NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 126 — The Mathematician
hosszútávon a spurs mélyebb sajnos mint mi
és nekünk a sérülések is cinkesek

DE a szív hajt előre és nem tudom hogy de bízok benne hogy Stevie végre megkapja azt amit mindenki vár hogy megkapjon, hogy Scouserként a Poollal bajnok lehessen és magasba emelhesse az egyetlen trófeát amit nem nyert meg klub szinten

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 179 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ott is van nyert a Pool. Bár ez Spurs drukkerként nem jött jól, (mi is vertük 4-0-ra Castlet 😀) De magunkat hosszú távon nem érzem erősnek a bajnoki címhez, úgyhogy hajrá nektek Gerrard miatt is ő nagyon megérdemelné!!!
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Mi a szánalmas? Hogy az alapján ítélek meg valakit, ahogy (évek óta) viselkedik? gdavid
ő is beismerte hogy sokaknak ellenszenves az ahogy a pályán viselkedik, mert minden áron nyerni akar. Nincs is ezzel semmi gond szerintem. Semmi köze ahhoz hogy milyen emberileg.
ezeket meg fölösleges belinkelni úgy se nézed meg őket
 penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=1415
 www.youtube.com/watch?v=zQkUeX0kdn8
 www.youtube.com/watch?v=2hBL0-Wlw4I

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 126 — The Mathematician
amúgy borzalmas ez az Arsenal - MU meccs... 😊 Touré meg milyet Devecserizett a Fulham meccsen 😀😀Dexxter Tailor
a pool meccs egész jó
kár hogy nem tudtunk még vezetni a meccsen
de ha csak a lefújáskor fogunk nekem jó

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ahham, tehát ezentúl mindenki álljon le, míg a védő tátott szájjal megvárja, hogy fejére esik a labda és stabil testhelyzetbe kerül. Érdekes elgondolás. A védő KÉT LÁBBAL ÁLL A FÖLDÖN, amikor a támadó ugrani kezd, ez egyértelműen látszik a videón (amit én furcsamód Barca drukkerként is látok). Persze a haterség nagy úr, nem lehet azzal mit kezdeni.Tony
Épp azt mondtam már a legelején is, hogy sárgát talán ért, nálam nem. Azt viszont gondold végig, hogy mit mondasz. Mert, ha szerinted rendben van, hogy hátulról nekiugrik egyik a másiknak, akkor miért ne csúszhatna rá legközelebb páros lábbal, hisz az csak "tátott szájjal várta a labdát". Itt nem test test elleni küzdelem volt, hanem az egyik átgázolt a másikon. Ha odamegy mögé és harc alakul ki a pozícióért, akkor nincs szabálytalanság. Itt nem ez történt, a hátsó nekiugrott az elsőnek.

Én nem utálom Ronaldót, sokkal inkább sajnálom őt. Nagyon szar gyerekkora lehetett, ha az elért sikerei ellenére még mindig kompenzálni akar, és ennyire frusztrált.gdavid
Azért a hátulról való páros lábbal csúszást (ahol esélye sincs a támadónak elérni a labdát), össze nem lehet hasonlítani egy levegőben lévő szabad labda támadásával. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy Ronaldo ugrott hamarább, ha a védő hajlandó körbenézni, talán látja mi folyik körülötte. Nem levegőben lévő embert támadott, amikor elindította a mozdulatot a védő stabilan állt a földön. Igazat adnék, ha a védő már a levegőben lett volna, amikor a támadó ugrik, ha Ronaldo könyökkel üt, vagy ha a labda helyett az emberre ment volna, de egyik sem igaz ez esetben.
Mindegy is, nem győzködök senkit, én ezt nem tartom szándékosnak és Ronaldo "pártját" fogom.
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 833 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
amúgy borzalmas ez az Arsenal - MU meccs... 😊 Touré meg milyet Devecserizett a Fulham meccsen 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
Ahham, tehát ezentúl mindenki álljon le, míg a védő tátott szájjal megvárja, hogy fejére esik a labda és stabil testhelyzetbe kerül. Érdekes elgondolás. A védő KÉT LÁBBAL ÁLL A FÖLDÖN, amikor a támadó ugrani kezd, ez egyértelműen látszik a videón (amit én furcsamód Barca drukkerként is látok). Persze a haterség nagy úr, nem lehet azzal mit kezdeni.Tony
Épp azt mondtam már a legelején is, hogy sárgát talán ért, nálam nem. Azt viszont gondold végig, hogy mit mondasz. Mert, ha szerinted rendben van, hogy hátulról nekiugrik egyik a másiknak, akkor miért ne csúszhatna rá legközelebb páros lábbal, hisz az csak "tátott szájjal várta a labdát". Itt nem test test elleni küzdelem volt, hanem az egyik átgázolt a másikon. Ha odamegy mögé és harc alakul ki a pozícióért, akkor nincs szabálytalanság. Itt nem ez történt, a hátsó nekiugrott az elsőnek.

