NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
4
3
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Csank János nyilatkozata hozzáteszem Détárival nézte szerintem a meccset.... 😀A mérkőzés elején arról beszélgettünk, hogy hát a végletek. A végletek mit sem változtak ezen a mérkőzésen. Borszasztó kényelmetlen lehet ott ülni a kispadon, mikor látja az ember a csapatát szerintem nem volt nagy elképzelés a játékosokban, másképp látta?
Ilyenkor nem nagyon lehet jót mondani, hiszen itthon jól megvertek, ráadásul itt a végén is nem illik már gólt kapni ilyenkor. Hátt ő 3-0-nál a profi játékos nem megy előre mint a hülye, hanem nyugodtan kell passzolni, játszani, hisz akkor már nyilván nem tuidja megfordítani. Elkezdtünk idegeskedni, nyilván van egy pár játékos, aki ilyen vészhelyzetben nem jól dönt, én is rosszul döntöttem nyilván, mert vészhelyzetben tudjuk, hogy kii dönt jól. Hát ez most különböző okok miatt nem jött össze, úgyhogy lehett érezni, hogy amikor gólt kaptunk, hogy uutána már nehéz lesz, hiszen olyan periódusban vagyunk, hogy néhány ember már feladja, tehát lelkileg valahogy feladja, nem lett volna probléma, ha kihúzzuk, azért ezt a lágy labdát le kellett volna kapni. Előtte is hibáztunk, tehát a jobban játszó honvéd akkor rúgott gólt, amikor nekünk nagyon rosszul esett, és nyilván nem tudtunk rá válaszolni és ez döntő volt. Utána azért nagy tanulságoat hoznak ezek a mérkőzések.
Játékosok tekintetében nagy tanulság?
Igen igen, korábban is nyilatkoztam ezt, hogy olyan meccseken teszteltünk játékosokat, amelyek nagyon nehezek voltak relatíve, ukrán csapatok ellen, és annak töredékét hozzák, és így olyan helyzetbe kerülök, hogy nem tudom kiszámítani, hogy mi következik néhány játékosnál, és ez most be is következett, és a jól játszó honvéd ellen ez targikusnak bizonyult.
Igazán nem volt jó a felkészülés, hiszen végig nem tudtuk ki marad ki megy. Jöttek is, itt azért a most egy Meyét kihagyok akkor hülye vagyok. Hát látszik, hogy hogy játszik. Honnan tudjam, ha visszajön a gaboni válogatottból, ez az ember mit fog tudni. Megérkezik és hát nyilván beteszem. hiba volt. Itt vannak hibák, én aláírom én is nyilván csinálom amit ilyen esetben elkövet edző, talán nem illik de belehúztam én is, volt pár játékosom, többet vártam tőle, és nyilván ha hullámvölgybe kerülünk a játékos felelőssége megvan és hát nyilván az enyém is, hát én vagyok az edző.
Nyugtasson meg, hogy a jókedve továbbra is töretlen.
A jókedvem az nyilván az optimális egyébként. Sose vagyok annyira jókedvű, mindig tudom, hogy a jó után jön a rossz. Ez nem azt jelenti, hogy pesszimista vagyok, nem szoktam elájulni se így se úgy. TEhát én tudom, hogy mi van, minden helyzetben tudom a megoldást, nem mindig indul el. Ebbe a helyzetben egyébként egy nagyon fontos dolog van. Egy edző ha csapatnál van, legyenek emberei, akiket mindig tud hova tenni, tud rájuk támaszkodni, hát most kicsit gondban vagyok.
több mint 14 éve
akkor folytatom is, a chelsea megszerzi e magának modricot?miilannsztem igen. nyomnak a tottenhamnek egy faljavított offert és elviszik a horvátot 1 max 2 héten belül.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Snájder Fáni vasárnap a Muncseszteré lesz-e? tippelde!sutianapszerintem igen.
egyébként el lehetett volna kezdeni még az átigazolási szezon elején, volt néhány sokáig húzódó átigazolási ügy.
akkor folytatom is, a chelsea megszerzi e magának modricot?
child please!
