Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
😀Őszintén bevallom, annyira leszartam eddig a dolgot, hogy meg sem néztem, mikor játsszák a meccseket, és azt hittem, hogy az átigazolási piac nyitása előtt még letolják ezt a kört. De látom nem. 😀Összességében a Bayern ellen most biztosan kiesnénk, az Arsenal ellen van esélyünk azért, ha meg továbbmegyünk, akkor remélhetőleg csatlakozik a kerethez is az az 1-2 játékos, akit a télen megveszünk, mert hogy ilyet is kéne tennünk. 😂StezMiért, ők februárra nem érnek Milánóba? 😀
A Nápolynak nem örülök, mert szimpatikus csapat és elég jó is. De szerintem továbbjut a Chelsea. 😊
Egyébként a Milán-Arsenal és a Zenit-Benfica szorosnak tűnik nekem, de a másik 6 párharc közül mindegyiknek van egyértelmű esélyese, szóval annyira nem tetszik nekem ez a kör így.Schleck
Epic fail. 😀
Mondjuk számomra tökre mindegy, az Arsenalt a jelenlegi csapattal is vernünk kéne, még ha szorosan is.. Arra mondjuk egyre kíváncsibb vagyok, vajon érkezik-e upgrade a csapatba januárba, hiszen a nyáron a hattttttttttttttttalmaaaaaaaaaaaaaaaaaas ígéretek, a bizonyos Mr. X-ről végül bebuktak, amit azzal az indokkal el is söpörtek Gallianiék, hogy a csoportból továbbjutunk így is, januárban meg érkezik az erősítés, az egyenes kieséses meccseken meg már ott lehet az 1-2 új playa.
És mekkorát fogok szakadni, amikor január 31-én lezárul a piac, hozzánk max Tevez jön, aki nem játszhat a BL-ben, Gallianiék meg ráverik a pöcsüket, de azért odaszúrják utána azt is, hogy bizony jövőre akarjunk inkább mégis BL-t nyerni, így nyáron jön majd Mr. X. 😂 😂
Hatalmas a Milan FO-ja, komolyan. Bár igazából tömeg elé állítanám Berlut és a Kopit, aztán golyó a fejükbe, szórakozzanak mással.Stez
Egyébként mostanában nagy formában játszik az Arsenal, ha honlap lenne a meccs, én simán rájuk fogadnék. 😉
Nem rossz párosítások eddig az EL-ben:
City-Porto
MU-Ajax. 😀
több mint 14 éve
Őszintén bevallom, annyira leszartam eddig a dolgot, hogy meg sem néztem, mikor játsszák a meccseket, és azt hittem, hogy az átigazolási piac nyitása előtt még letolják ezt a kört. De látom nem. 😀Összességében a Bayern ellen most biztosan kiesnénk, az Arsenal ellen van esélyünk azért, ha meg továbbmegyünk, akkor remélhetőleg csatlakozik a kerethez is az az 1-2 játékos, akit a télen megveszünk, mert hogy ilyet is kéne tennünk. 😂StezMiért, ők februárra nem érnek Milánóba? 😀
A Nápolynak nem örülök, mert szimpatikus csapat és elég jó is. De szerintem továbbjut a Chelsea. 😊
Egyébként a Milán-Arsenal és a Zenit-Benfica szorosnak tűnik nekem, de a másik 6 párharc közül mindegyiknek van egyértelmű esélyese, szóval annyira nem tetszik nekem ez a kör így.Schleck
Epic fail. 😀
Mondjuk számomra tökre mindegy, az Arsenalt a jelenlegi csapattal is vernünk kéne, még ha szorosan is.. Arra mondjuk egyre kíváncsibb vagyok, vajon érkezik-e upgrade a csapatba januárba, hiszen a nyáron a hattttttttttttttttalmaaaaaaaaaaaaaaaaaas ígéretek, a bizonyos Mr. X-ről végül bebuktak, amit azzal az indokkal el is söpörtek Gallianiék, hogy a csoportból továbbjutunk így is, januárban meg érkezik az erősítés, az egyenes kieséses meccseken meg már ott lehet az 1-2 új playa.
