NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 2 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
ja,szaggat ez a szar :mad:

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 942 — Amerikai sportok rajongója
neem is szaggat most nagyon a fene egye meg! Pont most! :/
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 102 — 28-14
csak nálam megy most elképesztően szaggatottan?
több mint 13 éve
Kiss István ftw,hajrá Fradi! :cool:

több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
USA-Chile 1-1 lett. Három büszke denveri harcos is pályára lépett, Larentowicz és Wallace most debütált a felnőtt válogatottban, Wynne már rutinosabb, Pickens is ott volt x-edik kapusként. Holnaptól összegyűlünk újra itthon, indul a TC, és megkezdjük a hadjáratot a címvédésért!!! :cool:

*Ja, azt nem is mondtam még, hogy Cummings kiszabadult az angliai fogságból, és a titkos fegyvereimet nem is kellett bevetnem. 😊

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
ja, csak a nézők még tapsolni sem bírnak...
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 942 — Amerikai sportok rajongója
belenézek most előszőr, a teremtornába, erre mi megy éppen? Amcsifoci! 😛 Jó ez a bemutató!
több mint 13 éve
lilák mennyien vannak?

több mint 13 éve
ez a kommentátorkodás legalja... csoportmérkőzés után ilyet mond, hogy csak a büntetők döntenek...

mi volt itt a kapu előtt a végén, mennyit lúzerkedett a Hali 😀
több mint 13 éve
Halmosi, aztakurva 😀 óriási meccs 😀
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 620
Be kell gyűjtenünk este a 3 pontot, nincs mese. Cassano állítólag kezd, de a középpálya miatt aggódom.. Boateng sérülése aggasztó, mert kurva jó volt eddig és egyelőre nincs jó állapotban, Gattuso sem tökéletes, Merkel szintén, pedig ő csak beugró, Pirlo is sérült.Stez
A középpályán tényleg nem túl rózsás a helyzet, de a támadószekcióban teljes a választék, a védelemben végre megint összeállhat a Nesta-Thiago Silva páros, valamint minden bizonnyal újra Abbiati őrzi majd a kapunkat (a Bari elleni kupameccsen már ott ült a kispadon), úgyhogy a Cesenát illene megverni.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 350 — Whoops, looks like something went wrong.
Hát van most pár fiatal akiket próbálgat néha Fergi, de ez a Obertan meg a Bebe vagy kiafaszom, annyira borzasztó nézni, ahogy próbálnak futballozni. Ha ebből a 2 gyerekből az egyik pályán van akkor már rosszul vagyok. Tény, h a mester nagyon jól nyúl a fiatalokhoz (Hernandez pl.) de ezzel a 2vel nagyon mellé fogott.Duff
Obertant még nem szabad lehúzni, Bebe pedig még csak egy-két meccsen játszott, ez alapján nem lehet megállapítani, hogy lesz-e belőle valami vagy sem.

Az Inter amúgy elszenvedte az első vereségét Leonardóval, 1-3 Udinében. 😛 Remélem a Sampdoria is pontokat tud elvenni a Juvétól, de két döntetlen után már a Milannak is fel kell pörögnie.vassadi27
A Juvétól nem félek, hogy őszinte legyek, Quagliarella szalagszakadása kb. meg is pecsételte az idényüket, ő vitte a hátán a csapatot, még talán Krasiccal, de utóbbi nem fogja tudni hozni a meccseket.
Be kell gyűjtenünk este a 3 pontot, nincs mese. Cassano állítólag kezd, de a középpálya miatt aggódom.. Boateng sérülése aggasztó, mert kurva jó volt eddig és egyelőre nincs jó állapotban, Gattuso sem tökéletes, Merkel szintén, pedig ő csak beugró, Pirlo is sérült.

több mint 13 éve
Győr nyert 4-2-re, elég jól használták a apalánkot

mondjuk vicc, hogy azt írták, hogy teltház, errefel a kapu mögött alig van valaki...
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 144
Az Inter amúgy elszenvedte az első vereségét Leonardóval, 1-3 Udinében. 😛 Remélem a Sampdoria is pontokat tud elvenni a Juvétól, de két döntetlen után már a Milannak is fel kell pörögnie.vassadi27
Most jön Emanuelson, kivancsi vagyok, hogy fog alkalmazkodni a töketlen játékunkhoz. Végre lesz valaki aki be tudja játszani az egész baloldalt és még beadni is tud. Seedorf meg ilyenek csak nézni fogják, h uristen ez a csávó szokott futni? Nálunk ez nemszokás... 😀
több mint 13 éve
Szopott a sInter, Leonardo cut
Közben hivatalos, elhoztuk Emanuelsont az Ajaxtól. Így most kérdés, Criscito vagy Ziegler jön-e..

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 620
Hát van most pár fiatal akiket próbálgat néha Fergi, de ez a Obertan meg a Bebe vagy kiafaszom, annyira borzasztó nézni, ahogy próbálnak futballozni. Ha ebből a 2 gyerekből az egyik pályán van akkor már rosszul vagyok. Tény, h a mester nagyon jól nyúl a fiatalokhoz (Hernandez pl.) de ezzel a 2vel nagyon mellé fogott.Duff
Obertant még nem szabad lehúzni, Bebe pedig még csak egy-két meccsen játszott, ez alapján nem lehet megállapítani, hogy lesz-e belőle valami vagy sem.