több mint 14 éve
asszem eredményességben van némi különbség , szóval a példa sántít egy kicsit !yookerSzerintem világossá tettem, hogy a mourinho, Trapattoni, Benitez, nemtomkit írtam még edzőkkel való párhuzam NEM arra vonatkozik, hogy ki milyen eredményes, hanem arra vonatkozott, hogy írtad, hogy rövid idő alatt sok klubnál volt. De nem baj, kössél bele valamibe, amiről nem is beszéltem, mintha akkora idióta lennék, hogy azt mondom, hogy Sousa olyan eredményes, mint JM. Viszont ilyenben én nem annyira szeretnék részt venni, elismertem, hogy eredményeket nem nagyon tud felmutatni, vagy tovább ragozod ezt a pár szót, vagy írj mást, vagy hagyjuk.
több mint 14 éve
Snájder Fáni vasárnap a Muncseszteré lesz-e? tippelde!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Ne is mond..játszottam még Magyarországon korosztályos csapatban, aztán láttam, hogy az egyébként tehetséges kölköket, hogy adják milliókért (szó szerint kilóra) a managerek, klubok, SZÜLŐK el. Elképesztő. Van pl egy Hollandiában játszó korosztályos válogatott srác (rá lehet guglizni) aki mikor hazajött az osztályozóvizsgára mindenből bukott kb. Meg is kérdezték tőle, hogy "Te mit csináltál egy évig?". Ami Magyarországon megy arra nincs is igazából jó szó. 16-18 éves korukra helyi faszagyereket nevelnek belőlük: Játékterem, pia (drog), éjszakai élet, 0 tanulmányi eredmény.Hidd el barátom, én azt a Dárdai-interjút többször idéztem, mint bármi mást a neten (általában Németh K kapcsán). Csakhogy Dárdai fele annyi tehetségből többet ért el, mint barika. Hidd el, láttam elég ilyen magyar sztárocskát, hiteltelenek számomra mind egytől-egyig.SzokolZsoltika nagyon okos gyerek, csak közben elfelejti megemlíteni, hogy ha egy olyan tehetséggel megáldott ürge, mint ő megfelelően alázatos és szorgalmas lenne, akkor 150 Bundesliga meccsel a háta mögött adhatna hiteles interjút. Ez így viszont csak egy önkritika-mentes szardobálás.Szokolazért bírom, hogy ha itt valaki kinyitja a száját és kimondja a magyar igazságot, akkor szardobáló, vagy épp hisztizik mint Huszti.
Az origon volt egy Dárdai interjú még 1-2 éve, azzal a címmel, hogy "Nincs hová hazamennem" na abban vannak még nagy igazságok.Amadeus91
Volt egy ismerősöm aki a St.Pauli (Bundesliga 2 idén, tavaly Bundesliga 1) játszott, plusz még korosztályos Bundes 1-ben kézizett. Na ő mesélt, hogy ott, hogy zajlik...napi 2 edzés, úgy, hogy reggel nem látnak labdát se, kőkemény erőnlét. Nincs fülbevaló, nincs telefonálás, nincs visszapofázás, nincs hajzselé. Egyszer szólnak, 2djára mehetsz amerre látsz. Csoda, hogy a németek az összes korosztályban (2009) EB vagy VB győztesek voltak?
Dárdai Pali pedig respect. Nem véletlen kapott Berlinben melót és marasztalták kint. Na Ő letett az asztalra. (hasonló karrierre esélyes egyébként Stieber is, nem is nyomják itthon)
Olaszfoci: Én őszintén megmondom, hogy amblokk a latin mentalitással nem vagyok kibékülve, ezen felül a focijukkal sem. (Spanyol, Olasz, Dél-Amerika). Viszont ami a spanyollal szemben lenyomja az olaszt, hogy nincs utánpótlás bázis, nincs infrastruktúra. Kilóra veszik az ilyen olyan sztárocskákat, mikor Giovinico (aki egy tehetséges srác) nem fér be hazája top klubjába mint tehetség. Persze járható út ez is, mint az angoloknál, de az angol top klubok ezt bírják pénzzel, az olaszok meg nagyon nem. Válogatott mind2 helyen gyatra.
Zsirkov--->Anzsi? Hülyéje... mit fog kapni a CSKA meccsen.
