Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Fasz kivan. Sírnak a játékosok, meg fogadkoznak, hogy nyerni akarnak egy trófeát, erre elmegyünk Ipswitchbe nagy pofával, lélektelenül játszani. Mindenki kapja be.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
PRISKIN GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
több mint 14 éve
szegény torres annyira elhagyatott h rossz nézni. vmi kreativitás kéne ide, mert ha lucastól várjuk azt az régen rossz.viszont kelly nagyon kellemes meglepetés ma is, poulsen meg -természetesen, úgy szar ahogy van jovanoviccsal karöltve
több mint 14 éve
Húha. Az a legnagyobb gond ezzel a csapattal, hogy alapvető labdakezelési hibák tömkelegét lehet látni a játékosoknál.
Az 5 m-re álló emberhez odapasszolni a labdát talán nem túl nagy kérés ilyen szinten. Még megye I-ben sem.
De legalább ma kiderül, hogy Poulsen nem csak a vénember "rendszere" - volt neki egyáltalán olyan? - miatt volt fos.
több mint 14 éve
Rohadtul félgőzzel játszunk. Ezt az Ipswitcht vagy 4-el kéne verni. De amíg Bendtner a csatár addig gól nem lesz.
több mint 14 éve
Mondjuk az kemény, hogy Egyiptom stabilan 9-10. helyen van, miközben legutóbb a 90-es vb-n volt ott (2 pont), előtte meg '34-ben.fetomyÖrülnék ha megnyernénk mnidig az EBt viszont a VBre nem jutnánk ki. 😀
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/platini-katar-ossza-meg-szomszedaival-a-vb-rendezest-2059683/
Ez meg már kemény a végén Katarban nem is lesz meccs csak mindenhol máshol 😛 😀
Vicc ez a fifa...
több mint 14 éve
szegedre jön valaki hétvégén?
több mint 14 éve
Mondjuk az kemény, hogy Egyiptom stabilan 9-10. helyen van, miközben legutóbb a 90-es vb-n volt ott (2 pont), előtte meg '34-ben.fetomyCserébe rendszeresen megnyerik az Afrika kupát.
több mint 14 éve
Mondjuk az kemény, hogy Egyiptom stabilan 9-10. helyen van, miközben legutóbb a 90-es vb-n volt ott (2 pont), előtte meg '34-ben.
több mint 14 éve
micsoda előrelépés 😀 (köszönet Burkina Fasonak..)http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/fifa-vilagranglista-magyarorszag-tovabb-javitott-es-mar-41-2059639

több mint 14 éve
Én máshogy látom: Messivel nem voltak képesek még csak a BL-t se megnyerni, nélküle rögtön VB-t nyertek 😛Black_AdderRemélem ezt nem komolyan írtad 😊
Egyébként nekem az a sok, hogy három barcás van a top3ban. A tavalyi év alapján ezt soknak érzem, mégha egyénileg nincsenek is messze ezektől a helyektől. Sztem a Sneijder-Xavi-Casillas trió érdemelte volna meg leginkább, de hát ez ilyen. Ahogy a cikkben volt, el lett kúrva ez a játékosos cucc. Főleg, hogy pl. holland nem szavazhat hollandra, ami alapból hülyeség, Mert oké, hogy szavaztak volna sokan sajátra, de azért ha újságírók, és max edzők szavaznak, lehet bízni abban, hogy nem annyira lesznek elfogultak. (mellesleg ennyi erővel csapattársa se kéne, hogy szavazhasson az ember... /CR-Iker/ )
több mint 14 éve
elolvastam, elég undoritó - szóval "felháboritó?!" hogy nem a dróton rángatott eladásból és tulajdonosból élő mindentől teljesen "független" újságiró szakmának meg kellet osztania a szavazást azokkal a tulkokkal akik a sportág képviselői elismert nemzeti szakvezetők és csapatkapitányok, és a szavazatuk Vanuatun ugyanannyit ér mint a hűdenagyapofám merénszartam a világot Figaró sportrovatfaszának- aki a cikkei nagyrészét kopizza és valószinű nem tudná megrúgni a bőrt hogy húsz métert repüljön. - mer ő aztán kibaszott független -piha! és a saját seggén át szarta ki, hogy mekkora szakiró. Pfuj!javaslom olvasd el: http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110111-sneijder-csalodott-lehet-az-aranylabda-atadasa-utan.htmlempty taxiTovábbra is nagy hülyeségnek tartom azt, hogy az egyéni címeket eredményekhez "kötik" a csapatsportokban. Mellesleg azért a BL címtől is lényegében csak Mourinho ütötte el őket, a VB-n meg fos csapatban volt Messi. Mindezek ellenére top3ba is max 3. helyre tenném, mint azt már elmondtam, és szvsz Xavi az, aki leginkább megérdemelte volna. Viszont nem a VB cím miatt, hanem mert sokkal stabilabban játszott jól, és Messi gigateljesítményéhez ő is nagyon kellett. De ezt tudjuk, hogy ebben a világban a pénz és a piac dönt.fetomyazért egy reális fokmérője volt a M-X-I hármas ténykedésének, az pedig, hogy M hiányzott a spanyol keretből - a szépszámú barcás benn volt mégis kinkeserves 1-0-ás eredmények jöttek. Tehát ki a nyerő faktor? Zwei, ha Maradona nem akkora márha, hogy nem visz épkézláb középpályást, akkor?? Drei, nem az pénz és piac újságirók döntöttek felé, ha jól tudom a szakma.
