Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Azért ne öld meg magad.Konkrétan Cannavaro nyerte a VB-t nem az olaszok. Kimagaslóan jó volt, egy kevésbé feltűnő poszton.Amikor Cannavaro nyerte, voltak nagyobb egyéni teljesítmények, mint idén Messié, mégis Canna' kapta, mert VB-t nyert. Pedig tényleg nem csinált világklasszis dolgokat.eaglesmcnabbjavaslom, hogy nézd vissza az Olaszok meccseit 😀 Cannavaro világklasszis teljesítményt nyújtott a vb-n, nagyon sok olyan megmozdulása volt, ami hihetetlen fontos volt. Németek ellen 1-0 hosszabbítás, 2szer blokkolt, megszerezte a labdát nem olyan gyermeki helyzetben, támadást indított és ebből lett a 2. gól. Nagyon jól játszott, és abban a szezonban bajnok lett a Juvéval, Calcioppoli így vagy úgy.
ha már mindenféleképpen a 3 Barcás között kell kiosztani, akkor Xavi-Messi-Iniesta nálam a sorrend.
ha meg magamtól, akkor Sneijder-Xavi-és Piqué v Lúció = nem vagyok amúgy sem Barca sem Inter párti, sőőőt 😀Habi
Anti barcás vagyok, de számomra mégis egyértelmű, h Xavinak kellett volna kapnia. Esetleg Sneijder jöhet még képbe. Bárki más nyeri azt mondom, h igazságtalan. A 3 barcás döntősről is meg van a véleményem, de h pont Messi nyer közülük...
igazából már idén is jóval kevesebb soccert nézek mint tavaly. Az NFL és NCAA meg már rég háttérbe szorította amúgy is. De most egy jó pár hónapig biztos bele se nézek. Úgy is tönkre lettek téve azok a csapatok amiket szerettem.
Az egész úgy el van baszva, h nem igaz. A Real egy közepes ország költségvetésénél többet költ igazolásokra. A nagy csapatok által ki osztott fizetésekből 1millió éhezőnek jutna mit enni. Ezekkel, hogy vegye fel a versenyt egy normális csapat? Egyéni szinten meg mindent csak valami barcás nyerhet. Máshol esélyed se lehet.
A pályán pedig már nem is focisták vannak, hanem kurvák. Nem mondom, h színészek, mert a bírón kívül senkit nem győznek meg produkciójukkal. Ez a soccer.
Szóval dögöljön meg a FIFA, az UEFA, Platini, minden és mindenki, a egész buzi világ. Ez egy nagy szar. Fuck you!Black_Adder
Így is kevés a Broncos fan.

több mint 14 éve
Konkrétan Cannavaro nyerte a VB-t nem az olaszok. Kimagaslóan jó volt, egy kevésbé feltűnő poszton.javaslom, hogy nézd vissza az Olaszok meccseit 😀 Cannavaro világklasszis teljesítményt nyújtott a vb-n, nagyon sok olyan megmozdulása volt, ami hihetetlen fontos volt. Németek ellen 1-0 hosszabbítás, 2szer blokkolt, megszerezte a labdát nem olyan gyermeki helyzetben, támadást indított és ebből lett a 2. gól. Nagyon jól játszott, és abban a szezonban bajnok lett a Juvéval, Calcioppoli így vagy úgy.Ennyi erővel mondjuk megye 2-ből is kaphatná valaki 😉 😛AsbeeAmikor Cannavaro nyerte, voltak nagyobb egyéni teljesítmények, mint idén Messié, mégis Canna' kapta, mert VB-t nyert. Pedig tényleg nem csinált világklasszis dolgokat.eaglesmcnabb
ha már mindenféleképpen a 3 Barcás között kell kiosztani, akkor Xavi-Messi-Iniesta nálam a sorrend.
ha meg magamtól, akkor Sneijder-Xavi-és Piqué v Lúció = nem vagyok amúgy sem Barca sem Inter párti, sőőőt 😀Habi
Anti barcás vagyok, de számomra mégis egyértelmű, h Xavinak kellett volna kapnia. Esetleg Sneijder jöhet még képbe. Bárki más nyeri azt mondom, h igazságtalan. A 3 barcás döntősről is meg van a véleményem, de h pont Messi nyer közülük...
igazából már idén is jóval kevesebb soccert nézek mint tavaly. Az NFL és NCAA meg már rég háttérbe szorította amúgy is. De most egy jó pár hónapig biztos bele se nézek. Úgy is tönkre lettek téve azok a csapatok amiket szerettem.
