NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
4
4
23:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 550
46
21:41 CFB Playoff - Tulane @ Ole Miss (NET4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Jaj ne, a francert nem lehet mar ujpesti kotodesu normalis edzot hozni.?!zavi27Lassan már kezdünk abba a korszakba érkezni, mikor kijön, hogy egy játékos karrierjének lényege megfordulni az összes magyar csapatban, úgyhogy pár év és nem nagyon lesz olyan, hogy ilyen kötődésű meg olyan kötődésű 😊
több mint 13 éve
Gratulálok eagles, nem semmi teljesítmény!a loki vereség óta egy másodpercig nem izgat ez a téma 😊
Szegény fetomy 😕JC6
Különben is, kikaptunk, pont annyira, hogy kiessünk, úgyhogy nyilvánvaló, hogy elcsalták, bizonyára legközelebb is csalnak az MTK-nak, vagy éppen azért csaltak most, hogy az MTK személyében egy jelentősen gyengébb ellenfél kerüljön tovább 😉 Lényeg, hogy csalás volt.
több mint 13 éve
Jaj ne, a francert nem lehet mar ujpesti kotodesu normalis edzot hozni.?!Na vegre elkuldtuk Zorant! 😊zavi27Vééééber Gyurit!
Amúgy marhára nincs rendben valami a csapatnál. Sztem Szpisljak nem a tulaj akarata szerint akart cselekedni.
Asszongyák belga edző jön.Bazzani
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
amikor azt mondtam, hogy örülök Benczés leváltásának ha megfelelő utódot hoznak, akkor valaki ilyesmire gondoltam: http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/az-edzokent-spanyol-kupat-nyero-munoz-a-dvtk-egyik-jeloltje-2125453
több mint 13 éve
Na vegre elkuldtuk Zorant! 😊zavi27Vééééber Gyurit!
Amúgy marhára nincs rendben valami a csapatnál. Sztem Szpisljak nem a tulaj akarata szerint akart cselekedni.
Asszongyák belga edző jön.
több mint 13 éve
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Petur_Andras/kiiras :/megint megyünk 2-0-ra a fidi ellen remélem megint elcsalják a meccset 😉eaglesmcnabbés megvan 9 emberrel, hihetetlen 😊 a sírás kerülget 😊
a pécset és a vidit is idegenben vertük el 😊 Imádom ezt a CSAPATot.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na vegre elkuldtuk Zorant! 😊zavi27pont egy x utan 😀 parades 😀 innentol irany a bl donto mert vegre megszabadultunk minden problema okozojatol es legeslegfobb okatol !!!!!444!!negy!!!!
több mint 13 éve
Na vegre elkuldtuk Zorant! 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ami most a Vasas SC-nél folyik az Magyarország egyik legnagyobb szégyene.Hazudnak, lopnak. Tönkreteszik a csapatot.
Találnak befektetőt, jön az építkezés.
Lelép a befektető, eltűnik a pénz, megint meghal a csapat.
Egy szezonban 3x cserének edzőt (hol van még a vége?)
Meg kapnak az államtól több milliárdot...
szerk.: OSCAR DÍJAT SZALAI ÁDÁMNAK!!! 😂 😂 😂
több mint 13 éve
Gyerekeeeeeek. Nem tudom melyik sorstársam (Liverpool szurkoló) látja a meccset, de nem tudom mit tud még kitalálni az élet a csapatnak és nekünk. Szenzációs az egész. Az élet a legjobb forgatókönyvíró az egész biztos. Álmomban nem gondoltam volna ilyeneket mint amik mostanság történtek és történnek 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok eagles, nem semmi teljesítmény!Szegény fetomy 😕
több mint 13 éve
megint megyünk 2-0-ra a fidi ellen remélem megint elcsalják a meccset 😉eaglesmcnabbés megvan 9 emberrel, hihetetlen 😊 a sírás kerülget 😊
a pécset és a vidit is idegenben vertük el 😊 Imádom ezt a CSAPATot.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
megint megyünk 2-0-ra a fidi ellen remélem megint elcsalják a meccset 😉eaglesmcnabbgyőzött az igazság 😊)
több mint 13 éve
megint megyünk 2-0-ra a fidi ellen remélem megint elcsalják a meccset 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Fuh, bazzeg. 😀Pedig egy angliai győztes meccs után szerintem elég sokat lehet hallani a 'fáklya' szót a stadion környékén.... 😀zolika26Kiderült, hogy amit mondott nem hülyeség ráadásul minden csak nem sötét. Akkor ez most kit minősít?BazzaniEz nem úgy megy, JC6 megmondta,hogy fáklya hülyeség mert ő külföldi meccsen sem hallotta és neki nem tetszik a riporter mert nem látta, hogy a sportingos lábáról ment ki a labda, ergo sötét alak. Gyakorlatilag kőbe lett vésve innentől vitatkozni vele felesleges.Toca
több mint 13 éve
Pedig egy angliai győztes meccs után szerintem elég sokat lehet hallani a 'fáklya' szót a stadion környékén.... 😀Ez nem úgy megy, JC6 megmondta,hogy fáklya hülyeség mert ő külföldi meccsen sem hallotta és neki nem tetszik a riporter mert nem látta, hogy a sportingos lábáról ment ki a labda, ergo sötét alak. Gyakorlatilag kőbe lett vésve innentől vitatkozni vele felesleges.TocaNem kell megvédened, nem törtem az életére, csak jókat nevettem rajta. A többi nem érdekel.JC6Kiderült, hogy amit mondott nem hülyeség ráadásul minden csak nem sötét. Akkor ez most kit minősít?Bazzani