ha tényleg és tényleg egyéni eredményeket néznének akkor nagyon régóta lógnak Sámuel Etónak egy aranybogyóvalsutianap
egy érdemes van benne - a brazil szavazatok!
azé ne egyetek be mindent, gondolkozzatok

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ki nem sz*rja le?Meddig lesz itt még téma??
több mint 14 éve
LOL, Azért ne kapja Xavi mert megnyerték a VB-t? Legalja.Továbbra is nagy hülyeségnek tartom azt, hogy az egyéni címeket eredményekhez "kötik" a csapatsportokban. Mellesleg azért a BL címtől is lényegében csak Mourinho ütötte el őket, a VB-n meg fos csapatban volt Messi. Mindezek ellenére top3ba is max 3. helyre tenném, mint azt már elmondtam, és szvsz Xavi az, aki leginkább megérdemelte volna. Viszont nem a VB cím miatt, hanem mert sokkal stabilabban játszott jól, és Messi gigateljesítményéhez ő is nagyon kellett. De ezt tudjuk, hogy ebben a világban a pénz és a piac dönt.fetomyazért egy reális fokmérője volt a M-X-I hármas ténykedésének, az pedig, hogy M hiányzott a spanyol keretből - a szépszámú barcás benn volt mégis kinkeserves 1-0-ás eredmények jöttek. Tehát ki a nyerő faktor? Zwei, ha Maradona nem akkora márha, hogy nem visz épkézláb középpályást, akkor?? Drei, nem az pénz és piac újságirók döntöttek felé, ha jól tudom a szakma.
ha tényleg és tényleg egyéni eredményeket néznének akkor nagyon régóta lógnak Sámuel Etónak egy aranybogyóvalsutianap
Én máshogy látom: Messivel nem voltak képesek még csak a BL-t se megnyerni, nélküle rögtön VB-t nyertek 😛
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
javaslom olvasd el: http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110111-sneijder-csalodott-lehet-az-aranylabda-atadasa-utan.htmlTovábbra is nagy hülyeségnek tartom azt, hogy az egyéni címeket eredményekhez "kötik" a csapatsportokban. Mellesleg azért a BL címtől is lényegében csak Mourinho ütötte el őket, a VB-n meg fos csapatban volt Messi. Mindezek ellenére top3ba is max 3. helyre tenném, mint azt már elmondtam, és szvsz Xavi az, aki leginkább megérdemelte volna. Viszont nem a VB cím miatt, hanem mert sokkal stabilabban játszott jól, és Messi gigateljesítményéhez ő is nagyon kellett. De ezt tudjuk, hogy ebben a világban a pénz és a piac dönt.fetomyazért egy reális fokmérője volt a M-X-I hármas ténykedésének, az pedig, hogy M hiányzott a spanyol keretből - a szépszámú barcás benn volt mégis kinkeserves 1-0-ás eredmények jöttek. Tehát ki a nyerő faktor? Zwei, ha Maradona nem akkora márha, hogy nem visz épkézláb középpályást, akkor?? Drei, nem az pénz és piac újságirók döntöttek felé, ha jól tudom a szakma.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Továbbra is nagy hülyeségnek tartom azt, hogy az egyéni címeket eredményekhez "kötik" a csapatsportokban. Mellesleg azért a BL címtől is lényegében csak Mourinho ütötte el őket, a VB-n meg fos csapatban volt Messi. Mindezek ellenére top3ba is max 3. helyre tenném, mint azt már elmondtam, és szvsz Xavi az, aki leginkább megérdemelte volna. Viszont nem a VB cím miatt, hanem mert sokkal stabilabban játszott jól, és Messi gigateljesítményéhez ő is nagyon kellett. De ezt tudjuk, hogy ebben a világban a pénz és a piac dönt.fetomyazért egy reális fokmérője volt a M-X-I hármas ténykedésének, az pedig, hogy M hiányzott a spanyol keretből - a szépszámú barcás benn volt mégis kinkeserves 1-0-ás eredmények jöttek. Tehát ki a nyerő faktor? Zwei, ha Maradona nem akkora márha, hogy nem visz épkézláb középpályást, akkor?? Drei, nem az pénz és piac újságirók döntöttek felé, ha jól tudom a szakma.
ha tényleg és tényleg egyéni eredményeket néznének akkor nagyon régóta lógnak Sámuel Etónak egy aranybogyóval

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Valamint a fanatikus Arsenal szurkolóknak, mint én. 😀Pedig szerintem szakmailag teljesen korrekt, kész tényekre és hónapok alatt összegyűjtött és kielemezett statisztikákra valamint független szakértők véleményére alapozott dolgaik vannak. *sarcasm off*HanniPersze, Wengerből is valahogy így lett az "évtized edzője" - de őszintén, van olyan ember, aki szerint ez megfelel a valóságnak?...vassadi27
több mint 14 éve
Nem hinném. Vagyis van. Aki az NSOt tartja az elsődleges hírforrásnak.Pedig szerintem szakmailag teljesen korrekt, kész tényekre és hónapok alatt összegyűjtött és kielemezett statisztikákra valamint független szakértők véleményére alapozott dolgaik vannak. *sarcasm off*HanniPersze, Wengerből is valahogy így lett az "évtized edzője" - de őszintén, van olyan ember, aki szerint ez megfelel a valóságnak?...vassadi27
több mint 14 éve
Pedig szerintem szakmailag teljesen korrekt, kész tényekre és hónapok alatt összegyűjtött és kielemezett statisztikákra valamint független szakértők véleményére alapozott dolgaik vannak. *sarcasm off*HanniPersze, Wengerből is valahogy így lett az "évtized edzője" - de őszintén, van olyan ember, aki szerint ez megfelel a valóságnak?...
több mint 14 éve
Pedig szerintem szakmailag teljesen korrekt, kész tényekre és hónapok alatt összegyűjtött és kielemezett statisztikákra valamint független szakértők véleményére alapozott dolgaik vannak. *sarcasm off*Mééért mondod az új rangsor szerint a Brazil bajnokság a 4. legjobb :rolleyes:Megint az IFFHS... 😂 "Wenger az évtized edzője" után már csak nevetni tudok az ilyen statisztikáikon.vassadi27
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/iffhs-az-irani-a-szaudi-es-a-szudani-bajnoksag-is-erosebb-a-magyarnal-2059489Hanni
több mint 14 éve
Mééért mondod az új rangsor szerint a Brazil bajnokság a 4. legjobb :rolleyes:Megint az IFFHS... 😂 "Wenger az évtized edzője" után már csak nevetni tudok az ilyen statisztikáikon.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/iffhs-az-irani-a-szaudi-es-a-szudani-bajnoksag-is-erosebb-a-magyarnal-2059489Hanni
több mint 14 éve
Ronaldinho mellesleg a Flamengóban kötött ki. Azt hiszem tőle is elbúcsúzhatunk.vassadi27Mééért mondod az új rangsor szerint a Brazil bajnokság a 4. legjobb :rolleyes:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/iffhs-az-irani-a-szaudi-es-a-szudani-bajnoksag-is-erosebb-a-magyarnal-2059489
több mint 14 éve
Ronaldinho mellesleg a Flamengóban kötött ki. Azt hiszem tőle is elbúcsúzhatunk.
több mint 14 éve
Sztem félreértelmeztétek a hsz-m. Cannavaro VB-t nyert abban az évben, (egyébként Zidane volt a VB legjobbja) de azonkívül semmi.A VB-n kétségkívül nagy teljesítményt nyújtott, de ezen a VB-n is volt 1-2 klasszis játék. Forlan és Sneijder pl. mind2 fontos porondon megállta a helyét, és még 3-ban sincsenek. Én csak azt mondom hogy ha abban az évben Canna megkaphatta az aranylabdát, akkor Messi érthetetlen. De nem fogok ezen hőbörögni, nem lesz olcsóbb a kenyér ha más kapja, csak végre már eldönthetnék a fejesek hogy mi alapján hozzák meg az aranylabda sorsát.eaglesmcnabbjó, na mondjuk az szerintem alap volt, hogy egy lefejelés után nem fogják Zidane nyakába sózni az aranylabdát..
de az fix, hogy Messi idei győzelme is egy vicc.. nálam is egyébként Forlán kapta volna meg, de ha a dobogóból kell választani, akkor gondolkodás nélkül Xavi.

több mint 14 éve
Sztem félreértelmeztétek a hsz-m. Cannavaro VB-t nyert abban az évben, (egyébként Zidane volt a VB legjobbja) de azonkívül semmi.A VB-n kétségkívül nagy teljesítményt nyújtott, de ezen a VB-n is volt 1-2 klasszis játék. Forlan és Sneijder pl. mind2 fontos porondon megállta a helyét, és még 3-ban sincsenek. Én csak azt mondom hogy ha abban az évben Canna megkaphatta az aranylabdát, akkor Messi érthetetlen. De nem fogok ezen hőbörögni, nem lesz olcsóbb a kenyér ha más kapja, csak végre már eldönthetnék a fejesek hogy mi alapján hozzák meg az aranylabda sorsát.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!