Én nem utálom Ronaldót, sokkal inkább sajnálom őt. Nagyon szar gyerekkora lehetett, ha az elért sikerei ellenére még mindig kompenzálni akar, és ennyire frusztrált.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ahham, tehát ezentúl mindenki álljon le, míg a védő tátott szájjal megvárja, hogy fejére esik a labda és stabil testhelyzetbe kerül. Érdekes elgondolás. A védő KÉT LÁBBAL ÁLL A FÖLDÖN, amikor a támadó ugrani kezd, ez egyértelműen látszik a videón (amit én furcsamód Barca drukkerként is látok). Persze a haterség nagy úr, nem lehet azzal mit kezdeni.
több mint 11 éve
csupán Ronaldo emberi minőségét jellemzi.gdavid
"Cristiano még tegnap felhívta a játékost, hogy érdeklődjön az állapota iránt."
Imádom ezeket az ordas nagy közhelyeket, ha ismernéd ronaldot emberileg akkor azt mondanám hogy Ok. De így eléggé szánalmas 😊
Én sem ismerem, de számtalan dolgot el lehet róla mondani, ami az ellenkezőjét bizonyítja, csak nem akarok offolni.eaglesmcnabb
Mi a szánalmas? Hogy az alapján ítélek meg valakit, ahogy (évek óta) viselkedik? Sorold az ellenpéldákat, de ne a menedzsere, PR tanácsadója által javasolt kórházlátogatásokat és hasonlókat. Mi csak azt tudhatjuk róla, amit a pályán mutat. Ott pedig egy nagyképű parasztgyerek benyomását kelti, legalábbis számomra.

Tony! A védő már elfoglalta a labda megjátszásához szükséges pozíciót. A támadó hátulról nekiugrik. Nehogy már az előbbi legyen a hibás...

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 127 — Vikings fan
Onnantól kezdve, hogy a védő volt pozícióban, a szabálytalanság ténye egyértelmű. Ronaldo nekiugrott a védőnek, sárga talán járt érte. Az esés maga volt szerencsétlen. Azt viszont szeretném megjegyezni, hogy hatalmas parasztság egy levegőben lévő játékosnak nekiugrani, főleg hátulról, hiszen képtelen védekezni ellene és így könnyen lehet sérülés a vége.

u.i.: az pedig, hogy csak mosolyog a dolgon és nem fogja fel, hogy egy ilyen érkezéskor akár nyakát is szegheti a másik, csupán Ronaldo emberi minőségét jellemzi.gdavid
Haters gonna Hate!
Tekintettel, hogy Ronaldo ugrott el hamarabb akkor mégis, hogy a picsába kerülte volna el az ütközést a levegőben? Tátottszájjal várta a labdát a védő,mikor látta, hogy ugrik CR, ő is megpróbált csak hát más-más erőhatások miatt ő nyekkent nagyobbat és sajnos meg is sérült. Szabálytalannak sem érzem, de mondjuk 100ból 99x szerintem lefújják , bíró pozicióban sem volt, de sárgát továbbra sem értem mért ért hiszen Ronaldo támadta a labdát a védő meg mikor látta, hogy passzívitása mit sem ér bedobta magát ahova embert nem kívánok...
CR nem is látta a játékost, nem a játékoson nevetett, hanem nem értette a sárgát és kínjába nevetett. Mikor látta, hogy a srác még lent van odament, másnap felhívta, hogy jól van-e.
Persze ki lehet forgatni a szitut, de hogy sportszerűtlen nem volt az fix...
több mint 11 éve
Én konkrétan azt láttam a videón, hogy Ronaldo hamarabb ugrott, mint a védő. A védő háttal volt a támadónak, aki lendületből ment és 3 méterről ugrott, amikor elindította az ugrást a védő még a földön állt. Ronaldo a labdát támadta és nem a védőt és főleg nem a levegőben lévő védőt, plusz nem könyökkel előre ugrott. Simán el akarta fejelni a labdát és tovább vinni, az ütközés erőssége meg betudható a súly és a lendületbéli különbségnek. Legközelebb Manquillo észnél lesz és nem tátott szájjal várja a labdát, hanem odafigyel a támadók helyzetére. Ha nem ütköznek, akkor óriási hibája után gólt kap a csapata.

