Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
hú ez a mai meccs kiborító volt,nagyon rossz játék,sok kihagyott helyzet,álmoskás szurkolás,de a lényeg a 3 pontJociilyen stílusú csapat ellen, mint a Szolnok, nem is lehet jó meccset játszani
több mint 14 éve
hú ez a mai meccs kiborító volt,nagyon rossz játék,sok kihagyott helyzet,álmoskás szurkolás,de a lényeg a 3 pontJociSzép kicsit 1-0ákkal araszolunk 😊

több mint 14 éve
hú ez a mai meccs kiborító volt,nagyon rossz játék,sok kihagyott helyzet,álmoskás szurkolás,de a lényeg a 3 pont
több mint 14 éve
- pepsifoci.hu - Antonio Cassano az egyik legfontosabb játékosa a Sampdoriának – ez vitathatatlan. A jelek szerint viszont a következő hetekben az olasz válogatottba visszahívott labdarúgó nélkül lesz kénytelen csapatot hirdetni Domenico di Carlo mester. A támadó büntetésből kikerült a genovaiak keretéből, amiért több játékos és a stáb tagja előtt nyilvánosan kritizálta Riccardo Garrone klubelnököt.
A vita kiváltó oka az volt, hogy a vezetőség kötelezni akarta Cassanót egy díjátadó ünnepségen való részvételre, miközben ő mindenképpen terhes feleségével szeretett volna otthon maradni.
Az ügyben a klub belső fegyelmi eljárást indított, ami nagy valószínűséggel szerződésbontást von majd maga után.
Ilyen nincs...

több mint 14 éve
Hurka, el sem dicsekedtem vele múlt héten, hogy az én héroszom (Nagy G) kettőt vert, míg a tied (Thomas) igencsak csendben viselte a 0-4-et 😀nyugi, láttam 😊
Sajnálom, hogy nem lehettem ott a szerdai MK meccsen, jó Szeged - Vasas, ráadásul gólt lőtt BENUNESZ, örök élmény lett volna.Höri
mondjuk Thomasnak ma se fog sok babér teremni 😊
több mint 14 éve
😀 😛nem kell velük foglalkozni, szimplán irigyekHurkaa mostani évek egyik legszorosabb bajnoksága ez, nagyon örülök ennekHurkaJaja, ennek én is örülök! persze a haverjaimnak mindig pozítívan mondom ezt hogy bármelyik csapat megverhet bárkit annyira jó ez, mire ők kontráznak, hogy igen annyira szar a színvonal, hogy bárki megverhet bárkit! 😀zavi27
több mint 14 éve
Hurka, el sem dicsekedtem vele múlt héten, hogy az én héroszom (Nagy G) kettőt vert, míg a tied (Thomas) igencsak csendben viselte a 0-4-et 😀Sajnálom, hogy nem lehettem ott a szerdai MK meccsen, jó Szeged - Vasas, ráadásul gólt lőtt BENUNESZ, örök élmény lett volna.

több mint 14 éve
nem kell velük foglalkozni, szimplán irigyeka mostani évek egyik legszorosabb bajnoksága ez, nagyon örülök ennekHurkaJaja, ennek én is örülök! persze a haverjaimnak mindig pozítívan mondom ezt hogy bármelyik csapat megverhet bárkit annyira jó ez, mire ők kontráznak, hogy igen annyira szar a színvonal, hogy bárki megverhet bárkit! 😀zavi27
több mint 14 éve
a mostani évek egyik legszorosabb bajnoksága ez, nagyon örülök ennekHurkaJaja, ennek én is örülök! persze a haverjaimnak mindig pozítívan mondom ezt hogy bármelyik csapat megverhet bárkit annyira jó ez, mire ők kontráznak, hogy igen annyira szar a színvonal, hogy bárki megverhet bárkit! 😀
több mint 14 éve
a mostani évek egyik legszorosabb bajnoksága ez, nagyon örülök ennek
több mint 14 éve
fetomy, keversz PólóvalHörién? nem is írtam én rólad semmit... 😀 :rolleyes:
több mint 14 éve
Nem mindegy, hogy kikaptunk, a bajnoki cím már megvan véve, nem? 😛Egyébként pedig az antifoci ellen nemigen lehet készülni.
Danilót simán kiküldtem volna a picsába sárga helyett pirossal már az elején.
ja, és rájöttem, hogy buzi vagyok ^^Höri
több mint 14 éve
Danilót simán kiküldtem volna a picsába sárga helyett pirossal már az elején.Te ketseg 😀
^ Ez
de a Vidi verésnek örülök 😀Höri

