Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem csak 2vel? :oakkor majd csak 3 góllal kaptok ki a Barcától :cool:JociBenzema :cool: Cé eldöntötte ezt is 😊JoeyPorterennyi 😊 csak Lass-t hiányolom :/
Marcelo is tud egy kissé... hihetetlen hogy mit ki nem hoz Mourinho egyesekből... mi lesz itt ha felépül és Kakából is kihozza a maxot? 😀eaglesmcnabb

több mint 14 éve
így kell szopatni a Milan-t. 😛Zsocaelső 15 percben lőttetek kettőt? 😊
child please!
több mint 14 éve
akkor majd csak 3 góllal kaptok ki a Barcától :cool:Benzema :cool: Cé eldöntötte ezt is 😊JoeyPorterennyi 😊 csak Lass-t hiányolom :/
Marcelo is tud egy kissé... hihetetlen hogy mit ki nem hoz Mourinho egyesekből... mi lesz itt ha felépül és Kakából is kihozza a maxot? 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Csak nehogy mire felépüljön eladják 😕Benzema :cool: Cé eldöntötte ezt is 😊JoeyPorterennyi 😊 csak Lass-t hiányolom :/

több mint 14 éve
Benzema :cool: Cé eldöntötte ezt is 😊JoeyPorterennyi 😊 csak Lass-t hiányolom :/
Marcelo is tud egy kissé... hihetetlen hogy mit ki nem hoz Mourinho egyesekből... mi lesz itt ha felépül és Kakából is kihozza a maxot? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Totti már megint mit csinált a páros kiállításnál? 😀

több mint 14 éve
Chelsea, Everton WBent beköszön az örökrangadón is 😊
West Ham, Stoke, Man. City L
szép nap a mai számomra PL szempontból 😊
holnap Newcastle - Sunderland 😊kristof

több mint 14 éve
milyen gól volt ez 😀 lúzer Gomes 😂
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 14 éve
nem hiszem el szopások sorozata, egyre lejjebb süllyedünk, a Szolnok elleni fiaskó után ez az első félidő már csak hab a tortán...közben vezet a Hercules is, kurwajó :/...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Chelsea, Everton WWest Ham, Stoke, Man. City L
szép nap a mai számomra PL szempontból 😊
holnap Newcastle - Sunderland 😊
több mint 14 éve
mtk feljött 0-3ról,aztán mégis sikerült kikapniuk a végén 😂Jocimi lehetett ott, aztarohadt 😀
és megvertük 1-0-ra a Siófokot, hihetetlen szoros az állás elől 😊
több mint 14 éve
mtk feljött 0-3ról,aztán mégis sikerült kikapniuk a végén 😂
több mint 14 éve
hú ez a mai meccs kiborító volt,nagyon rossz játék,sok kihagyott helyzet,álmoskás szurkolás,de a lényeg a 3 pontJociilyen stílusú csapat ellen, mint a Szolnok, nem is lehet jó meccset játszani
több mint 14 éve
hú ez a mai meccs kiborító volt,nagyon rossz játék,sok kihagyott helyzet,álmoskás szurkolás,de a lényeg a 3 pontJociSzép kicsit 1-0ákkal araszolunk 😊

több mint 14 éve
hú ez a mai meccs kiborító volt,nagyon rossz játék,sok kihagyott helyzet,álmoskás szurkolás,de a lényeg a 3 pont
több mint 14 éve
- pepsifoci.hu - Antonio Cassano az egyik legfontosabb játékosa a Sampdoriának – ez vitathatatlan. A jelek szerint viszont a következő hetekben az olasz válogatottba visszahívott labdarúgó nélkül lesz kénytelen csapatot hirdetni Domenico di Carlo mester. A támadó büntetésből kikerült a genovaiak keretéből, amiért több játékos és a stáb tagja előtt nyilvánosan kritizálta Riccardo Garrone klubelnököt.
A vita kiváltó oka az volt, hogy a vezetőség kötelezni akarta Cassanót egy díjátadó ünnepségen való részvételre, miközben ő mindenképpen terhes feleségével szeretett volna otthon maradni.
Az ügyben a klub belső fegyelmi eljárást indított, ami nagy valószínűséggel szerződésbontást von majd maga után.
Ilyen nincs...

több mint 14 éve
Hurka, el sem dicsekedtem vele múlt héten, hogy az én héroszom (Nagy G) kettőt vert, míg a tied (Thomas) igencsak csendben viselte a 0-4-et 😀nyugi, láttam 😊
Sajnálom, hogy nem lehettem ott a szerdai MK meccsen, jó Szeged - Vasas, ráadásul gólt lőtt BENUNESZ, örök élmény lett volna.Höri
mondjuk Thomasnak ma se fog sok babér teremni 😊
több mint 14 éve
😀 😛nem kell velük foglalkozni, szimplán irigyekHurkaa mostani évek egyik legszorosabb bajnoksága ez, nagyon örülök ennekHurkaJaja, ennek én is örülök! persze a haverjaimnak mindig pozítívan mondom ezt hogy bármelyik csapat megverhet bárkit annyira jó ez, mire ők kontráznak, hogy igen annyira szar a színvonal, hogy bárki megverhet bárkit! 😀zavi27
több mint 14 éve
Hurka, el sem dicsekedtem vele múlt héten, hogy az én héroszom (Nagy G) kettőt vert, míg a tied (Thomas) igencsak csendben viselte a 0-4-et 😀Sajnálom, hogy nem lehettem ott a szerdai MK meccsen, jó Szeged - Vasas, ráadásul gólt lőtt BENUNESZ, örök élmény lett volna.

több mint 14 éve
nem kell velük foglalkozni, szimplán irigyeka mostani évek egyik legszorosabb bajnoksága ez, nagyon örülök ennekHurkaJaja, ennek én is örülök! persze a haverjaimnak mindig pozítívan mondom ezt hogy bármelyik csapat megverhet bárkit annyira jó ez, mire ők kontráznak, hogy igen annyira szar a színvonal, hogy bárki megverhet bárkit! 😀zavi27
több mint 14 éve
a mostani évek egyik legszorosabb bajnoksága ez, nagyon örülök ennekHurkaJaja, ennek én is örülök! persze a haverjaimnak mindig pozítívan mondom ezt hogy bármelyik csapat megverhet bárkit annyira jó ez, mire ők kontráznak, hogy igen annyira szar a színvonal, hogy bárki megverhet bárkit! 😀
több mint 14 éve
a mostani évek egyik legszorosabb bajnoksága ez, nagyon örülök ennek
több mint 14 éve
fetomy, keversz PólóvalHörién? nem is írtam én rólad semmit... 😀 :rolleyes: