Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 157 — Gràcies Pep!
A Real legalább nyert...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 899 — Így remélem megfelelek nektek.....
Legalább sportszerűen ne örülnének a németek ennyire na de igazán 😀
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 187 — Whoops, looks like something went wrong.
Aki ezek után megkérdőjelezi, hogy Pepnek bármi köze volt a 14 kupához arra nincsenek jelzők, hogy mennyire ostoba.

Hozzuk ide Heynkest hátha még bír nálunk pár évet.dande
Lucho kell ide Tito mellé.
Ő adná azt a személyes varázst, ami most hiányzik.
Vilanova jó stratéga. Remélem nyáron teljesen talpra tud állni.Sinisa
az lehet de hogy nem tud meccselni az 100%, ilyen szinten az pedig meccset dönt el.
negyed órája konkrétan lézengenek a játékosai (úgy mint ahogy én még barcát nem láttam nem mostanában, soha) és ő SEMMIT nem csinál. Ez szégyen.davemayer
Ez is igaz.
Sajnos az előző héten is így volt.
Én ezt korábban nem tapasztaltam Nála.
Viszont az is tény, hogy kevés olyan edző van mint Pep, aki már a meccs első 10-15 perce után átlátja, hogy mi van a pályán, és egyből reagál.Sinisa
Ja, és javarészt Pep sem tartozott közéjük.
Azért ne legyünk már vakok... Ezek a dolgok pont hogy neki sem voltak az erősségei.
Oké, nyilván bejöttek párszor, de többször nem.
Nem egy szint Titoval, de azért közel nem olyan májer, mint most az be van állítva.

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 731 — nabege2@yahoo.com
álomjáték a németektől
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 408
PIKÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ 😀
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 899 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jé megvolt az első kapura lövésünk..... a második meccs vége felé 😛
több mint 12 éve
ZDF-n már sms küldős/twitter játék van "találjon ki a BVB-Bayern párharcnak egy olyan nevet mint az El Classico a spanyoloknál"
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 433 — "Grammar maci"
ennyire leszarni egy BL-meccset az elődöntőben én még nem láttam, vesztésre állnak hazai pályán és várják a végét. Nem idegesíti őket hogy megszégyenítik őket hazai pályán? ha valakit ennyire vernek összesítésben az is már csak a becsülete miatt is hajtana.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Aki ezek után megkérdőjelezi, hogy Pepnek bármi köze volt a 14 kupához arra nincsenek jelzők, hogy mennyire ostoba.

az lehet de hogy nem tud meccselni az 100%, ilyen szinten az pedig meccset dönt el.
negyed órája konkrétan lézengenek a játékosai (úgy mint ahogy én még barcát nem láttam nem mostanában, soha) és ő SEMMIT nem csinál. Ez szégyen.davemayer
Ez is igaz.
Sajnos az előző héten is így volt.
Én ezt korábban nem tapasztaltam Nála.
Viszont az is tény, hogy kevés olyan edző van mint Pep, aki már a meccs első 10-15 perce után átlátja, hogy mi van a pályán, és egyből reagál.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Szerintem 11 edző kellene a Barcának, külön mindegyik figyeli egy játékosát a pályán és hajtja. 😊

több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 471 — Lucas Scott

most legalább a 83. perc előtt cserélt, nem tudom mit vársz még...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve

negyed órája konkrétan lézengenek a játékosai (úgy mint ahogy én még barcát nem láttam nem mostanában, soha) és ő SEMMIT nem csinál. Ez szégyen.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve

Vilanova jó stratéga. Remélem nyáron teljesen talpra tud állni.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 12 éve
ha a németek nem sz...nának bele a meccsbe szerintem már 0-3 is lehetne
több mint 12 éve

Hozzuk ide Heynkest hátha még bír nálunk pár évet.
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 448 — Omar's Coming Yo!
Az egyetlen csele.
És ismét bejön...Sinisa
Ennyi. Ezért ő a világ legjobbja és nem Messzi meg Rinyáldó. 😛Stez
max egy párhuzamos univerzumban ahol egyedül játsszák a futballt 😀

amúgy rohadt szar látni hogy milyen mentalitásbeli különbség van a két csapat között,anno Pep idejében ilyen sose fordult elő.Ez is bizonyítja azt,hogy Tito nem edző.

több mint 12 éve
Az egyetlen csele.
És ismét bejön...Sinisa
Ennyi. Ezért ő a világ legjobbja és nem Messzi meg Rinyáldó. 😛

több mint 12 éve
leszophat a Barca, nem érdekel hogy nem akarnak tovább menni, az viszont kurvára hogy nyerni sem akarnak, igazán szólhatnának előre, basszus már a Bl-t sem lehet komolyan venni vagy mi a fasz???

ma a nadrágban robbant a gránát, azért vörös!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
amúgy Robben ami labdát kapott (MArtinez v Ribéry nem láttam tisztán) az elképesztő

most Schweini helyett Tymo, Lahm helyett Rafinha jöhetne...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Az egyetlen csele.
És ismét bejön...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Német BL győzelem születik, igeeeeen. 😀
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Robben robban. 😀 Ezért nem verik meg . 😛

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
persze kilővi a gólt?😊 az önző😊NB2
2010 óta kb először jön be 😀

több mint 12 éve
Robbeeenn.....
több mint 12 éve
persze kilővi a gólt?😊 az önző😊