Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
hajrá fradi....QRVA GYENGE!!!Divat
Na ez legalább megnyugtat, örülök,hogy nemcsak mi vagyunk ilyen idétlenek, gyengék. 😊zavi27
annyira nem is lennénk gyengék, de qrvára nincs szerencsénk, meg a fasz bírói tévedések is minket sújtanak...de ilyen gyenge bírók megye2-be sincsenek...dehogy ez a pécs is hogy lehet 12 pontos az is vicc............ááááá

|
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 445 — Amerikai sportok rajongója
hajrá fradi....QRVA GYENGE!!!Divat
Na ez legalább megnyugtat, örülök,hogy nemcsak mi vagyunk ilyen idétlenek, gyengék. 😊 Hajrá lilák, hátha ma valami csoda folytán feltámadunk! 😊
több mint 14 éve
Nem egy félidő alapján gondolom, de eddigi pályafutásában sem láttam nagyon jó, kiemelkedő kapusnak, de majd meglátjuk.zavi27
Súghatok egy titkot? 20 éves.Hanni
Tudtam, de már 2-3 éve véd nem a legmagasabb szinten? De persze beépülhet, erősítés lehet majd azért, meglátjuk. A 2. félidő viszont nagyon jó volt tényleg, a második gól álomszép volt. A City meg a szokásos City, igazolhatnak akárkit(többnyire a lepattanót, Dzeko,Ballotelli, Kolarov) sose lesz ez egyeduralkodó csapat szerintem. nem is lenne jó üzenet a focinak, ezek az arab sejkek által összevásárolt álomcsapatok.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
hajrá fradi....QRVA GYENGE!!!

|
több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 447 — Patriots fan
wow ezt nem gondoltam volna hogy második félidőben fordítunk, Cleverly nagyot játszott sztem, és azért a spanyol kapus is megmutatta hogy nem véletlenül fizettünk érte annyit.

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Szóhoz se jutok. Ennyi, ez a United.
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 580 — Poloska confirmed
Na takaroggy...
több mint 14 éve
Nem egy félidő alapján gondolom, de eddigi pályafutásában sem láttam nagyon jó, kiemelkedő kapusnak, de majd meglátjuk.zavi27
Súghatok egy titkot? 20 éves.
több mint 14 éve
bogjosi New England Patriots 1 911
ment a csiki-csuki 😊

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 14 éve
Drága faszom mekkora gól volt atyaisten.
több mint 14 éve
U.N.I.T.E.D. Micsoda gól volt ez a második.
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 176
Ezt a De Gea-t nem is értettem mit akarnak vele, egyáltalán nem egy klasszis kapus.zavi27
Senki sem mondta, hogy az. Egyelőre. Egy félidő után én még nem írnám le.vassadi

1. meccse.. belefér.
több mint 14 éve
1.gol: Lescott 3méterről fejelt...
2.gol: egyértelműen védeni kellett volna, nem ment sarokra, a lába mellé ment fél méterre. kb akkor mozdult el a kapus amikor már az ötösön volt a labdabraxa88
másodikban jobban benne volt a kapus, attól mondjuk tartottam mikor leigazoltuk hogy a sok beívelésre ,szögletekre hogy fog érkezni mert ez nem egy spanyol bajnokság..majd kiderül

több mint 14 éve
Ezt a De Gea-t nem is értettem mit akarnak vele, egyáltalán nem egy klasszis kapus.zavi27
Senki sem mondta, hogy az. Egyelőre. Egy félidő után én még nem írnám le.vassadi
Nem egy félidő alapján gondolom, de eddigi pályafutásában sem láttam nagyon jó, kiemelkedő kapusnak, de majd meglátjuk.
több mint 14 éve
közepes meccs, viszont 2 buta gólt kaptunk, egyiket se varrnám De Gea nyakába, az elsőnél azt ki kellett volna fejelni a másodiknál meg nem 5 méterről kell nézni védőknek a labdát hogy rúgják el a lasztit, ilyen szinten azért onnan be tudják lőni a csatárok a labdát. Jó lesz ez a kapus nekünk, 2. meccsén szerepel Mu színekben, szal összeszokottság meg gondolom angol nyelvtudás is hiányzik, de tehetsége megvan hogy igazi klasszis legyen.manuszka86
Viszont De Geának sem 5 méterrel a gólvonal előtt kellett volna állnia... A többivel egyetértek.
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
1.gol: Lescott 3méterről fejelt...
2.gol: egyértelműen védeni kellett volna, nem ment sarokra, a lába mellé ment fél méterre. kb akkor mozdult el a kapus amikor már az ötösön volt a labda
több mint 14 éve
közepes meccs, viszont 2 buta gólt kaptunk, egyiket se varrnám De Gea nyakába, az elsőnél azt ki kellett volna fejelni a másodiknál meg nem 5 méterről kell nézni védőknek a labdát hogy rúgják el a lasztit, ilyen szinten azért onnan be tudják lőni a csatárok a labdát. Jó lesz ez a kapus nekünk, 2. meccsén szerepel Mu színekben, szal összeszokottság meg gondolom angol nyelvtudás is hiányzik, de tehetsége megvan hogy igazi klasszis legyen.

több mint 14 éve
Senki sem mondta, hogy az. Egyelőre. Egy félidő után én még nem írnám le.
több mint 14 éve
ez a C.Shield eddig nagyon jó meccs. Ugy latszik Nanit megnevelte az öreg, mert többet passzolt helyzetben, mint tavaly az egész szezon alatt. Anderson is tetszik, Young zsír, Evra is jól tolja az előző szezonhoz képest, Welbeck gyerek is jó lesz. :cool:

na amint leírom, szopunk egy golt :/ ez nem volt benne a meccsben.Duff
de gea bust 😀braxa88
hát ja a 2. golt is beszopta rendesen. hujujujDuff
Hát azért az erős túlzás, hogy nagyon jó a meccs. Közepes mondjuk, kevés helyzet sok pontatlanság, passzív City volt 30 percig kb. Ezt a De Gea-t nem is értettem mit akarnak vele, egyáltalán nem egy klasszis kapus.
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 085 — Invisible man
Stieber kezdő és nagyon jól játszik. Hogy nem fér be ez a srác a válogatottba?Amadeus91
Ne izgulj, figyeli a kapitány. De jelenleg nem fér bele a válogatott rendszerébe.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
de gea bust 😀braxa88
hát ja a 2. golt is beszopta rendesen. hujujujDuff
Az elsőt nem varrnám az ő nyakába, azt Vidics és Ferdinand szerencsétlenkedte össze, a második viszont egyértelműen az övé volt. :/
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 176
Közben Mainz 1-0 Leverkusen

Stieber kezdő és nagyon jól játszik. Hogy nem fér be ez a srác a válogatottba?
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
ez a C.Shield eddig nagyon jó meccs. Ugy latszik Nanit megnevelte az öreg, mert többet passzolt helyzetben, mint tavaly az egész szezon alatt. Anderson is tetszik, Young zsír, Evra is jól tolja az előző szezonhoz képest, Welbeck gyerek is jó lesz. :cool:

de gea bust 😀braxa88
hát ja a 2. golt is beszopta rendesen. hujujuj
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549

de gea bust 😀
szerk: hatalmas bust
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369

na amint leírom, szopunk egy golt :/ ez nem volt benne a meccsben.