Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
1. Ronaldo 1365 pont 2. Messi 1205 3. Ribery 1127erről ennyit
több mint 11 éve
Évek óta vitatéma a díj. Messit kutyázták mert akkor is megkapta amikor semmit nem nyert (jogosan részben). Most ugyanők emelik CR-t pajzsra. Eltörölném az egészet.
több mint 11 éve
legalább a női aranylabdát is az kapta, aki a legtöbb gólt lőtte, meg eddig minden évben mki szerint csak ez számított, oh wait...örüljön Ronaldo, úgysem fog semmit sem nyerni sosem, sem EB-t, sem VB-t, sem BL-t, vigye haza a spanyol szuperkupákat, annak úgyis hatalmas értéke van...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
booooo.....
több mint 11 éve
szánalmas...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Nekem onnantól vált komolytalanná az egész, hogy egy Újpest játékos sem került az év csapatába.
több mint 11 éve
mi az, amivel nem lehet egyetérteni? a Real az ellenfele volt a Barcanak a bajnokságban? Ronaldo 300at lőtt kapura összesen a meccseken, ezt sztem nyugodtan lehet puffogtatásnak nevezni, számtalanszor nem passzol... jó az utolsó rész az lehet durva volt, de ebbe benne vannak olyan dolgok, hogy pl nem hajlandó elmenni Aranylabda átadásra, ha nem ő nyer pl...Azt hiszem aki ennyit tud leírni az utóbbi 5 év egyik legjobb focistájáról, annak a véleményét nem lehet nem kinevetni.Tocahmmmm... ép a BL elődöntők mutatták meg, hogy a német bajnokság a spanyol előtt van... igen lehet azt mondani, hogy otthon nem volt ellenfele a BM-nek, de a spanyolban a Barcanak sem, ezért megérdemelné a CR, mert annyira jó volt, hogy még az ellenfele sem tudott lenni a bajnokságban... talán néha a puffogtatás helyett passzolhatott volna, ja akkor csapatember lenne, nem pedig kis síró, picsogó ovis...csebiazért vicces, hogy olyan ember nyerné meg az Aranylabdát, akit 2013-ban még egy területi kupát sem nyert...mindezt azért, mert egy pótselejtezőn lőtt 4 gólt...imádom azt, hogy mki azzal jön, hogy mennyi gólt lő... hát ja 300 lövésből könnyű, meg eleve abban a spanyol bajnokságban még Sowunmi is lőne 20 gólt szezononként... más statisztika meg nem számít ugye? pl. gólpassz, kialakított helyzet, védekezés, futott mennyiség...csebiÉn meg imádom, hogy mindenki azzal jön, hogy Ribery megnyert mindent. Ja mert azt aztán egyedül nyerte meg a Bayernnek... Az aranylabda nem csapat díj, hanem egyéni. És tetszik nem tetszik egyénileg Ronaldo mindenki főlé nőtt tavaly. Számára pech, hogy a csapattársai nem tudták megközelíteni se, és így nem nyert semmit de, ettől még fantasztikus éve volt.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy a német bajokság mennyivel nincs előrébb mint a spanyol. A Bayernnek nem volt ellenfele otthon. Tudom tudom ott volt a Dortmund, de ők jól láthatóan feladták a hazai szereplést a BL-ért.
Félre értések miatt, Ribery is megérdemelné, (bár nálam Robben kiemelkedőbb volt) csak kicsit gáz, hogy lassan ott tartunk, hogy ha Ronaldo megnyeri akkor az évszázad legnagyobb csalása lesz.FViktor93
több mint 11 éve
Ronaldo 96 felét a PSV-ben töltötte, sérülésekkel eléggé hadilábon állt, majd a barcaban kb lőtt még 12-t aláírom, de abban az évben azért, Sammer jóval többet letett az asztalra, nyert talán vmi EB-t is, ahol a torna legjobb játékosa lett, német Kupát is hazavitte meg a bajnokságot is.Valami kegyetlen nagy szériája van (valahogy 40 meccs felett, de nem tudom pontosan) Ribéry-nek, hogy mikor pályára lépett akkor nem kapott ki Bayern. Ez nálam jóval többet ér, mintha valaki lő x mennyiségű gólt. Pláne úgy, hogy a csapatával dominálta egész Európát. De német csapat játékosa nem sűrűn kaphat ilyen díjat, ezt láttuk anno Kahnnal is...AsbeeDehogynem, emlékszem amikor a púpos Sammer nyert, világszerte felsírtak a gyerekek, miközben volt egy Ronaldo is(még az 1.0-ás verzió) 😊, aki talán többet elért azóta.
