Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Ehhe, ilyen elcseszett öngólt a finn-magyar óta nem láttam 😀 Nem baj, vezet a Pool, maradjon is így 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 837
Jól van, alakul ez.A vezetés is meglenne, ha a partjelző nem lenne gyökér.
Irányítjuk a meccset, voltak helyzetek, Meireles nagyon jó ma is, és minimális hibaszámmal játszunk.
Poulsen játéka is tetszik. Egymás után már a harmadik meccsen.
Ennek a meccsnek is meg kell lennie.
több mint 13 éve
vassadi
15 620
Az első játékrész után én már beletörődtem a vereségbe, de amit a második félidőben összehoztak... Ferguson zseni, Giggsy-t imádom, Chicharito újfent bizonyította, mekkora igazolás volt, de ezeket talán kár is leírni. Hatalmas győzelem volt! :cool: És ne felejtsük el azt se, hogy ennek a köszönhetően a City-t 6 ponttal előzzük meg úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszottunk, míg az Arsenallal szemben 5 pont a fór, azonos meccsszám mellett. 😉
A Milan a negyeddöntőt is sikerrel abszolválta az Olasz Kupában, nem is emlékszem, utoljára mikor jutottunk el ilyen "messzire". 😊 Ahhoz képest, hogy mindenki az utóbbi években megszokott hozzáállást és szereplést várta a Coppa Italiában, látszik, hogy Allegri és a csapat mennyire komolyan veszi ezt a sorozatot is. Az elődöntőben a Palermo lesz az ellenfél egy oda-visszavágós párharc keretében, úgyhogy még a döntő sem esélytelen. 😉
több mint 13 éve
ha nagyanyámnak fasza lett volna, ő lenne a nagyapám.pont hasonlót akartam írni, a végén teljesen érződött hogy annyit rúgunk amennyi a győzelemhez kell.
(btw, ha 3:0, akkor meg 4:3-ra nyerünk, nem oszt-szoroz)gabtsi
2.2nél a 84. percben mondtam is bátyámnak hogy a 7-8 perces hosszabítás nem nekünk fog jól jönni mert érezni lehetett hogy még a rendes játékidőben vezetni fognak :cool:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
ha nagyanyámnak fasza lett volna, ő lenne a nagyapám.(btw, ha 3:0, akkor meg 4:3-ra nyerünk, nem oszt-szoroz)
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Megint meg lett mentve a United segge egy meg nem adott tizi után 2-0-nál 😊 Persze utána szép a 3 gól, de az elég egyértelmű volt 😊
több mint 13 éve
Arról volt már szó, hogy Dzeko a Cityben kötött ki?Azért az egy elég komoly igazolás.
BÁr ugye már hetek óta megvolt
több mint 13 éve
Na, szerencsére Rafaelnek nincs nagyobb baja, kis agyrázkódás. Kihagyja a hétvégi kupa meccset természetesen.
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Giggs mekkorát játszott tegnap (is)... Remélem aláír még 1 évre legalább.. Hernandez meg no comment. Hatalmas igazolás volt, megint bizonyította. És lehet rá számítani, MINDÍÍÍÍG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. 😂 Ferguson meg nagyot húzott.
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Ha a Chelsea végül sikeresen leigazolja David Luiz-t, akkor Silva nálunk köthet ki.http://www.youtube.com/watch?v=aFHEteOi0AE 😂 mit találtam 😀
Upgrade az biztos, ha olcsón elhozzuk őt is, hatalmas taps a kopasznak!Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ha a Chelsea végül sikeresen leigazolja David Luiz-t, akkor Alex nálunk köthet ki.Upgrade az biztos, ha olcsón elhozzuk őt is, hatalmas taps a kopasznak!
több mint 13 éve
Van Bommel... igyekszem a jó oldalát megvilágítani: ingyé volt 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Opciós joggal, ha esetleg beválna.épp ezért csak félévre jött kölcsönbe 😉miilannBiztos elfelejtett focizni...nDRoja en nem a kommentre reagaltam csak magara a hirre h a real nem bir a seggen maradni
es csak vesz vkit meg a telen akire nyaron mar semmi szuksege nem lesz 😊
foleg h egy ilyen vilagmegvaltot mint adebayor 😀Fake
több mint 13 éve
épp ezért csak félévre jött kölcsönbe 😉ja en nem a kommentre reagaltam csak magara a hirre h a real nem bir a seggen maradnihat ez kurvanagy 😀FakeBiztos elfelejtett focizni...nDRo
foleg h egy ilyen vilagmegvaltot mint adebayor 😀Fake
child please!
több mint 13 éve
félidőben megmondtam havernak h 2-3 lesz a vége és Berba legalább 1et lőbeszélgessünk a SB-ról... :cool: 😂
holnap megyek lottóznikristof
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ja en nem a kommentre reagaltam csak magara a hirre h a real nem bir a seggen maradniBiztos elfelejtett focizni...nDRoAdebayor Real játékos lett. hát nem hiszem hogy meghatározó játékos lesz, inkább Higuain sérüléséig játszhat valamekkora szerepet.Arsenalban még jó játékos volt, csak utána nagy lett a szája...kisvanek4hat ez kurvanagy 😀Fake
foleg h egy ilyen vilagmegvaltot mint adebayor 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
félidőben megmondtam havernak h 2-3 lesz a vége és Berba legalább 1et lőholnap megyek lottózni
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
NFL: Defense wins the championship!ManUtd: Legends win the championship!
több mint 13 éve
U-N-I-T-E-D, UNITED!!! 😛 😀 😂 vicc hogy mindig megmutatjuk meddig tart a meccs... :cool: 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Nagyobb ajánlat esetén megválnának tőle. Adam kérte, hogy engedjék el a Pool-hoz.van Bommel a Milané.Stez:/ A kvalitásait nem vitatom, de a (játék)stílusa... Mintha Gallianiék szándékosan ilyen csapatot akarnának építeni, nyáron jött Ibra, télen szerződtettük Cassanót, most meg Van Bommel. Szó se róla, előbbinek nagyon örültem, az egyik legnagyobb játékosnak tartom (most lehet osztani, hogy a jelleme ilyen meg olyan, stb.) és maximálisan elégedettek lehetünk vele, úgy tűnik, hogy Cassano is (egyelőre) szép csendben teszi a dolgát, de idővel rosszul is elsülhet, ha ilyen játékosokkal töltjük fel a keretet. Az tény, hogy ha a télen hozott játékosoknak csak a játéktudását vesszük figyelembe, akkor talán mi vagyunk a legjobban erősítő európai topcsapat, és az utóbbi években azért nem ezt szokhattuk meg a vezetőségtől.
Kenny egyből jelezte, hogy szeretné Charlie Adamet a Blackpoolból.A Blackpool visszautasította a hivatalos ajánlatot, Charlie Adam ma már játszani fog ellenünk.vassadi27
Innentől kezdve pedig csak a tulajdonosokon múlik...Mikey
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Biztos elfelejtett focizni...Adebayor Real játékos lett. hát nem hiszem hogy meghatározó játékos lesz, inkább Higuain sérüléséig játszhat valamekkora szerepet.Arsenalban még jó játékos volt, csak utána nagy lett a szája...kisvanek4hat ez kurvanagy 😀Fake
több mint 13 éve
Hát ez a MU Giggs nélkül sehol se lenne. Gyönyörű passz volt sajnos 😕
több mint 13 éve
Hát United meg mit csinááál?! :odavemayerCsak nem szenvednek? 😛 😀
több mint 13 éve
Hát United meg mit csinááál?! :o
BEARS BABY!
Sir Alex immortal