És mekkorát fogok szakadni, amikor január 31-én lezárul a piac, hozzánk max Tevez jön, aki nem játszhat a BL-ben, Gallianiék meg ráverik a pöcsüket, de azért odaszúrják utána azt is, hogy bizony jövőre akarjunk inkább mégis BL-t nyerni, így nyáron jön majd Mr. X. 😂 😂
Hatalmas a Milan FO-ja, komolyan. Bár igazából tömeg elé állítanám Berlut és a Kopit, aztán golyó a fejükbe, szórakozzanak mással.
több mint 14 éve
olasz vs angol csaták szépek lesznek...nem örülök a Marseille-nek, bár talán jobb, mint télen az oroszok, de egy Basel-Apoel duó jobb lett volna, de ugye ez nem kívánságműsor... 😊
|
több mint 14 éve
Összességében a Bayern ellen most biztosan kiesnénk, az Arsenal ellen van esélyünk azért, ha meg továbbmegyünk, akkor remélhetőleg csatlakozik a kerethez is az az 1-2 játékos, akit a télen megveszünk, mert hogy ilyet is kéne tennünk. 😂StezMiért, ők februárra nem érnek Milánóba? 😀
Egyébként a Milán-Arsenal és a Zenit-Benfica szorosnak tűnik nekem, de a másik 6 párharc közül mindegyiknek van egyértelmű esélyese, szóval annyira nem tetszik nekem ez a kör így.
több mint 14 éve
Milan-ArsenalÉn örülök ennek, csak aztán nehogy lefussanak a pályán minket van Persiék. 😀
Azért a csoportkör góllövőlistájába befigyelt két Prince gól is, a Barca elleni ráadásul a top1 volt. 😀 :cool:
nakiakiráááááááály??? hátperszehogyaPrinceeeeeeeee 😛
A Barcának is vágni fog legalább egyet, ahogy Ibra is betalál majd. Az egyik meccsünk biztos közvetíti majd a tv2, vagyis elvileg kéne, mivel kb. a legjobb párosítás, bár amekkora Real-Barca seggnyalók már azok is, azt is elképzelem, hogy az Ő meccseiket adják majd.
A Napoli-Chelsea sem lesz rossz, reméljük Hamsíkék szépen csöndben kiverik a Chelseat. 😀
Összességében a Bayern ellen most biztosan kiesnénk, az Arsenal ellen van esélyünk azért, ha meg továbbmegyünk, akkor remélhetőleg csatlakozik a kerethez is az az 1-2 játékos, akit a télen megveszünk, mert hogy ilyet is kéne tennünk. 😂
több mint 14 éve
Lyon-APOEL Bazmeg, hogy a Lyon bemákolta az APOEL-t, azt nekünk kellett volna...Napoli-Chelsea Ez még érdekes is lehet
Milan-Arsenal Lehetett volna rosszabb
Basel-Bayern
Leverkusen-Barca Kaphatott volna rosszabbat a Barca
CSKA-Real Kellemes moszkvai túra
Zenit-Benfica Kellemes szentpétervári túra 😀 jó kis EL meccs
Marseille-Inter

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/a-bl-ben-az-olaszok-varjak-a-legnagyobb-szamban-a-mai-sorshuzast-2109234Most betippelnék egy Bayern-Milan-t
Hát nem...Breitnernek arany keze van 😀
több mint 14 éve
Ez Amerika. Nem akartak nagy csapatot, ezért kerestek egy országot, aminek poén a neve.fetomyja, elsőre Pulykából hívtak 2 csapatot, de kiderült, hogy ott februárban is meleg van így lemondták.
több mint 14 éve
ki az aki a mostani kereteket nézve összehoz külföldön egy 4 csapatos tornát amiből 2 magyar? kicsit el vannak tévedve sajnos...davemayerEz Amerika. Nem akartak nagy csapatot, ezért kerestek egy országot, aminek poén a neve. Gondolták, hogy majd -főleg a kiejtésben nem feltétlen perfekt latinok akik úgyis a latin csapatok miatt mennek ki-, majd pluszban jót röhögnek, hogy mifasz ország lehet az a Hungry. Plusz amerikai vonatkozásnak megfelel a Zöld Sasok és a Steelers jelenléte.