Nálam akkor ment ki a biztosíték, amikor 2010-ben nem Xavi kapta, aki ugyanabban a csapatban játszik, mint Messi, jó szezonja is volt, csak ő nyert egy vb-t is, tehát természetes volt, hogy Messi kapja (akit nagyon csípek egyébként, de abban az évebn nem ő érdemelte meg). Azóta én leszarom, ki kapja az Aranylabdát, egy szubjektív nyálcsorgatássá vált az egész........csi77
Nekem akkor már inkább Cannavaro győzelme az, ami elég szomorú...
több mint 11 éve
Azt hiszem aki ennyit tud leírni az utóbbi 5 év egyik legjobb focistájáról, annak a véleményét nem lehet nem kinevetni.hmmmm... ép a BL elődöntők mutatták meg, hogy a német bajnokság a spanyol előtt van... igen lehet azt mondani, hogy otthon nem volt ellenfele a BM-nek, de a spanyolban a Barcanak sem, ezért megérdemelné a CR, mert annyira jó volt, hogy még az ellenfele sem tudott lenni a bajnokságban... talán néha a puffogtatás helyett passzolhatott volna, ja akkor csapatember lenne, nem pedig kis síró, picsogó ovis...csebiazért vicces, hogy olyan ember nyerné meg az Aranylabdát, akit 2013-ban még egy területi kupát sem nyert...mindezt azért, mert egy pótselejtezőn lőtt 4 gólt...imádom azt, hogy mki azzal jön, hogy mennyi gólt lő... hát ja 300 lövésből könnyű, meg eleve abban a spanyol bajnokságban még Sowunmi is lőne 20 gólt szezononként... más statisztika meg nem számít ugye? pl. gólpassz, kialakított helyzet, védekezés, futott mennyiség...csebiÉn meg imádom, hogy mindenki azzal jön, hogy Ribery megnyert mindent. Ja mert azt aztán egyedül nyerte meg a Bayernnek... Az aranylabda nem csapat díj, hanem egyéni. És tetszik nem tetszik egyénileg Ronaldo mindenki főlé nőtt tavaly. Számára pech, hogy a csapattársai nem tudták megközelíteni se, és így nem nyert semmit de, ettől még fantasztikus éve volt.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy a német bajokság mennyivel nincs előrébb mint a spanyol. A Bayernnek nem volt ellenfele otthon. Tudom tudom ott volt a Dortmund, de ők jól láthatóan feladták a hazai szereplést a BL-ért.
Félre értések miatt, Ribery is megérdemelné, (bár nálam Robben kiemelkedőbb volt) csak kicsit gáz, hogy lassan ott tartunk, hogy ha Ronaldo megnyeri akkor az évszázad legnagyobb csalása lesz.FViktor93
több mint 11 éve
azért ez az újraszavazósdi a pót-selejtezők után kicsit szánalmassá teszi az egészet.azért vicces, hogy olyan ember nyerné meg az Aranylabdát, akit 2013-ban még egy területi kupát sem nyert...mindezt azért, mert egy pótselejtezőn lőtt 4 gólt...imádom azt, hogy mki azzal jön, hogy mennyi gólt lő... hát ja 300 lövésből könnyű, meg eleve abban a spanyol bajnokságban még Sowunmi is lőne 20 gólt szezononként... más statisztika meg nem számít ugye? pl. gólpassz, kialakított helyzet, védekezés, futott mennyiség...csebiÉn meg imádom, hogy mindenki azzal jön, hogy Ribery megnyert mindent. Ja mert azt aztán egyedül nyerte meg a Bayernnek... Az aranylabda nem csapat díj, hanem egyéni. És tetszik nem tetszik egyénileg Ronaldo mindenki főlé nőtt tavaly. Számára pech, hogy a csapattársai nem tudták megközelíteni se, és így nem nyert semmit de, ettől még fantasztikus éve volt.
