NFL eredménykövetés - 2 aktív topik
RedZone week 16
85
9
19:00
Dallas Cowboys - Tampa Bay Buccaneers
1
1
2:20
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
ja,szaggat ez a szar :mad:
több mint 13 éve
neem is szaggat most nagyon a fene egye meg! Pont most! :/
több mint 13 éve
csak nálam megy most elképesztően szaggatottan?
több mint 13 éve
Kiss István ftw,hajrá Fradi! :cool:
több mint 13 éve
USA-Chile 1-1 lett. Három büszke denveri harcos is pályára lépett, Larentowicz és Wallace most debütált a felnőtt válogatottban, Wynne már rutinosabb, Pickens is ott volt x-edik kapusként. Holnaptól összegyűlünk újra itthon, indul a TC, és megkezdjük a hadjáratot a címvédésért!!! :cool:*Ja, azt nem is mondtam még, hogy Cummings kiszabadult az angliai fogságból, és a titkos fegyvereimet nem is kellett bevetnem. 😊
több mint 13 éve
ja, csak a nézők még tapsolni sem bírnak...
több mint 13 éve
belenézek most előszőr, a teremtornába, erre mi megy éppen? Amcsifoci! 😛 Jó ez a bemutató!
több mint 13 éve
lilák mennyien vannak?
több mint 13 éve
ez a kommentátorkodás legalja... csoportmérkőzés után ilyet mond, hogy csak a büntetők döntenek...mi volt itt a kapu előtt a végén, mennyit lúzerkedett a Hali 😀
több mint 13 éve
Halmosi, aztakurva 😀 óriási meccs 😀
több mint 13 éve
vassadi
15 620
Be kell gyűjtenünk este a 3 pontot, nincs mese. Cassano állítólag kezd, de a középpálya miatt aggódom.. Boateng sérülése aggasztó, mert kurva jó volt eddig és egyelőre nincs jó állapotban, Gattuso sem tökéletes, Merkel szintén, pedig ő csak beugró, Pirlo is sérült.StezA középpályán tényleg nem túl rózsás a helyzet, de a támadószekcióban teljes a választék, a védelemben végre megint összeállhat a Nesta-Thiago Silva páros, valamint minden bizonnyal újra Abbiati őrzi majd a kapunkat (a Bari elleni kupameccsen már ott ült a kispadon), úgyhogy a Cesenát illene megverni.
több mint 13 éve
A Juvétól nem félek, hogy őszinte legyek, Quagliarella szalagszakadása kb. meg is pecsételte az idényüket, ő vitte a hátán a csapatot, még talán Krasiccal, de utóbbi nem fogja tudni hozni a meccseket.Hát van most pár fiatal akiket próbálgat néha Fergi, de ez a Obertan meg a Bebe vagy kiafaszom, annyira borzasztó nézni, ahogy próbálnak futballozni. Ha ebből a 2 gyerekből az egyik pályán van akkor már rosszul vagyok. Tény, h a mester nagyon jól nyúl a fiatalokhoz (Hernandez pl.) de ezzel a 2vel nagyon mellé fogott.DuffObertant még nem szabad lehúzni, Bebe pedig még csak egy-két meccsen játszott, ez alapján nem lehet megállapítani, hogy lesz-e belőle valami vagy sem.
Az Inter amúgy elszenvedte az első vereségét Leonardóval, 1-3 Udinében. 😛 Remélem a Sampdoria is pontokat tud elvenni a Juvétól, de két döntetlen után már a Milannak is fel kell pörögnie.vassadi27
Be kell gyűjtenünk este a 3 pontot, nincs mese. Cassano állítólag kezd, de a középpálya miatt aggódom.. Boateng sérülése aggasztó, mert kurva jó volt eddig és egyelőre nincs jó állapotban, Gattuso sem tökéletes, Merkel szintén, pedig ő csak beugró, Pirlo is sérült.
több mint 13 éve
Győr nyert 4-2-re, elég jól használták a apalánkotmondjuk vicc, hogy azt írták, hogy teltház, errefel a kapu mögött alig van valaki...
több mint 13 éve
Duff
3 144
Az Inter amúgy elszenvedte az első vereségét Leonardóval, 1-3 Udinében. 😛 Remélem a Sampdoria is pontokat tud elvenni a Juvétól, de két döntetlen után már a Milannak is fel kell pörögnie.vassadi27Most jön Emanuelson, kivancsi vagyok, hogy fog alkalmazkodni a töketlen játékunkhoz. Végre lesz valaki aki be tudja játszani az egész baloldalt és még beadni is tud. Seedorf meg ilyenek csak nézni fogják, h uristen ez a csávó szokott futni? Nálunk ez nemszokás... 😀
több mint 13 éve
Szopott a sInter, Leonardo cutKözben hivatalos, elhoztuk Emanuelsont az Ajaxtól. Így most kérdés, Criscito vagy Ziegler jön-e..
több mint 13 éve
vassadi
15 620
Hát van most pár fiatal akiket próbálgat néha Fergi, de ez a Obertan meg a Bebe vagy kiafaszom, annyira borzasztó nézni, ahogy próbálnak futballozni. Ha ebből a 2 gyerekből az egyik pályán van akkor már rosszul vagyok. Tény, h a mester nagyon jól nyúl a fiatalokhoz (Hernandez pl.) de ezzel a 2vel nagyon mellé fogott.DuffObertant még nem szabad lehúzni, Bebe pedig még csak egy-két meccsen játszott, ez alapján nem lehet megállapítani, hogy lesz-e belőle valami vagy sem.