több mint 14 éve
Danilót simán kiküldtem volna a picsába sárga helyett pirossal már az elején.de a Vidi verésnek örülök 😀

több mint 14 éve
Hú; nagyon büszke vagyok a Honvédra! Debrecen; FTC és most a Vidi is legyőzve-szezon elött nem hittem volna hogy sikerülhet ez.
több mint 14 éve
az a gond hogy berúgják 😊 megérdemlik a 3 pontot. Semmi elképzelésünk nincs. De hogy rárúgni 16-ról nem lehet az elképzelhetetlen.ha kétszer jutnak el az ellenfél kapujáig, de mindkétszer berúgják akkor mi a gond? szemre valóban borzalmas a Honvéd játéka, de eredményes. A Honvéd mindezt úgy alkalmazza, hogy már minden soros ellenfele készülhetne belőle, de hát nem tudnak.gamerkrég a Vidi 😀 😂gamerkrmiért is égés? szarok, de 6 W után belefér, szar antifocit játszik a Honvéd, de Gyuri bá még mindig nem találja ez ellen az ellenszert, pedig ezt csinálja majd ellenünk mindenkipetey

több mint 14 éve
ha kétszer jutnak el az ellenfél kapujáig, de mindkétszer berúgják akkor mi a gond? szemre valóban borzalmas a Honvéd játéka, de eredményes. A Honvéd mindezt úgy alkalmazza, hogy már minden soros ellenfele készülhetne belőle, de hát nem tudnak.ég a Vidi 😀 😂gamerkrmiért is égés? szarok, de 6 W után belefér, szar antifocit játszik a Honvéd, de Gyuri bá még mindig nem találja ez ellen az ellenszert, pedig ezt csinálja majd ellenünk mindenkipetey

több mint 14 éve
ég a Vidi 😀 😂gamerkrmiért is égés? szarok, de 6 W után belefér, szar antifocit játszik a Honvéd, de Gyuri bá még mindig nem találja ez ellen az ellenszert, pedig ezt csinálja majd ellenünk mindenki

több mint 14 éve
60. percben Videoton - Honvéd 0-2 Érik a forduló meglepetése?
több mint 14 éve
ég a Vidi 😀 😂

több mint 14 éve
vagy max végső esetben majd jövőre... 😀Szerintem meg inkább a kupára kéne, mert a bajnokságban max. egy "4.-10. hely egyikét" tűzhetik ki, ami ugye nem ér nemzetközi kupaindulást, a kupa-győzelem meg igen.ReCatalunyajaj ne, mar megint Gyugyoek. 😕 :ozavi27sztem inkább örülnöd kéne, hogy az Újpest teljesen mértékben a bajnokságra tud koncentrálni 😛Hurka

több mint 14 éve
Szerintem meg inkább a kupára kéne, mert a bajnokságban max. egy "4.-10. hely egyikét" tűzhetik ki, ami ugye nem ér nemzetközi kupaindulást, a kupa-győzelem meg igen.jaj ne, mar megint Gyugyoek. 😕 :ozavi27sztem inkább örülnöd kéne, hogy az Újpest teljesen mértékben a bajnokságra tud koncentrálni 😛Hurka
Hajrá Barça!
több mint 14 éve
magyar kupa sorsolásvissza kell vágni bajnoki vereségért Miljkovic góljaival 😊
Baja/Videoton-Haladás
MTK-Győr
Kaposvár-Paks
Siófok-FTC
Lombard-Újpest
Vasas-ZTE
Eger-Honvéd
DVSC-KTEJoci

több mint 14 éve