Az egész úgy el van baszva, h nem igaz. A Real egy közepes ország költségvetésénél többet költ igazolásokra. A nagy csapatok által ki osztott fizetésekből 1millió éhezőnek jutna mit enni. Ezekkel, hogy vegye fel a versenyt egy normális csapat? Egyéni szinten meg mindent csak valami barcás nyerhet. Máshol esélyed se lehet.
A pályán pedig már nem is focisták vannak, hanem kurvák. Nem mondom, h színészek, mert a bírón kívül senkit nem győznek meg produkciójukkal. Ez a soccer.
Szóval dögöljön meg a FIFA, az UEFA, Platini, minden és mindenki, a egész buzi világ. Ez egy nagy szar. Fuck you!
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Gondolom nem akartak valakire szavazni, es igy oldottak meg.. 😊engem 99 óta nem érdekel ez az aranylabda cirkusz, de azért amikor meghallottam h Messi, félrenyeltem.A személyes kedvencem: "Törölték továbbá a dominikai csapatkapitány harmadik, a Costa Rica-i szövetségi kapitány második, a ghánai szövetségi kapitány szintén második, illetve máltai kollégájuk harmadik helyezettjét. Valószínűleg sajátjukat tették a világ három legjobbja közé." 😀F.Schleck
nyilván BL meg a VB nem nagyon számít, így teljesen jogosan kapta meg a spanyol gólkirály.
azon infok amelyek kikerültek a szavazásról, csak a komolyságát bizonyítják a dolognak.gabtsi
De ehhez mar az NCAA-ben hozza lehetett szokni a coaches pollnal. 😉
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
engem 99 óta nem érdekel ez az aranylabda cirkusz, de azért amikor meghallottam h Messi, félrenyeltem.A személyes kedvencem: "Törölték továbbá a dominikai csapatkapitány harmadik, a Costa Rica-i szövetségi kapitány második, a ghánai szövetségi kapitány szintén második, illetve máltai kollégájuk harmadik helyezettjét. Valószínűleg sajátjukat tették a világ három legjobbja közé." 😀
nyilván BL meg a VB nem nagyon számít, így teljesen jogosan kapta meg a spanyol gólkirály.
azon infok amelyek kikerültek a szavazásról, csak a komolyságát bizonyítják a dolognak.gabtsi
több mint 14 éve
engem 99 óta nem érdekel ez az aranylabda cirkusz, de azért amikor meghallottam h Messi, félrenyeltem.nyilván BL meg a VB nem nagyon számít, így teljesen jogosan kapta meg a spanyol gólkirály.
azon infok amelyek kikerültek a szavazásról, csak a komolyságát bizonyítják a dolognak.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
javaslom, hogy nézd vissza az Olaszok meccseit 😀 Cannavaro világklasszis teljesítményt nyújtott a vb-n, nagyon sok olyan megmozdulása volt, ami hihetetlen fontos volt. Németek ellen 1-0 hosszabbítás, 2szer blokkolt, megszerezte a labdát nem olyan gyermeki helyzetben, támadást indított és ebből lett a 2. gól. Nagyon jól játszott, és abban a szezonban bajnok lett a Juvéval, Calcioppoli így vagy úgy.Amikor Cannavaro nyerte, voltak nagyobb egyéni teljesítmények, mint idén Messié, mégis Canna' kapta, mert VB-t nyert. Pedig tényleg nem csinált világklasszis dolgokat.eaglesmcnabbakkor már CR... szarabb csapatban lő több gólt 😉 😛eaglesmcnabbEnnyi erővel mondjuk megye 2-ből is kaphatná valaki 😉 😛Asbee
ha meg magamtól, akkor Sneijder-Xavi-és Piqué v Lúció = nem vagyok amúgy sem Barca sem Inter párti, sőőőt 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Ahogy olvasgatom Kenny nyilatkozatait, egyre jobban örülök, hogy ő a menedzser.Szinte minden egyes mondata azért kiált, hogy betegyem aláírásnak. 😊
Tegnap kérdezték Torresről:
Once again journalists were interested in Dalglish's view of Fernando Torres this season.