Az Inter amúgy elszenvedte az első vereségét Leonardóval, 1-3 Udinében. 😛 Remélem a Sampdoria is pontokat tud elvenni a Juvétól, de két döntetlen után már a Milannak is fel kell pörögnie.
több mint 13 éve
Duff
3 144
Bale meg nem realitás. Olyan horriblis árat követelnek érte, hogy eszetlenség lenne kifizetni, ha akarnánk. Abból 2-3 futballista jöhetne. Mondjuk a legjobban 1 db fiatal beépítésének örülnék. Nem vagyok nagyra vágyó csak 1-et. Ha veszünk vmi menőmanó latin cselkirályt lelövöm magam.tüsi91Hát van most pár fiatal akiket próbálgat néha Fergi, de ez a Obertan meg a Bebe vagy kiafaszom, annyira borzasztó nézni, ahogy próbálnak futballozni. Ha ebből a 2 gyerekből az egyik pályán van akkor már rosszul vagyok. Tény, h a mester nagyon jól nyúl a fiatalokhoz (Hernandez pl.) de ezzel a 2vel nagyon mellé fogott.
több mint 13 éve
nekem eléggé akadozik most a stream...
több mint 13 éve
na Bent Villa mezben meg is lőtte az első gólját 😊Inkább az az érthetetlen, hogy Bent miért csak selejtezőkig jut a válogatott mezében..
érthetetlen h a spurs h nem vette észre a tehetségét, na meg az h a Sunderland miért adta el 😕kristof
Ő és Agbonlahor simán válogatott kezdőszint, de basznak őket kivinni nagyobb tornákra, aztán csodálkoznak angliában, ha impotens a támadójáték, ha épp nem megy Rooneynak.
több mint 13 éve
Nyíregyházán és Szegeden sem volt petárdázás, szal remélem itt se lesz 😊ha be tudnak vinni oda petárdát, az elég szánalmas lesz a biztonságiakra nézve 😊HurkaHát nem tudom... Még ha szamurájkardról, vagy akár késről lenne szó megérteném amit írsz, de a petárdát azért elég jól be lehet csempészni... Nem hiszem pl. hogy az emberek intim régióit átvizsgálják 😊Rataccess
több mint 13 éve
ha be tudnak vinni oda petárdát, az elég szánalmas lesz a biztonságiakra nézve 😊HurkaHát nem tudom... Még ha szamurájkardról, vagy akár késről lenne szó megérteném amit írsz, de a petárdát azért elég jól be lehet csempészni... Nem hiszem pl. hogy az emberek intim régióit átvizsgálják 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
ha be tudnak vinni oda petárdát, az elég szánalmas lesz a biztonságiakra nézve 😊Jogos, csak ha véletlen berepül egy petárda vagy történik valami, akkor meg telesírják a sajtót vele. Szurkolás/hangulat terén valószínű a hazaiak meg az újpestiek lesznek ott a szeren a többiek vagy kevesen lesznek, vagy nincs igazán jelentős létszámú ultra csoportjuk (pl Győr).DubUtóbbi 3 csapatot nem biztos, hogy szerencsés volt egy helyszínre tenni, nem kifejezetten szeretik egymást a szurkolóik. 😊 Bár innen tőlünk sztem egy 50-60 főnél nem mentek többen, úgy hallottam városhatárába le van beszélve a randevú a keménymagok közt.Dubpont, hogy ezért tették őket be egy helyszínre, remélem nagy hangulat lesz
Győrből sztem mennek sokanHurka
több mint 13 éve
Dub
1 019
Jogos, csak ha véletlen berepül egy petárda vagy történik valami, akkor meg telesírják a sajtót vele. Szurkolás/hangulat terén valószínű a hazaiak meg az újpestiek lesznek ott a szeren a többiek vagy kevesen lesznek, vagy nincs igazán jelentős létszámú ultra csoportjuk (pl Győr).pont, hogy ezért tették őket be egy helyszínre, remélem nagy hangulat leszemberek, másfél óra múlva kezdődik a teremtorna szombathelyi selejtezője 😊Utóbbi 3 csapatot nem biztos, hogy szerencsés volt egy helyszínre tenni, nem kifejezetten szeretik egymást a szurkolóik. 😊 Bár innen tőlünk sztem egy 50-60 főnél nem mentek többen, úgy hallottam városhatárába le van beszélve a randevú a keménymagok közt.Dub
csapatok: Győr, Siófok, REAC, Hali, Újpest, PécsHurka
Győrből sztem mennek sokanHurka
több mint 13 éve
pont, hogy ezért tették őket be egy helyszínre, remélem nagy hangulat leszemberek, másfél óra múlva kezdődik a teremtorna szombathelyi selejtezője 😊Utóbbi 3 csapatot nem biztos, hogy szerencsés volt egy helyszínre tenni, nem kifejezetten szeretik egymást a szurkolóik. 😊 Bár innen tőlünk sztem egy 50-60 főnél nem mentek többen, úgy hallottam városhatárába le van beszélve a randevú a keménymagok közt.Dub
Győrből sztem mennek sokan
több mint 13 éve
Dub
1 019
emberek, másfél óra múlva kezdődik a teremtorna szombathelyi selejtezője 😊Utóbbi 3 csapatot nem biztos, hogy szerencsés volt egy helyszínre tenni, nem kifejezetten szeretik egymást a szurkolóik. 😊 Bár innen tőlünk sztem egy 50-60 főnél nem mentek többen, úgy hallottam városhatárába le van beszélve a randevú a keménymagok közt. Természetesen Hajrá Pécs !