nem fért be. Van ilyen, levonja a megfelelő konzekvenciát és alázatosan nekiáll dolgozni. Ha hozza a 2012 előtti színvonalát (amikor valóban hibák, vagyis döntő hibák nélkül hozta a le a kényes meccseket is), akkor újra ott lesz a helye mindenhol. Egy kis pihenés nem árt neki, még ha ez akkora fájdalmat is okoz némelyeknek.

Jah, mert ha egy magyar bíró utasítja rendre, akkor CR maga alá vizel mi? 😀 😀
több mint 11 éve

Érdekes lesz, mikor a Fidzsiről jövő csávó majd rendre utasítja pl. CR-t, vagy bármelyik olaszt...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Uefa és fifa vicc amúgy, egyiknél top3, meg fontos BL meccsekre küldi,másikon meg sehol
Ugyanez látszik aranylabda,év csapata stb.... fifa egy vicc, Uefat is alulmúlták már nem kicsit...

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
A magyarok száműzve vannak a VB-ről, Kassai se megy... 😀Newman
25 trióból 9 európai... majd nézhetjük, ahogy megint vmi pérui "téved". A 9 európaiból amúgy 6 résztvevő a tornán, gondolom ez is véletlen

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
A magyarok száműzve vannak a VB-ről, Kassai se megy... 😀

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Seedorf a Milan új edzője, szép. 😊

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 867 — Whoops, looks like something went wrong.
Tolhatták volna addig, amíg Balotelli vagy Kaká nyeri. 😀