több mint 14 éve
a texasi latino bevándorló magasról leszarja, hogy ki az ellenfél ha láthatja a Rivert vagy a Pumákat. Mindenképp kimegy rá. Szóval a mieink tuti jól járnak. Az mondjuk jó kérdés, hogy miért pont a Vasas meg a fradi kellett, de fene bánja 😀 Más csapatok örülnek ha horvátországba el tudnak menni edzőtáborozni, ehhez képest megfogták az isten lábát ezek ketten. Főleg ha tényleg kimegy 40k ember.végig úgy olvastam a cikket hogy a végén tuti ott lesz hogy "háhá, ezt is bevetted?!", de nem :/ez meg az év híre http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dallasban-is-megmutatja-magat-a-fradi-es-a-vasas-2109174HöriEz pedig az év legbesztebb mondata:
"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy világszínvonalú tornát hozunk Dallasba."fetomy
ki az aki a mostani kereteket nézve összehoz külföldön egy 4 csapatos tornát amiből 2 magyar? kicsit el vannak tévedve sajnos...davemayer
több mint 14 éve
végig úgy olvastam a cikket hogy a végén tuti ott lesz hogy "háhá, ezt is bevetted?!", de nem :/ez meg az év híre http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dallasban-is-megmutatja-magat-a-fradi-es-a-vasas-2109174HöriEz pedig az év legbesztebb mondata:
"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy világszínvonalú tornát hozunk Dallasba."fetomy
ki az aki a mostani kereteket nézve összehoz külföldön egy 4 csapatos tornát amiből 2 magyar? kicsit el vannak tévedve sajnos...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
ez meg az év híre http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dallasban-is-megmutatja-magat-a-fradi-es-a-vasas-2109174HöriEz pedig az év legbesztebb mondata:
"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy világszínvonalú tornát hozunk Dallasba."
több mint 14 éve
Szaniszló Csaba podcastje Juhásszal: http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2011/12/14/20111214juhaszrolandszerintem unalmas
Roli jobb arc, mint gondoltam volna. 😊Schleck
ez meg az év híre http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dallasban-is-megmutatja-magat-a-fradi-es-a-vasas-2109174
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kicsit lemaradtam: Istenem, de fos volt ez a madrid hétvégén 😀 cida 😀
több mint 14 éve
Szaniszló Csaba podcastje Juhásszal: http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2011/12/14/20111214juhaszrolandRoli jobb arc, mint gondoltam volna. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jo akkor alljon fel a spanyol valogatott igy : reina - ramos, puyol, piqué, capdevila - iniesta, fabragas, thiago, xavi, xabi alonso, mata. aztan hadd szoljon 😀
több mint 14 éve
Torres a válogatottban is pont olyan szar, mint a Chelseaben 😀 Villa viszont tényleg jó még a válogatottban, mert ott alapesetben nem szélsőként bohóckodik, hanem középen játszik. Mondjuk Soldado tényleg nem rossz idén, de ő is jelentős visszaesés lenne.
több mint 14 éve
Hát nem tudom amúgy kik a csatárok most a keretben, de Villa IDÉN nem nyújtott akkora maradandót, hogy egy Soldado vagy egy Lorrente ne tudná helyettesíteni. Meg aztán Torres sem szar, még ha nem is megy neki úgy idén ahogyan azt a szurkolók elvárnák, a válogatottban azért csak rugdosta ő is a gólokat. Amúgy a spanyolok is olyan focit játszanak, hogy egy kis túlzással szinte mindegy ki a csatár elől, annyi helyzetet alakítanak ki hogy előbb-utóbb úgyis betalál 😀 Negredo is ilyen volt, a Sevillában manapság nem túl kiemelkedő, a válogatottban mégis lőtte a gólokat, plusz Güiza is, már ha játszott.Sorolhatnátok ki tudná a válogatottban hatékonyan helyettesíteni.Ráadásul pont a spanyol csapat az, ahol kis túlzással 5 perc alatt mondok legalább 2 olyan nevet, aki Villát megfelelően helyettesíteni tudja majd, ha nem jön rendbe a lába az EB-ig, amit egyébként kétlek. EGy sipcsonttörés szerintem a mostani orvosi stábbal és felszerelésekkel nem húzódik el addig..StezNa ja, amúgy nekem is az ugrott be, hogy ok, Villa kidőlt, de vannak azért jó játékosok még bőven.szaba
Toca: tényleg töröld mielőtt Amadeus91 észreveszi 😀Pocs
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sorolhatnátok ki tudná a válogatottban hatékonyan helyettesíteni.hat ha szelsot jatszik mert torres megtalalja a formajat v megter az esze del bosquenak es visszarakja az isteni dani güizat a csapatba akkor pl ini a helyere es kozepso kozeppalyasbol dunat lehet rekeszteni.
