NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
4
3
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Jézusom, ez a DVTK védelem eddig borzasztóan rossz. Csak most született meg az első gól, de felőlük kaphattunk volna vagy 3-at is. Így nem ér sokat, hogy támadásban néha vannak szép megoldások. :/
több mint 14 éve
http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archives/2011/08/06/Oriasi_baki_a_Milan_csataratol/ Patot ki akarja nyírni fél Kína 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez nem a mai meccsen volt, ettől függetlenül tényleg szép tőlük
több mint 14 éve
nyertek is Dzsudzsiék 2-0-ra, 60 percet kapott. Ez viszont sztem qrva szép fogadtatás:
|
több mint 14 éve
Jól kezdődik ez a futballidény, remélem holnap a másik szuperkupa is meglesz.Dzsudzsák kezdőként debütált az Anzsiban. Egyetlen hazai csatorna sem közvetíti, a Nemzeti Sport Dzsudzsák-mániája viszont töretlen, ott legalább szöveges tudósítás van.
több mint 14 éve
Plusz azt se kell elfelejteni, hogy a három utóbbi ellenfelük összesen nulla pontot szerzett eddig, és -4, -6, -8-as GK-juk van.. 😊 A győr volt egyedüli erős ellenfelük, ki is kaptak.
több mint 14 éve
Ez azért van mert az MLSZ szeretné, ha a magyar bajnokság adna valami rendkívüli különlegességet a futball világának: A gólkirály(Danilo) csak és kizárólag 11-esekből talál be. 😊Szegény Csank. Nagy hülyeséget tenne a Zalaegerszeg, ha kirúgná. Lassan ha ő állna be hátvédnek, lehet előrébb járnának...Megy most a kispest, de azért azt se felejtsük el, hogy az utolsó 3 meccsen kaptak 4 (!) tizenegyest, rendre olyankor, amikor azzal végképp megtörték az ellent. (az előző fordulóban 2-0-nál, most pedig 1-0-nál jött a tizi).
Viszont a Kispest előtt le a kalappal. 13 rúgott gól (pocsék helyzetkihasználással!), és vezetik a tabellát. Jó nem bajnokesélyes a keret vagy ilyesmi (szerintem), de eddig nem rossz. Tipikus Supka csapat - az elején nagyon megy neki és aktuális tanítványainak, csak 2. évtől szoktak jönni a bajok....iktriad
Bezzeg mi akkor se kapunk, ha agyonlövik a játékosunkat a tizenhatoson belül 😀Bálesz
több mint 14 éve
Szegény Csank. Nagy hülyeséget tenne a Zalaegerszeg, ha kirúgná. Lassan ha ő állna be hátvédnek, lehet előrébb járnának...Megy most a kispest, de azért azt se felejtsük el, hogy az utolsó 3 meccsen kaptak 4 (!) tizenegyest, rendre olyankor, amikor azzal végképp megtörték az ellent. (az előző fordulóban 2-0-nál, most pedig 1-0-nál jött a tizi).
Viszont a Kispest előtt le a kalappal. 13 rúgott gól (pocsék helyzetkihasználással!), és vezetik a tabellát. Jó nem bajnokesélyes a keret vagy ilyesmi (szerintem), de eddig nem rossz. Tipikus Supka csapat - az elején nagyon megy neki és aktuális tanítványainak, csak 2. évtől szoktak jönni a bajok....iktriad
Bezzeg mi akkor se kapunk, ha agyonlövik a játékosunkat a tizenhatoson belül 😀

