Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Hát United meg mit csinááál?! :odavemayer
Csak nem szenvednek? 😛 😀
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 792 — "Grammar maci"
Hát United meg mit csinááál?! :o

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Meg azért valszeg Kenny nem véletlen hozta maga mellé Clarkot is,aki viszont nagyon is tűz közelben volt az évek során, ugye a Mou által irányított Chelsea-nél például. Szóval van segítsége neki is. Majdnem mindennel egyet értek a leírtakkal, bár nálam még Shelvey is jó igazolásnak tűnik jelenleg.kristóf17
Úgy van. Clarke és Lee is végig dolgozott asszisztensként.

Shelvey is jó lesz, persze, csak neki még idő kell, míg ugye Meireles már most is jó.Mikey
Áhh, Meireles-nek örültem, hogy jön, pedig tudom, hogy valaki említett róla rossz dolgokat itt a fórumon. Hát szerencsére eddig nekem nagyon szimpi a srác, és már most az egyik kedvencem lett. 😊 (Kelly úgyszintén)
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 839
Meg azért valszeg Kenny nem véletlen hozta maga mellé Clarkot is,aki viszont nagyon is tűz közelben volt az évek során, ugye a Mou által irányított Chelsea-nél például. Szóval van segítsége neki is. Majdnem mindennel egyet értek a leírtakkal, bár nálam még Shelvey is jó igazolásnak tűnik jelenleg.kristóf17
Úgy van. Clarke és Lee is végig dolgozott asszisztensként.

Shelvey is jó lesz, persze, csak neki még idő kell, míg ugye Meireles már most is jó.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Adebayor Real játékos lett. hát nem hiszem hogy meghatározó játékos lesz, inkább Higuain sérüléséig játszhat valamekkora szerepet.Arsenalban még jó játékos volt, csak utána nagy lett a szája...kisvanek4
hat ez kurvanagy 😀
több mint 13 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Nem rossz az, ha az ember sokat tud az ellenfelekről is. 😊

Az egyértelmű, hogy ha nem lesz erősítés, akkor Kenny sem fog tudni csodát művelni.
Kenny egyből jelezte, hogy szeretné Charlie Adamet a Blackpoolból.

Innentől kezdve pedig csak a tulajdonosokon múlik...Mikey
Meg azért valszeg Kenny nem véletlen hozta maga mellé Clarkot is,aki viszont nagyon is tűz közelben volt az évek során, ugye a Mou által irányított Chelsea-nél például. Szóval van segítsége neki is. Majdnem mindennel egyet értek a leírtakkal, bár nálam még Shelvey is jó igazolásnak tűnik jelenleg.
több mint 13 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Adebayor Real játékos lett. hát nem hiszem hogy meghatározó játékos lesz, inkább Higuain sérüléséig játszhat valamekkora szerepet.Arsenalban még jó játékos volt, csak utána nagy lett a szája...
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 350 — Whoops, looks like something went wrong.
van Bommel a Milané.Stez
:/ A kvalitásait nem vitatom, de a (játék)stílusa... Mintha Gallianiék szándékosan ilyen csapatot akarnának építeni, nyáron jött Ibra, télen szerződtettük Cassanót, most meg Van Bommel. Szó se róla, előbbinek nagyon örültem, az egyik legnagyobb játékosnak tartom (most lehet osztani, hogy a jelleme ilyen meg olyan, stb.) és maximálisan elégedettek lehetünk vele, úgy tűnik, hogy Cassano is (egyelőre) szép csendben teszi a dolgát, de idővel rosszul is elsülhet, ha ilyen játékosokkal töltjük fel a keretet. Az tény, hogy ha a télen hozott játékosoknak csak a játéktudását vesszük figyelembe, akkor talán mi vagyunk a legjobban erősítő európai topcsapat, és az utóbbi években azért nem ezt szokhattuk meg a vezetőségtől.