Pocs
esetleg mata kezdobe tetelevel. ha klasszik kozepcsatar helyen jatszana akkor mondjuk jo kerdes mert messze o a legjobb szvsz de egy kis struktura alakitassal azert potolhato az eredmenyesseg megtartasa mellett szvsz.
több mint 14 éve
Sorolhatnátok ki tudná a válogatottban hatékonyan helyettesíteni.Na ja, amúgy nekem is az ugrott be, hogy ok, Villa kidőlt, de vannak azért jó játékosok még bőven.szabaNe ez a baj, hanem az, hogy annak örülnél, ha lemaradna az EB-ről. Azon nem illik örülni, ha valaki sérült.szabaRáadásul pont a spanyol csapat az, ahol kis túlzással 5 perc alatt mondok legalább 2 olyan nevet, aki Villát megfelelően helyettesíteni tudja majd, ha nem jön rendbe a lába az EB-ig, amit egyébként kétlek. EGy sipcsonttörés szerintem a mostani orvosi stábbal és felszerelésekkel nem húzódik el addig..Stez
Toca: tényleg töröld mielőtt Amadeus91 észreveszi 😀
több mint 14 éve
Angolokat poénnak írtam. Németeknek nem nehéz utánpótlást szerezniük 2(3) országból 😀TocaAzt hiszem ezt hiba volt felhoznod. 😀
több mint 14 éve
Angolokat poénnak írtam. Németeknek nem nehéz utánpótlást szerezniük 2(3) országból 😀a németek meg gyakorlatilag 10 éve - leszámítva 2004-t - mindig ott vannak a top3-ban minden versenyen. Eléggé bejött a 84-s generáció+Özilék.Most mit?! Villa a legjobb válogatott legjobb csatára. Klasszis kulcsember, ha ő kiesne megnőnének a Nationalelf esélyei. Bár ő nélküle is nagyon kemény csapat a spanyol válogatott. Legjobb a világon.Azért mégsi a VB 2. helyéről beszélünk. Én speciel nagyobb esélyesnek érzem őket mint a németeket . Mondjuk szerintem a spanyolok msot fognak kapni egy fricskát és angol - holland döntő lesz 😊 Reálisabban német - holland 😊Toca
Azért még csak német-spanyol uralom van Európában. Már ami a focit illeti válogatott szinten. Az összes többi válogatott 1 szinttel (legalább) lejjebb van. Bár még szerintem a hollandok odaérhetnek, mondjuk róluk mindig ezt gondoljuk. Angolok, franciák, olaszok, oroszok nem hiszem, hogy eljutnak a döntőig...a portugálok pedig kiesnek a csoportból már.Amadeus91
Az angolok számomra (ellenszenvesek) súlytalanok..nincs korszakos kapus, Rooney-n kívül nincs fiatal sztárjuk aki nemzetközi szinten meghatározó. (Walcott?) Nagyon visszaüt, hogy a PL olyan amilyen. Minimális utánpótlás....
A Hollandok meg az elmúlt években mindig csodaszép focival meneteltek amíg nem jött egy gyomros. Szeretem nézni a focijukat. Szívem mélyén remélem, hogy a Szbornaja is odaér majd legalább az elődöntőbe...Amadeus91
több mint 14 éve
igen felfogtam h a cime a lenyeg en arra reagaltam ;PHát ja 😕. Sajnos ezt még máig sem sikerült feldolgoznom 😕
en aztan nem szapulom tenyleg jol jatszott de attol meg lecidalt o is a tobbivel egyutt sajnos 😕Fake
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
igen felfogtam h a cime a lenyeg en arra reagaltam ;Pen aztan nem szapulom tenyleg jol jatszott de attol meg lecidalt o is a tobbivel egyutt sajnos 😕
több mint 14 éve
a címe volt a lényeg 😛ez a jelenet a realrol meg lassanarol szol a hetvegi meccs kapcsan ugye ? 😀Fakedani alves ? 😛Fakehttp://www.youtube.com/watch?v=tSAJ3cht72Qeaglesmcnabb
Egyébként a Realt gyalázhatod nyugodtan a hétvégi meccs kapcsán, mert tényleg szarok voltunk, de Lasst kár szapulni, mert mint mindig most is elsőosztályú teljesítményt nyújtott. Gyakorlatilag miután lehozta őt a Mester, és behozta helyette Khedirát, a Barca fele idő alatt kétszer annyi helyzetet alakított ki mint előtte. 😊