NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 2 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Na nekem ez a másik herótom, hogy Nani a Bayern ellen... Lőtt 2 gólt aláírom. Ha csatár lenne nem is kellene több. De az a meccs, az épp olyan Nanis meccs volt. 2 jó megmozdulás és semmi. Mondjuk ebből 2 gól lett legalább. Az elsőnél tényleg remek mozdulat volt. A másodiknál meg azért illik a majd üres kapuba belőni. Jah, hogy arról senki sem beszél, hogy a bal oldalunkon 1 támadás sem ment, az más kérdés. Igaz minek is ment volna, mikor Vale szétszopatta a Badstuber gyereket. Az ő 2 gólpassza elveszik Nani király tündöklésében.

Amúgy egyetértek.
Berbatovnak meg kell, mint egy falat kenyér Rooney játéka. Lehet bármilyen szar Wayne, Berba már klasszissal jobb, ha ő is játszik. Istenem ilyenkor azok a Berba fikázók hol vannak??? Hol vagytok??? Hahó??? Év elején: lassú, körülményes, nem MU szintű 😂. Na kb az emberek fele ennyit ért a focihoz.

Bale meg nem realitás. Olyan horriblis árat követelnek érte, hogy eszetlenség lenne kifizetni, ha akarnánk. Abból 2-3 futballista jöhetne. Mondjuk a legjobban 1 db fiatal beépítésének örülnék. Nem vagyok nagyra vágyó csak 1-et. Ha veszünk vmi menőmanó latin cselkirályt lelövöm magam.
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 144
emberek, másfél óra múlva kezdődik a teremtorna szombathelyi selejtezője 😊
csapatok: Győr, Siófok, REAC, Hali, Újpest, PécsHurka
kinek lehet itt drukkolni? 😕Joci
REAC REAC!

Láttam mivel csak MU meg Milan meccseket nézek, de sajnos ezzel nemértek egyet 😀Duff
Nani szerintem egy átlagos játékos a MU-ban, de semmiféleképpen sem klasszisKeano
Nem mozgunk egy síkon. 😊vassadi27
Én kifejezetten utálom a latinokat, Nani meg meccsenkénti 2 jó megmozdulása miatt sztárolja magát. Több nincs neki. Emellett elbassza a lendületes támadások nagy részét, önző, cselei szarok, beadásai szarok, Ronaldot majmolja, állandóan fetreng. Ez csak néhány idegesítő tulajdonsága. Jah, hogy ő playmaker. Melyik meccset döntötte el??? Stoke?? Az az 1? Aki ennyire nem használja a fejét az nem jó futballista. Nem hiába szenved idén a MU. Ferguson érát mindig is a jó szélső játék jellemezte, ami idén a béka segge alatt van. Ez a nagy helyzet. Az Istennek kellene megoldani, nem tudja. Hol vagy Vale???tüsi91
Jaja Valencia nagyon kéne! Szinte minden beadásából Roo-goal lett 😛 Nani mentségére egyedül a tavalyi Bayern meccset tudom felhozni, amikor 2 szép gólt lőtt, azon a meccsen jól is játszott csak hát nem jutottunk tovább... Kevés ez a 1 jó teljesítmény / 1 hónap. Valenciával jó lesz a jobb oldal, bal oldalra el kéne hozni a Spursből Bale-t. Valami hihetetlenül kurvajó az a csávó. Kajak új Giggsy lehetne...
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 942 — Amerikai sportok rajongója
Ha a Steelers ma nem játszana AFC-döntőt, még lehet, hogy el is mentem volna, de valamikor aludni is kell. 😊vassadi27
Hajrá lilák!
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 102 — 28-14
tényleg, akkor viszont gondolom visi_b ott lesz az amerikaifoci meccsen 😊
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 620
Ha a Steelers ma nem játszana AFC-döntőt, még lehet, hogy el is mentem volna, de valamikor aludni is kell. 😊
több mint 13 éve
kinek lehet itt drukkolni? 😕Joci
ugye már Sowunmi sincs, így a Siófoknak nem tudok, Halit ugye a Pápa, Újpestet a Fradi miatt utálom, Pécset a 2009. május 30-ai incidens óta nem szeretem finoman fogalmazva, vagyis amit ott a szurkolók csináltak..
REAC mondjuk teremben mindig kurva jó szokott lenni, de ők abszolút semlegesek, úgyhogy nekem talán a Győr
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
kinek lehet itt drukkolni? 😕

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
csapatok: Győr, Siófok, REAC, Hali, Újpest, Pécs
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 836
Újabb King Kenny klasszikus.
Dalglish was also full of praise for Meireles, who followed up his first club strike against Everton last week with a belter from outside the box versus Mick McCarthy's men.