Az Inter amúgy elszenvedte az első vereségét Leonardóval, 1-3 Udinében. 😛 Remélem a Sampdoria is pontokat tud elvenni a Juvétól, de két döntetlen után már a Milannak is fel kell pörögnie.
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 144
Bale meg nem realitás. Olyan horriblis árat követelnek érte, hogy eszetlenség lenne kifizetni, ha akarnánk. Abból 2-3 futballista jöhetne. Mondjuk a legjobban 1 db fiatal beépítésének örülnék. Nem vagyok nagyra vágyó csak 1-et. Ha veszünk vmi menőmanó latin cselkirályt lelövöm magam.tüsi91
Hát van most pár fiatal akiket próbálgat néha Fergi, de ez a Obertan meg a Bebe vagy kiafaszom, annyira borzasztó nézni, ahogy próbálnak futballozni. Ha ebből a 2 gyerekből az egyik pályán van akkor már rosszul vagyok. Tény, h a mester nagyon jól nyúl a fiatalokhoz (Hernandez pl.) de ezzel a 2vel nagyon mellé fogott.
több mint 13 éve
nekem eléggé akadozik most a stream...
több mint 13 éve
na Bent Villa mezben meg is lőtte az első gólját 😊
érthetetlen h a spurs h nem vette észre a tehetségét, na meg az h a Sunderland miért adta el 😕kristof
Inkább az az érthetetlen, hogy Bent miért csak selejtezőkig jut a válogatott mezében..
Ő és Agbonlahor simán válogatott kezdőszint, de basznak őket kivinni nagyobb tornákra, aztán csodálkoznak angliában, ha impotens a támadójáték, ha épp nem megy Rooneynak.

több mint 13 éve
ha be tudnak vinni oda petárdát, az elég szánalmas lesz a biztonságiakra nézve 😊Hurka
Hát nem tudom... Még ha szamurájkardról, vagy akár késről lenne szó megérteném amit írsz, de a petárdát azért elég jól be lehet csempészni... Nem hiszem pl. hogy az emberek intim régióit átvizsgálják 😊Rataccess
Nyíregyházán és Szegeden sem volt petárdázás, szal remélem itt se lesz 😊
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 177 — Eagles fan
ha be tudnak vinni oda petárdát, az elég szánalmas lesz a biztonságiakra nézve 😊Hurka
Hát nem tudom... Még ha szamurájkardról, vagy akár késről lenne szó megérteném amit írsz, de a petárdát azért elég jól be lehet csempészni... Nem hiszem pl. hogy az emberek intim régióit átvizsgálják 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Utóbbi 3 csapatot nem biztos, hogy szerencsés volt egy helyszínre tenni, nem kifejezetten szeretik egymást a szurkolóik. 😊 Bár innen tőlünk sztem egy 50-60 főnél nem mentek többen, úgy hallottam városhatárába le van beszélve a randevú a keménymagok közt.Dub
pont, hogy ezért tették őket be egy helyszínre, remélem nagy hangulat lesz
Győrből sztem mennek sokanHurka
Jogos, csak ha véletlen berepül egy petárda vagy történik valami, akkor meg telesírják a sajtót vele. Szurkolás/hangulat terén valószínű a hazaiak meg az újpestiek lesznek ott a szeren a többiek vagy kevesen lesznek, vagy nincs igazán jelentős létszámú ultra csoportjuk (pl Győr).Dub
ha be tudnak vinni oda petárdát, az elég szánalmas lesz a biztonságiakra nézve 😊
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
emberek, másfél óra múlva kezdődik a teremtorna szombathelyi selejtezője 😊
csapatok: Győr, Siófok, REAC, Hali, Újpest, PécsHurka
Utóbbi 3 csapatot nem biztos, hogy szerencsés volt egy helyszínre tenni, nem kifejezetten szeretik egymást a szurkolóik. 😊 Bár innen tőlünk sztem egy 50-60 főnél nem mentek többen, úgy hallottam városhatárába le van beszélve a randevú a keménymagok közt.Dub
Győrből sztem mennek sokanHurka
Jogos, csak ha véletlen berepül egy petárda vagy történik valami, akkor meg telesírják a sajtót vele. Szurkolás/hangulat terén valószínű a hazaiak meg az újpestiek lesznek ott a szeren a többiek vagy kevesen lesznek, vagy nincs igazán jelentős létszámú ultra csoportjuk (pl Győr).
több mint 13 éve
Győrből sztem mennek sokan
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Utóbbi 3 csapatot nem biztos, hogy szerencsés volt egy helyszínre tenni, nem kifejezetten szeretik egymást a szurkolóik. 😊 Bár innen tőlünk sztem egy 50-60 főnél nem mentek többen, úgy hallottam városhatárába le van beszélve a randevú a keménymagok közt. Természetesen Hajrá Pécs !