NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archives/2011/08/06/Oriasi_baki_a_Milan_csataratol/ Patot ki akarja nyírni fél Kína 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez nem a mai meccsen volt, ettől függetlenül tényleg szép tőlük
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
nyertek is Dzsudzsiék 2-0-ra, 60 percet kapott. Ez viszont sztem qrva szép fogadtatás:

|
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Jól kezdődik ez a futballidény, remélem holnap a másik szuperkupa is meglesz.

Dzsudzsák kezdőként debütált az Anzsiban. Egyetlen hazai csatorna sem közvetíti, a Nemzeti Sport Dzsudzsák-mániája viszont töretlen, ott legalább szöveges tudósítás van.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Plusz azt se kell elfelejteni, hogy a három utóbbi ellenfelük összesen nulla pontot szerzett eddig, és -4, -6, -8-as GK-juk van.. 😊 A győr volt egyedüli erős ellenfelük, ki is kaptak.
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 414 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szegény Csank. Nagy hülyeséget tenne a Zalaegerszeg, ha kirúgná. Lassan ha ő állna be hátvédnek, lehet előrébb járnának...

Viszont a Kispest előtt le a kalappal. 13 rúgott gól (pocsék helyzetkihasználással!), és vezetik a tabellát. Jó nem bajnokesélyes a keret vagy ilyesmi (szerintem), de eddig nem rossz. Tipikus Supka csapat - az elején nagyon megy neki és aktuális tanítványainak, csak 2. évtől szoktak jönni a bajok....iktriad
Megy most a kispest, de azért azt se felejtsük el, hogy az utolsó 3 meccsen kaptak 4 (!) tizenegyest, rendre olyankor, amikor azzal végképp megtörték az ellent. (az előző fordulóban 2-0-nál, most pedig 1-0-nál jött a tizi).

Bezzeg mi akkor se kapunk, ha agyonlövik a játékosunkat a tizenhatoson belül 😀Bálesz
Ez azért van mert az MLSZ szeretné, ha a magyar bajnokság adna valami rendkívüli különlegességet a futball világának: A gólkirály(Danilo) csak és kizárólag 11-esekből talál be. 😊
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 110 — Illegális gyakorló
Szegény Csank. Nagy hülyeséget tenne a Zalaegerszeg, ha kirúgná. Lassan ha ő állna be hátvédnek, lehet előrébb járnának...

Viszont a Kispest előtt le a kalappal. 13 rúgott gól (pocsék helyzetkihasználással!), és vezetik a tabellát. Jó nem bajnokesélyes a keret vagy ilyesmi (szerintem), de eddig nem rossz. Tipikus Supka csapat - az elején nagyon megy neki és aktuális tanítványainak, csak 2. évtől szoktak jönni a bajok....iktriad
Megy most a kispest, de azért azt se felejtsük el, hogy az utolsó 3 meccsen kaptak 4 (!) tizenegyest, rendre olyankor, amikor azzal végképp megtörték az ellent. (az előző fordulóban 2-0-nál, most pedig 1-0-nál jött a tizi).

Bezzeg mi akkor se kapunk, ha agyonlövik a játékosunkat a tizenhatoson belül 😀

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 798 — Whoops, looks like something went wrong.
nincs valakinek streamje így a milan meccs végére?

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 580 — Poloska confirmed
ZLATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN :cool:
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 580 — Poloska confirmed
lol Ibra de hülyén néz ki 😀 😀 😀 (először mondom kiafaszom a copfos)Divat
Meccs eleje óta ezen szakadok, mint valami rossz samurai 😂

Am egész jó meccs
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Sneijder szabadrúgásgól...NEM SZABAD ELADNI!!!

lol Ibra de hülyén néz ki 😀 😀 😀 (először mondom kiafaszom a copfos)

|
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 414 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Viszont a Kispest előtt le a kalappal. 13 rúgott gól (pocsék helyzetkihasználással!), és vezetik a tabellát. Jó nem bajnokesélyes a keret vagy ilyesmi (szerintem), de eddig nem rossz. Tipikus Supka csapat - az elején nagyon megy neki és aktuális tanítványainak, csak 2. évtől szoktak jönni a bajok....
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Megvertük az undorító Columbus-t, zsinórban két győzelem, ilyen a rajt óta nem volt, négy meccsen belül kiosztottuk a három legjobb keleti csapatot.
Mullan brutálisan nagy gólt lőtt, de nyilván ez sem lehet goal of the week. 😛
http://www.mlssoccer.com/videos?catid=114&id=17888

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hull - Blackpool 0-1

Gulácsi végigvédte, ha jól olvastam.
több mint 14 éve
Seventh Son 84 — Patriots fan
Azért ez ellen a Dortmund ellen megszenvedne akármelyik olasz "sztárcsapat",sőt...JoeyPorter
Akár már a BL csoportkörében is találkozhatnak, mivel a BVB nem első kalapos.
Kár,h visszavettek a 3. gól után..
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 645 — Volt egy kis zápor
Azért ez ellen a Dortmund ellen megszenvedne akármelyik olasz "sztárcsapat",sőt...

több mint 14 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Scholes mekkora gólt vert az utolsó meccsén 😀 Nem tudom elhinni hogy visszavonul.. Elnézném még egy 5 évig. 😊Raider89
Kíváncsi lennék a gólra 😊
több mint 14 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Scholes mekkora gólt vert az utolsó meccsén 😀 Nem tudom elhinni hogy visszavonul.. Elnézném még egy 5 évig. 😊

Just Win Baby!
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
örülök, hogy hétközben elittam az összes lóvémat és most láthatom ezt a dortmundot játszani 😀Habi
Minden szava igaz rám a mondatodból 😀 Ez után lehet, hogy vissza is vonom a délelőtti BVB gyengébb, mint a milánóiak kijelentésem (Milan drukkerként..)