"He played well last week against Everton as well, and he scored in that game too so he's going for the Golden Boot now I think!" said the boss.
😀 😀
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Láttam mivel csak MU meg Milan meccseket nézek, de sajnos ezzel nemértek egyet 😀Duff
Nani szerintem egy átlagos játékos a MU-ban, de semmiféleképpen sem klasszisKeano
Nem mozgunk egy síkon. 😊vassadi27
Én kifejezetten utálom a latinokat, Nani meg meccsenkénti 2 jó megmozdulása miatt sztárolja magát. Több nincs neki. Emellett elbassza a lendületes támadások nagy részét, önző, cselei szarok, beadásai szarok, Ronaldot majmolja, állandóan fetreng. Ez csak néhány idegesítő tulajdonsága. Jah, hogy ő playmaker. Melyik meccset döntötte el??? Stoke?? Az az 1? Aki ennyire nem használja a fejét az nem jó futballista. Nem hiába szenved idén a MU. Ferguson érát mindig is a jó szélső játék jellemezte, ami idén a béka segge alatt van. Ez a nagy helyzet. Az Istennek kellene megoldani, nem tudja. Hol vagy Vale???
több mint 13 éve
Nem mozgunk egy síkon. 😊
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 791 — "Grammar maci"
nálam az nem egy jó játékos akinek ugyan vannak jó megoldásai de 3-4x annyi a rossz... A legjobb példa erre nálam Luca Toni, berúg pár gólt de kell neki 10x annyi helyzet hogy azt a párat értékesíteni tudja. Legyen középszerűbb de passzoljon a csapatjátékba, egy ilyen fajta játékos szvsz sokkal több hasznot hoz a csapatnak.
MU drukker lévén most Rooney-t hozom fel a másik példaként: nincs góllövő formában, nem olyan jó és eredményes a játéka mint tavaly volt, de (egyes esetektől eltekintve...) azért csapatjátékban fontos láncszem - valaki itt egyszer meg is jegyezte hogy Berba is akkor lövöldözi a gólokat ha Wayne is a pályán van.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Hááát Nani szerintem messze van a " playmaker "-től....sokszor fontosabb neki a saját játéka mint a csapatérdek..
Valószinű sokat nézte C.Ronaldot...csak amíg C. megoldotta egyénileg is Nani nem tudja..sokáig kifejezetten idegesített a játéka,de tavaly ill. idén már mutat néha valamit, így leharcolta magát a 2. helyre ..... 😀 / Most Gibson a No1. nálam 😀 /

Nani szerintem egy átlagos játékos a MU-ban, de semmiféleképpen sem klasszis, vannak jó és látványos megmozdulásai, de rengeteg hibával játszik és kiba.....ott önző.... 😂