A Blackpool visszautasította a hivatalos ajánlatot, Charlie Adam ma már játszani fog ellenünk.vassadi27
hát figy, ez biztos most
valljuk be, hogy JELENLEG pontosan ezen a szűrő, hentesposzton sérült le 3-4 minőségi játékosunk és egyszerűen ez kevés lesz, ha megnézed, hogy jelenleg 3 különböző porondon is harcol a csapat..
van Bommel BL-ben nem játszhat, de reméljük addigra fel is épülnek a sérültek, akkor nem lehet gond, de azért Gallianiék megint nagyot húztak, csak hát igen, van Bommel egy büdös suttyó és ez kezd sok lenni..
bár mind Ibra, mind Cassano csöndben végzi a dolgát és szerintem van Bommel is egyébként kussban, jól fog játszani, ha pedig valóban fél évre hoztuk, amolyan tűzoltás képpen, akkor még talán ki is békülök ezzel az igazolással, bár Lazzarit szívesebben látnám piros-feketében..
de ezzel az igazolással egyértelművé is vált, hogy a posztra a nyáron fogunk többet költeni, illetve Emanuelson helyét is biztosnak látom, mint bal bekk..
mindegy, kiderül hamarosan, mit művel Bommel és hogy illik a csapatba, de én azt mondom, hogy ha már csak a Scudettot megszerezzük, már megérte a buzernyák leigazolása.. azért mégiscsak rohadt tapasztalt, mindent megélt játékos, aki azért a lelkét is kiteszi majd a pályán, ettől nem félek, csak aztán nyáron az legyen az első dolgunk Lazzari leigazolása után, hogy őt lapátra tesszük, sürgősen. 😀
most ingyen még talán elviselhető lesz erre az átmeneti időszakra

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 620
van Bommel a Milané.Stez
:/ A kvalitásait nem vitatom, de a (játék)stílusa... Mintha Gallianiék szándékosan ilyen csapatot akarnának építeni, nyáron jött Ibra, télen szerződtettük Cassanót, most meg Van Bommel. Szó se róla, előbbinek nagyon örültem, az egyik legnagyobb játékosnak tartom (most lehet osztani, hogy a jelleme ilyen meg olyan, stb.) és maximálisan elégedettek lehetünk vele, úgy tűnik, hogy Cassano is (egyelőre) szép csendben teszi a dolgát, de idővel rosszul is elsülhet, ha ilyen játékosokkal töltjük fel a keretet. Az tény, hogy ha a télen hozott játékosoknak csak a játéktudását vesszük figyelembe, akkor talán mi vagyunk a legjobban erősítő európai topcsapat, és az utóbbi években azért nem ezt szokhattuk meg a vezetőségtől.

A Blackpool visszautasította a hivatalos ajánlatot, Charlie Adam ma már játszani fog ellenünk.
több mint 13 éve
Nem rossz az, ha az ember sokat tud az ellenfelekről is. 😊

Az egyértelmű, hogy ha nem lesz erősítés, akkor Kenny sem fog tudni csodát művelni.

Innentől kezdve pedig csak a tulajdonosokon múlik...
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Egyáltalán nem volt felesleges. Már lassan többet tudok meg a Liverpoolról, mint ami nekem egészséges lenne. 😀

Hodgsonban egyetértünk, én sem tartom alkalmasnak nagy csapathoz, de ilyen szörnyű eredményt nem vártam volna tőle.

Arra én is kíváncsi vagyok, hogy Dalglish mit fog kihozni belőlük, egy jó LFC-ra azért mindig szükség van. Az lesz érdekes még szerintem, hogy ha nem jönnek az igazolások, akkor valszeg túl nagy fejlődés nem is lesz. Mármint valamilyen nemzetközi kupás helyezésre gondolok, ami azért eddig alap volt a Liverpoolnál. És ha ez nem lesz, akkor nem tudom elképzelni, hogy túl sok időt hagynának Kennynek a tulajdonosok.

