Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 172
DeGea után Neuer sem túl szépen mutatkozik be tétmeccsen új csapatában.iktriad
Az, hogy az jó ***** verné meg... mondjuk szar volt az egész csapat (kivéve tán Müller) ...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kár h egy jóízűt nem tudok röhögni a lilákon...gabtsi
na majd a kiesesi rangadon adunk egymasnak 😀
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
a picsába?

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
kár h egy jóízűt nem tudok röhögni a lilákon...

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
LOLpest 😀szaba
te ezt a meccset amugy az ute miatt nezed ? 1 mondatot nem irtal meg a paksrol csak azert kerdem ...
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 847
LOLpest 😀
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 333 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
DeGea után Neuer sem túl szépen mutatkozik be tétmeccsen új csapatában.
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 489 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
bazd meg Neuer....

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
loool lol lol mekkora hulladék ez az újpest 😂 😂kristof
elképesztő 😀 Szegény Beenhakker 😀
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 847
Rajczi jobb is hogy nem jöttél Paksra te szerencsétlen 😀
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 084 — Invisible man
Még a meg nem érdemelt tizenegyest se tudja az Újpest berúgni...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
loool lol lol mekkora hulladék ez az újpest 😂 😂
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
A pécs úgy van elöl, hogy a 4 ellenfele megtalálható a tabella utolsó 5 helyén, ráadásul mind ellen elég szoros meccset játszottak. A Honvéd legalább kiütötte mindet.

Mellesleg az NSO óta tudjuk, hogy az nem KURVA GYENGE, hanem "Durva gyenge! Hűha gyenge!"
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Csak az ETO igazán jó, ez az igazság. 😛
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 489 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
hajrá fradi....QRVA GYENGE!!!Divat
Na ez legalább megnyugtat, örülök,hogy nemcsak mi vagyunk ilyen idétlenek, gyengék. 😊zavi27
annyira nem is lennénk gyengék, de qrvára nincs szerencsénk, meg a fasz bírói tévedések is minket sújtanak...de ilyen gyenge bírók megye2-be sincsenek...dehogy ez a pécs is hogy lehet 12 pontos az is vicc............áááááDivat
az egész nb1 ilyen kurva gyenge, tegnap a vidi 2. félidejét se raknám ki az ablakba, egy újonc ellen, ma meg mi betliztünk... kár érte, lazán hozható meccs lett volna, MEGINT!

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 443 — Amerikai sportok rajongója
Na ez legalább megnyugtat, örülök,hogy nemcsak mi vagyunk ilyen idétlenek, gyengék. 😊zavi27
annyira nem is lennénk gyengék, de qrvára nincs szerencsénk, meg a fasz bírói tévedések is minket sújtanak...de ilyen gyenge bírók megye2-be sincsenek...dehogy ez a pécs is hogy lehet 12 pontos az is vicc............áááááDivat
Mondjuk igen, nem láttam gy Pécs meccset sem, de azért elég fura ez a 4/4 győzelem.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
annyira nem is lennénk gyengék, de qrvára nincs szerencsénk, meg a fasz bírói tévedések is minket sújtanak...de ilyen gyenge bírók megye2-be sincsenek...dehogy ez a pécs is hogy lehet 12 pontos az is vicc............ááááá

|
több mint 14 éve
Na ez legalább megnyugtat, örülök,hogy nemcsak mi vagyunk ilyen idétlenek, gyengék. 😊 Hajrá lilák, hátha ma valami csoda folytán feltámadunk! 😊
több mint 14 éve
Nem egy félidő alapján gondolom, de eddigi pályafutásában sem láttam nagyon jó, kiemelkedő kapusnak, de majd meglátjuk.zavi27
Súghatok egy titkot? 20 éves.Hanni
Tudtam, de már 2-3 éve véd nem a legmagasabb szinten? De persze beépülhet, erősítés lehet majd azért, meglátjuk. A 2. félidő viszont nagyon jó volt tényleg, a második gól álomszép volt. A City meg a szokásos City, igazolhatnak akárkit(többnyire a lepattanót, Dzeko,Ballotelli, Kolarov) sose lesz ez egyeduralkodó csapat szerintem. nem is lenne jó üzenet a focinak, ezek az arab sejkek által összevásárolt álomcsapatok.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
hajrá fradi....QRVA GYENGE!!!

|
több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 443 — Patriots fan
wow ezt nem gondoltam volna hogy második félidőben fordítunk, Cleverly nagyot játszott sztem, és azért a spanyol kapus is megmutatta hogy nem véletlenül fizettünk érte annyit.

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Szóhoz se jutok. Ennyi, ez a United.
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 579 — Poloska confirmed
Na takaroggy...
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 579 — Poloska confirmed
Nem egy félidő alapján gondolom, de eddigi pályafutásában sem láttam nagyon jó, kiemelkedő kapusnak, de majd meglátjuk.zavi27
Súghatok egy titkot? 20 éves.
több mint 14 éve
bogjosi New England Patriots 1 909
ment a csiki-csuki 😊

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!