NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
a téli átigazolások biszem-baszom álomcsapata

több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
A tavaszi szezonban is lesz mb1 fantasy, itt lehet jelentkezni:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
NB1 fantasy - Egyéb játékok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ügyes focista ez a Cé gyerek, csak az a baj, hogy kiégett :/
Jó, jó, a bajnokságban, meg a BL-ben rúgdossa a gólokat, de amikor jön az igazán fontos rész, akkor látszik rajta, hogy choker
Amikor meg nem megy a csapatának, akkor hisztizik, ha pedig kikapnak, akkor sír.
Amikor még nem vitte el ennyire a csillogás, meg a szupermodell csaj, meg a gyerek, akkor még a focira koncentrált, és nyert egy BL-t. Hat éve. Azóta semmi
Pár gólt rúgott ugyan, de hát az önmagában még semmi, és amikor a fontos részhez ér a sorozat, akkor úgysem tud megújulni, és felrázni a csapatát egy Dortmund elleni 1–4 után pl
Hat éve hiába rugdossa a gólokat, nem nyert BL-t, Eb-t meg vb-t meg aztán pláne nem. Az a baj, hogy a csillogás, a szupermodell csaj és a gyerekek már fontosabbak neki, már nem ugyanaz, mint régen volt, amikor láttad rajta, hogy megnyeri csapatával a fontos meccset
Persze, lehet azzal jönni, hogy de volt pár BL-elődöntője, de igazából csak a BL-győzelem számít. Ugyanúgy vesztes, mint a Győri ETO, mert egy selejtezőben elbukó gyenge középcsapat pont ugyanúgy nem nyer, mint aki az elődöntőig megy
Meg persze, volt pár bajnoki cím, na az sem sok azóta, csupán kettő, meg egy kupagyőzelem, de hát az önmagában annyit ér, mint halottnak a csók. Rúgja a gólokat, de ez nem számít, mert az biztos, hogy a Real Madrid vele nem nyer már BL-t, mint ahogy az ezredforduló környéke óta egyet sem
Portugália meg aztán végképp esélytelen vele bármire 😕Wyatt
A faszt! Messi égett ki 😀
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/messi-15-ev-hazassag-utan-beleunt-a-futballba-2313573

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
Kiváncsi vagyok erre a gyerekre,legalább rögzített helyzetből kevesebb gólt fogunk kapni
Kérdés hogy hol lesz a helye a pályán.Mateos-Mateo páros középen Besic elöttük,párban Gyömbérrel?

több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Az év gólja 😀Danny
Hogy lehet egy védő olyan barom állat, hogy visszarúgja az üres kapu felé a labdát??? Ha menteni akarok, akkor alapvonalon kívülre rúgom, vagy kivágom az oldalvonal felé, de nem vissza a kapu elé és ezek keresnek euro százezreket/milliókat, komolyan vicc. :[] 😀
több mint 11 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 040
ez az a fazon, aki anno 7 perc alatt kapott 4 gólt.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Az év gólja 😀Danny

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Danny Arizona Cardinals 1 769
Az év gólja 😀
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Bönig nagy sikerű értékelése után újabb fradi igazolást elemzek Jon Grudenhez méltó magasságban.

név: Mateo Pavlovic
született: 1990. 06. 09., Mostar
állampolgárság: horvát
poszt: középhátvéd
érték: 700.000 euró
magasság: 6'4 ft (196 cm)
súly: 198 lb (90 kg)
előrejelzés: boom or bust

erősségek: impresszív méret fiatal kora ellenére, teljesen alkalmas arra, hogy megfeleljen a kor követelményeinek a posztján. Képes domináns játékra a levegőben, méretéhez képest meglepően technikás játékos. Remek erőnlét, végig bírja nyomni a 90 percet. Jó genetika, még sosem volt sérült profi karrierje alatt.

gyengeségek: inkább nagy, sem mint atletikus. Forrófejű, a horvát 1. osztályban 91 meccsen 29 sárgát gyűjtött be. Munkamorál? Brémában 4 meccs után száműzték a tartalékok közé, mert lusta volt, most ugyanezért adják kölcsön a Ferencvárosnak. Megnyeri a fejpárbajokat, de nem produktív, veszélytelen az ellenfél kapujára. Már 23 éves és még mindig nem tudott egy szinttel feljebb lépni. Rutin?