(jól belesűrítettem mindent egy hsz-be)
több mint 14 éve
Mourinho pályája csak a rend kedvéért ha már párhuzamot vontál Souza-val..yookerEgyébként Sousaval tévedtem. Év végén lesz 3 éve, hogy manager. Persze nagyon ratyi, hogy még nincs ezalatt 6 bajnoki címe máris. A Swansea-val története legjobb helyezését érték el, de csak 7. hely volt, tehát sousa akkor is fos. Mourinhonak 4. edzői évében lett meg a 4. csapata, souzának eddig a 3.ban van a 4., de igaz, messze sokkal fosabb arány ez..fetomy
//hu.wikipedia.org/wiki/Jos%C3%A9_Mourinho
és a lényeg :Kezdetek [szerkesztés]
Mourinho fiatalként futballista akart lenni, de nem volt kiemelkedő tehetség, és már 18 éves korában már az apjának segédkezett a meccsek elemzésével. Ezek után Sir Bobby Robson másodedzője lett a Benficánál, és az angol tréner magával vitte a Barcelonához is. Robson távozása után Mourinho maradt a Barcánál, mint van Gaal segítője, és ez nagyon pozitívan hatott a munkájára, mivel 2 teljesen más, de kiváló edzőtől tanulhatott. Hazaérkezve nem akart egyből egy nagy klubhoz szerződni, de a Benfica ajánlatának nem tudott nemet mondani. A csapattal vezették is a bajnokságot, de a tulajdonosok jó pár, Mourinhonál meghatározó játékost eladtak, így az edző elhagyta a klubot. A 2001-02-es szezonra a Leiria menedzsereként bravúrt hajtott végre: a kiesőjelölt csapattal januárban 3. helyen állt. Erre a teljesítményre felfigyelt az FC Porto vezetősége, és alkalmazta szezon közben a trénert.
asszem eredményességben van némi különbség , szóval a példa sántít egy kicsit !
több mint 14 éve
tudom már, hogy lerágott csont de...Gondolom most fizetett a gyerek managere,hogy el kédne adni a srácot télen külföldre.
"A sikerhez elengedhetetlen, hogy a játékosok rendszeresen szóhoz jussanak klubjaikban, a válogatási elveim nem változtak, lehetőség szerint azoknak szavazok bizalmat, akik hétről hétre pályára lépnek." (sztem mindenki tudja ki nyilatkozta)
szóval az abszolút nem játszó gera,koman zsigerből kezdő 11, a szokásos tőzsér-stieber vonal meg a keretbe sem jó...és nem csak a mostani keretre értem, hanem úgy egész tavasszal ez volt.
lázár viszont megkapta a meghívót. most amikor még az UTE gólt sem rúgott, nem ám tavasszal amikor a gyerek kettesével rugdosta a gólokat 😀
legalább ne köpne föl és állna alá állandóan...gyökér f*sz!peach
több mint 14 éve
tudom már, hogy lerágott csont de..."A sikerhez elengedhetetlen, hogy a játékosok rendszeresen szóhoz jussanak klubjaikban, a válogatási elveim nem változtak, lehetőség szerint azoknak szavazok bizalmat, akik hétről hétre pályára lépnek." (sztem mindenki tudja ki nyilatkozta)
szóval az abszolút nem játszó gera,koman zsigerből kezdő 11, a szokásos tőzsér-stieber vonal meg a keretbe sem jó...és nem csak a mostani keretre értem, hanem úgy egész tavasszal ez volt.
