NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Washington Commanders - Philadelphia Eagles
2
2
19:00
Atlanta Falcons - New York Giants
1
1
Carolina Panthers - Arizona Cardinals
1
1
Chicago Bears - Detroit Lions
1
1
Cincinnati Bengals - Cleveland Browns
1
1
Indianapolis Colts - Tennessee Titans
1
1
New York Jets - Los Angeles Rams
1
1
RedZone week 16
1
1
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
"Besírtam" ezen a meccsen, a mostani csapat sajna ilyen... 😂oké, biztos túlreagáltam csak 😀na a gyökér München... egyszer fogadok rájuk persze hogy leadják a meccset a végén... szánalom 😂 😂 😂davemayerPedig már azt hittem jó fej vagy. 😛 😊
Mondjuk tényleg gyíkok voltunk... :/Vrijbloed
nagyon jó a szóhasználatod, nem voltatok gyengék éppen ezért ezt a meccset egy ilyen kaliberű (...) csapatnak le kell tudni hozni.
Ja és végképp nem zársz a szívedbe ha elmondom hogy MU drukker vagyok 😛 😂davemayer
Nos, igen, nem szeretem a MU-t. 😛
Még jó, hogy számomra alapvetően a Bears egy szimpatikus csapat. 😊
több mint 13 éve
oké, biztos túlreagáltam csak 😀na a gyökér München... egyszer fogadok rájuk persze hogy leadják a meccset a végén... szánalom 😂 😂 😂davemayerPedig már azt hittem jó fej vagy. 😛 😊
Mondjuk tényleg gyíkok voltunk... :/Vrijbloed
nagyon jó a szóhasználatod, nem voltatok gyengék éppen ezért ezt a meccset egy ilyen kaliberű (...) csapatnak le kell tudni hozni.
Ja és végképp nem zársz a szívedbe ha elmondom hogy MU drukker vagyok 😛 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
ez a meccs legalább szépre sikerül 😊 hacsak a döntetlen megvan 😕
több mint 13 éve
na a gyökér München... egyszer fogadok rájuk persze hogy leadják a meccset a végén... szánalom 😂 😂 😂davemayerPedig már azt hittem jó fej vagy. 😛 😊
Mondjuk tényleg gyíkok voltunk... :/
több mint 13 éve
büntetővel nyertek 1-0-ra, huh 😀 Abdi hatalmas király itt, mondjuk a Szolnok meg nagyon undorítóan játszott most meg jön egy tét nélküli meccs 😕
több mint 13 éve
na a gyökér München... egyszer fogadok rájuk persze hogy leadják a meccset a végén... szánalom 😂 😂 😂davemayerlegalább Robben felépült és játszott... 😐
több mint 13 éve
na a gyökér München... egyszer fogadok rájuk persze hogy leadják a meccset a végén... szánalom 😂 😂 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
de akkor legalább már a Fradi jusson tovább mindenképpen 😊
több mint 13 éve
nagyon gáz meccs volt a miénk, így kikapni... főleg ez a 4. gól, nagyon felbaszott...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
félpályás passz: GYÖNYÖRŰ SZÉP FUTÓJÁTÉÉK 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha nem nyer a Pápa akkor azt csak magának köszönheti, mivel a 2 gólból kétszer gyakorlatilag ők adták a gólpasszt. mindjárt jönnek Döméék 😊
több mint 13 éve
Farkas....
több mint 13 éve
azért kérdeztem mert úgy emlékeztem hogy az nagyobb... köszimost fradi meccs jön? mikor lesz a bemutató? Jó hogy végre újra van teremtorna 😉újszegediGeronimo
Ez melyik csarnok szegeden?davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
most fradi meccs jön? mikor lesz a bemutató? Jó hogy végre újra van teremtorna 😉újszegedi
Ez melyik csarnok szegeden?davemayer
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mai program:14.30 – Az A-csoport bemutatása
14.40 – Szeged - Vasas 1-4
15.10 – A B-csoport bemutatása
15.18 – Kecskeméti TE-Ereco - Szolnoki MÁV
15.50 – Vasas - Lombard Pápa Termál FC
16.45 – Ferencvárosi TC - Szolnoki MÁV
17.20 – Szeged - Lombard Pápa Termál FC
17.55 – Ferencvárosi TC - Kecskeméti TE-Ereco
18.30 – DÖNTŐ (A csoport I. helyezettje - B csoport I. helyezettje)
19.28 – Eredményhirdetés
több mint 13 éve
most fradi meccs jön? mikor lesz a bemutató? Jó hogy végre újra van teremtorna 😉Ez melyik csarnok szegeden?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
én is nézem, de f@szért nincsen ez élőben a TV-ben?Geronimofél 6-tól lesz csak sajna, de én ígyis élvezem 😊
mindjárt jön a mi meccsünk 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nagy meccs votl ez az első, 4-1-re nyert a Vasas, bár a fradisták inkább Ferenczi kiröhögésén voltak elfoglalva 😀én nézem, Remili szépen bekezdett
ennyire nem érdekel senki mást sem? 😕Hurka
több mint 13 éve
nagy meccs votl ez az első, 4-1-re nyert a Vasas, bár a fradisták inkább Ferenczi kiröhögésén voltak elfoglalva 😀ennyire nem érdekel senki mást sem? 😕
több mint 13 éve
köszi 😀http://www.telesport.hu/bntb.aspxa stream már beindult, a hangulat hatalmas, HAJRÁ PÁPA, HAJRÁ FRADI!Hurkabocs hol van streamelve?davemayer
Szűcs azért megkapta a vastapsot Jociéktól 😊Hurka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
http://www.telesport.hu/bntb.aspxa stream már beindult, a hangulat hatalmas, HAJRÁ PÁPA, HAJRÁ FRADI!Hurkabocs hol van streamelve?davemayer
Szűcs azért megkapta a vastapsot Jociéktól 😊
több mint 13 éve
a stream már beindult, a hangulat hatalmas, HAJRÁ PÁPA, HAJRÁ FRADI!Hurkabocs hol van streamelve?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
a stream már beindult, a hangulat hatalmas, HAJRÁ PÁPA, HAJRÁ FRADI!