NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 836
egy ekkora formátumú ember nem fog akárhova menni, az ő arcának pontosan a ManU kell.gabtsi
Ez annyira jó szerva, hogy nehezemre esik nem visszaütni... 😊
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
én viszont tutira veszem.

többször elmondta, hogy mennyire imádott Angliában dolgozni, az az igazán neki való biznisz. és hogy _biztosan_ visszatér oda. na de mégis hova ? egy ekkora formátumú ember nem fog akárhova menni, az ő arcának pontosan a ManU kell.

nem véletlen a maximális respekt egymás irányába.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Nem gondolom, hogy az alkesz a középszerűségbe akarná tolni a MU-t.
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 620
Akkor se hiszem, hogy valaha is ő lesz a United menedzsere. Én is neki örülnék a legjobban, de "szép álmok". Ferguson pedig szerintem - ahogy ezt korábban már nyilatkozta is egyszer - valamelyik honfitársát fogja javasolni utódjául, Moyes-t vagy O'Neill-t. Vagy egy hozzájuk hasonló trénert, de semmiképpen se sztáredzőt.
több mint 13 éve
amen.

több mint 13 éve
Amiket én olvastam korábban, azok alapján nyílt titok, hogy Mourinho lesz az alkesz utódja.

Körbeudvarolták egymást már n+1-szer, és a portugálnak van olyan kitétel a szerződésében, hogy a manure kedvéért bármikor otthagyhatja a Realt...
több mint 13 éve
odáig van a Unitedért, és Ferguson is nagyon jó véleménnyel van róla, és ne legyen kétséged ki fogja a javaslatot tenni az utódra.

több mint 13 éve
pedig nem mondtál hülyeséget (végre... 😛 ), én egy egészen jó minőségű puerto ricoi rumban fogadtam, hogy Murinho lesz Ferguson utódja.gabtsi
Akkor arról lemondhatsz... 😛 😊
több mint 13 éve
pedig nem mondtál hülyeséget (végre... 😛 ), én egy egészen jó minőségű puerto ricoi rumban fogadtam, hogy Murinho lesz Ferguson utódja.

több mint 13 éve
Állítólag Mouringho a távozását fontolgatja. Ahogyan az origo írja, elege lett a Real-ból, a hétvégi x után megint előjöttek a különbségek közte és Valdano között. Mondjuk speciel én nem hiszem, hogy szezon vége előtt elmenne, de mindegy. http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110119-mourinhonak-elege-van-a-real-madridbol.htmldeny79
Kacsa szerintem.Stez
Így van. Majd csak akkor hagyja el a Realt, ha Ferguson visszavonult. Viccet félretéve, szerintem előbb-utóbb eljut a Man. City kispadjára, de a most napvilágot látott hírekre nem érdemes adni.
több mint 13 éve
én reggel azt hallottam a rádióban, h S Ramos távozna, mert kakaskodnak CR7-tel.

el is tudnám képzelni nálunk.

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 350 — Whoops, looks like something went wrong.
Állítólag Mouringho a távozását fontolgatja. Ahogyan az origo írja, elege lett a Real-ból, a hétvégi x után megint előjöttek a különbségek közte és Valdano között. Mondjuk speciel én nem hiszem, hogy szezon vége előtt elmenne, de mindegy. http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110119-mourinhonak-elege-van-a-real-madridbol.htmldeny79
Kacsa szerintem.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Állítólag Mouringho a távozását fontolgatja. Ahogyan az origo írja, elege lett a Real-ból, a hétvégi x után megint előjöttek a különbségek közte és Valdano között. Mondjuk speciel én nem hiszem, hogy szezon vége előtt elmenne, de mindegy. http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110119-mourinhonak-elege-van-a-real-madridbol.html
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 336 — Je suis kobranadrág
Mert egy fos. 😊Stez
Bundásliga ahogy a jó Hofi mondta.
több mint 13 éve
A Hoffenheimnek tavaly volt igazán jó szezonja, ha jól emlékszem, januárig vezették is a Bundesligát, aztán nem tudom, hol fejezték be végül, nem követem figyelemmel, fos bajnokság. 😊Stez
Az a 2008-2009-es szezonban volt. 😊 Látszik, mennyire képben van mindenki a Bundesligát illetően. 😀vassadi27
Mert egy fos. 😊