lázár viszont megkapta a meghívót. most amikor még az UTE gólt sem rúgott, nem ám tavasszal amikor a gyerek kettesével rugdosta a gólokat 😀
legalább ne köpne föl és állna alá állandóan...gyökér f*sz!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Hidd el barátom, én azt a Dárdai-interjút többször idéztem, mint bármi mást a neten (általában Németh K kapcsán). Csakhogy Dárdai fele annyi tehetségből többet ért el, mint barika. Hidd el, láttam elég ilyen magyar sztárocskát, hiteltelenek számomra mind egytől-egyig.azért bírom, hogy ha itt valaki kinyitja a száját és kimondja a magyar igazságot, akkor szardobáló, vagy épp hisztizik mint Huszti.http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/aki-engedely-nelkul-cserelt-mezt-ki-kellett-fizetnie-2089278Zsoltika nagyon okos gyerek, csak közben elfelejti megemlíteni, hogy ha egy olyan tehetséggel megáldott ürge, mint ő megfelelően alázatos és szorgalmas lenne, akkor 150 Bundesliga meccsel a háta mögött adhatna hiteles interjút. Ez így viszont csak egy önkritika-mentes szardobálás.Szokol
ez pedig nagyon nyílt interjú, de jó.Amadeus91
Az origon volt egy Dárdai interjú még 1-2 éve, azzal a címmel, hogy "Nincs hová hazamennem" na abban vannak még nagy igazságok.Amadeus91
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hááát, én úgy tudom Zsíros inkább Robyval fog küzdeni hátul, Dzsdzs meg elöl lesz, de az az igazság, hogy a zsíros meg robi is bejátszák az egész bal oldalt, szóval kicsit nekem így hülyeségnek tűnik..fetomyvagy jujakot atrakjak a masik oldalra szelsonek h messzizhessen
több mint 14 éve
Én nem vizionálok mást, csak amit eddig is láttam...yooker...
Mindegy, nem tudom még, hogy souza milyen lesz itt, vagy milyen edző. Vannak hibás döntései már most a vidinél, de évek óta a legszebb játékunk is az ő edzősködése alatt volt, és kb. 2 hónapja van itt. Én egyelőre nem ítélem el akkor sem, ha nem volt bajnok mindenhol ahol eddig megfordult.fetomy
Idejön xy edző külföldről - ő azt hiszi, hogy itt is úgy működik a foci mint az ő országában (vagy ahol játszott), plusz beígérik hogy lesz pénz mindenre. Sima ügy.
A szerződtető meg azt hiszi, hogy ha idejön xy edzőnek, akkor majd jönnek az eredmények is.
Aztán eltelik 1-2 év, xy rájön hogy ez eléggé más világ mint amihez ő szokott, és itt nem lehet úgy csapatot építeni mint pl Angliában vagy Olaszo.-ban. A szerződtető meg rájön hogy xy vezetésével sem szárnyal a csapat, mindkét fél némileg becsapva érzi magát, és cut.
Mert ugye volt már itt komoly edző (Jenei) aki máshol komoly csapattal tudott komoly eredményt elérni. Aztán amikor látta mi van itt, pánikszerűen hagyta el a válogatottat.
Aztán volt Matthaus, aztán Koeman, most jött Souza.
több mint 14 éve
Hááát, én úgy tudom Zsíros inkább Robyval fog küzdeni hátul, Dzsdzs meg elöl lesz, de az az igazság, hogy a zsíros meg robi is bejátszák az egész bal oldalt, szóval kicsit nekem így hülyeségnek tűnik..
több mint 14 éve
Engem is félre értettél, jobban tetszik a német bajnokság mint kb. bármelyik másik, de úgy összességében jobban szimpatizálok az olaszokkal, sry :/micsoda anti-német hangulat van itt, olvasva a hozzászólásokat. Sebaj, a Seria A végre odajutott, ahova való.Amadeus91csak azért a Palermonak a kerete kicsit jobb mint a Mainzé, és szállíthattak volna sok pontot...HabiÉn is az olaszoknak szurkolok, de azért ezt a Palermot nem éreztem én ennyire erősnek, (ok, innen még tovább kellett volna jutniuk a Mainzcal együtt) főleg Pastore nélkül. De azt is hozzáteszem, hogy a Milannak meg az Internek is erősebb a kerete elvileg a BVB, Leverkusen duónál.zolika26
Szerk: amúgy Serie A :rolleyes:

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Félre ne érts (nem szapulni akartam a németeket), több német focit nézek mint olaszt szinte, de a Serie A bőven erősebb a Bundesliganál. Tényleg nagyon fasza, hogy minden héten, szinte mindenhol teltház van, tisztelem-becsülöm ezért a németeket, de a két bajnokság között erősségben van különbség az olasz javára.micsoda anti-német hangulat van itt, olvasva a hozzászólásokat. Sebaj, a Seria A végre odajutott, ahova való.Amadeus91csak azért a Palermonak a kerete kicsit jobb mint a Mainzé, és szállíthattak volna sok pontot...HabiÉn is az olaszoknak szurkolok, de azért ezt a Palermot nem éreztem én ennyire erősnek, (ok, innen még tovább kellett volna jutniuk a Mainzcal együtt) főleg Pastore nélkül. De azt is hozzáteszem, hogy a Milannak meg az Internek is erősebb a kerete elvileg a BVB, Leverkusen duónál.zolika26
edit megemlíti még, hogy inkább az olaszok teljesítménye az ami nálam kiverte a biztosítékot
Dzsudzsákék leigazolták Zsirkovot. Kíváncsi vagyok, hogy fog mind a 3, főleg bal oldali játékosuk (RC,Dzsu,Zsirkov) egyszerre játszani...