több mint 13 éve
Köszi, természetesen elolvastam. Pár dolog terén meggyőztél, hiszen te nézel százszor több 'pool meccset, de nem teljesen értek veled egyet.
Az egyik az, hogy Hodgson egy szenilis öregember, de ettől függetlenül azért nem hiszem, hogy Gerrardhoz hasonló rutinú játékosok fejét annyira összezavarta volna, hogy minden eddig meglévő taktikai elemet elfelejtettek volna. És ha már taktika, akkor Kenny esetében nem vagyok teljesen biztos, hogy tud alkalmazkodni a mai focihoz. 10 éve nem volt kispadon, és ennyi idő alatt nem kicsit fejlődött a foci is stratégiai téren. Ami még működött a 90-es évek elején, az nem teljesen biztos, hogy ma is fog. Sok edző szívta már meg ezzel.
Amire még kíváncsi vagyok az az, hogy most nyáron mitől gyengült hirtelen annyit a keret? A Joe Cole-Benayun az kb. egy az egyhez csere nálam. Riera nem számított már tavaly sem sokat. Egyedül Mascheranot látom komolyabb kiesőnek, de Poulsen nálam nem 5 hely visszaesés. És emellett még igazoltatok ügyes srácokat is.F.Schleck
Hodgsonnal kapcsolatban, én úgy gondolom, hogy ő legfeljebb egy középcsapat edzőjének való. És itt most a hagyományokra is gondolok, mert ugye jelenleg a Liverpool középcsapat, de hagyományosan azért top. És az ő elviekben defenzív taktikája nem illik egy nagy csapathoz. Mások az elvárások. Ezzel még nem is lenne baj, ha látszott volna, hogy tud védekezni a csapat. De nem tudott még azt se, nemhogy támadni. Szóval ő itt valamit nagyon elbaszott. (A nyilatkozatait most hagynám, mert az most más kérdés.)

Kennyvel kapcsolatban egyetértek. 10 éve még nagyon jól működött a pass and move, kérdés, hogy ma mire megy vele. Ezt senki sem tudja, de a szezon hátralévő részében kiderül. Ennek a szezonnak már úgyis mindegy, szóval lehet kísérletezgetni. A bennmaradás úgyis meglesz, kupahelyek meg messze vannak. Én bízom benne, és hiszem, hogy működőképes lesz.

A keret nem idén nyáron lett hirtelen gyenge. Hosszú évek alatt épült le a pénztelenség miatt. Csak amíg Rafa kihozott belőle még utolsó évében is egy 7. helyet, addig Hodgson 13-at. Úgy, hogy azért az a szégyen nem esett meg Rafával, hogy kieső helyen állt.

Viszont Mascherano eligazolása hatalmas visszaesést jelentett, mert a Liverpool játékában az ő posztja kiemelten fontos, és ő pedig az egyik legjobbja a posztjának. (Volt, míg Liverpoolban játszott.) Poulsen viszont - Hodgson alatt - konkrétan fos volt. Ellenben az utóbbi két meccsen egészen biztatóan játszott, szóval ki tudja, lehet beválik idővel.
Joe Cole viszont egész konkrétan a csapat legnagyobb kerékkötője volt eleddig. Míg Benayounnak legalább voltak fellángolásai, addig neki még jó megoldásai sem nagyon.

A keret ott gyengült még, hogy Insúa el lett üldözve, de szó szerint. Ezáltal az egyetlen értelmes LB ment el, és jött a helyére egy Konchesky néven játszó valami.

De a legnagyobb gond, szerintem az volt Hodgson alatt, hogy a taktika arra épült, hogy védekezik a csapat, és átengedi a területet az ellenfélnek. Na mármost ez a csapat arra alkalmatlan, hogy 90 percen át védekezzen. Egyszerűen más stílusú játékosok, és annál rosszabb védők alkotják. Ennek a csapatnak az kell, hogy irányítsa a játékot, mert támadni még mindig jobban tud, mint védekezni. Kenny taktikája pedig erre is épül, és néhány jel, annál nem több, már utal arra, hogy kisülhet valami jó belőle. Csak hát ahhoz idő kell. Biztosan sokkal jobb lenne a helyzet, ha nem szezon közben kellene megtanulni újra labdarúgnia a csapatnak. De hát most kell, szóval nem fog menni az olyan gyorsan, és biztosan lesz még néhány arcpirító vereség is.

