NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 375
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
1ébként a 7végén volt értelmes meccs is: Milan-Samp 3:0 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
kicsit bővebben a Gyuris nyilatkozat 😀Tény és való, a honvéd lőtt egy gólt, a nemantifutballt játszó Pápa nem lőtt. A Honvédé a három pont. Zseniális a csávó, imádom a dumáját - kifigurázni 😀 Garami mester is kritizálta a bírót, hogy megint nem kaptak meg egy jogos tizit, de ugyanakkor nem akar a bíró mögé bújni.
"Nem a szervezettség okozott gondot, hanem az, hogy egy futballozni nem akaró csapattal kerültünk szembe. A vendégek két helyzetből egyet értékesítettek, mi pedig, sajnos, az első félidőben a kaput sem találtuk el. Kecskeméten, noha nem futballoztunk rosszul, de jobb volt a hazai csapat, mégis miénk lett a három pont. Ma mi voltunk a jobbak az antifutballt játszó Honvéddal szemben, de veszítettünk. Szégyenkeznünk nem kell, mert a csapat mindent megtett a győzelemért. Kár a Honvéd felfogásáért, mert a futballt a játék, a gólok viszik előre, nem pedig az ilyen lehetetlen mérkőzések."Hurka
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Uraim, ha kérhetném, magyar edzők nyilatkozatait legyenek szívesek továbbra is lelkesen beírogatni. 😀 Én már lusta vagyok a sok ocsú közül kiválogatni a tiszta búzát. Jaaaaj, Gyurika. Ők még játszották a focit. A legnagyobb nemzetközi eredményünk mondjuk a Sturm Graztól egy 7-1 (de lehet, hogy 8-2, fene se emlékszik) összesítésben, de ők még játszották. Klement bá is.... ő mondjuk tudja, hogy néz ki egy bundameccs, ez tény. Szóval ha ő mondja, elhiszem. Várhidi mesternek meg üzenem, ha fiai nem tudnek egy héten három napot dolgozni, menjenek el inkább péknek. Ott nincs akkora megterhelés. Zseniális ez a hétvége is, és remélem a java még hátravan.füligjimmykicsit bővebben a Gyuris nyilatkozat 😀
"Nem a szervezettség okozott gondot, hanem az, hogy egy futballozni nem akaró csapattal kerültünk szembe. A vendégek két helyzetből egyet értékesítettek, mi pedig, sajnos, az első félidőben a kaput sem találtuk el. Kecskeméten, noha nem futballoztunk rosszul, de jobb volt a hazai csapat, mégis miénk lett a három pont. Ma mi voltunk a jobbak az antifutballt játszó Honvéddal szemben, de veszítettünk. Szégyenkeznünk nem kell, mert a csapat mindent megtett a győzelemért. Kár a Honvéd felfogásáért, mert a futballt a játék, a gólok viszik előre, nem pedig az ilyen lehetetlen mérkőzések."
több mint 14 éve
Uraim, ha kérhetném, magyar edzők nyilatkozatait legyenek szívesek továbbra is lelkesen beírogatni. 😀 Én már lusta vagyok a sok ocsú közül kiválogatni a tiszta búzát. Jaaaaj, Gyurika. Ők még játszották a focit. A legnagyobb nemzetközi eredményünk mondjuk a Sturm Graztól egy 7-1 (de lehet, hogy 8-2, fene se emlékszik) összesítésben, de ők még játszották. Klement bá is.... ő mondjuk tudja, hogy néz ki egy bundameccs, ez tény. Szóval ha ő mondja, elhiszem. Várhidi mesternek meg üzenem, ha fiai nem tudnek egy héten három napot dolgozni, menjenek el inkább péknek. Ott nincs akkora megterhelés. Zseniális ez a hétvége is, és remélem a java még hátravan.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
A negyedik játékvezető azt mondta nekem, azért nem kapott sárgát, mert szélső védő"Duff😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Mourinho a fasz of the day„Rendkívül kiegyenlített mérkőzés volt, amíg tizenegy játékos játszott tizenegy ellen. A csapatok tisztelték egymást, mindkét együttes tudta, hogy erős riválissal játszik, ezért nem voltak nagy lehetőségek. Aztán – ahogy lenni szokott – emberhátrányba kerültünk, és így már lehetetlen volt a küldetésünk" – mondta José Mourinho.
„A Barca a világ legjobbja a labdatartásban. Egyenlő létszámnál voltak gondjai, de amikor emberelőnybe került, azt csinálhatott, amit akart. Már megint máshogy ítélték meg a két csapatot, mivel egyszerűen érthetetlen, hogy Alves miért nem kapta meg a második sárgáját. Ha a kaputól ötven méterre szabálytalankodik így, már akkor sárga lapot kellett volna kapnia, nemhogy így, hogy a tizenhatoson belül tette. A negyedik játékvezető azt mondta nekem, azért nem kapott sárgát, mert szélső védő" – jelentette ki a szakember.
„Jól játszottunk tíz emberrel is, mivel felkészültünk erre. Adebayor beállásával könnyebben ment. A közönség nagyszerűen biztatott minket, és sikerült egyenlítenünk. Szeretnék tizenegy emberrel játszani a Barca ellen, de ez Spanyolországban és Európában is lehetetlen küldetés. Unom már, hogy állandóan fel kell készülnöm az emberhátrányos játékra a Barca ellen" – tette hozzá a portugál tréner.
több mint 14 éve
bázeg a city ment a döntöbe 😕DuffEnnél nagyobb szégyent per pillanat nem tudok MU drukkerként elképzelni. Óriási Bolton vagy Stoke drukker leszek 4 hét múlva.
