Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
U.N.I.T.E.D. Micsoda gól volt ez a második.
több mint 14 éve
Nem egy félidő alapján gondolom, de eddigi pályafutásában sem láttam nagyon jó, kiemelkedő kapusnak, de majd meglátjuk.zavi27Ezt a De Gea-t nem is értettem mit akarnak vele, egyáltalán nem egy klasszis kapus.zavi27Senki sem mondta, hogy az. Egyelőre. Egy félidő után én még nem írnám le.vassadi
1. meccse.. belefér.
több mint 14 éve
1.gol: Lescott 3méterről fejelt...másodikban jobban benne volt a kapus, attól mondjuk tartottam mikor leigazoltuk hogy a sok beívelésre ,szögletekre hogy fog érkezni mert ez nem egy spanyol bajnokság..majd kiderül
2.gol: egyértelműen védeni kellett volna, nem ment sarokra, a lába mellé ment fél méterre. kb akkor mozdult el a kapus amikor már az ötösön volt a labdabraxa88
több mint 14 éve
Nem egy félidő alapján gondolom, de eddigi pályafutásában sem láttam nagyon jó, kiemelkedő kapusnak, de majd meglátjuk.Ezt a De Gea-t nem is értettem mit akarnak vele, egyáltalán nem egy klasszis kapus.zavi27Senki sem mondta, hogy az. Egyelőre. Egy félidő után én még nem írnám le.vassadi
több mint 14 éve
közepes meccs, viszont 2 buta gólt kaptunk, egyiket se varrnám De Gea nyakába, az elsőnél azt ki kellett volna fejelni a másodiknál meg nem 5 méterről kell nézni védőknek a labdát hogy rúgják el a lasztit, ilyen szinten azért onnan be tudják lőni a csatárok a labdát. Jó lesz ez a kapus nekünk, 2. meccsén szerepel Mu színekben, szal összeszokottság meg gondolom angol nyelvtudás is hiányzik, de tehetsége megvan hogy igazi klasszis legyen.manuszka86Viszont De Geának sem 5 méterrel a gólvonal előtt kellett volna állnia... A többivel egyetértek.
több mint 14 éve
1.gol: Lescott 3méterről fejelt...2.gol: egyértelműen védeni kellett volna, nem ment sarokra, a lába mellé ment fél méterre. kb akkor mozdult el a kapus amikor már az ötösön volt a labda
több mint 14 éve
közepes meccs, viszont 2 buta gólt kaptunk, egyiket se varrnám De Gea nyakába, az elsőnél azt ki kellett volna fejelni a másodiknál meg nem 5 méterről kell nézni védőknek a labdát hogy rúgják el a lasztit, ilyen szinten azért onnan be tudják lőni a csatárok a labdát. Jó lesz ez a kapus nekünk, 2. meccsén szerepel Mu színekben, szal összeszokottság meg gondolom angol nyelvtudás is hiányzik, de tehetsége megvan hogy igazi klasszis legyen.
több mint 14 éve
Ezt a De Gea-t nem is értettem mit akarnak vele, egyáltalán nem egy klasszis kapus.zavi27Senki sem mondta, hogy az. Egyelőre. Egy félidő után én még nem írnám le.
több mint 14 éve
Hát azért az erős túlzás, hogy nagyon jó a meccs. Közepes mondjuk, kevés helyzet sok pontatlanság, passzív City volt 30 percig kb. Ezt a De Gea-t nem is értettem mit akarnak vele, egyáltalán nem egy klasszis kapus.hát ja a 2. golt is beszopta rendesen. hujujujDuffez a C.Shield eddig nagyon jó meccs. Ugy latszik Nanit megnevelte az öreg, mert többet passzolt helyzetben, mint tavaly az egész szezon alatt. Anderson is tetszik, Young zsír, Evra is jól tolja az előző szezonhoz képest, Welbeck gyerek is jó lesz. :cool:de gea bust 😀braxa88
na amint leírom, szopunk egy golt :/ ez nem volt benne a meccsben.Duff
több mint 14 éve
Stieber kezdő és nagyon jól játszik. Hogy nem fér be ez a srác a válogatottba?Amadeus91Ne izgulj, figyeli a kapitány. De jelenleg nem fér bele a válogatott rendszerébe.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Az elsőt nem varrnám az ő nyakába, azt Vidics és Ferdinand szerencsétlenkedte össze, a második viszont egyértelműen az övé volt. :/de gea bust 😀braxa88hát ja a 2. golt is beszopta rendesen. hujujujDuff
több mint 14 éve
Közben Mainz 1-0 LeverkusenStieber kezdő és nagyon jól játszik. Hogy nem fér be ez a srác a válogatottba?