Megint hosszú lettem, de talán nem feleslegesen. 😊

+ szerk.: jött ügyes srác, egy darab. Meireles. Őt viszont Hodgson vagy visszavontan játszatta, vagy a jobbszélen. Egyik se fekszik neki. Míg Kennynél támadó középpályás lett, és már harcban is van az aranycipőért. 😀 Komolyra véve, tényleg nagyon jól játszik.
több mint 13 éve
Köszi, természetesen elolvastam. Pár dolog terén meggyőztél, hiszen te nézel százszor több 'pool meccset, de nem teljesen értek veled egyet.
Az egyik az, hogy Hodgson egy szenilis öregember, de ettől függetlenül azért nem hiszem, hogy Gerrardhoz hasonló rutinú játékosok fejét annyira összezavarta volna, hogy minden eddig meglévő taktikai elemet elfelejtettek volna. És ha már taktika, akkor Kenny esetében nem vagyok teljesen biztos, hogy tud alkalmazkodni a mai focihoz. 10 éve nem volt kispadon, és ennyi idő alatt nem kicsit fejlődött a foci is stratégiai téren. Ami még működött a 90-es évek elején, az nem teljesen biztos, hogy ma is fog. Sok edző szívta már meg ezzel.
Amire még kíváncsi vagyok az az, hogy most nyáron mitől gyengült hirtelen annyit a keret? A Joe Cole-Benayun az kb. egy az egyhez csere nálam. Riera nem számított már tavaly sem sokat. Egyedül Mascheranot látom komolyabb kiesőnek, de Poulsen nálam nem 5 hely visszaesés. És emellett még igazoltatok ügyes srácokat is.

több mint 13 éve
Oké, hogy nagy liverpooli legenda, meg a 'pool utolsó sikeres időszakát vezette, de én nem értem felé ezt a korlátlan bizalmat. Nem vagyok nagyon képben a pályafutásával kapcsolatban, de ha jól tudom a blackburni időszak óta, azaz több mint 15 éve nem ért el szinte semmit vezetőedzőként, ami szerintem nem lehet véletlen. Oké, szép vicceseket nyilatkozik, de eddig az eredmények nem nagyon igazolják.F.Schleck
A legnagyobb legenda, mondjuk így. Ezáltal rászolgált arra, hogy a Liverpool-szurkolók feltétel nélkül bízzanak benne.
Annak idején '91-ben kimerültségre hivatkozva mondott le a Liverpool menedzseri posztjáról, ami, ismerve az előzményeket (Hillsborough és annak következményei), érthető is.
Hogy ezután a Newcastle-nél és a Celticnél nem ért el sok mindent, az igaz. De mivel ennek részleteit nem ismerem, így nem is mennék bele.
Mindenesetre Hillsborough után nagyon megtört nála valami...

2000 óta nem edzősködött, ez tény. De Rafa úgy 2 éve visszahívta a klubhoz, szóval azóta megint tűzközelben volt. Ergo képben van mindennel.

Az eredmények eddig nem nagyon igazolják. Hm. Hodgson fél év alatt úgy leépítette az amúgy sem erős keretet fejben és fizikailag, hogy azt nem 2 hétbe fog telleni meg nem történté tenni. Arról nehogy már Kenny tehessen, hogy a játékosok két pontosat nem tudnak passzolni egymás után, és hogy nulla taktikával játszottak fél éven át. Ez kizárólag Hodgson sara.

