NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 620
Jobb lett volna, ha marad, ahol van - a United már úgyis lejátszotta a Sunderlanddel a tavaszi bajnokiját, a Villával viszont még nem, ráadásul ellenük az utóbbi időben nem is nagyon megy nekünk a bajnokságban, és erre még Bent is rátehet egy lapáttal. :/ Mindegy, nem (csak) rajta múlik majd az a meccs.
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Darren Bent kedden aláírt az Aston Villához, én erről is rendesen lemaradtam. :rolleyes:vassadi27
:o

erről én is!Little Jarry
jah ráadásul 18 millió fontért.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Darren Bent kedden aláírt az Aston Villához, én erről is rendesen lemaradtam. :rolleyes:vassadi27
:o

erről én is!
több mint 13 éve
Darren Bent kedden aláírt az Aston Villához, én erről is rendesen lemaradtam. :rolleyes:
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 836
Az Eurosport pletykarovata szerint Charlie Adam orvosi vizsgálaton van Melwoodban.

Na, neki nagggyon örülnék.
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20110121-a-videoton-tulajdonosa-legyozte-a-focistakat-duatlonban.html
Azért fél órát kapni. :SBébé
Felettébb kellemetlen. Én ezen k*rva jót nevettem 😀
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 512 — rabszolga
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20110121-a-videoton-tulajdonosa-legyozte-a-focistakat-duatlonban.html
Azért fél órát kapni. :S
több mint 13 éve
Vicc a Suárez-Liverpool párosítás..
Alapból egy vagyonért hajlandó csak eladni az Ajax, ha egyáltalán mutat hajlandóságot arra, hogy eladja.. Akkor pedig majd jön a City, a MÚ, a Chelsea és a többi nagyobb klub kérőnek. Lehet esélye a Poolnak? Hát nem hinném..Stez
Ha van esély ha nincs, én örülnék neki. Igazolni meg mindenképp kell, Ngog nem rossz, de nem ütné meg általános esetben a kezdő szintet egy Liverpoolban.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 350 — Whoops, looks like something went wrong.
Vicc a Suárez-Liverpool párosítás..
Alapból egy vagyonért hajlandó csak eladni az Ajax, ha egyáltalán mutat hajlandóságot arra, hogy eladja.. Akkor pedig majd jön a City, a MÚ, a Chelsea és a többi nagyobb klub kérőnek. Lehet esélye a Poolnak? Hát nem hinném..

több mint 13 éve
Elia-val kapcsolatban annyit tudok még mondani hogy nagyon Babel szagú igazolás lenne.nDRo
Pont ezért nem örülnék neki.Mikey
áh, Elia ilyen nagyképű paraszt játékos és azon kívül h nigger-holland szélső/csatár szvsz nincs hasonlóság közte meg Babel között, sztem jól járnátok vele nagy fogás lenne egy ilyen player most a Poolnakkristof
Nem a természetükre gondoltam, hanem játékstílusra.

Elija azt mondta, hogy ő nagyobb klubbhoz szeretne igazolni, mint pl az Inter, vagy Real. Nem tudom mikor és hol olvastam,de emlékszek ilyenre. Maxival az a baj, hogy 1 az 1 ellent nem láttam mikor csinált meg sikeresen utoljára, ami egy szélsőnél azért elég fontos. 😊 Persze jöjjön formába, én örülnék neki a legjobban, mert bírnám a fejét 😊kristóf17
Maxi-val az a baj hogy már nem lesz fiatalabb és igazából, nem sok pluszt tud hozzátenni a játékhoz.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Elia-val kapcsolatban annyit tudok még mondani hogy nagyon Babel szagú igazolás lenne.nDRo
Pont ezért nem örülnék neki.Mikey
áh, Elia ilyen nagyképű paraszt játékos és azon kívül h nigger-holland szélső/csatár szvsz nincs hasonlóság közte meg Babel között, sztem jól járnátok vele nagy fogás lenne egy ilyen player most a Poolnak
több mint 13 éve
Pont ezért nem örülnék neki.
több mint 13 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Elija azt mondta, hogy ő nagyobb klubbhoz szeretne igazolni, mint pl az Inter, vagy Real. Nem tudom mikor és hol olvastam,de emlékszek ilyenre. Maxival az a baj, hogy 1 az 1 ellent nem láttam mikor csinált meg sikeresen utoljára, ami egy szélsőnél azért elég fontos. 😊 Persze jöjjön formába, én örülnék neki a legjobban, mert bírnám a fejét 😊
több mint 13 éve
Suárezről én csak annyit tudok, hogy az Ajaxban 100+ gólt szerzett már.
Ami mondjuk sokat még nem jelent, mert a Feyenoorban Kuyt is fosta a gólokat...

Védelembe állítólag Warnock jöhet vissza (meglepő módon LB posztra), más szvsz nem is kell. Ő mondjuk jó lenne, mert Auréliónál jóval kevésbé sérülékeny (ki nem?), és jobb védő is. És hát nem mellesleg LFC nevelés.

Szvsz balszélső kellene még, ha jön Suárez és Warnock. Maxi nem rossz, de konstansan nem tud jól játszani. Mondjuk Eliának nem örülnék.

Csak már lassan cselekedni kéne, mert közeleg 31-e. :rolleyes:Mikey
Elia-val kapcsolatban annyit tudok még mondani hogy nagyon Babel szagú igazolás lenne. De láttam már egyszer-kétszer játszani rém tehetséges játékos. Hihetetlen sebessége van és nagyon jól bánik a labdával. Ha jó pénzért meg tudnánk szerezni, megérné.
több mint 13 éve
Suárezről én csak annyit tudok, hogy az Ajaxban 100+ gólt szerzett már.
Ami mondjuk sokat még nem jelent, mert a Feyenoorban Kuyt is fosta a gólokat...

