NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
„A magyar Stieber Zoltán ezúttal még csak a tv előtt nézhette, ahogy a magyarok felkészülési mérkőzést játszanak Izland ellen. Amennyiben azonban a jövőben is tartja a Mainzban mutatott jó formáját, úgy valószínűleg hamarosan ő is meghívót kaphat Egervári Sándor szövetségi kapitánytól" – írja a mainz05.de.

gondolom...

|
több mint 14 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Felszámolási eljárást kezdeményeztek a Vasas ellen

A linket nem tudom telóról berakni de nson van.

Just Win Baby!
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 421 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Özil nem is játszottiktriad
nincs ideje, mert forgatni kell a sorozatját az RTL-re 😀Höri
Miért, már Erdogan Atalay (aka Semir)is otthagyta a Cobra 11-et? 😊
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Özil nem is játszottiktriad
nincs ideje, mert forgatni kell a sorozatját az RTL-re 😀

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 580 — Poloska confirmed
Egy hatalmas védése volt, am nem nagyon akadt dolga, illetve én egy kicsit túl magabiztosnak éreztem egy távoli ívelésnél ami két kapufányin múlott hogy nem lesz hatalmas potya, és egy lövésnél amihez szintén ennyi kellett és még csak el sem vetődött.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
meccset nem tudtam nézni, Bogdán hogy védett?
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 421 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Németország 3-2 BrazíliaAmadeus91
A német válogatott elég félelmetes. Özil nem is játszott, és egy csomó -nagyon- fiatal (Götze, Schürrle, Hummels, Badstuber) aki most épül be az eddig sem túl öreg átlagéletkorú csapatba, de már nagyon biztató jeleket mutat.
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Kurva száját...Megint 1 meccsen megy el a fogadásom. Pedig jó lett volna 1 héten belül az a 20 ezer ft...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hátra lévő ellenfeleink mai mutatója

ukrán - svéd 0-1
lett - finn 0-2
ciprus - moldáv 3-2

török-észt 3-0, ezek már megkezdték 😀

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ha csak sör virsli meccsek lennének top5ben lennénk a világranglistán és hajnaltomi 3x nyert volna aranylasztit.

kár h vannak tétmeccsek is.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 175
Németország 3-2 Brazília
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
grat Varga Józsi, megkövetem Egervárit
kristof: persze, hogy pont a hétvégit nem...
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez így tetszett végül is. 😊
Sok jó teljesítmény volt, és Korcsmárt szeretném többet látni a kezdőben.

Az viszont biztos, hogy nem fogok soha kibékülni Rudolf játékstílusával.Schleck
lehet h Rudolf nagyképű és ellenszenvse, de sajnos nincs nála jobb magyar csatárbraxa88
Ezzel tisztában vagyok én is. De nem tudom felfogni, hogy egy ilyen szintű játékos miért nem lát jobban a pályán ennél és még az önzőségéről nem is beszéltem.
Komannal is azon vesztek szerintem össze, hogy egy tiszta gól helyzete lett volna Komannak a végén, ha Rudolf nem kezd el feleslegesen forgolódni a labdával.

több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 459 — Expect the Best !
bár kicsit motiválatlannak tűntek az Izlandiak de o.k volt ez a meccs nagyon!

sokat nem támadtak így a védelemről nem sok derült ki , de legfeljebb majd a svédeket is benyomjuk! 😊

azt viszont nem értem hogy Juhásznak miért kellett egy félidőt játszani , illetve hogy
Koman és Rudolf vajon min tudott összebalhézni a végén ( Sanyi bá interjú előtt vágták be)???
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 509 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Bár csak tétmeccsen is ilyen felfogásban játszana a csapat, de ne fikázzuk (most) a csapatot, szépen nyomták a fiúk, kiszolgálták a közönséget, ahogy kell.

több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549

Az viszont biztos, hogy nem fogok soha kibékülni Rudolf játékstílusával.Schleck
lehet h Rudolf nagyképű és ellenszenvse, de sajnos nincs nála jobb magyar csatár
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Az viszont biztos, hogy nem fogok soha kibékülni Rudolf játékstílusával.

több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
jol játszik a csapat, és eredményes is, szépmunka
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 580 — Poloska confirmed
még mindig abszurd. Zsirkov oké, Dzsudzsák oké...de Eto.. következő ki lesz? Kaká? Fabregas? Rooney?Amadeus91
Mért lenne abszurd? Ha 30 évesen tőlem is megkérdeznék hogy keresek még 2 évig 10M€-t vagy 5 évig 20M€-t én is mennék. Bár tudom engem is mindenki lekurvázva :cool:

Am chatre nem jön senki? 😐
több mint 14 éve
Inter: Eto’o ügynöke szerint a futballista már meg is egyezett az AnzsivalGogo
még mindig abszurd. Zsirkov oké, Dzsudzsák oké...de Eto.. következő ki lesz? Kaká? Fabregas? Rooney?
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Inter: Eto’o ügynöke szerint a futballista már meg is egyezett az Anzsival

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Még pár érdekes részlet Inter vonalon, hátha esetleg érdekesnek találjátok:
-Az Il Sole 24 Ore olasz gazdasági szaklap szerint Moratti időszakában a 2009-2010-es üzleti évvel bezárólag a csapat 1,15 milliárd dollár veszteséget halmozott fel, amiből Moratti 730 milliót pótolt vissza.
-Az Inter a Moratti érában 370 millió euróval költött többet játékosok vásárlására, mint amennyit kapott értékesítésükkor. 16 év alatt csupán négy évben folyt be több bevétel ilyen téren, mint amennyi kiadás felmerült.
-Az elmúlt 3 évben többet költöttek a játékosok fizetésére, mint a Real Madrid.
-Általános jelenség, hogy önmagában a játékosok fizetése meghaladja az összes bevétel szintjét.
-Az Inter adósságállománya a 2009-2010-es üzleti év végén 432 millió dollárt tett ki, amelyből 48,3 millió bankoktól felvett hitel volt.gsn
így nyilván nem lehet.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hmm az nb1 őszi szezonjának (plusz a tavaszi 2nek) a 17 Diósgyőr meccséből csak 4et NEM közvetít TV. Hurka meg eaglesmcnabb örülhet 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://ultrasliberi.hu/?p=3530 a bűnözők védik a várost, mert a rendőrség képtelen rá :rolleyes:
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
az utolsó előtti az nagyon forró. a unitednél ez 43% körül van. magasabb t/o mellett.

de ami nekem fura, hogy tudomásom szerint Moratti, még talán Berlusconinál is nagyobb vagyonnal bír, gondolom az Inter adóssága is felé (cége-i felé) jelentős.

ami nem hajlik, az törik!