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
csupán Ronaldo emberi minőségét jellemzi.gdavid
"Cristiano még tegnap felhívta a játékost, hogy érdeklődjön az állapota iránt."
Imádom ezeket az ordas nagy közhelyeket, ha ismernéd ronaldot emberileg akkor azt mondanám hogy Ok. De így eléggé szánalmas 😊
Én sem ismerem, de számtalan dolgot el lehet róla mondani, ami az ellenkezőjét bizonyítja, csak nem akarok offolni.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 411
sztem sikkasztottak.Bocsi Amadeus trollkodtam kb azert amiert mar sokan irtak.

on:
Man utd
Amikor atvette moyes nem hittem h bajnokok lesznek kb egy 3-5helyet tippeltem.Mondjuk meglehet meg de eleg nyogvenyelosen.Olyan mintha a hatekosok nem passzolnanak hozza vagy nem akarnak "passzolni"...
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Onnantól kezdve, hogy a védő volt pozícióban, a szabálytalanság ténye egyértelmű. Ronaldo nekiugrott a védőnek, sárga talán járt érte. Az esés maga volt szerencsétlen. Azt viszont szeretném megjegyezni, hogy hatalmas parasztság egy levegőben lévő játékosnak nekiugrani, főleg hátulról, hiszen képtelen védekezni ellene és így könnyen lehet sérülés a vége.

u.i.: az pedig, hogy csak mosolyog a dolgon és nem fogja fel, hogy egy ilyen érkezéskor akár nyakát is szegheti a másik, csupán Ronaldo emberi minőségét jellemzi.gdavid
te talán szebben összefoglaltabb, mint én, és igen ez a fő baj vele. Azt mondjuk írjuk Cé számlájára, hogy miután kiröhögte magát odament a sráchoz, hogy rendben van-e...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve

u.i.: az pedig, hogy csak mosolyog a dolgon és nem fogja fel, hogy egy ilyen érkezéskor akár nyakát is szegheti a másik, csupán Ronaldo emberi minőségét jellemzi.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
visszavom. A felugrással is baj van. Sokadszor megnézve a videót, az is egyértelmű, hogy Ronaldonak esélye sincsen a labdát megjátszania, csupán arra van esélye, hogy nekiugorjon a védőnek, gondolom ez is balszerencse, és teljesen szabályos...csebi
figyelj, nem kimondottan csipázom Cét (konkrétan utálom), de csak ezért nem mondom egy kétes szitura defaultként, hogy direkt csinálta.
ha igen, akkor persze egy zseni, mert mindezt úgy sikerült kiviteleznie, hogy kb öt centivel maradt le a labdáról, három méterről odaugorva, és még véletlenül sem a védőt figyelte, nehogy a bíró rájöjjön, mire is utazik.

de én úgy érzem, hogy csak el akarta csúsztatni a labdát a védő felett, összeszedni azt, aztán begyalogolni a kapuig. a "könyöklés" meg lehet más is, a távolság biztosításától (hogy még véletlenül se essen rá a védő lábára, mert az minimum rándulás) az ütközés okozta forgás stabilizálásáig (gondolj arra, hogy a műkorisok hogyan lassulnak le a tengely körüli forgásból).

fiatal volt a védő, nem annyira tapasztalt, nem figyelte a környezetet, meg is lett a következménye. Cé hat centivel magasabb, a lehető legtökéletesebb testalkattal (nem buzulásból, de kb pont a legerősebb a testalkata ahhoz, hogy ez a sebességéből még ne vegyen el), ez 6-10 kilót jelent alsóhangon (nem a védő javára), ha nem "taszít" a védőn, a csávó akkor is könnyen fejre állt volna.
19 éves kiccsávó, most már tudja, hogy célszerű figyelni arra, hogy megy-e valaki a labdára, és ha igen, akkor neki is oda kell tennie magát. ha tudja, hogy ez egy contested header, és nem beletenni akarja a fajét a labdába, hanem elfejelni Cé elől, akkor harminc centivel magasabbra ugrik, és most nincs kórházban.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
sztem kamuZoliMP
Ezt "A Bild" írta, hogy mered megkérdőjelezni az állításaikat?! Szégyelld magad! 😀😀iktriad
 www.fcbayern.de/de/news/news/2014/erklaerung-allianz-beteiligt-sich-an-der-fc-bayern-muenchen-ag.php

ja kamu 😊
*Aréna gyakorlatilag ezzel kifizetve.
több mint 11 éve
Az Új Bernabeu!Érdemes végignézni 😊
Montana
megkérdezném, hogy oszt miből? 😊
több mint 11 éve