több mint 13 éve
A Hoffenheimnek tavaly volt igazán jó szezonja, ha jól emlékszem, januárig vezették is a Bundesligát, aztán nem tudom, hol fejezték be végül, nem követem figyelemmel, fos bajnokság. 😊Stez
Az a 2008-2009-es szezonban volt. 😊 Látszik, mennyire képben van mindenki a Bundesligát illetően. 😀
több mint 13 éve
Várjunk még azzal a 7 millióval.

The Reds hoped to use the proceeds from the proposed sale of Ryan Babel to Hoffenheim to fund a move for Suarez but midfielder Babel is ready to turn down the transfer in the hope of securing a loan move to former club Ajax. - Daily Mirror
több mint 13 éve
2.ok a dortmund mögötta.kacsa
Az a Hannover. De hogy ők is mit keresnek ott? :o Én is nagyon le vagyok maradva Bundesliga terén. A Hoffenheim amúgy most a kilencedik.vassadi27
bocsi ott van mellette 😀
de igazad van az egésszela.kacsa
A Hoffenheimnek tavaly volt igazán jó szezonja, ha jól emlékszem, januárig vezették is a Bundesligát, aztán nem tudom, hol fejezték be végül, nem követem figyelemmel, fos bajnokság. 😊
De az fix, hogy jobb csapatot is megérdemelt volna, bár ez a 7 milla sok érte azért.

több mint 13 éve
Pálca Minnesota Vikings Kansas Jayhawks 328 — Vikings fan
most kicsit azért haragszom az Evertonra a Pienaaros ügy miatt, mmint nem az zavar h a sp*rshöz ment hanem ahogy lerendezték az egészetkristof
a 3 millió fontot csak én keveslem érte? 😐 :rolleyes:Little Jarry
Lejárt volna a szerződése júniusban, azért volt olcsó. Pienaar nem akart a Chelsea-be menni, visszautasította őket. Kérdés, hogy a Tottenhambe hova fér be?
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 102 — 28-14
Liverpool FC this afternoon announced they had accepted a bid from TSG 1899 Hoffenheim for the transfer of Dutch international Ryan Babel.
Hoffenheim?! Vagy én nem vagyok képben a Bundásligával, vagy nem tudom, de szerintem náluk azért jobb csapatot érdemelne.
Sajnálom, hogy nem jött be a számítása Liverpoolban.Mikey
😕 😕 😕
kedvenc külföldi játékosom, és egy ilyen csapathoz kerül, nem értem 😕
több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
Az a Hannover. De hogy ők is mit keresnek ott? :o Én is nagyon le vagyok maradva Bundesliga terén. A Hoffenheim amúgy most a kilencedik.vassadi27
bocsi ott van mellette 😀
de igazad van az egésszel
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
most kicsit azért haragszom az Evertonra a Pienaaros ügy miatt, mmint nem az zavar h a sp*rshöz ment hanem ahogy lerendezték az egészetkristof
a 3 millió fontot csak én keveslem érte? 😐 :rolleyes:Little Jarry
szerintem is nevetséges összeg egy ilyen szintű szélsőért, de ha Abra nem fizetett többet akkor nem
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a 3 millió fontot csak én keveslem érte? 😐 :rolleyes:
több mint 13 éve
Az a Hannover. De hogy ők is mit keresnek ott? :o Én is nagyon le vagyok maradva Bundesliga terén. A Hoffenheim amúgy most a kilencedik.
több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
2.ok a dortmund mögött