több mint 14 éve
nincs valakinek streamje így a milan meccs végére?
több mint 14 éve
ZLATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN :cool:
több mint 14 éve
lol Ibra de hülyén néz ki 😀 😀 😀 (először mondom kiafaszom a copfos)DivatMeccs eleje óta ezen szakadok, mint valami rossz samurai 😂
Am egész jó meccs
több mint 14 éve
Sneijder szabadrúgásgól...NEM SZABAD ELADNI!!!lol Ibra de hülyén néz ki 😀 😀 😀 (először mondom kiafaszom a copfos)
|
több mint 14 éve
Szegény Csank. Nagy hülyeséget tenne a Zalaegerszeg, ha kirúgná. Lassan ha ő állna be hátvédnek, lehet előrébb járnának...Viszont a Kispest előtt le a kalappal. 13 rúgott gól (pocsék helyzetkihasználással!), és vezetik a tabellát. Jó nem bajnokesélyes a keret vagy ilyesmi (szerintem), de eddig nem rossz. Tipikus Supka csapat - az elején nagyon megy neki és aktuális tanítványainak, csak 2. évtől szoktak jönni a bajok....
több mint 14 éve
Megvertük az undorító Columbus-t, zsinórban két győzelem, ilyen a rajt óta nem volt, négy meccsen belül kiosztottuk a három legjobb keleti csapatot.Mullan brutálisan nagy gólt lőtt, de nyilván ez sem lehet goal of the week. 😛
http://www.mlssoccer.com/videos?catid=114&id=17888
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hull - Blackpool 0-1Gulácsi végigvédte, ha jól olvastam.
több mint 14 éve
Azért ez ellen a Dortmund ellen megszenvedne akármelyik olasz "sztárcsapat",sőt...JoeyPorterAkár már a BL csoportkörében is találkozhatnak, mivel a BVB nem első kalapos.
Kár,h visszavettek a 3. gól után..
több mint 14 éve
Azért ez ellen a Dortmund ellen megszenvedne akármelyik olasz "sztárcsapat",sőt...
több mint 14 éve
Scholes mekkora gólt vert az utolsó meccsén 😀 Nem tudom elhinni hogy visszavonul.. Elnézném még egy 5 évig. 😊Raider89Kíváncsi lennék a gólra 😊
több mint 14 éve
Scholes mekkora gólt vert az utolsó meccsén 😀 Nem tudom elhinni hogy visszavonul.. Elnézném még egy 5 évig. 😊

Just Win Baby!
több mint 14 éve
örülök, hogy hétközben elittam az összes lóvémat és most láthatom ezt a dortmundot játszani 😀HabiMinden szava igaz rám a mondatodból 😀 Ez után lehet, hogy vissza is vonom a délelőtti BVB gyengébb, mint a milánóiak kijelentésem (Milan drukkerként..)

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Én azt hittem,h fogadni akartál rá, csak inkább a szomjadat oltottad. 😉 Amúgy másfeles pénzt fizet a BVB siker.úgy értem, hogy már hétközben elköltöttem minden lóvémat, így ma nem mentem buliba, ezért látom a meccset 😀örülök, hogy hétközben elittam az összes lóvémat és most láthatom ezt a dortmundot játszani 😀HabiMost nem azért, de ez a meccs alkohol nélkül is élvezhető. 😉
Götze előbb-utóbb weltklasse lesz.Seventh Son
Götze zseni!Habi
több mint 14 éve
úgy értem, hogy már hétközben elköltöttem minden lóvémat, így ma nem mentem buliba, ezért látom a meccset 😀örülök, hogy hétközben elittam az összes lóvémat és most láthatom ezt a dortmundot játszani 😀HabiMost nem azért, de ez a meccs alkohol nélkül is élvezhető. 😉
Götze előbb-utóbb weltklasse lesz.Seventh Son
Götze zseni!

JT Daniels fan
több mint 14 éve
örülök, hogy hétközben elittam az összes lóvémat és most láthatom ezt a dortmundot játszani 😀HabiMost nem azért, de ez a meccs alkohol nélkül is élvezhető. 😉
Götze előbb-utóbb weltklasse lesz.
több mint 14 éve
örülök, hogy hétközben elittam az összes lóvémat és most láthatom ezt a dortmundot játszani 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Imádom Csank mestert... 😂 De legalább a beléptető rendszerrel nem volt semmi gáz, így már nyugodtan néztem meg az első félidei szenvedést. :rolleyes: