Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Hat ez tenyleg nagyon eroltetett, szar volt.
😀Szokol
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Állítólag leköpte Kulabát..
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ugy érzem nagyon rendben van ez a United, szinte nem is kell Sneijder. Persze nem sírnék, ha jönne. Ha ő idejönne, tán végre akadna egy vetélytársa a Barcelonának.Duffna az ilyen es ehhez hasonlo gondolatmenetek miatt ajanlom a zonalmarking legujabb cikket
ami a tegnapi meccs es a kozeljovo menjcseszdeljerol szol.
http://www.zonalmarking.net/2011/08/07/manchester-united-community-shield-2011/
több mint 14 éve
Az ilyet úgy bírom, nagyon fáj a pofon, de azér nézi, hogy mit mutat a spori..több mint 14 éve
Előre is bocs az offért, de mivel itt többen olvassák:Bundesliga nem lesz?
Még 2 darab hely kiadó bowl.hu fantasy premier league ligában. Több info az "Egyéb játékok" --> Fantasy Premier League topicban.tüsi91
több mint 14 éve
Sneijder sorsa a héten végleg eldőlhet. Szerdán barátságos meccsre hivatalos Londonban, utána gondolom megy majd az egyeztetés. Rajtunk kívül a Man. City van még képben, de a hírek szerint ők már mindenben megállapodtak Nasrival, és a tegnapi mérkőzés után Mancini is azt nyilatkozta, hogy nem készülnek ajánlatot tenni Sneijderért. Szóval úgy tűnik, ha Ferguson is igényt tart rá, akkor szabad az út.
több mint 14 éve
Előre is bocs az offért, de mivel itt többen olvassák: Még 2 darab hely kiadó bowl.hu fantasy premier league ligában. Több info az "Egyéb játékok" --> Fantasy Premier League topicban.
több mint 14 éve
Tegnap Evans is nagyon jó volt, de felesleges bárkit is kiemelni, (főként a második félidőben) szinte mindenki hibátlan teljesítményt nyújtott. De Geát leszámítva persze, de megesik az ilyen, én a WBA ellen is őt várom a kezdőbe. Sneijderrel én is úgy vagyok, hogy változatlanul örülnék, ha jönne, de ezek után nem lennék annyira csalódott, ha mégsem igazolna hozzánk.
több mint 14 éve
Smalling majdnem egész előszezonban rwbt játszott, engem meglepett, nem az a tipikus szélső védő a 193centiével... De ahhoz képest elég gyors, és technikailag sem képzetlen 😊 remélem belőle nem lesz evans.. Tavaly vele ps.ban ugyan ezt csinálta Fergi, h kitette szélre, aztán láthattuk utána miket művelt középen.. Jones is jó lesz. Cleverley is szépen lassan be lesz építve. Első meccsén idén botrányosan szar volt, asszem Mls A.S. ellen, de azóta egyre jobb formában van. Welbeck nagy 'csillag' lesz az biztos. Anderson is kezd ráérezni, úgylátszik jót tett neki a sok szidás, mint tav nyáron Berbának. Kapuskérdés nálam egyértelmű. Lindegaard. De Gea meg ha kezdeni akar, mutasson valamit. Jó idény lesz ez, úgyérzem 😊 GGMU!
Nb1 meg egy vicc. Pécs,Honvéd 4/4, Fradi 2p, Mindigjövőre TE , Zeg - 0p...
Hamár a Fradi nem lesz bajnok, (még messze a vége 😛) akkor inkább a Pmfc mint a Hunvíd meg a 'Narancsvidék'

Just Win Baby!