összegzés: fiatal, tehetséges játékos aki egyszerűen fejben nem elég érett arra, hogy kihozza az ő benne rejlő hatalmas potenciált. Tipikus boom or bust választás. 17 alkalommal játszott a horvát korosztályos válogatottakban és háromszor a bosnyákban. Felépítése alapján elmondható róla, hogy ő a szegény ember Van Buyten-e. Vagy nagyot robbant az MB1-ben, vagy süllyesztő.
több mint 11 éve
Matrica New Orleans Saints 12
vhogy t.hotspur szurkolokkal talalkozom mindig.3/3 tudja ki az a fulop marci es azt is tudjak h jatszott utana.megjegyeznem h tetmeccsen nem is lepett palyara naluk.
Puskassal kepben vannak sot az egyik aki par evvel idosebb mint en meg a 6-3mat is felemlegette😀
Csipem az optimizmusukat.Tudja szar most a magyar foci de az elet egy korforgas es leszunk meg geci jok.
erre mar semmit nem mondtam😀😀ZoliMP
Mi amikor Lengyelországban voltunk a volt csapatommal, egy pár napos tornán, akkor a Lengyel, az Ukrán, és a Cseh srácok 4 Magyar focistát tudtak mondani nekünk... Puskás, Gera, Dárdai és Király Gabi.

Amikor pedig Roma meccsen voltam bármikor is, akkor az Olaszok csak Puskást említették mindig. De ott is nem 1x mondták, hogy lesz még nagyon jó a Magyar válogatott... hát én inkább poénnak fogtam fel, sajnos.
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 411
mondtam h kicsit korrupt a rendszer😀😀😀
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
vhogy t.hotspur szurkolokkal talalkozom mindig.3/3 tudja ki az a fulop marci es azt is tudjak h jatszott utana.megjegyeznem h tetmeccsen nem is lepett palyara naluk.
Puskassal kepben vannak sot az egyik aki par evvel idosebb mint en meg a 6-3mat is felemlegette😀
Csipem az optimizmusukat.Tudja szar most a magyar foci de az elet egy korforgas es leszunk meg geci jok.
erre mar semmit nem mondtam😀😀ZoliMP
Fogalmuk sincs az itteni közegről. Ezért nem is nagyon lehetne sikeres pl. egy külföldi szövetségi kapitány sem. Csak forgatná a fejét hova jött, mit vállalt.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 411
erre mar semmit nem mondtam😀😀
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
Bárcelóna 😀JC6
há' már Gvárdióla alatt sem a védekezésük volt penge, csak akkor még hébe-hóba játszogatott az egyetlen értelmes hátvádjük (az a kis fürtös). ez van, most a védelembe' van két szélső, egy védekező középpályás, meg egy elvileg-hátvéd, akinek fogni kell a kezét, különben nem tudja, hova kell állnia...slowmotion
A helyzet a következő,Martinot elvileg azért nevezték hogy ő nagy védekező guru,rendbe rakja a védelmet ehhez képest utóbbi évek leggyatrább védelme van most.Valdesnek az ideje lejárt,jöhet Ter Stegen.Télen nem hoztunk védőt mert ugye "stabil lábakon áll a védelem" nincs rá szükségünk,tegnap láttuk hogy az van baj rendesen,hamár egy valencia is szétszopat.Télen elvitték előlünk Mangalat és Zoumat.Két védőt aki évekre megoldotta volna a problémáinkat(nembaj majd sírunk utánuk 1-2 év múlva mint Thiago Silva után).Alves mehet amerre lát,többet árt mint használ.Puyol öreg,Pique meg úgy forgolódik a pályán mint Lipták,siralmas nézni amit művelnek.A középpályáról elfogyott az ötlet teljesen,Xavi megöregedett lássuk be,nincs megfelelő helyettes.Elöl meg akkor van értelem ha Messi és Neymar egyszerre a pályán van.
Bármennyire is ott vagyunk a BL-ben,kupában az elődöntőben és 1-3 ponttal vagyunk(figyelembe véve a mai eredményeket)lemaradva az elsőtől,Martino rendesen szétverte ez a csapatot(holott ugyanazok játszanak mint 1-2 éve).
Nyáron gyökeres változások kellenek a védelemben és a kispadon,ha nem akkor jövőre nem sok keresnivalónk lesz a madridiakkal szemben.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Bárcelóna 😀JC6
há' már Gvárdióla alatt sem a védekezésük volt penge, csak akkor még hébe-hóba játszogatott az egyetlen értelmes hátvádjük (az a kis fürtös). ez van, most a védelembe' van két szélső, egy védekező középpályás, meg egy elvileg-hátvéd, akinek fogni kell a kezét, különben nem tudja, hova kell állnia...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Bárcelóna 😀
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Breaking News: Újabb fiatal tehetség a Puskás Akadémiánál!