több mint 14 éve
hát ja a 2. golt is beszopta rendesen. hujujujez a C.Shield eddig nagyon jó meccs. Ugy latszik Nanit megnevelte az öreg, mert többet passzolt helyzetben, mint tavaly az egész szezon alatt. Anderson is tetszik, Young zsír, Evra is jól tolja az előző szezonhoz képest, Welbeck gyerek is jó lesz. :cool:de gea bust 😀braxa88
több mint 14 éve
ez a C.Shield eddig nagyon jó meccs. Ugy latszik Nanit megnevelte az öreg, mert többet passzolt helyzetben, mint tavaly az egész szezon alatt. Anderson is tetszik, Young zsír, Evra is jól tolja az előző szezonhoz képest, Welbeck gyerek is jó lesz. :cool:de gea bust 😀
szerk: hatalmas bust
több mint 14 éve
ez a C.Shield eddig nagyon jó meccs. Ugy latszik Nanit megnevelte az öreg, mert többet passzolt helyzetben, mint tavaly az egész szezon alatt. Anderson is tetszik, Young zsír, Evra is jól tolja az előző szezonhoz képest, Welbeck gyerek is jó lesz. :cool:na amint leírom, szopunk egy golt :/ ez nem volt benne a meccsben.
több mint 14 éve
cset természetesen megint leszHurkaennek örülök 😊 az nb1 mit sem ér anélkül, hogy haverokkal körberöhögnénk a csapatokat 😀
több mint 14 éve
cset természetesen megint lesz
több mint 14 éve
igaz 3 év rutinnak elegendő kéne lennie hozzá...faszért kell ilyen negatívan hozzá állni a dolgokhoz,egy nb2es csapatot csak megtudunk verniJocima súlyos csapást fogunk a Pécsre mérni 😊Jociaham, mint legutóbb a cívisvárosba...Divat
|
több mint 14 éve
Igazad van! Harang sem adja fel sosem, és láthatjuk mennyire megvan az eredménye 😊Egyébként meg sima vendég 😛
több mint 14 éve
nem jött össze,és?menni kell tovább.egy Pécs ellen nem lehet úgy oda állni hogy jaj mi lesz.lehet hogy a Dejósgyőriek így állnának a dologhoz,de ez a Fradi 😛aham, mint legutóbb a züllőin...kristofaham, mint legutóbb a cívisvárosba...Divatfaszért kell ilyen negatívan hozzá állni a dolgokhoz,egy nb2es csapatot csak megtudunk verniJoci
"Nem szabad egymásra mutogatni, lehorgasztott fejjel búslakodni. Menni kell tovább!
Csúszni-mászni kell. Ha vér kell, hogy folyjon akkor vér fog folyni, de jövőhéten a Real ellen nyerni kell!!!!!!"
jelen esetben a Pécs ellen 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
aham, mint legutóbb a züllőin...faszért kell ilyen negatívan hozzá állni a dolgokhoz,egy nb2es csapatot csak megtudunk verniJocima súlyos csapást fogunk a Pécsre mérni 😊Jociaham, mint legutóbb a cívisvárosba...Divat
több mint 14 éve
faszért kell ilyen negatívan hozzá állni a dolgokhoz,egy nb2es csapatot csak megtudunk vernima súlyos csapást fogunk a Pécsre mérni 😊Jociaham, mint legutóbb a cívisvárosba...Divat
több mint 14 éve
ma súlyos csapást fogunk a Pécsre mérni 😊Jociaham, mint legutóbb a cívisvárosba...
|
több mint 14 éve
Sajnos Diginél kivették a Sport Klubbot?zavi27Ki múltkor fater veszekedett is velük egy sort hogy ez milyen milyen munka, annyi volt rá a válasz hogy bocsi a változtatás jogát fenntartjuk...
Egyébként elég necces meccset játszott tegnap a Sounders 1-0 ra ment a Kansas, de a 90' illetve 90'+2 percben szerzett két góllal hoztuk 1:2re :cool:
több mint 14 éve
ma súlyos csapást fogunk a Pécsre mérni 😊