Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
nem igaz, mert az mbbiten is kidobott egyszerre 3 embert draft előtthttp://cbe002.chat.mibbit.com/Nem mindig kell átváltani irc2.hu-ra, drafton csak azért volt átváltva mert delonso csak ide tudott csatlakozni. Az emberek 99%ának tökéletes az alap mibbit is.
IRC2.HU
channel: #bowlhuHurka
Just sayin'.tenorx
találós kérdés: melyik játékos középső neve az, hogy "Kvachantiradze"?
több mint 14 éve
http://cbe002.chat.mibbit.com/Nem mindig kell átváltani irc2.hu-ra, drafton csak azért volt átváltva mert delonso csak ide tudott csatlakozni. Az emberek 99%ának tökéletes az alap mibbit is.
IRC2.HU
channel: #bowlhuHurka
Just sayin'.
több mint 14 éve
A Sturm nyári igazolása, Popkadze elit balbekk, jó, hogy nem volt kezdő. A 2. félidőben mindent kikapcsolt
több mint 14 éve
Ez a Sturm félelmetesen gyenge brigád. Ma abszolút közük nem volt a meccshez, találtak 2 gólt. De ettől függetlenül a Vidi nem itt baszta el. Kérdem én miért nem lehetett ennyire bátran játszani kint? Ez a Graz kb 5 helyzetből... helyzetből.. lőtt 4 gólt. Persze az osztrák csapatok kiemeltek, de jó fosak, csak kapnak ilyen Metalurg Liepajakat, kiküzdik a győzelmet, azt továbbra is jó a koefficiensük. Szánalmasan szar csapat volt. A Videoton magyar csapathoz méltán likvidálta magát.
A második félidőben 11 emberrel bekkelő csapat ellen nehéz volt már érdemben vmit csinálni.
több mint 14 éve
Akárhogy is alakult, nagy grat a Vidinek. Rég láttam ennyire gólra törően játszani magyar csapatot nemzetközi kupa meccsen.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ennek a Walter Lee-nek vagy kinek és most szavaztam volna utoljára bizalmat...
több mint 14 éve
Sousa egy fogyatékos, ezzel a cserével ez tuti
több mint 14 éve
Egyébként a szívem megszakad, hogy a kedves úttest rajongó nem hugyozhatja körbe a stadiont mint valami kutya 😀 Pedig eddig tudtam, ha pesten járok, és pisaszag van, akkor vagy úttest stadion, vagy minimum egyik szurkolójuk lakása mellett haladok el 😂Ahogy Hurka szokta mondani: Gratulálok ehhez a hozzászóláshoz, nagyon a témába vágott! :/
Amúgy a szemetelést egyébként is lehetne büntetni, nem lenne tiszta szemét az egész ország... de ez már off 😊fetomy
több mint 14 éve
Ilyen hibákat nem szabad elkövetni hátul minden nemzetközi meccsen, jogosan volt dühös Kovács Ferenc a szünetben. A támadójáték viszont nagyon jó, szép gólók voltak, így még van esély!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
istenem, annyira szar pedig ez a Sturm, nem juthatnak tovább!HurkaHa nem lenne ilyen szar a védelem, akkor azt mondanám 5-2 a Vidinek.
Ha kiesnek, akkor kint szúrták el 😕 De nem akarok okoskodni, még van 45 perc, mindent bele!
több mint 14 éve
istenem, annyira szar pedig ez a Sturm, nem juthatnak tovább!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Rég láttam ilyen élvezetes meccset, magyar résztvevővel 😊Hajrá magyarok!
több mint 14 éve
hát erről ennyit...nah így legalább még maradt egy kis esély
több mint 14 éve
Tujvel összetöketlenkedte, ezzel asszem el is szállt a Fehérvár.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ettől függetlenül utálom Sándort 😀
több mint 14 éve
Basszus, egész jó ez a meccs...GogoÉs ki kell mondanom, egész jól tolja a vidi...

több mint 14 éve
Basszus, egész jó ez a meccs...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL, YEAH 😀
több mint 14 éve
Szép akció voltNa el is baszták...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
csinál valaki chatet?Joci3-an csetelnénk, ha elég Hurkának, ő csinál 😛
több mint 14 éve
csinál valaki chatet?