Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
50. perc Nagyjából tisztázódtak a félidei cserék: néhányan átadták helyüket másoknak, egyesek a pályán maradtak.😂
több mint 14 éve
naaaaaa, besárgázlak... 😀akkor told fel magad chatre gyikarcuJocinem válaszoltál a kérdésemre majomember 😛Jociutolsóknak nem is válaszolunk... 😉Divat
|
több mint 14 éve
akkor told fel magad chatre gyikarcuutolsóknak nem is válaszolunk... 😉Divatpedig már párszor kitárgyultak a farkas-simek-dajic hármasfogat igazolását...nembaj meleg cimborám. 😀Divatnem válaszoltál a kérdésemre majomember 😛Joci
több mint 14 éve
utolsóknak nem is válaszolunk... 😉nem válaszoltál a kérdésemre majomember 😛Jocilol simek mit keres a vasasban? 😀Jocipedig már párszor kitárgyultak a farkas-simek-dajic hármasfogat igazolását...nembaj meleg cimborám. 😀Divat
|
több mint 14 éve
nem válaszoltál a kérdésemre majomember 😛lol simek mit keres a vasasban? 😀Jocipedig már párszor kitárgyultak a farkas-simek-dajic hármasfogat igazolását...nembaj meleg cimborám. 😀Divat
több mint 14 éve
lol simek mit keres a vasasban? 😀Jocipedig már párszor kitárgyultak a farkas-simek-dajic hármasfogat igazolását...nembaj meleg cimborám. 😀
|
több mint 14 éve
lol simek mit keres a vasasban? 😀
több mint 14 éve
Hurka, akkor ez nálam 2ből semmi, a Port.hu-n végig néztem az összes sport adót hogy hol lehet nézni :cool:davemayerén a vasárnapi nb1-es meccsel voltam így 😀 Végigmentek a sportcsatornákon, eszembe nem jutott az m1 😀
Egyébként leszek/vagyok cseten ofkorz, kösz hogy szóltál Hurak 😀
több mint 14 éve
Hurka, akkor ez nálam 2ből semmi, a Port.hu-n végig néztem az összes sport adót hogy hol lehet nézni :cool:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
a mait az M1 közvetítinem tudtam tényleg 😀 közvetíti valami? csak mert én nem látom. Először azt hittem mégis továbbment a vidi és beszáll a Sturm helyett 😂 köszi!milyen meccs? :rolleyes:davemayerVasas-Roma, bár lehet csak poénból kérdezted
azt ugye rosszul látom, hogy a Paks meccsét nem közvetíti semmi sem?Hurka
Paks meccsét szokás szerint nem látjuk...davemayer
több mint 14 éve
Ez most már komolyan vicc:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/arsenal-fabregasszal-es-nelkule-is-keszulhet-csapatkep-sajtohir-2089076?nocache

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
nem tudtam tényleg 😀 közvetíti valami? csak mert én nem látom. Először azt hittem mégis továbbment a vidi és beszáll a Sturm helyett 😂 köszi!milyen meccs? :rolleyes:davemayerVasas-Roma, bár lehet csak poénból kérdezted
azt ugye rosszul látom, hogy a Paks meccsét nem közvetíti semmi sem?Hurka
Paks meccsét szokás szerint nem látjuk...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
milyen meccs? :rolleyes:davemayerVasas-Roma, bár lehet csak poénból kérdezted
azt ugye rosszul látom, hogy a Paks meccsét nem közvetíti semmi sem?
több mint 14 éve
legyen a meccsre cset? és akkor ezt a szervert tegye el mindenki könyvjelzőnek, akármikor be lehet lépni 😊legyen
http://02.chat.mibbit.com/
irc2.hu
#bowlhuHurka
több mint 14 éve
milyen meccs? :rolleyes:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
legyen a meccsre cset? és akkor ezt a szervert tegye el mindenki könyvjelzőnek, akármikor be lehet lépni 😊http://02.chat.mibbit.com/
irc2.hu
#bowlhu
több mint 14 éve
pöpec sál már jó ideje nincs rajta...ill kihagytad a zakó földhöz vágást!nem ez az első amit nem értünk Pruknerrel kapcsolatban, valószínűsítem nem is az utolsó.gabtside azért pöpec a sál a nyakában és az őrjöngései a góloknál 😂 a tanár úr
úgy nézem az év fiatal cigány játékosa díjat megnyerte az FTC. Tudtam, hogy idén már behúznak egy címet. :cool:petey
|
több mint 14 éve
sztem Habi menni fogA Roma várható kezdő tizenegye: Lobont – Cicinho, Heinze, Cassetti, José Ángel – R. Taddei, De Rossi, Perrotta – Totti – Krkic, Borriellomegy valaki fórumról?Joci
Bárányos Zsolti oktatni fogHurka
több mint 14 éve
A Roma várható kezdő tizenegye: Lobont – Cicinho, Heinze, Cassetti, José Ángel – R. Taddei, De Rossi, Perrotta – Totti – Krkic, Borriellomegy valaki fórumról?
Bárányos Zsolti oktatni fogHurka
több mint 14 éve
A Roma várható kezdő tizenegye: Lobont – Cicinho, Heinze, Cassetti, José Ángel – R. Taddei, De Rossi, Perrotta – Totti – Krkic, BorrielloBárányos Zsolti oktatni fog
több mint 14 éve
nem tudom hogy Angliában ez mennyire általános de ez elég király:Azért ő ott letett valamit az asztalra. Szép gesztus 😊
http://www.fulhamfc.com/Club/News/NewsArticles/2011/August/GoodLuck,Zolly.aspxdavemayer
De most jól megnézem ezt a Kakukát mit tud.
több mint 14 éve
nem ez az első amit nem értünk Pruknerrel kapcsolatban, valószínűsítem nem is az utolsó.gabtside azért pöpec a sál a nyakában és az őrjöngései a góloknál 😂 a tanár úr
úgy nézem az év fiatal cigány játékosa díjat megnyerte az FTC. Tudtam, hogy idén már behúznak egy címet. :cool:
több mint 14 éve
nem tudom hogy Angliában ez mennyire általános de ez elég király:http://www.fulhamfc.com/Club/News/NewsArticles/2011/August/GoodLuck,Zolly.aspx
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
holnapi Vasas-Romától ki mit vár? 😀Hurkaszínesfémgyűjtés?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
holnapi Vasas-Romától ki mit vár? 😀