Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Hungária körúton parázs hangulat van.
több mint 13 éve
jogos, de buta vagyok, h többet várok el tőle, mondjuk legalább nem bírózott... 😀Naná, hogy bravó, ez egy 2 nyelvtanilag helyes összetett mondat volt, a tartalmát már figyelni sem érdemes.Bajnokesélyes Fradi 😀.tüsi91pedig erősebb a keret, mint tavaly, NB1-es szinten jól igazoltunk, de taktika 0, és amíg eza dilettáns fasz a "szakmai igazgatónk" addig maradni is fog ez, nagyon remélem h kiesési derby után már nem kell a hörgését hallanunk!
ez pedig epic:
"A csapat és én is kiállok Pölöskey Péter mellett, akit megtalált a közönség. Emberileg fontos láncszeme a csapatunknak, a tudását a csapat minden tagja elismeri."
brávó dömeDivat
A tavalyi szarakodásnál még azt hittem hogy inkább a keret a hibás, próbál valamit játszatni velük csak azok nem tudják kivinni a pályára. Már látszik hogy értelmesebb játékosoknak sem tud felvázolni egy épkézláb taktikát, ha ez így marad 5-7. fordulóig húzhatják csak, utána ki kell rúgni.
Jöjjön vissza Gellei 😀davemayer
sztem kizárt h a derby után is ő legyen, én továbbra is Szivicset akarom!
|
több mint 13 éve
Naná, hogy bravó, ez egy 2 nyelvtanilag helyes összetett mondat volt, a tartalmát már figyelni sem érdemes.Bajnokesélyes Fradi 😀.tüsi91pedig erősebb a keret, mint tavaly, NB1-es szinten jól igazoltunk, de taktika 0, és amíg eza dilettáns fasz a "szakmai igazgatónk" addig maradni is fog ez, nagyon remélem h kiesési derby után már nem kell a hörgését hallanunk!
ez pedig epic:
"A csapat és én is kiállok Pölöskey Péter mellett, akit megtalált a közönség. Emberileg fontos láncszeme a csapatunknak, a tudását a csapat minden tagja elismeri."
brávó dömeDivat
A tavalyi szarakodásnál még azt hittem hogy inkább a keret a hibás, próbál valamit játszatni velük csak azok nem tudják kivinni a pályára. Már látszik hogy értelmesebb játékosoknak sem tud felvázolni egy épkézláb taktikát, ha ez így marad 5-7. fordulóig húzhatják csak, utána ki kell rúgni.
Jöjjön vissza Gellei 😀
Ja amúgy Vlak-hoz mit szólnátok? emlékszem anno 0ról ezüstérmest csinált a fradiból egy tavasz alatt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
zombori szagértő akkor átbaszott azon a bizonyos palánkon... 😀Kivéve a Siófokot... 😀JoeyPortermindegyik meccset adják... 😀DivatNem tudtam h tévés 😀szabaTe ilyenért fizetsz, mikor adja a tv is?Matthew99Nem kezd Éger és Csernyánszki nálunk. Végre kirakták az öregeket 😊Matthew99De szar meccs volt. Kár volt kimenni...szaba
|
több mint 13 éve
nem csak 1 ember, de pölő lóg ki leginkább. Alempivety, Böde, Klein, Jova kivételével mkit meglehetne említeni pölöskey mögött, de inkább az edzőre, bár détári számomra nem edző...mindent elmond h emberhátrányba egy kecskemét támadott az Albert stadionban... Jovát leszámítva nem sok emberen láttam, h letörte volna őket ez a hígfos amit produkáltak...A végén még 1 ember nyakába varrják a szar játékot. Jellemző a magyar focira ez is. Vagy 1 játékos vagy a kapufa a hibás.Shawn84Bajnokesélyes Fradi 😀.tüsi91pedig erősebb a keret, mint tavaly, NB1-es szinten jól igazoltunk, de taktika 0, és amíg eza dilettáns fasz a "szakmai igazgatónk" addig maradni is fog ez, nagyon remélem h kiesési derby után már nem kell a hörgését hallanunk!
ez pedig epic:
brávó dömeDivat
|
több mint 13 éve
A végén még 1 ember nyakába varrják a szar játékot. Jellemző a magyar focira ez is. Vagy 1 játékos vagy a kapufa a hibás.Bajnokesélyes Fradi 😀.tüsi91pedig erősebb a keret, mint tavaly, NB1-es szinten jól igazoltunk, de taktika 0, és amíg eza dilettáns fasz a "szakmai igazgatónk" addig maradni is fog ez, nagyon remélem h kiesési derby után már nem kell a hörgését hallanunk!
ez pedig epic:
brávó dömeDivat
több mint 13 éve
Bajnokesélyes Fradi 😀.tüsi91pedig erősebb a keret, mint tavaly, NB1-es szinten jól igazoltunk, de taktika 0, és amíg eza dilettáns fasz a "szakmai igazgatónk" addig maradni is fog ez, nagyon remélem h kiesési derby után már nem kell a hörgését hallanunk!
ez pedig epic:
brávó döme
|
több mint 13 éve
Bajnokesélyes Fradi 😀.