Védelembe állítólag Warnock jöhet vissza (meglepő módon LB posztra), más szvsz nem is kell. Ő mondjuk jó lenne, mert Auréliónál jóval kevésbé sérülékeny (ki nem?), és jobb védő is. És hát nem mellesleg LFC nevelés.

Szvsz balszélső kellene még, ha jön Suárez és Warnock. Maxi nem rossz, de konstansan nem tud jól játszani. Mondjuk Eliának nem örülnék.

Csak már lassan cselekedni kéne, mert közeleg 31-e. :rolleyes:
több mint 13 éve
"John Werner azt is elárulta, a hírekkel ellentétben lesz és van pénz a keret megerősítésére."

Csak már látnánk...Mikey
Hát nagyon remélem hogy nem a levegőbe beszéltek. Indulásból Suárez jól jönne, Torres egyedül nem boldogul. Plusz kell a védelembe valaki mert sokat homálykodnak ott hátul a srácok. És ahogy múltkor mondtam igazoljunk valami kreatív támadó középpályást. Ha nem akarnak nagy pénzt kiadni ott van Eljero Elia akit szóba is hoztak velünk.
több mint 13 éve
"John Werner azt is elárulta, a hírekkel ellentétben lesz és van pénz a keret megerősítésére."

Csak már látnánk...
több mint 13 éve
Dalglish: I'm not going to sit here and give you names or comment on every question that is asked about an individual player.
Journalist: One name that does keep cropping up, though, is Luis Suarez. Has there been any development with that?
Dalglish: I'd have thought you misheard me.liverpoolfc.tv
Szeretjük Kennyt. 😊Mikey
„Valószínű, hogy Dalglish hosszabb távon is maradhat! Rendkívül ambiciózus, versenyképes edző, kiválóan működik együtt a játékosokkal. Ismeri a klub filozófiáját, minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyre szükségünk van” – jelentette ki Werner.

Az 59 éves Dalglish játékosként 3 BEK-et és hat bajnoki címet nyert a Poollal, edzőként szintén háromszor volt Angliában aranyérmes az együttessel. Szívproblémái miatt azonban hosszú éveken át csak a lelátóról figyelte a mérkőzéseket, a mostani invitálásnak azonban nem tudott ellenállni.

„Természetesen azzal is sokat foglalkozunk, miként tudnánk mi megerősíteni a csapatot. Hosszú távon gondolkodunk, Kenny pedig jó eséllyel pályázik. Ikonja a klubnak, rengeteg olyan tulajdonsággal bír, amiért imádhatjuk és magasztalhatjuk őt. Nemrég tért vissza a kispadra, de tökéletesen tisztában van az elvárásainkkal. A játékosok támogatják őt, minket is lenyűgözött eddigi munkájával” – tette hozzá a Liverpool FC elnöke.

John Werner azt is elárulta, a hírekkel ellentétben lesz és van pénz a keret megerősítésére. Szükség is lesz erre, hiszen a mostani bajnoki helyezés méltatlan a hagyományokhoz.
több mint 13 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Dalglish: I'm not going to sit here and give you names or comment on every question that is asked about an individual player.
Journalist: One name that does keep cropping up, though, is Luis Suarez. Has there been any development with that?
Szeretjük Kennyt. 😊Mikey
Tetszik 😊
több mint 13 éve
Szeretjük Kennyt. 😊
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Mekkora tizit lőtt Messi, te jó ég 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mekkora gólt lőtt a Leeds, te jó ég!!!
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 350 — Whoops, looks like something went wrong.
pedig nem mondtál hülyeséget (végre... 😛 ), én egy egészen jó minőségű puerto ricoi rumban fogadtam, hogy Murinho lesz Ferguson utódja.gabtsi
Akkor arról lemondhatsz... 😛 😊vassadi27
EZt még akár én is bevállalnám, szerintem is Ferguson után ő jön majd a MÚ-ba.
Elmondta ezerszer, hogy vissza akar térni Angliába és a MÚ edzője akar lenni.

Sergio Ramos pedig Mourinhoval is összebalhézott állítólag, nem csak Krisztinával, szóval a Portugálok kiutálják. Remélem egészem Milánóig jöhet Abate helyére. 😀

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
vállalom 😊

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
én viszont tutira veszem.

többször elmondta, hogy mennyire imádott Angliában dolgozni, az az igazán neki való biznisz. és hogy _biztosan_ visszatér oda. na de mégis hova ? egy ekkora formátumú ember nem fog akárhova menni, az ő arcának pontosan a ManU kell.gabtsi
Mikey hsz.-e után az első mondatod most furcsán jött ki. 😊

Én inkább úgy gondolom, a következő állomás a Man. City lesz számára. Annak idején, amikor a Chelsea-től kirakták, állítólag a Sevillához is elment volna, de túl sokat kért, és az andalúzok inkább hagyták. Nem tudom, Mourinhónál mennyire számít a pénz; eddig ugyan nagycsapatoknál dolgozott, viszont ez nyilván azzal is jár, hogy rendesen meg is fizették/fizetik, de pl. a Chelsea is még csak felszálló ágban volt, amikor ő odakerült, és csak ő tette igazi elit csapattá, ha igaz, akkor anno a Sevillával is szerződést kötött volna, akkor már a City se elképzelhetetlen (tőle pedig még nem hallhattuk, hogy mi a véleménye az átigazolási politikájukról, stb.).

De adja az ég, hogy egyszer majd a Unitedhez kerüljön! 😉