NFL eredménykövetés - 2 aktív topik
RedZone week 16
85
9
19:00
Dallas Cowboys - Tampa Bay Buccaneers
1
1
2:20
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
David Luiz a Chelseaben, hmmm. szerintem sikerült egy újabb giga-bustot fognikristofDavid Luiz 1-2 éven belül a világ legjobb hátvédjei között lesz.
több mint 13 éve
Ezek az udvariaskodó spanyol újságírók minden hülye kérdésre válaszolnak 😂http://sportgeza.hu/futball/2011/01/24/spanyolorszagban_mar_hisznek_a_magyar_fociban/
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Kezdődik a Rapids training camp! :cool: http://denversports.blog.hu/2011/01/24/rapids_kezdodik_az_edzotabor
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
David Luiz a Chelseaben, hmmm. szerintem sikerült egy újabb giga-bustot fogni
több mint 13 éve
vassadi
15 620
Neki az eredeti posztja balhátvéd(/balszélső) volt, aztán az Ajaxnál idővel támadó játékost faragtak belőle, de szerintem biztosra vehető, hogy nálunk az eredeti posztján fog játszani, mivel a támadószekcióba (ha mindenki ép) esélye sincs bekerülni, a védelemben viszont nagy szükség van rá. Szerintem nagy vétel volt, csodálom, hogy nem vitte már el korábban valamelyik európai élcsapat az Ajaxtól.Allegri asszondta, h a kp-ra vettük Emanuelsont :SDuffJa, csak nem ott fogjuk játszatni valszeg, tekintve, hogy a középpályára ha felépülnek a sérültek, nem lesz hely, de baloldalon hátul lesz.
De Criscitora is hajtunk továbbra is, szóval nyilvánvalóan nem Emanuelson lesz a mindenesünk erre a posztra.. De szerintem elég hamar ki lesz majd próbálva a védelemben, Antonininél pedig kb csak jobb lehet, főleg, amit tegnap megint leművelt ez a barom. 😊Stez
több mint 13 éve
Ja, csak nem ott fogjuk játszatni valszeg, tekintve, hogy a középpályára ha felépülnek a sérültek, nem lesz hely, de baloldalon hátul lesz.Vicces volt ez a tegnapi Milan meccs. 😀Allegri asszondta, h a kp-ra vettük Emanuelsont :SDuff
Nesta-Yepes kezdett középen, Nesta lesérült, jött Papa és nagyon jól megoldották a feladatukat. Antonini megint egy fos volt, hát egyre jobban várom Emanuelsont azt hiszem, Thiago SIlva pedig a sok sérült miatt fel lett tolva középpályára. 😂
A vicc az, hogy kurva jól játszott. 😀 Merkel sem volt rossz, kihajtotta a belét is, elöl pedig azt csináltunk, amit akartunk, Robinho egyedül 10 gólt lőhetett volna. Cassano megint hatalmas lasztikat adott, míg Ibra szokásához híven ismét állat volt. 😀
Ettől függetlenül fel kéne épülnie a sérülteknek a középpályára, mert nem biztos, hogy ez elég lesz egy erősebb csapat ellen.
De most a lényeg a 3pont, nagyon kellett!
Közben hivatalos, 3,5 évre miénk Emanuelson!Stez
De Criscitora is hajtunk továbbra is, szóval nyilvánvalóan nem Emanuelson lesz a mindenesünk erre a posztra.. De szerintem elég hamar ki lesz majd próbálva a védelemben, Antonininél pedig kb csak jobb lehet, főleg, amit tegnap megint leművelt ez a barom. 😊
Más:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/video-elkepeszto-ugyetlenkedes-a-brazil-hordagycipelotol-a-kupameccsen-2061429 😂
több mint 13 éve
Duff
3 144
Vicces volt ez a tegnapi Milan meccs. 😀Allegri asszondta, h a kp-ra vettük Emanuelsont :S
Nesta-Yepes kezdett középen, Nesta lesérült, jött Papa és nagyon jól megoldották a feladatukat. Antonini megint egy fos volt, hát egyre jobban várom Emanuelsont azt hiszem, Thiago SIlva pedig a sok sérült miatt fel lett tolva középpályára. 😂
A vicc az, hogy kurva jól játszott. 😀 Merkel sem volt rossz, kihajtotta a belét is, elöl pedig azt csináltunk, amit akartunk, Robinho egyedül 10 gólt lőhetett volna. Cassano megint hatalmas lasztikat adott, míg Ibra szokásához híven ismét állat volt. 😀
Ettől függetlenül fel kéne épülnie a sérülteknek a középpályára, mert nem biztos, hogy ez elég lesz egy erősebb csapat ellen.