több mint 11 éve
hmmmm... ép a BL elődöntők mutatták meg, hogy a német bajnokság a spanyol előtt van... igen lehet azt mondani, hogy otthon nem volt ellenfele a BM-nek, de a spanyolban a Barcanak sem, ezért megérdemelné a CR, mert annyira jó volt, hogy még az ellenfele sem tudott lenni a bajnokságban... talán néha a puffogtatás helyett passzolhatott volna, ja akkor csapatember lenne, nem pedig kis síró, picsogó ovis...azért vicces, hogy olyan ember nyerné meg az Aranylabdát, akit 2013-ban még egy területi kupát sem nyert...mindezt azért, mert egy pótselejtezőn lőtt 4 gólt...imádom azt, hogy mki azzal jön, hogy mennyi gólt lő... hát ja 300 lövésből könnyű, meg eleve abban a spanyol bajnokságban még Sowunmi is lőne 20 gólt szezononként... más statisztika meg nem számít ugye? pl. gólpassz, kialakított helyzet, védekezés, futott mennyiség...csebiÉn meg imádom, hogy mindenki azzal jön, hogy Ribery megnyert mindent. Ja mert azt aztán egyedül nyerte meg a Bayernnek... Az aranylabda nem csapat díj, hanem egyéni. És tetszik nem tetszik egyénileg Ronaldo mindenki főlé nőtt tavaly. Számára pech, hogy a csapattársai nem tudták megközelíteni se, és így nem nyert semmit de, ettől még fantasztikus éve volt.
több mint 11 éve
Valami kegyetlen nagy szériája van (valahogy 40 meccs felett, de nem tudom pontosan) Ribéry-nek, hogy mikor pályára lépett akkor nem kapott ki Bayern. Ez nálam jóval többet ér, mintha valaki lő x mennyiségű gólt. Pláne úgy, hogy a csapatával dominálta egész Európát. De német csapat játékosa nem sűrűn kaphat ilyen díjat, ezt láttuk anno Kahnnal is...AsbeeDehogynem, emlékszem amikor a púpos Sammer nyert, világszerte felsírtak a gyerekek, miközben volt egy Ronaldo is(még az 1.0-ás verzió) 😊, aki talán többet elért azóta.
Nálam akkor ment ki a biztosíték, amikor 2010-ben nem Xavi kapta, aki ugyanabban a csapatban játszik, mint Messi, jó szezonja is volt, csak ő nyert egy vb-t is, tehát természetes volt, hogy Messi kapja (akit nagyon csípek egyébként, de abban az évebn nem ő érdemelte meg). Azóta én leszarom, ki kapja az Aranylabdát, egy szubjektív nyálcsorgatássá vált az egész........
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Értem... Tehát tavaly Flacco volt a legjobb NFL játékos... értem. 😀Látszik, hogy nem néztél Bayern meccset...
Hiába futott AP 5milliárd Yardot meg 2millió TD-t nem ő nyerte a bajnokságot, nem lehet ő a legjobb.
ugyanezzel a logikával Ha idén valamilyen oknál fogva a frisco bajnok lesz akkor Kaep jobb mint Manning. Logikus, de hülye vagyok.
vedd ki abból a bayernből Riberyt, és rakd be a helyére bármelyik cseréjét. És mondd azt hogy nem nyertek volna meg ugyanúgy mindent. mert akkor körberöhöglek.eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Értem... Tehát tavaly Flacco volt a legjobb NFL játékos... értem. 😀 Hiába futott AP 5milliárd Yardot meg 2millió TD-t nem ő nyerte a bajnokságot, nem lehet ő a legjobb.
ugyanezzel a logikával Ha idén valamilyen oknál fogva a frisco bajnok lesz akkor Kaep jobb mint Manning. Logikus, de hülye vagyok.
vedd ki abból a bayernből Riberyt, és rakd be a helyére bármelyik cseréjét. És mondd azt hogy nem nyertek volna meg ugyanúgy mindent. mert akkor körberöhöglek.
Látszik, hogy nem néztél Bayern meccset...Asbeeegyenes kieséses résznék a BL-ben 7 meccs alatt egyetlen gólt lőtt, a barca ellen a 7.-et. Igazi húzóember 😀
Értem én hogy nem minden a góllövés, ráadásul nem is csatár, de be kell látni, a Bayern nélküle is ugyanaz a csapat lenne.
A döntőt se ő nyerte meg a bayernnek hanem robben. Ez a Bayern annyival erősebb volt tavaly minden csapatnál, hogy nem egy Ribery volt a differencia.
Arról nem is beszélve hogy a franciák miatta aztán simán lecsúszhattak volna a VB szereplésről.
