Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 645 — Volt egy kis zápor
Nesze neked világ "legjobb" bajnoksága 😊

több mint 13 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Igencsak erős ez az Atletico.. De jó lenne ha a bajnokságban megtréfálnák a 2 nagyot végre.. 😊 megérdemelnének egy bajnoki címet is.

Just Win Baby!
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 167
Essien ---> Real
Lass ---> AnzsiAmadeus91
a jó büdös kurva anyjukat, elűzik a kedvencemet... Ki lesz a következő? Pepe? 😥eaglesmcnabb
Khedira volt a másik opciónk, de inkább Martinezre költöttünk
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 662 — je suis poloska
Essien ---> Real
Lass ---> AnzsiAmadeus91
a jó büdös kurva anyjukat, elűzik a kedvencemet... Ki lesz a következő? Pepe? 😥

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
fetamás barátom, most akkor mi a nem jó ötlet? elvesztem mondataidban testvérem 😀 fáradt vagyok... 😀JC6
Ha a csapatokat (a meccset) akarod nézni és nem a hangulatért (ordítani) mész ki, akkor se a kanyarba, se az eredményjelző alá ne vegyél jegyet. (Ezekről a helyekről a túlsó kaput távcsővel se látod.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fetamás barátom, most akkor mi a nem jó ötlet? elvesztem mondataidban testvérem 😀 fáradt vagyok... 😀
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 167
Essien ---> Real
Lass ---> Anzsi
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
JC6: Megnéztem pontosan. Ha nem annyira mozgat a fedett MOL tribün (onnan max B vagy C), akkor mindenképp az F-G szektort javaslom. Nem olcsóbb annyival sztem a többi szektor, amennyivel meg rosszabbul látsz. Legalábbis én néztem már az összes szektorból lentről és fentről is, de a kanyarból és az eredményjelző alól a távolabbi kapuból szerintem nem sokat látni, szóval ha nem csak a hangulat, viszont mindkét csapat érdekel, akkor szerintem nem túl jó ötlet 😊
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Remélem a öltözőben Di Matteo egy jó nagy pofont lekever David Luiznak. Undorító volt az, amit ezen a meccsen védekezés címén bemutatott a brazil.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 662 — je suis poloska
E-LŐ-RE KÉK LIBÁK? Előre kék libák lálálálá- lálálálálálá. Mekkora győzelem megint 😀
Szarabbak vagyunk mint az ellen és nyerjük a meccset, na 2 hét múlva tessék megbaszni az egrieket és meg lesz tuti a bent maradás 😀
Tischler meg Vass megint csere volt bassza meg pedig elment Lázok... de azért Kanta -Zsidai nyalatott rendesen 😛

közben meg látom Falcao nagyon akarja azt a kurva aranylabdát .Remélem a City meccsen is ennyi lesz az eredmény a madridiak javára. Hiába gyenge ez a spanyol bajnokság 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Charlie Adam ---->Stoke CityAmadeus91
😕 😕

edit: Udinese, Young Boys, Macskakaja az EL-ben. Érdekes lesz.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
4-0, áááááá, még egyet. 😀
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
NSO 😀 😀 😀

45. perc: Turan remek labdával ugratta ki a tizenhatos bal oldalánál Falcaót, majd higgadtan a hosszú kapuba helyezett. Klasszikus mesterhármas! 0–3JC6
Mondjuk az is kérdés számomra hogy Turan a kugratás után hogy lőt a hosszú kapuba de ez már részlet kérdés 😊Toca
hát így... 😀

|
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
NSO 😀 😀 😀

45. perc: Turan remek labdával ugratta ki a tizenhatos bal oldalánál Falcaót, majd higgadtan a hosszú kapuba helyezett. Klasszikus mesterhármas! 0–3JC6
Mondjuk az is kérdés számomra hogy Turan a kugratás után hogy lőt a hosszú kapuba de ez már részlet kérdés 😊
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 443 — Patriots fan
ezt a Falcao gyereket szívesen látnám Man utd. mezben 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
NSO 😀 😀 😀

45. perc: Turan remek labdával ugratta ki a tizenhatos bal oldalánál Falcaót, majd higgadtan a hosszú kapuba helyezett. Klasszikus mesterhármas! 0–3
több mint 13 éve
3-0, LOOOOL, remélem nem állnak meg 5-6 gólig. 😀
több mint 13 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 058
Hihetetlen ez a Falcao ...
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 293 — "Grammar maci"
melyik csapat nyerte a BL-t? 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Falcao nem értem mért van még az AtleticobanToca
Hogy szuperkupát nyerjen. 😛 Idény végén úgyis megy.
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
Falcao nem értem mért van még az Atleticoban
több mint 13 éve
Wíííííí, 2-0-ra megy az Atlético, de jó erre hazajönni. 😀
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
hihetetlen ez a Falcao...

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
bréking: Barcelona have completed the signing of Peter Poloskey for a world record transfer fee of £83 million.
 www.skybet.com/cms/breaking-transfer-news.shtm?name=Peter+Poloskey

ennyi... :LOL:

|
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 645 — Volt egy kis zápor
Azt lehet már tudni,hogy mikortól kezdik el árusítani a jegyeket és meddig?Mi is a Sporting ellenire akarunk menni