NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
11
6
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
F.A. Official Statement: In light of recent event events taking place in and around the country we will make an official decision on Thursday on weather or not to allow the first round of premier league matches to take placeMikeyMegtartják az 1. fordulót - a Tottenham-Everton meccs kivételével.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
a magas erkölcsi elvárások, hümm....szanalom.com...asszem honved meccs valaszt fog adni, h iden tobbet nem kell fradi meccsre mennem...Divatabdi és andrezinho cutolvaJociJolvan 2 epkezlab, jobb jatekossal kevesebb a keretben 😊zavi27
a pofám szakad le, biztos kiröhögték Lipcseit...........

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
szanalom.com...asszem honved meccs valaszt fog adni, h iden tobbet nem kell fradi meccsre mennem...abdi és andrezinho cutolvaJociJolvan 2 epkezlab, jobb jatekossal kevesebb a keretben 😊zavi27
|
több mint 14 éve
jaja 😕 abban reménykedtem h itt joseph elvesztését ott sneijderrel kompenzálják nekem. napokban el kell dőlnie. meglátjuk, imho nem segít az ügyön.Sneijderileg? Mint valaki írta nem rég írta, lehet még ezzel jöttök ki jól a helyzetből, ha Eto'o helyére nem tudnak találni olcsón helyettest.Hopsz, Eto'o már majdnem biztosan Mahacskala.nagyon-nagyon nemjó hír 😕gabtsi
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/etoo-az-anzsi-mahacskalahoz-igazol-2090150?nocacheSchleck
Egyébként ez a 340.000-es fizu teljesen nonsense.Schleck
fizetésben egyetértek. két hét alatt begyűjti a kaposvár költségvetését. 3 hónap alatt a teljes magyar nb1-et megvenné kilóra 😀
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Közben az MTK női csapata BL selejtezőn 12:0ra verte az ellenfelet 😀
több mint 14 éve
Sneijderileg? Mint valaki írta nem rég írta, lehet még ezzel jöttök ki jól a helyzetből, ha Eto'o helyére nem tudnak találni olcsón helyettest.Hopsz, Eto'o már majdnem biztosan Mahacskala.nagyon-nagyon nemjó hír 😕gabtsi
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/etoo-az-anzsi-mahacskalahoz-igazol-2090150?nocacheSchleck
Egyébként ez a 340.000-es fizu teljesen nonsense.
több mint 14 éve
Hopsz, Eto'o már majdnem biztosan Mahacskala.nagyon-nagyon nemjó hír 😕
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
nyilván nem túl magas, de mivel nem arról beszélünk, hogy kit vegyen meg a Barca, hanem hogy ki legyen bent a magyar válogatottban, ez a mérce. Szerintem leszámítva 1-2 embert, azért annyira nem villoghatunk európai szintű játékosokkal. Persze elmennek német-olasz-spanyol hátsó-középcsapatokba, esetleg angol másodosztály-vagy első vége csapatba néhányan, de attól még közel sem európai szinten jó játékosok. Nyilván Elek nem lenne Holland válogatott, de ki lenne a magyarok közül?az sem túl magas. Gondold végig, hogy ezek közül a játékosok közül hány férne be egy top válogatottba? A magyar "sztárok" még a padig sem jutnának egy holland válogatottban, de még a belgában sem biztos. Jelenleg egyetlen embert tudnék mondani; Szalait, akinek felajánlották anno, hogy magyar válogatott helyett német U-válogatott lehessen.Amadeus91Elég volt az amit a Sturm ellen láttamAmadeus91Innentől nincs miről beszélni.