Ott amikor kellett volna villantani, akkor sportszerűen átadta a többieknek a lehetőséget 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Valami kegyetlen nagy szériája van (valahogy 40 meccs felett, de nem tudom pontosan) Ribéry-nek, hogy mikor pályára lépett akkor nem kapott ki Bayern. Ez nálam jóval többet ér, mintha valaki lő x mennyiségű gólt. Pláne úgy, hogy a csapatával dominálta egész Európát. De német csapat játékosa nem sűrűn kaphat ilyen díjat, ezt láttuk anno Kahnnal is...
több mint 11 éve
azért vicces, hogy olyan ember nyerné meg az Aranylabdát, akit 2013-ban még egy területi kupát sem nyert...mindezt azért, mert egy pótselejtezőn lőtt 4 gólt...imádom azt, hogy mki azzal jön, hogy mennyi gólt lő... hát ja 300 lövésből könnyű, meg eleve abban a spanyol bajnokságban még Sowunmi is lőne 20 gólt szezononként... más statisztika meg nem számít ugye? pl. gólpassz, kialakított helyzet, védekezés, futott mennyiség...csebiÉn meg imádom, hogy mindenki azzal jön, hogy Ribery megnyert mindent. Ja mert azt aztán egyedül nyerte meg a Bayernnek... Az aranylabda nem csapat díj, hanem egyéni. És tetszik nem tetszik egyénileg Ronaldo mindenki főlé nőtt tavaly. Számára pech, hogy a csapattársai nem tudták megközelíteni se, és így nem nyert semmit de, ettől még fantasztikus éve volt.
Félre értések miatt, Ribery is megérdemelné, (bár nálam Robben kiemelkedőbb volt) csak kicsit gáz, hogy lassan ott tartunk, hogy ha Ronaldo megnyeri akkor az évszázad legnagyobb csalása lesz.
több mint 11 éve
azért vicces, hogy olyan ember nyerné meg az Aranylabdát, akit 2013-ban még egy területi kupát sem nyert...mindezt azért, mert egy pótselejtezőn lőtt 4 gólt...imádom azt, hogy mki azzal jön, hogy mennyi gólt lő... hát ja 300 lövésből könnyű, meg eleve abban a spanyol bajnokságban még Sowunmi is lőne 20 gólt szezononként... más statisztika meg nem számít ugye? pl. gólpassz, kialakított helyzet, védekezés, futott mennyiség...
több mint 11 éve
FIRE ALLEGRINem mintha szarból lehetne várat építeni, de akkor is...
több mint 11 éve
Vicces meccs volt.Shawcross 1 gól, 1 gólpassz. Az eredmény Stoke 0-2 Liverpool. 😀Minden jó, ha a vége jó 😉 😊gdavid
szerk.: azóta 2-2, a Stoke két gólját két ex-liverpooli szerezte. Hmm.Mikey
Suárez 16 meccs, 22 gól. :cool:
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Shawcross 1 gól, 1 gólpassz. Az eredmény Stoke 0-2 Liverpool. 😀Minden jó, ha a vége jó 😉 😊
szerk.: azóta 2-2, a Stoke két gólját két ex-liverpooli szerezte. Hmm.Mikey
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Shawcross 1 gól, 1 gólpassz. Az eredmény Stoke 0-2 Liverpool. 😀szerk.: azóta 2-2, a Stoke két gólját két ex-liverpooli szerezte. Hmm.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 410
Úgy látszik a Siófok árnyékában megerősödött egy másik csapat a Balaton partján.Minek nekik mennyei ők inkább a brit virtusra mennek rá.Ma rangadó lesz
BALA town - Carmarthen
😀
pfff
több mint 11 éve
Szivics már lázad a foci NER ellen...csebimás nézőpontból vizsgálják a dolgokat. Szivics a sportélettani oldalát nézi az egésznek, Pintér meg a pszichológiait.
több mint 11 éve
Szivics már lázad a foci NER ellen...
több mint 11 éve
Vass---->MTK.berger90managerbe bezzeg nem engedte leigazolni!!!
Aztarohadtélet. 😀 Domonyai Hofi nyomdokában.
"Domonyai László hozzátette, hogy az együttes a magyar bajnokság csapatai közül a kevesebb fizetést adó klubok közé tartozik.– Az MTK a fizetési rangsorban a 10. és a 16. helyezés között van, de talán ebben a rangsorban is a hátsó régiókban -nyilatkozta.
Nem mondod bazmeg? 😀 végülis az utolsó is a 10. és a 16. helyezés között van.
"és a Hidegkuti-stadionban nagyjából ötödét vagy tizedét lehet keresni a Vidinél vagy a Fradinál kapható összegeknél"
nagyképű kijelentés szerintem meg annyi sincs. 😀 de vagy kamuztál a múltkor, miszerint "senki sem keres 350ezernél kevesebbet" , vagy a Fradinál és a Vidinél legalább 1,75-3,5M a kereset.
érdekes mód 3 nap alatt több játékos érkezett mint az elmúlt x évben. "mondta el Domonyai, aki hozzátette, hogy így már sem ő, sem Tamási Zsolt nem tulajdonosa semekkora mértékben sem a klubnak" ja értem, így már minden világos 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!