De nézzük meg eddigi négy meccsét. A MU ellen kapásból küzdött és hajtott a csapat, de a 4. percben kapott a MU egy akkora kamu tizenegyest, mint a ház. Aztán kiállították - szerintem - jogtalanul Gerrardot a 36. perc környékén. És így is csak 0-1 lett. A MU ellen 10 emberrel, idegenben úgy, hogy abszolút benne volt a meccsben akár az egyenlítés, akár a LFC W.
Három napra rá jött a Blackpool idegenben. Azok után, hogy 60 percet emberhátrányban játszott a csapat az előző meccsen. De a 9. percben már vezetett a csapat, aztán két hatalmas védelmi hiba után 1-2. Itt mondjuk szar is volt a csapat, de hajtott, küzdött. Az előzmények ismeretében ez várható volt.
Megint három napra rá Everton. Megint jó kezdés, nagyon jó játék az első félidőben, és vezetés. Majd a második félidő első 6 percében kap két gólt a csapat a védelem balfaszságai miatt. De hajt a csapat, küzd, és egyenlít, és meg is nyerhette volna, ha pici szerencséje van.
Majd jött egy hétre rá a Wolves, sima W. Volt kis idő pihenni és helyrerakni a csapatot.

Szóval oké, hogy 1-1-2 a mérlege, de eléggé árnyalt a kép, ha megnézzük.

De írok mást. Hiába aranyozod be a szart, attól az még szar marad. Ez a keret gyenge, ne szépítsük. Szezon előtt írtam én, hogy a Top10 helyezéssel én maximálisan elégedett leszek. Persze ki lettem röhögve, de úgy látszik, csak jól láttam én. Ehhez képest Hodgsonnal volt 18. meg 19. helyen is a csapat. Újoncok lefocizták az Anfielden, az nem verte meg, aki nem akarta. Nulla csapatjáték, egy elbaszott felkészülési időszak után.

Szeretem, amikor más csapatok szurkolói hurrognak olyanokat, amiknek semmi értelme. Tudod mit várt a Liverpool-szurkolók 99%-a Kenny kinevezésétől? Azt, hogy a fél éven át mindenbe beleszaró lelketlen játékosok KÜZDJENEK és HAJTSANAK, ahogy az a Liverpool játékosokhoz hagyományosan illik. Ezt már most elérte Kenny. Most jöhet az, hogy Hodgson féléves munkáját megpróbálja kitörölni a fejekből, és megpróbálja begyakoroltatni a pass and move-ot. Jelek már láthatóak, de fél év az fél év. 3 hét alatt nem lehet csodát művelni.

Az isteni Mourinho se tudna.

Hosszú lettem, de remélem elolvastad. Ha igen, örülök. Remélem így már kicsit jobban látod a dolgokat.
több mint 13 éve
van Bommel a Milané.

RIP 😕
nekem végeStez
Amilyen boldog voltam Emanuelsonnal kapcsolatban, ezt most annyira nemértem. Minek kellett ide ez a mocskos holland? Elég durva lesz a csapat: Ibra, Bommel, Cassano, Boateng... Aki eddig nemszerette/nemismerte a Milant, ebben az időszakban nemhiszem, h megkedveli...Duff
Boateng király 😀
De mondjuk azért tök mindegy, egyelőre Ibra viszi a hátán a csapatot, köcsögnek köcsög, de viszont jelenleg tőle függünk, ilyen alapon neki lehet örülni.
van Bommelnél ha a csapat érdekeit nézzük, akkor most persze van haszna, amíg a középpályásaink mind sérültek, de utána kb egyik helyére sem fér be sem a játékával, a stílusa meg főleg pályán kívül tartja.
De hát tény..
Lassan jöhet Balotelli, Materazzi és De Jong. 😀

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 144
van Bommel a Milané.

RIP 😕
nekem végeStez
Amilyen boldog voltam Emanuelsonnal kapcsolatban, ezt most annyira nemértem. Minek kellett ide ez a mocskos holland? Elég durva lesz a csapat: Ibra, Bommel, Cassano, Boateng... Aki eddig nemszerette/nemismerte a Milant, ebben az időszakban nemhiszem, h megkedveli...
több mint 13 éve
ne aggódjál, Ibra hamarost homlokon tapossa.

(btw, sztem nagyot nyertetek vele de ezt már írtam Mikeynak pár hete)gabtsi
kényszerű megoldás volt, az egész középpályánk sérült..
de akkor sem bírom elviselni azt a csókát, érik a NAGY CSAPAT 😂 😐
ráadásul a BL-ben sem játszhat, hoztuk volna inkább Lazzarit..
mondjuk a kopaszék ezt a balfaszt is ingyen hozták legalább

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ne aggódjál, Ibra hamarost homlokon tapossa.

