Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Nem tudom, ki nyeri az EB, de pillanatnyilag a német válogatott magasan kiemelkedik a mezőnyből.
(Kicsit meghaltak a szépségben, úgy akartak játszani mint a spanyolok, kigurigázni ajtó-ablakig, aztán a gólok mégis az egyszerű megoldásokból jöttek.)

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Pfffff, ez elég tré volt. 😕 A franciák kábé csak az ukránok ellen tolták elfogadhatóan, a többin látszott, hogy igazából nem jók. 😕 Reménykedtem, hogy Blanc kitalál ma valamit, de ez csak hiú remény volt, amiben én sem nagyon hittem. Ribéryt sajnálom, kábé ő küzdött a legtöbbet az egész tornán, csak nem volt hozzá társ. 😕

Mutatott játék alapján, a franciáknak bőven jó volt a legjobb 8...

Ilyet sem hittem, hogy fogok mondani, de a portugáloknak fogok szurkolni a spanyolok ellen...

Holnapra viszont 11.es párbajt érzek.

Eddig mind a három negyeddöntőn egyértelmű volt, hogy melyik a jobb csapat, és az is jutott tovább, nyomasztó mezőnyfölénnyel, stb...

Holnapi viszont csemege, mert nálam nincs egyértelmű esélyes. Talán az olaszok, egy kicsivel...
Angolok ellen könnyebb lenne az elődöntő, az olaszok mumusok...
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 145
Ez nagyon gáz volt s nem a spanyolokra kell haragudni bár lőhettünk volna vagy legalább megpróbálhattunk volna egy-kettőt, hogy látványosabb legyen. De ennyi elég volt mert a franciák olyan jellegtelen szürkék voltak mint a mezük....
A portugálok ellen azért jóval hajtósabb lesz Rinyáék mennek mint a meszes. Holnap Go england s lehetőleg jobb meccs!dande
abszolút, a franciákra nézve gáz, hogy a spanyolok félgőzzel begyalogolnak az elődöntőbe. Ribery-n látszódott csak, hogy akar valamit, Benzema erőltetését nem tudom megérteni. Ok, hogy a Realban faszán tolja, de amit itt leművelt, főleg ma... Csak lassította a francia támadásokat.gamerkr
maradjunk annyiban, hogy ez a francia csapat egy tökösebb csoportból kiesett volna mint annak a rendje. (így sem sokon múlott)
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 487 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Ez nagyon gáz volt s nem a spanyolokra kell haragudni bár lőhettünk volna vagy legalább megpróbálhattunk volna egy-kettőt, hogy látványosabb legyen. De ennyi elég volt mert a franciák olyan jellegtelen szürkék voltak mint a mezük....
A portugálok ellen azért jóval hajtósabb lesz Rinyáék mennek mint a meszes. Holnap Go england s lehetőleg jobb meccs!dande
abszolút, a franciákra nézve gáz, hogy a spanyolok félgőzzel begyalogolnak az elődöntőbe. Ribery-n látszódott csak, hogy akar valamit, Benzema erőltetését nem tudom megérteni. Ok, hogy a Realban faszán tolja, de amit itt leművelt, főleg ma... Csak lassította a francia támadásokat.

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 980 — Így remélem megfelelek nektek.....
A portugálok ellen azért jóval hajtósabb lesz Rinyáék mennek mint a meszes. Holnap Go england s lehetőleg jobb meccs!
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 293 — "Grammar maci"
Újabb nézhetetlen fos,eddig 2 /kettő/ darab focira emlékeztető meccs volt,ami egyszerűen szánalom,klubfocit már régóta nem néz az ember/nyílván fanok kivételek/,de hogy válogatott szinten is ennyire semmilyen,unalmas szarok vannak...Blitzburgh
azt kell hogy mondjam hogy a klubfociban már sokkal több jó meccs van, a válogatott presztízse az utóbbi 10-15 évben annyit esett a pénz miatt hogy szinte már nézhetetlen :/

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Újabb nézhetetlen fos,eddig 2 /kettő/ darab focira emlékeztető meccs volt,ami egyszerűen szánalom,klubfocit már régóta nem néz az ember/nyílván fanok kivételek/,de hogy válogatott szinten is ennyire semmilyen,unalmas szarok vannak...
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
na megjött a menetrendszerű tizi a barcának.. ööö a spanyoloknak. 😀 😂gamerkr
Ez simán az is volt.

Do your job
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
mennyire a németeknek fogok drukkolni az elképzelhetetlen, pedig őket sem bírom nagyon...davemayer
A portugálok játéka papíron azért veszélyes lehet a spanyolokra, főleg ha olyan bírót kapnak (esélytelen) aki tűri a favágást a középpályán.
több mint 13 éve
ide is kéne vmi bounty-rendszer és a spanyolok lennének Favre 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Xabi Alonso gólerős az EBn. Na ugye!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
színész Pedro a kurva anyád, annyira utálom a spanyolokat már hogy az hihetetlen, pedig amúgy szeretem a játékukat csak ez az energiaminimum elve a fociban nagyon undorító :mad:

mennyire a németeknek fogok drukkolni az elképzelhetetlen, pedig őket sem bírom nagyon...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 487 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
na megjött a menetrendszerű tizi a barcának.. ööö a spanyoloknak. 😀 😂

több mint 13 éve
90 perc alatt valaki rájött, hogy mi volt a francia támadókoncepció?
több mint 13 éve
Iniestának sem ez volt élete meccse és akkor finoman fogalmaztam

Do your job
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants James Madison Dukes 64 188 — no es importante
én örülnék egy újabb meg nem adott szabályos gólnak, legalább lenne miről beszélni a meccs után még hetekig...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
a spanyolok megérdemelnének egy bekapott gólt azért....gamerkr
a spanyol és támadófoci szavak leírásához, kimondásához egy mondatot belül is kell egyfajta lila köd.

persze még nagyobb vicc, amit a franciák előadnak, de ettől nem lesz jobb (egyáltalán jó) a spanyolok játéka.
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 591 — Csodabogár
ezek a spanyol gyerekek nagyon táposak, esnek-kelnek ha hozzájukérnek 😂

több mint 13 éve
a spanyolok megérdemelnének egy bekapott gólt azért....

több mint 13 éve
Busquets is egy észlény...

Do your job
több mint 13 éve
a franciák azért amit lehet elcsesznek ezen a meccsen...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Egy Malouda Nasri csere ráférne a franciákra.DoM
64 perc kellett erre Blancnak, hogy rájöjjön...

Ha pedig fegyelmi okok miatt játszatta a nyilván gyengébb és csapatba kevésbé illő játékosát egy eb negyeddöntőben, az meg a fegyelmező készségéről mond el sok mindent.Schleck
Éppen a pályán lévő játékosoktól függetlenül az mindenesetre vállalhatatlan, hogy hátrányban zsebre tett kézzel álldogálnak a franciák a pályán. Szépen a tilitolival a játékot ölő spanyoloknak teszik könnyebbé a meccset.
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Sokak örömére megjött Torres.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 120 — Bears & Illinois fan
Én a spanyoloknak drukkolok, de ezen a meccsen nem szereztek szerintem sok hívet maguknak..... 😐

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Egy Malouda Nasri csere ráférne a franciákra.DoM
64 perc kellett erre Blancnak, hogy rájöjjön...

Ha pedig fegyelmi okok miatt játszatta a nyilván gyengébb és csapatba kevésbé illő játékosát egy eb negyeddöntőben, az meg a fegyelmező készségéről mond el sok mindent.