több mint 13 éve
Nem hiszem. 😀 Felugrott a kerítésre, aztán lenyúzta gondolom. 😀 Aztán sokkot kapott.Amúgy megérte kimenni. 😀 Egy pécsszurker srác lehúzta a bőrt az alkarjáról, simán láttam az inakat. 😀 Futott a mentőshöz: ugye nem vérzek el? Ugye nem fogok elvérezni? 😀 szababe volt lőve vagy valami baja volt? Amadeus91
több mint 13 éve
Amúgy megérte kimenni. 😀 Egy pécsszurker srác lehúzta a bőrt az alkarjáról, simán láttam az inakat. 😀 Futott a mentőshöz: ugye nem vérzek el? Ugye nem fogok elvérezni? 😀 szababe volt lőve vagy valami baja volt?
több mint 13 éve
Amúgy megérte kimenni. 😀 Egy pécsszurker srác lehúzta a bőrt az alkarjáról, simán láttam az inakat. 😀 Futott a mentőshöz: ugye nem vérzek el? Ugye nem fogok elvérezni? 😀 szabaMi a faaasz? O.o
több mint 13 éve
Kivéve a Siófokot... 😀mindegyik meccset adják... 😀DivatNem tudtam h tévés 😀szabaTe ilyenért fizetsz, mikor adja a tv is?Matthew99Nem kezd Éger és Csernyánszki nálunk. Végre kirakták az öregeket 😊Matthew99De szar meccs volt. Kár volt kimenni...szaba
több mint 13 éve
Amúgy megérte kimenni. 😀 Egy pécsszurker srác lehúzta a bőrt az alkarjáról, simán láttam az inakat. 😀 Futott a mentőshöz: ugye nem vérzek el? Ugye nem fogok elvérezni? 😀
több mint 13 éve
sorry, ha volt. Seva befejezte. Irány a politika.
több mint 13 éve
mindegyik meccset adják... 😀Nem tudtam h tévés 😀szabaTe ilyenért fizetsz, mikor adja a tv is?Matthew99Nem kezd Éger és Csernyánszki nálunk. Végre kirakták az öregeket 😊Matthew99De szar meccs volt. Kár volt kimenni...szaba
|
több mint 13 éve
Nem tudtam h tévés 😀Te ilyenért fizetsz, mikor adja a tv is?Matthew99Nem kezd Éger és Csernyánszki nálunk. Végre kirakták az öregeket 😊Matthew99De szar meccs volt. Kár volt kimenni...szaba
több mint 13 éve
Legalább nem 0-0-ás szar meccs volt 😀 Szerencsére az első fordulóban eddig elég sok gól esett 😊Te ilyenért fizetsz, mikor adja a tv is?Matthew99Nem kezd Éger és Csernyánszki nálunk. Végre kirakták az öregeket 😊Matthew99De szar meccs volt. Kár volt kimenni...szaba
több mint 13 éve
Te ilyenért fizetsz, mikor adja a tv is?Nem kezd Éger és Csernyánszki nálunk. Végre kirakták az öregeket 😊Matthew99De szar meccs volt. Kár volt kimenni...szaba

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Nem kezd Éger és Csernyánszki nálunk. Végre kirakták az öregeket 😊Matthew99De szar meccs volt. Kár volt kimenni...
több mint 13 éve
Huszti Szabolcs első mérkőzésén mindjárt gólt szerzett régi-új csapata, a német Bundesligában szereplő Hannover 1–1-re végződő felkészülési találkozóján a lengyel Wisla Kraków ellen.
|
több mint 13 éve
Nem kezd Éger és Csernyánszki nálunk. Végre kirakták az öregeket 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
hatalmas 😀ezafaszi sose változik:Arról tudsz, hogy amikor Galliani és a zsidó cigány közölte vele, hogy eladják a PSG-nek, mert a klubnak kell a pénz, elsétált, majd az ajtóban visszafordult, és csak annyit kérdezett, hogy:
sportgeza.hu/mindenidok/2012/07/28/zlatan_visszatert/
😊Divat
"Nincs pénzetek? Írjak nektek egy csekket?" 😀
Zseniális beszólás volt, szakadtam, amikor elolvastam. És mennyire igaz is, ami a Milant illeti. 😀Stez
több mint 13 éve
Könyvét nemrég kaptam meg, kíváncsi leszek a sztorikra.ezafaszi sose változik:Arról tudsz, hogy amikor Galliani és a zsidó cigány közölte vele, hogy eladják a PSG-nek, mert a klubnak kell a pénz, elsétált, majd az ajtóban visszafordult, és csak annyit kérdezett, hogy:
😊Divat
Zseniális beszólás volt, szakadtam, amikor elolvastam. És mennyire igaz is, ami a Milant illeti. 😀Stez
több mint 13 éve
ezafaszi sose változik:Arról tudsz, hogy amikor Galliani és a zsidó cigány közölte vele, hogy eladják a PSG-nek, mert a klubnak kell a pénz, elsétált, majd az ajtóban visszafordult, és csak annyit kérdezett, hogy:
😊Divat
Zseniális beszólás volt, szakadtam, amikor elolvastam. És mennyire igaz is, ami a Milant illeti. 😀