(btw, sztem nagyot nyertetek vele de ezt már írtam Mikeynak pár hete)

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
van Bommel a Milané.

RIP 😕
nekem vége

több mint 13 éve
Oké, hogy nagy liverpooli legenda, meg a 'pool utolsó sikeres időszakát vezette, de én nem értem felé ezt a korlátlan bizalmat. Nem vagyok nagyon képben a pályafutásával kapcsolatban, de ha jól tudom a blackburni időszak óta, azaz több mint 15 éve nem ért el szinte semmit vezetőedzőként, ami szerintem nem lehet véletlen. Oké, szép vicceseket nyilatkozik, de eddig az eredmények nem nagyon igazolják.

több mint 13 éve
Kezdem egyre inkább úgy gondolni, hogy Comolli liverpooli pályafutása nem lesz hosszú.

Egyrészt ugye már 25-e van, és még senki nem jött.
Másrészt nekem úgy tűnik, hogy ő és King Kenny nem igazán vannak hasonló állásponton azt illetően, hogy ki(ke)t kellene igazolni.

Mert Comolli Suárezben meg noname franciákban gondolkodik, Dalglish viszont pl. Adamben, A. Youngban a pletykák szerint.

Na most ez így nem fog működni, és azt biztosra veszem, hogy Comollit előbb kirúgják/más posztba helyezik át, mint Kennyt.

Viszont hogy most januárban a két szék között a földre ülés esete lesz, az is biztos. Adamért állítólag négyszeres pénzt kérne a Blackpool az ajánlotthoz képest. Anyátokat. Én nagyon szeretem Adam játékát, és nagyon örülnék neki, de 10 milliónál többet nem ér. (Azért az ajánlott 4 millió font is megmosolyogtató.)

Én személy szerint egyáltalán nem bánnám, ha Comolli egy terve se jönne be, ellenben Kenny bármely kiszemeltje jönne.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 447 — Lájkold a zsűrit!
Luiz is elfocizik a szélén is akárcsak Ivanovic mind a 2 középen jobb de a szélén is hozzá tudnak tenni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
David Luiz a Chelseaben, hmmm. szerintem sikerült egy újabb giga-bustot fognikristof
Kíváncsi leszek. Nekem olyan Ramires-szerű igazolásnak tűnik. Lehet, hogy idővel tényleg a világ egyik legjobb védőjévé nőheti (vagy nőhetné) ki magát, de talán nem a Chelsea-ben (ill. az angol élvonalban).vassadi27
HÁt ez mondjuk egy érdekes kérdés.
Ugye amíg Terry ép, kezdeni fog, márpedig most mi lesz Ivanoviccal?
A szerződése lejár, de kétlem, hogy emiatt viszi oda a Chelsea Luizt, miután Ivanovic maradni akar és a Chelsea is azon van, hogy megtartsa őt.
Ivanovicot pedig kitolni szélre akkor vagy Luizt padoztatni? Nem tudom.. Előbbi nem Ivanovic eredeti posztja, nem is tudják ott kihozni belőle a maximumotl, utóbbi pedig hatalmas balfaszság lenne a Chelseatől, mert Luiz már most kibaszott jó, nem kéne elbaszni.

szerk.:
mondjuk sehol nem látom, hogy hivatalos lenne Luiz átigazolása egyébként..

Viszont amitől a hideg kiráz, hogy Galliani elutazott Münchenbe, van Bommelt akarjuk.
Ha azt a majmot elhozzuk, én megtörök. 😀 Vége, fin.

több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
azért az kemény hogy még mindig 24... nem nagyon játszott soha, igazi ígéret volt amióta a poolban volt. sok szerencsét neki 😊
több mint 13 éve
Akkor mégis.

"Ryan Babel has agreed a move to TSG 1899 Hoffenheim. The Dutch international will fly to Germany tomorrow to finalise the deal.

The move comes six days after Liverpool accepted a bid for the 24 year old striker from the Bundesliga outfit."