Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
DeGea után Neuer sem túl szépen mutatkozik be tétmeccsen új csapatában.iktriadAz, hogy az jó ***** verné meg... mondjuk szar volt az egész csapat (kivéve tán Müller) ...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kár h egy jóízűt nem tudok röhögni a lilákon...gabtsina majd a kiesesi rangadon adunk egymasnak 😀
több mint 14 éve
a picsába?
több mint 14 éve
kár h egy jóízűt nem tudok röhögni a lilákon...
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
LOLpest 😀szabate ezt a meccset amugy az ute miatt nezed ? 1 mondatot nem irtal meg a paksrol csak azert kerdem ...
több mint 14 éve
LOLpest 😀
több mint 14 éve
DeGea után Neuer sem túl szépen mutatkozik be tétmeccsen új csapatában.
több mint 14 éve
bazd meg Neuer....
több mint 14 éve
loool lol lol mekkora hulladék ez az újpest 😂 😂kristofelképesztő 😀 Szegény Beenhakker 😀
több mint 14 éve
Rajczi jobb is hogy nem jöttél Paksra te szerencsétlen 😀
több mint 14 éve
Még a meg nem érdemelt tizenegyest se tudja az Újpest berúgni...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
loool lol lol mekkora hulladék ez az újpest 😂 😂
több mint 14 éve
A pécs úgy van elöl, hogy a 4 ellenfele megtalálható a tabella utolsó 5 helyén, ráadásul mind ellen elég szoros meccset játszottak. A Honvéd legalább kiütötte mindet.Mellesleg az NSO óta tudjuk, hogy az nem KURVA GYENGE, hanem "Durva gyenge! Hűha gyenge!"
több mint 14 éve
Csak az ETO igazán jó, ez az igazság. 😛
több mint 14 éve
az egész nb1 ilyen kurva gyenge, tegnap a vidi 2. félidejét se raknám ki az ablakba, egy újonc ellen, ma meg mi betliztünk... kár érte, lazán hozható meccs lett volna, MEGINT!annyira nem is lennénk gyengék, de qrvára nincs szerencsénk, meg a fasz bírói tévedések is minket sújtanak...de ilyen gyenge bírók megye2-be sincsenek...dehogy ez a pécs is hogy lehet 12 pontos az is vicc............áááááDivathajrá fradi....QRVA GYENGE!!!DivatNa ez legalább megnyugtat, örülök,hogy nemcsak mi vagyunk ilyen idétlenek, gyengék. 😊zavi27
több mint 14 éve
Mondjuk igen, nem láttam gy Pécs meccset sem, de azért elég fura ez a 4/4 győzelem.annyira nem is lennénk gyengék, de qrvára nincs szerencsénk, meg a fasz bírói tévedések is minket sújtanak...de ilyen gyenge bírók megye2-be sincsenek...dehogy ez a pécs is hogy lehet 12 pontos az is vicc............áááááDivathajrá fradi....QRVA GYENGE!!!DivatNa ez legalább megnyugtat, örülök,hogy nemcsak mi vagyunk ilyen idétlenek, gyengék. 😊zavi27
több mint 14 éve
annyira nem is lennénk gyengék, de qrvára nincs szerencsénk, meg a fasz bírói tévedések is minket sújtanak...de ilyen gyenge bírók megye2-be sincsenek...dehogy ez a pécs is hogy lehet 12 pontos az is vicc............áááááhajrá fradi....QRVA GYENGE!!!DivatNa ez legalább megnyugtat, örülök,hogy nemcsak mi vagyunk ilyen idétlenek, gyengék. 😊zavi27
|
több mint 14 éve
hajrá fradi....QRVA GYENGE!!!DivatNa ez legalább megnyugtat, örülök,hogy nemcsak mi vagyunk ilyen idétlenek, gyengék. 😊 Hajrá lilák, hátha ma valami csoda folytán feltámadunk! 😊
több mint 14 éve
Tudtam, de már 2-3 éve véd nem a legmagasabb szinten? De persze beépülhet, erősítés lehet majd azért, meglátjuk. A 2. félidő viszont nagyon jó volt tényleg, a második gól álomszép volt. A City meg a szokásos City, igazolhatnak akárkit(többnyire a lepattanót, Dzeko,Ballotelli, Kolarov) sose lesz ez egyeduralkodó csapat szerintem. nem is lenne jó üzenet a focinak, ezek az arab sejkek által összevásárolt álomcsapatok.Nem egy félidő alapján gondolom, de eddigi pályafutásában sem láttam nagyon jó, kiemelkedő kapusnak, de majd meglátjuk.zavi27Súghatok egy titkot? 20 éves.Hanni
több mint 14 éve
wow ezt nem gondoltam volna hogy második félidőben fordítunk, Cleverly nagyot játszott sztem, és azért a spanyol kapus is megmutatta hogy nem véletlenül fizettünk érte annyit.
több mint 14 éve
Szóhoz se jutok. Ennyi, ez a United.
több mint 14 éve
Na takaroggy...
több mint 14 éve
Nem egy félidő alapján gondolom, de eddigi pályafutásában sem láttam nagyon jó, kiemelkedő kapusnak, de majd meglátjuk.zavi27Súghatok egy titkot? 20 éves.