Magyar szinten=magyar válogatottsághoz elegendő szint, magyar nemzetiségű játékosok közötti szint.fetomy
Szóval amíg a magyar keretet vitatjuk, addig ne az legyen a mérce, hogy a hollandba ki férne be, mert akkor nulla fős kerettel dolgozna Egervári úr. A magyarba pedig Elek vastagon belefér, akkor is, ha te láttad 1 meccsen amin épp nem annyira ment neki.
több mint 14 éve
Kezdeni úgyse kezdene Dzsudzsi helyén, így nem tudom mire ez a nagy sírás. Persze a kispadra odaférne pár ember helyére, de nem hiszem, hogy az lenne a válogatott kulcskérdése, hogy ki a balszélső cserénk.„A magyar Stieber Zoltán ezúttal még csak a tv előtt nézhette, ahogy a magyarok felkészülési mérkőzést játszanak Izland ellen. Amennyiben azonban a jövőben is tartja a Mainzban mutatott jó formáját, úgy valószínűleg hamarosan ő is meghívót kaphat Egervári Sándor szövetségi kapitánytól" – írja a mainz05.de.mert a sok szerencsétlen Vidi játékos beleillik? Láttam a Bundesliga-ban múlt héten Stiebert a Leverkusen ellen..hát garantálom, hogy ez a srác beleillene a válogatottba, mert a leghajtósabb magyar futballista Dárdai óta. Látszik, hogy nem itt nevelték.Amadeus91
gondolom...Divat
Egyébként a múltkori meccsen úgy halálra dicsérted, hogy én már azt hittem, hogy valami világklasszis teljesítményt nyújtott. Erre a kickeren ott a 4-es osztályzat, csapata legrosszabbjaként. 😀
Hopsz, Eto'o már majdnem biztosan Mahacskala.
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/etoo-az-anzsi-mahacskalahoz-igazol-2090150?nocache
több mint 14 éve
az sem túl magas. Gondold végig, hogy ezek közül a játékosok közül hány férne be egy top válogatottba? A magyar "sztárok" még a padig sem jutnának egy holland válogatottban, de még a belgában sem biztos. Jelenleg egyetlen embert tudnék mondani; Szalait, akinek felajánlották anno, hogy magyar válogatott helyett német U-válogatott lehessen.Elég volt az amit a Sturm ellen láttamAmadeus91Innentől nincs miről beszélni.
Magyar szinten=magyar válogatottsághoz elegendő szint, magyar nemzetiségű játékosok közötti szint.fetomy
több mint 14 éve
Elég volt az amit a Sturm ellen láttamAmadeus91Innentől nincs miről beszélni.
Magyar szinten=magyar válogatottsághoz elegendő szint, magyar nemzetiségű játékosok közötti szint.
több mint 14 éve
Magyar szinten 😀 ez jó volt. Elég volt az amit a Sturm ellen láttam, és valljuk be őszintén, a Sturm sem egy veretes nyugat-európai csapat.mert a sok szerencsétlen Vidi játékos beleillik?Amadeus91Az a rengeteg két játékos? Akik közül pl. Elek magyar szinten kifejezetten jó, fiatal, mellesleg gólt lőtt? Lipták helyett meg lehetne épp mást, kérdés, hogy jobb lenne-e, mert hogy Lipták nem jó az oké, de sok más magyar belső védő sincs aki jó. De mondhatod a többi válogatott vidi játékost is amúgy, akik benne voltak az izlandi keretben, ha ilyen sokan voltak, tágra nyílt szemekkel várom.
Mellesleg én úgy tudom, te rühelled az nb1-et, azért láttál néhány vidi meccset, ami alapján szidod őket, vagy csak csapódsz a divathoz, meg alapozol 2 meccsre?
(halkan teszem hozzá, van még olyan vidis név, akin nem lepődnék meg, ha 1-1 barátságoson kipróbálnák, -legalábbis én kipróbálnám- mert nem rosszak)fetomy
több mint 14 éve
mert a sok szerencsétlen Vidi játékos beleillik?Amadeus91Az a rengeteg két játékos? Akik közül pl. Elek magyar szinten kifejezetten jó, fiatal, mellesleg gólt lőtt? Lipták helyett meg lehetne épp mást, kérdés, hogy jobb lenne-e, mert hogy Lipták nem jó az oké, de sok más magyar belső védő sincs aki jó. De mondhatod a többi válogatott vidi játékost is amúgy, akik benne voltak az izlandi keretben, ha ilyen sokan voltak, tágra nyílt szemekkel várom.