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
örülök, hogy hétközben elittam az összes lóvémat és most láthatom ezt a dortmundot játszani 😀Habi
Most nem azért, de ez a meccs alkohol nélkül is élvezhető. 😉
Götze előbb-utóbb weltklasse lesz.Seventh Son
úgy értem, hogy már hétközben elköltöttem minden lóvémat, így ma nem mentem buliba, ezért látom a meccset 😀
Götze zseni!Habi
Én azt hittem,h fogadni akartál rá, csak inkább a szomjadat oltottad. 😉 Amúgy másfeles pénzt fizet a BVB siker.
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Götze előbb-utóbb weltklasse lesz.Seventh Son
úgy értem, hogy már hétközben elköltöttem minden lóvémat, így ma nem mentem buliba, ezért látom a meccset 😀
Götze zseni!

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Götze előbb-utóbb weltklasse lesz.
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
örülök, hogy hétközben elittam az összes lóvémat és most láthatom ezt a dortmundot játszani 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
Imádom Csank mestert... 😂 De legalább a beléptető rendszerrel nem volt semmi gáz, így már nyugodtan néztem meg az első félidei szenvedést. :rolleyes:

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Csank János nyilatkozata hozzáteszem Détárival nézte szerintem a meccset.... 😀

A mérkőzés elején arról beszélgettünk, hogy hát a végletek. A végletek mit sem változtak ezen a mérkőzésen. Borszasztó kényelmetlen lehet ott ülni a kispadon, mikor látja az ember a csapatát szerintem nem volt nagy elképzelés a játékosokban, másképp látta?

Ilyenkor nem nagyon lehet jót mondani, hiszen itthon jól megvertek, ráadásul itt a végén is nem illik már gólt kapni ilyenkor. Hátt ő 3-0-nál a profi játékos nem megy előre mint a hülye, hanem nyugodtan kell passzolni, játszani, hisz akkor már nyilván nem tuidja megfordítani. Elkezdtünk idegeskedni, nyilván van egy pár játékos, aki ilyen vészhelyzetben nem jól dönt, én is rosszul döntöttem nyilván, mert vészhelyzetben tudjuk, hogy kii dönt jól. Hát ez most különböző okok miatt nem jött össze, úgyhogy lehett érezni, hogy amikor gólt kaptunk, hogy uutána már nehéz lesz, hiszen olyan periódusban vagyunk, hogy néhány ember már feladja, tehát lelkileg valahogy feladja, nem lett volna probléma, ha kihúzzuk, azért ezt a lágy labdát le kellett volna kapni. Előtte is hibáztunk, tehát a jobban játszó honvéd akkor rúgott gólt, amikor nekünk nagyon rosszul esett, és nyilván nem tudtunk rá válaszolni és ez döntő volt. Utána azért nagy tanulságoat hoznak ezek a mérkőzések.

Játékosok tekintetében nagy tanulság?

Igen igen, korábban is nyilatkoztam ezt, hogy olyan meccseken teszteltünk játékosokat, amelyek nagyon nehezek voltak relatíve, ukrán csapatok ellen, és annak töredékét hozzák, és így olyan helyzetbe kerülök, hogy nem tudom kiszámítani, hogy mi következik néhány játékosnál, és ez most be is következett, és a jól játszó honvéd ellen ez targikusnak bizonyult.

Igazán nem volt jó a felkészülés, hiszen végig nem tudtuk ki marad ki megy. Jöttek is, itt azért a most egy Meyét kihagyok akkor hülye vagyok. Hát látszik, hogy hogy játszik. Honnan tudjam, ha visszajön a gaboni válogatottból, ez az ember mit fog tudni. Megérkezik és hát nyilván beteszem. hiba volt. Itt vannak hibák, én aláírom én is nyilván csinálom amit ilyen esetben elkövet edző, talán nem illik de belehúztam én is, volt pár játékosom, többet vártam tőle, és nyilván ha hullámvölgybe kerülünk a játékos felelőssége megvan és hát nyilván az enyém is, hát én vagyok az edző.

Nyugtasson meg, hogy a jókedve továbbra is töretlen.

A jókedvem az nyilván az optimális egyébként. Sose vagyok annyira jókedvű, mindig tudom, hogy a jó után jön a rossz. Ez nem azt jelenti, hogy pesszimista vagyok, nem szoktam elájulni se így se úgy. TEhát én tudom, hogy mi van, minden helyzetben tudom a megoldást, nem mindig indul el. Ebbe a helyzetben egyébként egy nagyon fontos dolog van. Egy edző ha csapatnál van, legyenek emberei, akiket mindig tud hova tenni, tud rájuk támaszkodni, hát most kicsit gondban vagyok.