Nem akármilyen transzferrel hívta fel magára a világ figyelmét a felcsúti alakulat. Az OTP Bank Liga 14. helyen telelő újonc a négyszeres Super Bowl-győztes, Adam Vinatierivel igyekszik megerősíteni a bennmaradásról szőtt terveiket. Az NFL-ben kicker poszton szereplő játékosnak lejárt a szerződése, így ingyen távozhatott az Indianapolis Colts gárdájától. Vinatieri decemberben töltötte be 41. életévét, de elmondása szerint 2-3 jó éve még feltétlenül van a zöld gyepen, ez pedig jóval hosszabb idő, mint amit Benczés Miklós vezetőedző többi fiataltehetségesjátékosa kinéz magából hosszú távon.

"Hallottam, hogy Zsolnai Robi Szolnokra szerződött, így megnyílt a lehetőség, hogy csatlakozzak a Puskás csatársorához, bár tudom, hogy elsősorban a padról beszállva számítanak rám. Nem újdonság ez nekem, Indianapolis-ban se voltam sose kezdő, csak meccsenként 3-4 alkalommal értem labdához, igaz, majdnem mindig gólt érő mozdulatot bemutatva." - nyilatkozott az új szerzemény.NSO.hu

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 127 — Vikings fan
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/gyasz-elhunyt-luis-aragones-a-spanyolok-sikereinek-megalapozoja-2312065
Nyugodjon békében!
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Állítólag Nigel de Jong érkezhet a Milantól Liverpoolba. WTF.Mikey
Maradjon csak állítólag. Konoplyanka-ról mit gondolsz? Ha sikerülni leigazolni lenne haszna?kristóf17
Yevhen Konoplyanka? Egészen 2 nappal ezelőttig nem hallottam róla. 😀

Jegyezzük meg, Allen és Gerrard sem védekező középpályás, tehát nem helyettük kellene egy DM, hanem azért mert Lucas az elmúlt 3 évben többet volt sérült, mint egészséges. Pont emiatt nem gondolom, hogy egy 29 éves játékost kéne hozni. Hogy egyébként egy utolsó gyökér, az irreleváns.

Na meg már csak azért is kéne egy top DM, mert a 23 meccsen kapott 29 gól egyáltalán nem fasza.
Persze úgy nehéz, ha a védelemből átlagban 3 kezdő sérült állandóan, de az csak egy része a gondoknak, mert azok nem ott kezdődnek.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Maradjon csak állítólag. Konoplyanka-ról mit gondolsz? Ha sikerülni leigazolni lenne haszna?kristóf17
Lucas két hónapig nincs, Allen hol van, hol nincs, Gerrard minden negyedik meccsén tud úgy játszani, mint egy fél védekező középpályás. akármekkora suttyó de Jong, kell egy DM.
több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Maradjon csak állítólag. Konoplyanka-ról mit gondolsz? Ha sikerülni leigazolni lenne haszna?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-barcelona-es-a-real-madrid-csatazik-a-fiatal-magyarert-2311597

Kéretik olyan 8-10 év múlva visszatérni erre a névre. NK9 is így indult, példának okáért.
Értem egyszer a Bayern meg a Juve jelentkezett be. Aztán felébredtem.
több mint 11 éve
Állítólag Nigel de Jong érkezhet a Milantól Liverpoolba. WTF.

több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Ha Messi lőtt volna olyan gólt tegnap, mint Thiago, akkor újra megnyitották volna az aranylabda szavazást 😀

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Mikey: borzasztó mennyire szimpatikus a srác... Lecseréléskor kicsit feszkós volt, de nagyon szeretem mint ember, mint játékos. Mondjuk ilyen teljesítménnyel mint játékost nem nehéz 😀kristóf17
Nekem az új gólöröme tetszett. 😀