több mint 14 éve
Nah az első félidő után el kellett mennem, de tudtam, h fel kell venni a 2. félidőt, éreztem, h egyenlítünk. Ugy érzem nagyon rendben van ez a United, szinte nem is kell Sneijder. Persze nem sírnék, ha jönne. Ha ő idejönne, tán végre akadna egy vetélytársa a Barcelonának. Smalling atom Right Wingback, beszarás mennyire szeret elöl lenni, csak a labdakezelésén még lehetne csiszolni. Ezt a Jones gyereket most látom először, ha egy meccs alapján kell ítélni, ő is kurvajó. Valamiért én Andersont mindig is kedveltem, sztem nagyon jol jatszott. A 2 kissrác is jo volt, Nani megtanult passzolni, Rooney még mindig király. Jo lesz ez a csapat 😛
több mint 14 éve
Ez a harmadik félidő marha vicces, és kiderült, hogy ugyanaz volt a matektanára Petur Andrásnak, mint nekem 😀
több mint 14 éve
Azt játszottuk amit kell a nagyobbak ellen, a gólnál meg szerencsénk volt. Mondjuk odáig el is kellett jutni. Mindent egybevetve az X reálisabb lett volna. Ettől még nagyon örülök... 😀
több mint 14 éve
A 12 pontot nem kell megmagyarázni. 😀Nektek nincs szerencsétek. Nekünk van. Ennyi.apeszos😊apeszostévedtemJoci
több mint 14 éve
Nektek nincs szerencsétek. Nekünk van. Ennyi.tévedtemJocifaszért kell ilyen negatívan hozzá állni a dolgokhoz,egy nb2es csapatot csak megtudunk verniJoci😊apeszos
több mint 14 éve
tévedtem😊apeszosaham, mint legutóbb a cívisvárosba...Divatfaszért kell ilyen negatívan hozzá állni a dolgokhoz,egy nb2es csapatot csak megtudunk verniJoci
több mint 14 éve
😊faszért kell ilyen negatívan hozzá állni a dolgokhoz,egy nb2es csapatot csak megtudunk verniJocima súlyos csapást fogunk a Pécsre mérni 😊Jociaham, mint legutóbb a cívisvárosba...Divat
több mint 14 éve
Jó, én is az NB1-re gondoltam persze. Amúgy kellett ez a 3 pont most nekünk, remélem sikerül felvenni a normális bajnoki ritmust a fiúknak.hatalmas +1 😀 😀 😀 (Én csak az NB1-gyel vagyok így)Amadeus91te ezt a meccset amugy az ute miatt nezed ? 1 mondatot nem irtal meg a paksrol csak azert kerdem ...FakeIgazából én már minden magyar meccset kárörvendő szándékkal ülök le nézni, mert csakis úgy van értelme 😀szaba
több mint 14 éve
Én is jobban örültem volna egy X-nek a mai meccsen. Most a Fradi még elkeseredettebb és veszélyesebb lesz. Iszonyú kemény meccsre számítok, ahol már az X is nagy fegyvertény lesz...nálunk még "tűrhető" a hangulat,ha kispesten is szopás lesz akkor ott már lehet hogy lesz valami sajnos 😕JociLOLpest 😀szabaAzért ha valaki azt mondja a rajt előtt(és akár az 1. forduló után is), hogy a Honvéd 3× annyi pontot gyüjt mint a másik 3 pesti csapat együttvéve(!) 4 forduló után, nem hiszek neki.
Egyébként pedig most nem nagyon mászkálnék az Üllői és Megyeri út környékén...iktriad
több mint 14 éve
nálunk még "tűrhető" a hangulat,ha kispesten is szopás lesz akkor ott már lehet hogy lesz valami sajnos 😕LOLpest 😀szabaAzért ha valaki azt mondja a rajt (és akár az 1. forduló után is), hogy a Honvéd 3× annyi pontot gyüjt mint a másik 3 pesti csapat együttvéve(!) 4 forduló után, nem hiszek neki.
Egyébként pedig most nem nagyon mászkálnék az Üllői és Megyeri út környékén...iktriad
több mint 14 éve
LOLpest 😀szabaAzért ha valaki azt mondja a rajt előtt(és akár az 1. forduló után is), hogy a Honvéd 3× annyi pontot gyüjt mint a másik 3 pesti csapat együttvéve(!) 4 forduló után, nem hiszek neki.
Egyébként pedig most nem nagyon mászkálnék az Üllői és Megyeri út környékén...
több mint 14 éve
hatalmas +1 😀 😀 😀 (Én csak az NB1-gyel vagyok így)Igazából én már minden magyar meccset kárörvendő szándékkal ülök le nézni, mert csakis úgy van értelme 😀szabaLOLpest 😀szabate ezt a meccset amugy az ute miatt nezed ? 1 mondatot nem irtal meg a paksrol csak azert kerdem ...Fake
több mint 14 éve
Igazából én már minden magyar meccset kárörvendő szándékkal ülök le nézni, mert csakis úgy van értelme 😀LOLpest 😀szabate ezt a meccset amugy az ute miatt nezed ? 1 mondatot nem irtal meg a paksrol csak azert kerdem ...Fake
több mint 14 éve
DeGea után Neuer sem túl szépen mutatkozik be tétmeccsen új csapatában.iktriadAz, hogy az jó ***** verné meg... mondjuk szar volt az egész csapat (kivéve tán Müller) ...

|