"For the games I've been in charge he's been brilliant!" joked The King. "Playing up front on his own he worked tirelessly. Someone asked me yesterday if I had a magic wand but I don't need one - he's got one.
"He's still a top goalscorer and he's still someone everybody fears when his boots go across the line onto the pitch.
"This football club has never been about one individual. It's about a collection and a team - and we are a team. There is no I in team. It's up to us to help Fernando as much as we can but also help each other."
Hodgson ilyet mikor mondott volna? Ha pisztolyt tartanak a homlokához, akkor se.
több mint 14 éve
Hát szerinte abban az évben jobban megérdemelte volna Beckham - Treble a MU-val -, míg Rivaldo csak egy spanyol bajnoki címet hozott össze Barca-val....Sőt, Rivaldot mindig basztatta a média, ezért is nagy szó, hogy megkapta akkor. Nem is értem hogy lehet egyáltalán Beckhamet hasonlítani hozzá...barneyAranylabda szavazás..vicc !A legnagyobb csalás az a Sevcsenkó over Henry volt. Henry akkor toronymagasan a legjobb volt. Rivaldo meg sztem underrated, Becks viszont over. Ennyi.szaba
Máig nem értem, hogy 99-ben hogy nyerhetett Rivaldo Beckham előtt.... :rolleyes:Keano
A két játékost pedig felesleges és nem is lehet összehasonlítani... csak anno ők végeztek a szavazás első két helyén....
De nézzétek el a részrehajlásomat..már akkor is MU fan voltam... 😀

több mint 14 éve
Gerrard megkapta a 3 meccses eltiltást, ami piroslap után 'hivatalból' jár.@Blackpool, Everton, @Wolves.
Búúúzi FA. :mad:
Plusz ami érdekes, hogy egyáltalánnemtisztelt Webb ellen nem indít vizsgálatot az FA. A megfigyelő vajh mifaszt írt a jelentésbe?
több mint 14 éve
Tavaly nem ő volt.Messi? Ennyit az egész "értékéről"...VrijbloedAzért ha az egyéni teljesítményt nézzük, nem lehet belekötni. Tényleg ő jelenleg a legjobb labdarúgó a világon.szaba
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Boooo 😀 Ott inkább a sérülésekkel szívott Rivaldo. Levezetni Üzbegisztánban volt, most meg Brazíliában.Mindkettő volt levezetgetni a Milannal is, nem elég? 😀deny79A legnagyobb csalás az a Sevcsenkó over Henry volt. Henry akkor toronymagasan a legjobb volt. Rivaldo meg sztem underrated, Becks viszont over. Ennyi.szabaSőt, Rivaldot mindig basztatta a média, ezért is nagy szó, hogy megkapta akkor. Nem is értem hogy lehet egyáltalán Beckhamet hasonlítani hozzá...barney

több mint 14 éve
Mindkettő volt levezetgetni a Milannal is, nem elég? 😀Sőt, Rivaldot mindig basztatta a média, ezért is nagy szó, hogy megkapta akkor. Nem is értem hogy lehet egyáltalán Beckhamet hasonlítani hozzá...barneyAranylabda szavazás..vicc !A legnagyobb csalás az a Sevcsenkó over Henry volt. Henry akkor toronymagasan a legjobb volt. Rivaldo meg sztem underrated, Becks viszont over. Ennyi.szaba
Máig nem értem, hogy 99-ben hogy nyerhetett Rivaldo Beckham előtt.... :rolleyes:Keano
több mint 14 éve
Sőt, Rivaldot mindig basztatta a média, ezért is nagy szó, hogy megkapta akkor. Nem is értem hogy lehet egyáltalán Beckhamet hasonlítani hozzá...Aranylabda szavazás..vicc !A legnagyobb csalás az a Sevcsenkó over Henry volt. Henry akkor toronymagasan a legjobb volt. Rivaldo meg sztem underrated, Becks viszont over. Ennyi.szaba

több mint 14 éve
Aranylabda szavazás..vicc !A legnagyobb csalás az a Sevcsenkó over Henry volt. Henry akkor toronymagasan a legjobb volt. Rivaldo meg sztem underrated, Becks viszont over. Ennyi.