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
'A Marseille szurkolói felszólították a játékosokat, hogy kapjanak ki a Montpellier ellen, nehogy a PSG legyen a bajnok, ha már nekik esélyük sincsen az aranyra.'ehhez hozzá tartozik, h a PSG pár éve ugyanezt megcsinálta velük, szal ez csak revans lesz, feltéve ha megteszik, és mivel utóbbi 11 meccsükből 10-et elvesztettek nem csodálkoznék rajta... 😛
az komoly.lol
|
több mint 13 éve
Ez nem úgy megy, JC6 megmondta,hogy fáklya hülyeség mert ő külföldi meccsen sem hallotta és neki nem tetszik a riporter mert nem látta, hogy a sportingos lábáról ment ki a labda, ergo sötét alak. Gyakorlatilag kőbe lett vésve innentől vitatkozni vele felesleges.Kiderült, hogy amit mondott nem hülyeség ráadásul minden csak nem sötét. Akkor ez most kit minősít?BazzaniEz a sötét alak amúgy egy nagyon jó barátom. 2.lett a sportriporter kerestetik vetélkedőn, a döntőben döntetlen lett a vége és egy operakérdéssel kapott ki. Művelt, minden sportághoz ért, amúgy kétgyermekes családapa. Ja és magyar bajnok kispályás kapus.BazzaniNem kell megvédened, nem törtem az életére, csak jókat nevettem rajta. A többi nem érdekel.JC6
több mint 13 éve
Kiderült, hogy amit mondott nem hülyeség ráadásul minden csak nem sötét. Akkor ez most kit minősít?Ez a sötét alak amúgy egy nagyon jó barátom. 2.lett a sportriporter kerestetik vetélkedőn, a döntőben döntetlen lett a vége és egy operakérdéssel kapott ki. Művelt, minden sportághoz ért, amúgy kétgyermekes családapa. Ja és magyar bajnok kispályás kapus.BazzaniNem kell megvédened, nem törtem az életére, csak jókat nevettem rajta. A többi nem érdekel.JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez a sötét alak amúgy egy nagyon jó barátom. 2.lett a sportriporter kerestetik vetélkedőn, a döntőben döntetlen lett a vége és egy operakérdéssel kapott ki. Művelt, minden sportághoz ért, amúgy kétgyermekes családapa. Ja és magyar bajnok kispályás kapus.BazzaniNem kell megvédened, nem törtem az életére, csak jókat nevettem rajta. A többi nem érdekel.
több mint 13 éve
Sose hallottam még meccsen, pedig külföldön is voltam, nem egyszer.Ez a sötét alak amúgy egy nagyon jó barátom. 2.lett a sportriporter kerestetik vetélkedőn, a döntőben döntetlen lett a vége és egy operakérdéssel kapott ki. Művelt, minden sportághoz ért, amúgy kétgyermekes családapa. Ja és magyar bajnok kispályás kapus.
Öngól.JC6
több mint 13 éve
'A Marseille szurkolói felszólították a játékosokat, hogy kapjanak ki a Montpellier ellen, nehogy a PSG legyen a bajnok, ha már nekik esélyük sincsen az aranyra.'az komoly.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Év végén elmegy (harmadik hely vagy EL győzelem ellenére is), akár mehetne a kékekhez is - én mondjuk nem sajnálnám. A Valencia ebben a szezonban ritkán mutatta azt az arcát, amit vasárnap; a Real ellen mindig adott az extra motiváció, de ez most üdítő kivétel volt az idén látott fantáziátlan, kiégett játékhoz képest. És még szerencse, hogy nem szerzett vezetést a csapat, mert akkor tuti szívás az idei gyakorlatot tekintve (egygólos előnynél beállni bekkelni, aszt' kiszívni 2-3 góllal).skizofitaDe miért nem tudnak többször így játszani? Nagyon élvezetes meccs volt, és visszanézve az eredményeiket, ez a szezon - az EL kivételével - elég csalódást keltő... Sajnos! Szerintem maradjon, kovácsolja még jobban össze a csapatot, aztán szorongassák meg a két nagy tökét, elég keményen.
több mint 13 éve
Ha nem tud, akkor Unai Emery tanuljon meg angolul és jöjjön a Chelseabe. A kedvenc edzőm manapság.SchleckÉv végén elmegy (harmadik hely vagy EL győzelem ellenére is), akár mehetne a kékekhez is - én mondjuk nem sajnálnám. A Valencia ebben a szezonban ritkán mutatta azt az arcát, amit vasárnap; a Real ellen mindig adott az extra motiváció, de ez most üdítő kivétel volt az idén látott fantáziátlan, kiégett játékhoz képest. És még szerencse, hogy nem szerzett vezetést a csapat, mert akkor tuti szívás az idei gyakorlatot tekintve (egygólos előnynél beállni bekkelni, aszt' kiszívni 2-3 góllal).
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sose hallottam még meccsen, pedig külföldön is voltam, nem egyszer.Többször is hallottam már meccsen, pedig külföldön se voltam, egyszer se.
Öngól.JC6
Öngól.