Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Estére tippek?Szerintem: Real Madrid - FC Barcelona 1-2.
több mint 14 éve
legalább Fiti rúgta a gólt, h vmi örömünk is legyen...na de majd holnap a csajok kárpótolnak minket.Remélem hamarosan elkerülünk a második helyről, mert az a magyar foci szégyene, hogy ilyen fos játékkal is ott tud(t)unk lenni ilyen sokáig. Nem szeretném, ha idén EL-re jogosító helyen végeznénk, mert azt a szégyent nem akarom átélni, hogy egy albán, vagy azeri csodacsapat átrobog rajtunk...Na mi is alakítottunk tegnap, vereség Szolnokon, kilátástalan, lélektelen játékkal, borzalom. Drukkolnom kell hogy nem nyerjen a Siófok, pff. 😕zavi27
Botrány a tavaszunk. Is.Bálesz
|
több mint 14 éve
Remélem hamarosan elkerülünk a második helyről, mert az a magyar foci szégyene, hogy ilyen fos játékkal is ott tud(t)unk lenni ilyen sokáig. Nem szeretném, ha idén EL-re jogosító helyen végeznénk, mert azt a szégyent nem akarom átélni, hogy egy albán, vagy azeri csodacsapat átrobog rajtunk...Na mi is alakítottunk tegnap, vereség Szolnokon, kilátástalan, lélektelen játékkal, borzalom. Drukkolnom kell hogy nem nyerjen a Siófok, pff. 😕
több mint 14 éve
na most már hivatalosan is DiBenedetto lett az új elnök Rómában. Pénz is lesz nyáron erősíteni, remélem fektetünk eleget fiatalokba és az akadémiára is.Ha még Villas Boas is jönne...nem illik ennyi mindent kérnem :rolleyes:

JT Daniels fan
több mint 14 éve
HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAStényleg elképesztő, amit művel az egész védelem, mióta Németh itt van 😊 örülök, hogy elkerült a Honvédból, ahol Kemenest szintén bírom, de remélem, hogy ma megverjük őket
Németh Gabi: M.V.P
6th shutoutHöri
több mint 14 éve
még volt lelkesedés. szerintem ez a keret ma nem jutna fel a keleti csoportból. pruknerért összeteszem a két kezemet, hogy ezt kihozta, de nézhetetlen, undorító a játék.én úgy tudom jön a pénzes bácsi, úgyh reméljük lesz minőség. eredmény h nem esünk ki.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASAS HAJRÁ VASASNémeth Gabi: M.V.P
6th shutout
több mint 14 éve
Remélem hamarosan elkerülünk a második helyről, mert az a magyar foci szégyene, hogy ilyen fos játékkal is ott tud(t)unk lenni ilyen sokáig. Nem szeretném, ha idén EL-re jogosító helyen végeznénk, mert azt a szégyent nem akarom átélni, hogy egy albán, vagy azeri csodacsapat átrobog rajtunk...de én nem értem basszus, szezon előtt ettől a kerettől ezt a fos játékot vártam, akkor ősszel h rákba tudtak olyan "jól" játszani???
|
több mint 14 éve
Az alábbi videón láthatóak és hallhatóak miatt különlegesebb ez a klub, mint az összes többi.Hillsborough kapcsán volt ma délután megemlékezés az Anfielden, amin részt vett Benítez is ... a többit nézze meg, aki akarja.
https://www.youtube.com/watch?v=aXge4Ar_Dyw&feature=player_embedded
Liverpool Way. 😉
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Remélem hamarosan elkerülünk a második helyről, mert az a magyar foci szégyene, hogy ilyen fos játékkal is ott tud(t)unk lenni ilyen sokáig. Nem szeretném, ha idén EL-re jogosító helyen végeznénk, mert azt a szégyent nem akarom átélni, hogy egy albán, vagy azeri csodacsapat átrobog rajtunk...Botrány a tavaszunk. Is.

több mint 14 éve
akkor nem foghatják arra hogy nem szurkoltak nekik.így utólag örülök hogy edzésen voltam és nem meccsen.szánalomszégyen.Maróti BÉLA KIRÁLY... :oezek a Bélák már csak ilyenek. kapu mögött sokan voltak és végig szurkoltak, még 90.percbe is, szal a szokásos volt.Divat
valaki volt kint?szurkolás milyen volt?Joci
több mint 14 éve
Maróti BÉLA KIRÁLY... :oezek a Bélák már csak ilyenek. kapu mögött sokan voltak és végig szurkoltak, még 90.percbe is, szal a szokásos volt.
valaki volt kint?szurkolás milyen volt?Joci
|
több mint 14 éve
Maróti BÉLA KIRÁLY... :o valaki volt kint?szurkolás milyen volt?
több mint 14 éve
ismét hugyfos játék, Maróti bombája döntött, SZÉP VOLT FIÚK! és ezek sztrájkolnak a fizetésért? velük fizettetném ki a villany és gázszámla elmaradást is........................bár ha Németh nem véd 2 óriásit lehet megint behúztuk volna nulla játékkal.
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Modtam nem is olyan rég, hogy a Szolnok meg fog menekülni, persze poénból 😀 Erre, az eddigi tavaszi meccseken szinte több pontot szereztek, mint ősszel összesen 😀Az a Mitrovics!! Kegyetlen nagy volt, hogy megfordult és előre akart futni. Hova, minek? MIÉRT? 😀 😀 😀 LOL
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mighty szolnok robog a kieses elol. megcsaptak minket is otthon. szolnok - ute 1:0
több mint 14 éve
Chilei spori mit nézett ennél a könyökösnél (Kovács vs. Morales)?Ott állt kb. 2,5 méterre... :mad:
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szigorúan ManUtd drukkereknek. Valamint mindenki másnak. http://www.youtube.com/watch?v=Y6jvZ3aN_gQtüsi91Ez mekkoraaaa!! 😀
Hatalmas 😀 Nem bírom abbahagyni a nevetést 😊
több mint 14 éve
RIP 96!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Szigorúan ManUtd drukkereknek. Valamint mindenki másnak. http://www.youtube.com/watch?v=Y6jvZ3aN_gQ
több mint 14 éve
Az utóbbi hetekben szó volt egy Videoton játékosról, aki nagy öngólt rúgott, s utána menesztették is. Fél órája kutatom, de nem találom.catattackhttp://www.youtube.com/watch?v=q0D6gQ8_pvU
több mint 14 éve
catattack
3 520
Az utóbbi hetekben szó volt egy Videoton játékosról, aki nagy öngólt rúgott, s utána menesztették is. Fél órája kutatom, de nem találom.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Támadásban kiemelkedőt nyújtott Balázs. Szép volt a gólja, volt veszélyes szabadrúgása, de a PSV ennyit tud. Ugye senki nem gondolta komolyan, hogy 1-4-ről felállnak? Félek viszont, hogy ha nagyobb csapatba megy, ott nem fog ennyire érvényesülni. Eindhoven-ben most ő a király.Amit meg ma is leművelt ez a kommentátor...juj..