Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Igencsak erős ez az Atletico.. De jó lenne ha a bajnokságban megtréfálnák a 2 nagyot végre.. 😊 megérdemelnének egy bajnoki címet is.

Just Win Baby!
több mint 13 éve
Khedira volt a másik opciónk, de inkább Martinezre költöttünkEssien ---> Reala jó büdös kurva anyjukat, elűzik a kedvencemet... Ki lesz a következő? Pepe? 😥eaglesmcnabb
Lass ---> AnzsiAmadeus91
több mint 13 éve
Essien ---> Reala jó büdös kurva anyjukat, elűzik a kedvencemet... Ki lesz a következő? Pepe? 😥
Lass ---> AnzsiAmadeus91
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
fetamás barátom, most akkor mi a nem jó ötlet? elvesztem mondataidban testvérem 😀 fáradt vagyok... 😀JC6Ha a csapatokat (a meccset) akarod nézni és nem a hangulatért (ordítani) mész ki, akkor se a kanyarba, se az eredményjelző alá ne vegyél jegyet. (Ezekről a helyekről a túlsó kaput távcsővel se látod.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fetamás barátom, most akkor mi a nem jó ötlet? elvesztem mondataidban testvérem 😀 fáradt vagyok... 😀
több mint 13 éve
JC6: Megnéztem pontosan. Ha nem annyira mozgat a fedett MOL tribün (onnan max B vagy C), akkor mindenképp az F-G szektort javaslom. Nem olcsóbb annyival sztem a többi szektor, amennyivel meg rosszabbul látsz. Legalábbis én néztem már az összes szektorból lentről és fentről is, de a kanyarból és az eredményjelző alól a távolabbi kapuból szerintem nem sokat látni, szóval ha nem csak a hangulat, viszont mindkét csapat érdekel, akkor szerintem nem túl jó ötlet 😊
több mint 13 éve
Remélem a öltözőben Di Matteo egy jó nagy pofont lekever David Luiznak. Undorító volt az, amit ezen a meccsen védekezés címén bemutatott a brazil.
több mint 13 éve
E-LŐ-RE KÉK LIBÁK? Előre kék libák lálálálá- lálálálálálá. Mekkora győzelem megint 😀Szarabbak vagyunk mint az ellen és nyerjük a meccset, na 2 hét múlva tessék megbaszni az egrieket és meg lesz tuti a bent maradás 😀
Tischler meg Vass megint csere volt bassza meg pedig elment Lázok... de azért Kanta -Zsidai nyalatott rendesen 😛
közben meg látom Falcao nagyon akarja azt a kurva aranylabdát .Remélem a City meccsen is ennyi lesz az eredmény a madridiak javára. Hiába gyenge ez a spanyol bajnokság 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Charlie Adam ---->Stoke CityAmadeus91😕 😕
edit: Udinese, Young Boys, Macskakaja az EL-ben. Érdekes lesz.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
4-0, áááááá, még egyet. 😀
több mint 13 éve
hát így... 😀NSO 😀 😀 😀Mondjuk az is kérdés számomra hogy Turan a kugratás után hogy lőt a hosszú kapuba de ez már részlet kérdés 😊Toca
45. perc: Turan remek labdával ugratta ki a tizenhatos bal oldalánál Falcaót, majd higgadtan a hosszú kapuba helyezett. Klasszikus mesterhármas! 0–3JC6
|
több mint 13 éve
NSO 😀 😀 😀Mondjuk az is kérdés számomra hogy Turan a kugratás után hogy lőt a hosszú kapuba de ez már részlet kérdés 😊
45. perc: Turan remek labdával ugratta ki a tizenhatos bal oldalánál Falcaót, majd higgadtan a hosszú kapuba helyezett. Klasszikus mesterhármas! 0–3JC6
több mint 13 éve
ezt a Falcao gyereket szívesen látnám Man utd. mezben 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
NSO 😀 😀 😀45. perc: Turan remek labdával ugratta ki a tizenhatos bal oldalánál Falcaót, majd higgadtan a hosszú kapuba helyezett. Klasszikus mesterhármas! 0–3
több mint 13 éve
3-0, LOOOOL, remélem nem állnak meg 5-6 gólig. 😀
több mint 13 éve
Hihetetlen ez a Falcao ...
több mint 13 éve
melyik csapat nyerte a BL-t? 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Falcao nem értem mért van még az AtleticobanTocaHogy szuperkupát nyerjen. 😛 Idény végén úgyis megy.
több mint 13 éve
Falcao nem értem mért van még az Atleticoban
több mint 13 éve
Wíííííí, 2-0-ra megy az Atlético, de jó erre hazajönni. 😀
több mint 13 éve
bréking: Barcelona have completed the signing of Peter Poloskey for a world record transfer fee of £83 million.www.skybet.com/cms/breaking-transfer-news.shtm?name=Peter+Poloskey
ennyi... :LOL:
|
több mint 13 éve
Azt lehet már tudni,hogy mikortól kezdik el árusítani a jegyeket és meddig?Mi is a Sporting ellenire akarunk menni