Közben hivatalos, 3,5 évre miénk Emanuelson!Stez
több mint 13 éve
Mikey
18 836
A legutóbbi nyilatkozatában Dalglish azt mondta, hogy Babel marad.Hát most erre nem tudok mit mondani. Ez így elég tré.
több mint 13 éve
Vicces volt ez a tegnapi Milan meccs. 😀Nesta-Yepes kezdett középen, Nesta lesérült, jött Papa és nagyon jól megoldották a feladatukat. Antonini megint egy fos volt, hát egyre jobban várom Emanuelsont azt hiszem, Thiago SIlva pedig a sok sérült miatt fel lett tolva középpályára. 😂
Közben hivatalos, 3,5 évre miénk Emanuelson!
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Jah azt hittem egyértelmű brit fiatalokra gondoltam.Bale meg nem realitás. Olyan horriblis árat követelnek érte, hogy eszetlenség lenne kifizetni, ha akarnánk. Abból 2-3 futballista jöhetne. Mondjuk a legjobban 1 db fiatal beépítésének örülnék. Nem vagyok nagyra vágyó csak 1-et. Ha veszünk vmi menőmanó latin cselkirályt lelövöm magam.tüsi91Hát van most pár fiatal akiket próbálgat néha Fergi, de ez a Obertan meg a Bebe vagy kiafaszom, annyira borzasztó nézni, ahogy próbálnak futballozni. Ha ebből a 2 gyerekből az egyik pályán van akkor már rosszul vagyok. Tény, h a mester nagyon jól nyúl a fiatalokhoz (Hernandez pl.) de ezzel a 2vel nagyon mellé fogott.Duff
Mi lesz itt velünk ha kimennek az öregek, lassan alig marad brit. Mondjuk remélem sose éli meg azt a szégyent a klub. Ha igen a végérvényesen átpártolok a FCUM-hoz.
több mint 13 éve
Újabb King Kenny klasszikus.Végre van értelme nyilatkozatokat olvasni 😀
Dalglish was also full of praise for Meireles, who followed up his first club strike against Everton last week with a belter from outside the box versus Mick McCarthy's men.😀 😀Mikey
"He played well last week against Everton as well, and he scored in that game too so he's going for the Golden Boot now I think!" said the boss.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bukott légiós, nem ő az első aki hazajön Angliából. De hogy ekkora arca legyen...Halmosiról jut eszembe, hogy olvastam múltkor, hogy ő szabott feltételt a Halinak, hogy ideigazoljon... remek futballista no...JC6Neki jó a langyos víz, nem ám harcolt volna, hogy külföldön maradjon.Matthew99
Ezért is hatalmas respect Gerának...
több mint 13 éve
Halmosiról jut eszembe, hogy olvastam múltkor, hogy ő szabott feltételt a Halinak, hogy ideigazoljon... remek futballista no...JC6Neki jó a langyos víz, nem ám harcolt volna, hogy külföldön maradjon.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Halmosiról jut eszembe, hogy olvastam múltkor, hogy ő szabott feltételt a Halinak, hogy ideigazoljon... remek futballista no...
több mint 13 éve
mondjuk ez nagyon gáz, hogy a Győrnek biztosan a 2. csapata lesz ott Debrecenben, mert akkor edzőtáboroznak...
több mint 13 éve
ez aztán gól volt 😀JociJaja nem semmi, bravúros rajt!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tudjátok mi volt nagy? belenéztem a juve meccsbe. kb 10 perc volt még hátra, a 85.-ben becserélték Martínez-t a juve-ban. eltelik pár perc, szinte "gólpasszt" ad, Del Pipi kihagyja. azt mondja a riporter: " Martínez eddig a meccsen semmit sem csinált, erre most majdnem gólpasszt ad.."végem volt 😀
több mint 13 éve
de hülye ez a riporter, te atyaúristen...
több mint 13 éve
ez aztán gól volt 😀
több mint 13 éve
ez csöppet beakadt 😀
több mint 13 éve
telesport.hu
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
adja valami a teremfocit?
több mint 13 éve
Jól kezdünk, jólvan 2-0 Rajkó!
több mint 13 éve
előző héten a Fradi-Kecskeméten ment el 5 percre, most meg itt szaggat, vicc...
több mint 13 éve
nézhetetlen.