JT Daniels fan
több mint 14 éve
micsoda anti-német hangulat van itt, olvasva a hozzászólásokat. Sebaj, a Seria A végre odajutott, ahova való.Én is az olaszoknak szurkolok, de azért ezt a Palermot nem éreztem én ennyire erősnek, (ok, innen még tovább kellett volna jutniuk a Mainzcal együtt) főleg Pastore nélkül. De azt is hozzáteszem, hogy a Milannak meg az Internek is erősebb a kerete elvileg a BVB, Leverkusen duónál.zolika26Másik oldalról kiesett a Mainz iszolika26csak azért a Palermonak a kerete kicsit jobb mint a Mainzé, és szállíthattak volna sok pontot...Habi
több mint 14 éve
miafasz? jó persze tökjó ügyes meg fiatal, de egy kiesőjelölt csapatba se állandó kezdő...Feczesin, Stieber is jobb döntés lett volna, de még Nikolic is
|
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/valogatott-egervari-sandor-szabics-imre-helyere-lazar-bencet-hivta-be-2089338?nocacheStieber? (Igen tudom, hogy szélső, de játszott már elöl is, azért 6. számú csatárnak talán beférne...)

több mint 14 éve
Én is az olaszoknak szurkolok, de azért ezt a Palermot nem éreztem én ennyire erősnek, (ok, innen még tovább kellett volna jutniuk a Mainzcal együtt) főleg Pastore nélkül. De azt is hozzáteszem, hogy a Milannak meg az Internek is erősebb a kerete elvileg a BVB, Leverkusen duónál.csak azért a Palermonak a kerete kicsit jobb mint a Mainzé, és szállíthattak volna sok pontot...Habikiesett a PalermoHabiMásik oldalról kiesett a Mainz iszolika26

több mint 14 éve
kiesett a Palermo, most kiesik az Udinese. A Bayern persze bemákolta, tovább gyarapíthatják a pontokat, az olasz csapatok meg szopnak...Én a Napolinak se jósolok többet annál, hogy csoportharmadikként az EL-ben folytathatják majd tavasszal. Mondjuk a Dortmundtól és a Leverkusentől se várok sokat - igaz mindig úgy gondolja mindenki, hogy a német csapatok, akik egy jó szezonnal egyszer megcsípik a BL-indulást, úgyse jutnak messzire, aztán itt van pl. a Schalke menetelése az előző idényből.
azért remélem, hogy a Milan-Inter-Napoli trió sokkal többet szerez mint a németek 3masa...
