Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
és nyilván ezt is megmagyarázná....beugrottál, ő spori volt évekig... volt hogy "lengetett" is.davemayermert ha bármelyik testrész, amivel szabályos gólt lehet szerezni, közelebb van az alapvonalhoz, mint a védő, akkor közelebb állsz a kapuhoz. és ha a gólvonal és közted kettőnél kevesebb védőjátékos van, akkor lesállás valósul meg.slowmotionNa, úgy látszik nem csak az UEFA, hanem a média is nyom minket, legalábbis a Sport1-es közvetítésben én nem láttam, hogy mekkora les volt a második gól előtt :És akkor a logikus kérdés:
Pocs
Ez miért les?
A csatár lábfeje távolabb van az alapvonaltól, mint a védőjátékos keze.
A kapus meg gondolom bent áll a kapuban.Sobri Jóska
|
több mint 13 éve
húú de ergya volt ez a teljesítmény, gyorsan elfelejteni...
több mint 13 éve
Ritka tenyérbemászó figura ez a Robben.
több mint 13 éve
hogy őszinte legyek én már teljes mértékben lesz@rom az idei bl szezont 😀Teljesen mindegy hogy hátrébb van-e a keze mivel az nem számít.Ez miért les?ezt most te sem gondoltad komolyan?! 😀
a védő keze max Messi tökénél vandugo1993
Akkor összegeznem a BL-t szar a Barca és a Real és csak tovább fújták őket a bírók ? Ez így korrekt ? 😊Toca
csak megjegyeztem, hogy ez azért les volt 😀
több mint 13 éve
Teljesen mindegy hogy hátrébb van-e a keze mivel az nem számít.Ez miért les?ezt most te sem gondoltad komolyan?! 😀
a védő keze max Messi tökénél vandugo1993
Akkor összegeznem a BL-t szar a Barca és a Real és csak tovább fújták őket a bírók ? Ez így korrekt ? 😊
több mint 13 éve
beugrottál, ő spori volt évekig... volt hogy "lengetett" is.mert ha bármelyik testrész, amivel szabályos gólt lehet szerezni, közelebb van az alapvonalhoz, mint a védő, akkor közelebb állsz a kapuhoz. és ha a gólvonal és közted kettőnél kevesebb védőjátékos van, akkor lesállás valósul meg.slowmotionNa, úgy látszik nem csak az UEFA, hanem a média is nyom minket, legalábbis a Sport1-es közvetítésben én nem láttam, hogy mekkora les volt a második gól előtt :És akkor a logikus kérdés:
Pocs
Ez miért les?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
mert ha bármelyik testrész, amivel szabályos gólt lehet szerezni, közelebb van az alapvonalhoz, mint a védő, akkor közelebb állsz a kapuhoz. és ha a gólvonal és közted kettőnél kevesebb védőjátékos van, akkor lesállás valósul meg.Na, úgy látszik nem csak az UEFA, hanem a média is nyom minket, legalábbis a Sport1-es közvetítésben én nem láttam, hogy mekkora les volt a második gól előtt :És akkor a logikus kérdés:
Pocs
Ez miért les?
több mint 13 éve
Nem.Na, úgy látszik nem csak az UEFA, hanem a média is nyom minket, legalábbis a Sport1-es közvetítésben én nem láttam, hogy mekkora les volt a második gól előtt :PocsOdavágón KPB gólja előtt nem volt kéz? 😛 Na mindegy is.szaba
www.youtube.com/watch?v=Xi0r1ENFXxo
több mint 13 éve
a védő keze max Messi tökénél vandugo1993És ez a szabálytalan, és ezért adott előnyszabályt Kassai és ezért nem érdekelt senkit az ordas les. Meg is van oldva az ügy 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Ez miért les?ezt most te sem gondoltad komolyan?! 😀
a védő keze max Messi tökénél van
több mint 13 éve
Na, úgy látszik nem csak az UEFA, hanem a média is nyom minket, legalábbis a Sport1-es közvetítésben én nem láttam, hogy mekkora les volt a második gól előtt :És akkor a logikus kérdés:
Pocs
Ez miért les?
A kapus meg gondolom bent áll a kapuban.
több mint 13 éve
Na, úgy látszik nem csak az UEFA, hanem a média is nyom minket, legalábbis a Sport1-es közvetítésben én nem láttam, hogy mekkora les volt a második gól előtt :Odavágón KPB gólja előtt nem volt kéz? 😛 Na mindegy is.
Pocs
több mint 13 éve
meg fel lenne öltözve hétköznap is 😊azok lennének, ha nem lenne előtte piaslowmotionaz lehet kamu, de a Détáris képek aligha...davemayerwww.rangado.hu/tartalom/cikk/240306_horvath_vallomasai_miatt_lett_ongyilkos_kutasizavi27ez de béna, Zahorecz cz-vel írja a nevét...
bírom ezeket a média tulajdonában jutott dokumentumokat, én is mindjárt csinálok egyetslowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
azok lennének, ha nem lenne előtte piaaz lehet kamu, de a Détáris képek aligha...davemayerwww.rangado.hu/tartalom/cikk/240306_horvath_vallomasai_miatt_lett_ongyilkos_kutasizavi27ez de béna, Zahorecz cz-vel írja a nevét...
bírom ezeket a média tulajdonában jutott dokumentumokat, én is mindjárt csinálok egyetslowmotion
több mint 13 éve
az lehet kamu, de a Détáris képek aligha...www.rangado.hu/tartalom/cikk/240306_horvath_vallomasai_miatt_lett_ongyilkos_kutasizavi27ez de béna, Zahorecz cz-vel írja a nevét...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
www.rangado.hu/tartalom/cikk/240306_horvath_vallomasai_miatt_lett_ongyilkos_kutasizavi27ez de béna, Zahorecz cz-vel írja a nevét...
bírom ezeket a média tulajdonában jutott dokumentumokat, én is mindjárt csinálok egyet
több mint 13 éve
+ senki sem örül ha továbbmegy a Barca 😛Még egy apró halk kérdés ha nem haragszotok most miért olyan nagy a csend 😉(FA piac nyitás okán kívül)?dandeHáááát, elvileg ez amfocis fórum... 😛apeszos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Na, úgy látszik nem csak az UEFA, hanem a média is nyom minket, legalábbis a Sport1-es közvetítésben én nem láttam, hogy mekkora les volt a második gól előtt :
több mint 13 éve
Nálam a Juve sötét ló itt a BL-ben, ha úgy adódik, odaérhetnek. Az esélyes a Bayern és a Barca - ha így folytatják.
több mint 13 éve
Még egy apró halk kérdés ha nem haragszotok most miért olyan nagy a csend 😉(FA piac nyitás okán kívül)?dandeHáááát, elvileg ez amfocis fórum... 😛
több mint 13 éve
Nekem az már a csúcs lenne ha összekerülnének, főleg a döntőben akkor majdnem mindegy ki nyerne bár talán a Juve mert ők már rég nem nyertek európai porondon és nekik nehezebb is lesz újra tűz közelbe kerülni mint a Barcának de tényleg nem izgatna. Ám ez még nagyon messze van.Jól tolják a török sporik 😛Innentől kezdve nekem idén már majd mindegy mit csinálunk mondhat akárki akármit, felőlem CR is kiejthet minket, nem zavar.dandesokkal cikibb lesz a Juve ellen kiesni, a Real legalább jó 😀kaszo
Amúgy a Juventus egy iszonyat szervezett csapat.Blevi
több mint 13 éve
Jól tolják a török sporik 😛Innentől kezdve nekem idén már majd mindegy mit csinálunk mondhat akárki akármit, felőlem CR is kiejthet minket, nem zavar.dandesokkal cikibb lesz a Juve ellen kiesni, a Real legalább jó 😀kaszo
Amúgy a Juventus egy iszonyat szervezett csapat.
több mint 13 éve
Innentől kezdve nekem idén már majd mindegy mit csinálunk mondhat akárki akármit, felőlem CR is kiejthet minket, nem zavar.dandesokkal cikibb lesz a Juve ellen kiesni, a Real legalább jó 😀
több mint 13 éve
Meglepő de annál örömteljesebb eredmény született a védelem még mindig egy kalap....