Mellesleg én úgy tudom, te rühelled az nb1-et, azért láttál néhány vidi meccset, ami alapján szidod őket, vagy csak csapódsz a divathoz, meg alapozol 2 meccsre?
(halkan teszem hozzá, van még olyan vidis név, akin nem lepődnék meg, ha 1-1 barátságoson kipróbálnák, -legalábbis én kipróbálnám- mert nem rosszak)
több mint 14 éve
"Liverpool FC confirmed today that they had agreed a fee with Newcastle United for the transfer of Jose Enrique." - liverpoolfc.tvHáát... a tavalyi Newcastle elleni meccsekről nem nagyon rémlik, hogy olyan jó játékos lenne.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Angliában a Tottenham-Everton már biztosan nem kerül megrendezésre a hétvégén. Kíváncsi vagyok, hány meccsel rajtol el a PL... :/
több mint 14 éve
hehe Lock Out Spanyolországban?http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/spanyolorszag-sztrajkba-lepnek-a-profi-futballistak-csuszhat-a-szezon-2090139
több mint 14 éve
„A magyar Stieber Zoltán ezúttal még csak a tv előtt nézhette, ahogy a magyarok felkészülési mérkőzést játszanak Izland ellen. Amennyiben azonban a jövőben is tartja a Mainzban mutatott jó formáját, úgy valószínűleg hamarosan ő is meghívót kaphat Egervári Sándor szövetségi kapitánytól" – írja a mainz05.de.mert a sok szerencsétlen Vidi játékos beleillik? Láttam a Bundesliga-ban múlt héten Stiebert a Leverkusen ellen..hát garantálom, hogy ez a srác beleillene a válogatottba, mert a leghajtósabb magyar futballista Dárdai óta. Látszik, hogy nem itt nevelték.
gondolom...Divat
több mint 14 éve
Badstuberben én annyira nem bíznék...Németország 3-2 BrazíliaAmadeus91A német válogatott elég félelmetes. Özil nem is játszott, és egy csomó -nagyon- fiatal (Götze, Schürrle, Hummels, Badstuber) aki most épül be az eddig sem túl öreg átlagéletkorú csapatba, de már nagyon biztató jeleket mutat.iktriad
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Oláh csak szerintem az egyik legnagyobb köcsög a magyar játékosok között?
több mint 14 éve
abdi cigányozott, oláh niggerezett azt ott a balhé biztos 😛állítólag összeverekedtek edzésenJociabdi és andrezinho cutolvaJociA sportban olvastam valami Abdi Oláh Lóránt afférról, de nem találtam semmi bővebbet róla. Esetleg valaki tudja?kittli
Pedig a fradiról gondoltam, hogy esetleg hamarosan elkezdhetnek felzárkózni, ha kicsit összekapják magukat, de hát egy Abdi nélkül már jóval nehezebb lesz, azért ő elég jól nyomta..
több mint 14 éve
abdi és andrezinho cutolvaJociJolvan 2 epkezlab, jobb jatekossal kevesebb a keretben 😊
több mint 14 éve
állítólag összeverekedtek edzésenabdi és andrezinho cutolvaJociA sportban olvastam valami Abdi Oláh Lóránt afférról, de nem találtam semmi bővebbet róla. Esetleg valaki tudja?kittli
több mint 14 éve
abdi és andrezinho cutolvaJociA sportban olvastam valami Abdi Oláh Lóránt afférról, de nem találtam semmi bővebbet róla. Esetleg valaki tudja?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
abdi és andrezinho cutolva
több mint 14 éve
„A magyar Stieber Zoltán ezúttal még csak a tv előtt nézhette, ahogy a magyarok felkészülési mérkőzést játszanak Izland ellen. Amennyiben azonban a jövőben is tartja a Mainzban mutatott jó formáját, úgy valószínűleg hamarosan ő is meghívót kaphat Egervári Sándor szövetségi kapitánytól" – írja a mainz05.de.Ők nem olvasták, hogy nem illik bele a válogatott taktikájába.
gondolom...Divat

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.