de nem egy évenként van pontszámítás, hanem 5 évenként, ha jól emlékszem, ergo nem biztos, hogy csak az idein áll vagy bukik a dolog. A német 4. jövőre ugyan úgy meg fogja szopni mint most az UdineseHabi
több mint 14 éve
csak azért a Palermonak a kerete kicsit jobb mint a Mainzé, és szállíthattak volna sok pontot...Másik oldalról kiesett a Mainz iszolika26A Genknek is jó esélye van bejutni a csoportkörbe. Talán akkor majd Egervári is felfigyel Tőzsérre...kiesett a PalermoHabi
Sanszos, hogy az olaszoknak még tovább kell majd várniuk arra, hogy megint négy csapatot indíthassanak a BL-ben...vassadi

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Másik oldalról kiesett a Mainz isA Genknek is jó esélye van bejutni a csoportkörbe. Talán akkor majd Egervári is felfigyel Tőzsérre...kiesett a PalermoHabi
Sanszos, hogy az olaszoknak még tovább kell majd várniuk arra, hogy megint négy csapatot indíthassanak a BL-ben...vassadi

több mint 14 éve
..yookerTudom, egyedül én vagyok az, akit nem csak az eredmények érdekelnek. Úgyhogy inkább hagyjuk Lothart, szarjuk le, hogy a válogatott akkor játszott normálisan, vb-re nem jutottunk ki -> Lothar ultrafos. Szerintem nekünk, magyar fociszeretőknek nem abból kell megítélni 1-1 edzőt, hogy mit ért el vele a csapat, mert akkor mindenki szar kb. Egy magyar csapatnál eredmény, ha a játékunk alapján nem egy hullafosok vagyunk. Igen, a vidi is kiszopott a sturmtól, de voltak bíztató jelek is. Igen, Lotharral sem jutottunk ki, de az az igazság, hogy szerintem még Mourinhoval se nagyon jutnánk. LEgalábbis nem előbb, mint mással. Szóval leszarom, hogy Lothar se tett csodát, voltak bíztató jelek, és mégegyszer mondom ő volt az egyetlen szövkapunk, aki hátrányban nem beállt őrizni azt, hanem kockáztatott, és próbált nyerni.
Egyébként Sousaval tévedtem. Év végén lesz 3 éve, hogy manager. Persze nagyon ratyi, hogy még nincs ezalatt 6 bajnoki címe máris. A Swansea-val története legjobb helyezését érték el, de csak 7. hely volt, tehát sousa akkor is fos. Mourinhonak 4. edzői évében lett meg a 4. csapata, souzának eddig a 3.ban van a 4., de igaz, messze sokkal fosabb arány ez. Trappattoni egyszer 2 év alatt 3, utána 3 év alatt 4 csapatnál fordult meg, legtöbbször 1-2 éveket tölt egy helyen. Rafa Beniteznek 6 év alatt 5 csapata volt. És még lehetne sorolni, de nem is ez a lényeg. Lehet 1-1 adatból hamar kiindulni, aztán leírni embereket persze. Magyar dolog jó hamar előre elítélni valakit, akkor meg végképp, ha van is valami, amit támasztéknak lehet használni.
Mindegy, nem tudom még, hogy souza milyen lesz itt, vagy milyen edző. Vannak hibás döntései már most a vidinél, de évek óta a legszebb játékunk is az ő edzősködése alatt volt, és kb. 2 hónapja van itt. Én egyelőre nem ítélem el akkor sem, ha nem volt bajnok mindenhol ahol eddig megfordult.
több mint 14 éve
A Genknek is jó esélye van bejutni a csoportkörbe. Talán akkor majd Egervári is felfigyel Tőzsérre...kiesett a Palermo, most kiesik az Udinese. A Bayern persze bemákolta, tovább gyarapíthatják a pontokat, az olasz csapatok meg szopnak...
azért remélem, hogy a Milan-Inter-Napoli trió sokkal többet szerez mint a németek 3masa...
de nem egy évenként van pontszámítás, hanem 5 évenként, ha jól emlékszem, ergo nem biztos, hogy csak az idein áll vagy bukik a dolog. A német 4. jövőre ugyan úgy meg fogja szopni mint most az Udinese

JT Daniels fan
több mint 14 éve
ez igaz. (amivel némiképp magamnak mondok ellent, de ha hiteles, ha nem, Bárányosnak is nagyon igaza van abban amit mond)Csak Dárdai és Bárányos között a témában van némi hitelességi különbség.somoskovigZsoltika nagyon okos gyerek, csak közben elfelejti megemlíteni, hogy ha egy olyan tehetséggel megáldott ürge, mint ő megfelelően alázatos és szorgalmas lenne, akkor 150 Bundesliga meccsel a háta mögött adhatna hiteles interjút. Ez így viszont csak egy önkritika-mentes szardobálás.Szokolazért bírom, hogy ha itt valaki kinyitja a száját és kimondja a magyar igazságot, akkor szardobáló, vagy épp hisztizik mint Huszti.