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 337 — Je suis kobranadrág
Engem most csak az idegesít hogy fantasybe 10 percet agyaltam azon ki legyen a CSK Nani vagy Berbatov(mert ugye MU 2 meccset játszik a fordulóban) végül Nani mellett döntöttem... fuck me.
több mint 13 éve
Nani engem nagyon idegesít. Mindenki nagyon jó a csapatba, de ez a Nani gyerek vmi hihetetlen önző, csomo mindent elbasz... 6ből 3szor ugy tolja meg a védő mellett, h kimegy a labda, 3x meg bele a védőbe...Duff
MU-meccseket ebben a szezonban, tudhatod, hogy a mai gyengébb produkció ellenére a csapat egyik legjobbja idén, sokszor ő nyer meg meccseket; ha az európai fociban létezne a 'playmaker' kifejezés, akkor ő az lenne.vassadi27
Láttam mivel csak MU meg Milan meccseket nézek, de sajnos ezzel nemértek egyet 😀
több mint 13 éve
Nani engem nagyon idegesít. Mindenki nagyon jó a csapatba, de ez a Nani gyerek vmi hihetetlen önző, csomo mindent elbasz... 6ből 3szor ugy tolja meg a védő mellett, h kimegy a labda, 3x meg bele a védőbe...Duff
4-0-nál már nem bűn, ha az ember önző egy kicsit... A győzelem már be volt biztosítva, érthető, hogy ő is szeretett volna gólt lőni, szerintem ezért nem érheti kritika. Igaz, hogy most elég sok hibával játszott, de így is simán nyertünk, és egy meccsből különben sem szabad ítélni - ha láttál MU-meccseket ebben a szezonban, tudhatod, hogy a mai gyengébb produkció ellenére a csapat egyik legjobbja idén, sokszor ő nyer meg meccseket; ha az európai fociban létezne a 'playmaker' kifejezés, akkor ő az lenne.
több mint 13 éve
Amit ma a Giggs - Rooney - Berbatov hármas művel az beszarás... 😀Keano
Iskolajáték. Berbatov úgy tűnik idén ilyen, hogy vagy el van veszve egy meccsen, vagy ontja a gólokat (idén a harmadik mesterhármasa, ebből egyszer ugye egyenesen ötig jutott), Giggs hatalmas, Naninak is csak összejött az a gól kb. 30 lövésből. 😉 Fostert puszilom. 😛vassadi27
Nani engem nagyon idegesít. Mindenki nagyon jó a csapatba, de ez a Nani gyerek vmi hihetetlen önző, csomo mindent elbasz... 6ből 3szor ugy tolja meg a védő mellett, h kimegy a labda, 3x meg bele a védőbe...
több mint 13 éve
miilann Philadelphia Eagles 395 — Eagles fan
na Bent Villa mezben meg is lőtte az első gólját 😊
érthetetlen h a spurs h nem vette észre a tehetségét, na meg az h a Sunderland miért adta el 😕kristof
észrevették, csak összebalhézott redknappel.
amugy nagyon jó játékosnak tartom, sajnáltam is amikor eladták..

child please!
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Poulsen kezd a Wolves ellen. :mad:

Egyébként ugyanaz a kezdő, ami a Zeverton ellen volt.

Ma már meg KELL lennie Kenny első győzelmének!!

szerk.:

Atkinson is mekkora gyökér, te jó ég. Torrest, Meirelest, Maxit szétrúgják, az semmi, majd Torres egyet szabálytalankodik, és sárga.
A védelem elképesztő béna. Minden pontrúgás gólveszély.

Remélem most nem játsszák be a srácok azt, amit az Everton ellen...

szerk2:

Meireles mekkora gól!!!

Ez már meglesz innen. 😊Mikey
Azt a leborult szivarvégit, milyen lövést megeresztett. Végre játszottak is a srácok. 😀
több mint 13 éve
Iskolajáték. Berbatov úgy tűnik idén ilyen, hogy vagy el van veszve egy meccsen, vagy ontja a gólokat (idén a harmadik mesterhármasa, ebből egyszer ugye egyenesen ötig jutott), Giggs hatalmas, Naninak is csak összejött az a gól kb. 30 lövésből. 😉 Fostert puszilom. 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na Bent Villa mezben meg is lőtte az első gólját 😊
érthetetlen h a spurs h nem vette észre a tehetségét, na meg az h a Sunderland miért adta el 😕
több mint 13 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Ollé 😊
Na mindjárt go Aston Villa. Jó lenne ha pontot rabolnának a 'shittytől.

Just Win Baby!
több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Amit ma a Giggs - Rooney - Berbatov hármas művel az beszarás... 😀

több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 836
Poulsen kezd a Wolves ellen. :mad:

Egyébként ugyanaz a kezdő, ami a Zeverton ellen volt.

Ma már meg KELL lennie Kenny első győzelmének!!

szerk.:

Atkinson is mekkora gyökér, te jó ég. Torrest, Meirelest, Maxit szétrúgják, az semmi, majd Torres egyet szabálytalankodik, és sárga.
A védelem elképesztő béna. Minden pontrúgás gólveszély.

Remélem most nem játsszák be a srácok azt, amit az Everton ellen...

szerk2:

Meireles mekkora gól!!!

Ez már meglesz innen. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Darren Bent kedden aláírt az Aston Villához, én erről is rendesen lemaradtam. :rolleyes:vassadi27
a büdös kurvaéletbe h a soccerbe csak úgy gondolkodnak a tulajok h ha értelmes játékost szerzel akkor ne megtartani hanem elpasszolni próbáld
Gyan Time