több mint 14 éve
Amikor Cannavaro nyerte, voltak nagyobb egyéni teljesítmények, mint idén Messié, mégis Canna' kapta, mert VB-t nyert. Pedig tényleg nem csinált világklasszis dolgokat.eaglesmcnabbÉppen ezért gondolom, hogy jobb, ha saját teljesítménye alapján kapja valaki. Ennyi erővel vegyük a VB győztest, aztán random nyerje valaki.
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/user/VersusTvigle#p/u/19/FV7c5QZn6OUja-ja Csak CR a spanyol bajnokságban, kupában, és BL-ben lőtt több gólt, mint ahány meccset játszott 😀eaglesmcnabbEzt nem írtad 😀 De biztosan sok a homofób azért nem CR kapta 😀 😀Asbee
több mint 14 éve
Aranylabda szavazás..vicc ! Máig nem értem, hogy 99-ben hogy nyerhetett Rivaldo Beckham előtt.... :rolleyes:

több mint 14 éve
ja-ja Csak CR a spanyol bajnokságban, kupában, és BL-ben lőtt több gólt, mint ahány meccset játszott 😀eaglesmcnabbEzt nem írtad 😀 De biztosan sok a homofób azért nem CR kapta 😀 😀
több mint 14 éve
ja-ja Csak CR a spanyol bajnokságban, kupában, és BL-ben lőtt több gólt, mint ahány meccset játszott 😀Ennyi erővel mondjuk megye 2-ből is kaphatná valaki 😉 😛AsbeeAzért ha az egyéni teljesítményt nézzük, nem lehet belekötni. Tényleg ő jelenleg a legjobb labdarúgó a világon.szabaakkor már CR... szarabb csapatban lő több gólt 😉 😛eaglesmcnabb
ha konzervatívan nézzük akkor a Xavi-Sneijder-Forlan trió valamelyike kéne nyerje. 1 értelmű.
Amikor Cannavaro nyerte, voltak nagyobb egyéni teljesítmények, mint idén Messié, mégis Canna' kapta, mert VB-t nyert. Pedig tényleg nem csinált világklasszis dolgokat.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
ebből a háromból Xavinak drukkoltam, Iniestára számítottam, de Messi kaptapedig Forlannak járt volna 😛
több mint 14 éve
Ennyi erővel mondjuk megye 2-ből is kaphatná valaki 😉 😛akkor már CR... szarabb csapatban lő több gólt 😉 😛eaglesmcnabbMessi? Ennyit az egész "értékéről"...VrijbloedAzért ha az egyéni teljesítményt nézzük, nem lehet belekötni. Tényleg ő jelenleg a legjobb labdarúgó a világon.szaba
több mint 14 éve
akkor már CR... szarabb csapatban lő több gólt 😉 😛Messi? Ennyit az egész "értékéről"...VrijbloedAzért ha az egyéni teljesítményt nézzük, nem lehet belekötni. Tényleg ő jelenleg a legjobb labdarúgó a világon.szaba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
úristen, az hagyján h se Sneijder se Forlán nincs benne a top3, dehogy Messi kapta megint az egy kiba nagy vicc...szerencsétlen Xavi csinálhat bármit úgy látszik akkor se fogja megkapni😊

több mint 14 éve
Messi? Ennyit az egész "értékéről"...VrijbloedAzért ha az egyéni teljesítményt nézzük, nem lehet belekötni. Tényleg ő jelenleg a legjobb labdarúgó a világon.