megvannak az első hamburgi pontok a tavaszi idényben.
több mint 11 éve
visszavom. A felugrással is baj van. Sokadszor megnézve a videót, az is egyértelmű, hogy Ronaldonak esélye sincsen a labdát megjátszania, csupán arra van esélye, hogy nekiugorjon a védőnek, gondolom ez is balszerencse, és teljesen szabályos...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
akkor még CR mosolyog a sárgán is... sztem egy piros sem lehetett volna elképzelhetetlen, de az már túl sok lett volna a szent tehénnekcsebi
Igen CR-nek még sárgát sem mernek adni, nem 1,5 hete kapott pirosat és tiltották el 3 meccsre á dehogy... Kamu bullshitet hagyjuk meg Amadeusnak légyszi...Toca
abból is mekkora hőzöngés volt...
kamu bullshit a véleményem? nem tényként írtam, hanem véleményként, hogy SZTEM egy piros sem lett volna elképzelhetetlen, és mindent elmond róla, hogy még ezen is csak röhögni tud, végülis csak majdnem derékba tört vkit... ha pirosat kap, akkor meg a spanyol kupa döntőn megint nem mehetne a nyálcsorgatás a Messi-CR7 csillagháborún...
hülyeséget meg hagyd meg magadnak...csebi
ha a labdára ment (bizonyítsd be, hogy nem, én csak felugrás utántól láttam a megmozdulást, aszerint simán lehetett egyszerű fejelési kísérlet is), akkor ez nemhogy sárga, de még szabálytalanság sem. eleve magasabbra ugrott, mint ahova a csíkos mezes ürge felért volna. nem is könyökkel előre ugrott, pedig az az igazán hatásos fegyver...
az meg, hogy a másik megsérült, az puszta balszerencse is lehet. Cé nehezebb, gyorsabb és határozottabb volt, és jobb helyen ütközött (tömegközéppont körül), a másik meg pont nem.
asszem valamelyik Pool-MU meccsen volt, hogy a liverpooli rúgni akarta a labdát, a manchesteri meg páros lábbal előre csúszott a lasztira, aztán mégis ő sérült meg, és a liverpoolit állították ki. ja, asszem mondjuk Shelvey volt az, aki alapból sárgával kellene, hogy induljon már csak azért is, hogy felmegy a pályára, de akkor is, nem mindig az sérül meg, aki kevésbé szabálytalan...slowmotion
nem a felugrással van a baj, hanem az, ahogy bal könyökkel még taszít rajta egy jó nagyot, ha te ezt még csak látni sem látod, akkor nincs értelme miről beszélnünk... ha nem lökné meg a levegőben, akkor Manquillo sem úgy érkezne a földre ahogy, hasonló könyökösért (igaz ott fejet talált) Huszti pirosat kapott a horvátok ellen, és egyáltalán nem véletlen mozdulat, meg nem az ütközéstől van, teljesen jól játszik a videón, hogy CR még taszít is a könyökével... minden sérülés lehet puszta balszerencse, csak nem mind1, hogy a balszerencsét szándékos mozdulat okozza-e vagy nem...

több mint 11 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635
több mint 11 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635
Az Új Bernabeu!Érdemes végignézni 😊
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
akkor még CR mosolyog a sárgán is... sztem egy piros sem lehetett volna elképzelhetetlen, de az már túl sok lett volna a szent tehénnekcsebi
Igen CR-nek még sárgát sem mernek adni, nem 1,5 hete kapott pirosat és tiltották el 3 meccsre á dehogy... Kamu bullshitet hagyjuk meg Amadeusnak légyszi...Toca
kamu bullshit a véleményem? nem tényként írtam, hanem véleményként, hogy SZTEM egy piros sem lett volna elképzelhetetlen, és mindent elmond róla, hogy még ezen is csak röhögni tud, végülis csak majdnem derékba tört vkit... ha pirosat kap, akkor meg a spanyol kupa döntőn megint nem mehetne a nyálcsorgatás a Messi-CR7 csillagháborún...
hülyeséget meg hagyd meg magadnak...csebi
ha a labdára ment (bizonyítsd be, hogy nem, én csak felugrás utántól láttam a megmozdulást, aszerint simán lehetett egyszerű fejelési kísérlet is), akkor ez nemhogy sárga, de még szabálytalanság sem. eleve magasabbra ugrott, mint ahova a csíkos mezes ürge felért volna. nem is könyökkel előre ugrott, pedig az az igazán hatásos fegyver...
az meg, hogy a másik megsérült, az puszta balszerencse is lehet. Cé nehezebb, gyorsabb és határozottabb volt, és jobb helyen ütközött (tömegközéppont körül), a másik meg pont nem.
asszem valamelyik Pool-MU meccsen volt, hogy a liverpooli rúgni akarta a labdát, a manchesteri meg páros lábbal előre csúszott a lasztira, aztán mégis ő sérült meg, és a liverpoolit állították ki. ja, asszem mondjuk Shelvey volt az, aki alapból sárgával kellene, hogy induljon már csak azért is, hogy felmegy a pályára, de akkor is, nem mindig az sérül meg, aki kevésbé szabálytalan...
több mint 11 éve
hülyeséget meg hagyd meg magadnak...