Wayne...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Remélem ez volt az utolsó. Egy darabig...Igen, megértem. Azt viszont tudtam, hogy ha lesz bármiféle kontakt nem kontakt 0-1-nél, akkor be fogja fújni. Csak nem akartam beírni... be is jött. Sajnálom, hogy így kell kompenzálni egy kiállítást, de végül is érthető, nem szabad egy RM-nak 3 EC-t elveszíteni zsinórban, MADRIDBAN.JC6Csinálhatott volna bármit a spori, ha nem komolytalankodjuk el. Feleslegesen átadtuk a kezdeményezést a Realnak.Pocs
több mint 14 éve
Igen, megértem. Azt viszont tudtam, hogy ha lesz bármiféle kontakt nem kontakt 0-1-nél, akkor be fogja fújni. Csak nem akartam beírni... be is jött. Sajnálom, hogy így kell kompenzálni egy kiállítást, de végül is érthető, nem szabad egy RM-nak 3 EC-t elveszíteni zsinórban, MADRIDBAN.JC6Csinálhatott volna bármit a spori, ha nem komolytalankodjuk el. Feleslegesen átadtuk a kezdeményezést a Realnak.
több mint 14 éve
Igen, megértem. Azt iviszont tudtam, hogy ha lesz bármiféle kontakt nem kontakt 0-1-nél, akkor be fogja fújni. Csak nem akartam beírni... be is jött. Sajnálom, hogy így kell kompenzálni egy kiállítást, de végül is érthető, nem szabad egy RM-nak 3 EC-t elveszíteni zsinórban, MADRIDBAN.JC6Ez meg a másik 😊 Azért miután Özil beállt jelentősen feljavult a támadásépítés,nem tudta egyik sem elvenni tőle szabályosan a labdát.Remélem csak szerdára pihentették 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Igen, megértem. Azt viszont tudtam, hogy ha lesz bármiféle kontakt nem kontakt 0-1-nél, akkor be fogja fújni. Csak nem akartam beírni... be is jött. Sajnálom, hogy így kell kompenzálni egy kiállítást, de végül is érthető, nem szabad egy RM-nak 3 EC-t elveszíteni zsinórban, MADRIDBAN.
több mint 14 éve
kb 6 év után újra rákattintottam az nso-n a magyar bajnoki tabellára és... Kieső az MTK? WTFOMG?
több mint 14 éve
Leírtam a véleményem ennyi.Nem tudom mit vagy felakadva rajta 😐 Az első félidei jelenet meg,ha a Camp Nouban van akkor valószínűleg tizi,vagy talán ott semEgyértelmű tizi volt, így többedjére is,köze nem volt a labdához Alvesnek,ráadásul még ellentétes lábbal akarta elrúgni,pont az a fél ütem hiányzott még keresztbe nyúlt a másikkal...JoeyPorterJól van, most minek magyarázzuk? A madridista szerint jogos volt, a katalán szerint nem. Ennyi a történet. Megadta? Megadta. Fölösleges leírni 3x egymás után....JC6
több mint 14 éve
Nálam a 82-n is látszott 😉Halkan mondom, hogy Alves bizony elérte a labdát...BáleszAkkor vagy én vagyok a vak,vagy a 107 centi kicsi :/JoeyPorter
Szerk: http://www.pixter.hu/video?id=26578
0:20-nál tisztán látszik.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyértelmű tizi volt, így többedjére is,köze nem volt a labdához Alvesnek,ráadásul még ellentétes lábbal akarta elrúgni,pont az a fél ütem hiányzott még keresztbe nyúlt a másikkal...JoeyPorterJól van, most minek magyarázzuk? A madridista szerint jogos volt, a katalán szerint nem. Ennyi a történet. Megadta? Megadta. Fölösleges leírni 3x egymás után....
több mint 14 éve
Halkan mondom, hogy Alves bizony elérte a labdát...BáleszAkkor vagy én vagyok a vak,vagy a 107 centi kicsi :/
több mint 14 éve
Na ide írok mert itt nem trollok vannak hanem normális közösség 😊 Azt gondolom, hogy Barca szurkoló létemre ez a Barca nem az a Barca mentálisan legalábbis. Nem tudom miért talán a következő meccsek miatt nem akarta magát agyonnyerni hanem engedte a Realt felállni s hosszútávon egy rossz folyamat indulhat el. S azt is be kell látni a Barca meccseit ha így folytatják valóban csak a Barca drukkerek szeretnénk nézni, mert ha mi nem akarunk játszani az ellenfél sem erőlteti inkább hibázásainkra kontrára, pontrúgásokra épít, unalmas meccs lesz belőle. Ma is majdhogynem így történt. JM sem tud nagyon más játékot kitalálni csak ezt, de az igazság pillanata szerdán és utána fog eljönni. S hát a tizik. Az első meg nem adott valóban nem volt az elismerem. A második egyértelmű a piros is tiszta gólhelyzet. S én nem tudom ki mit néz de a harmadik tizinél a kapuból jövő kamerából tisztán látható! Alves a talpával súrolta tovább a labdát s Marc-hoz nem ért hozzá. De azt elfogadom abból a helyzetből ahol a bíró volt szinte lehetetlen észrevenni érzékelni. Szerdán folyt köv. s remélem szimpatikusabb hozzáállást játékot látunk as csapattól!
több mint 14 éve
Halkan mondom, hogy Alves bizony elérte a labdát...

több mint 14 éve
Egyértelmű tizi volt, így többedjére is,köze nem volt a labdához Alvesnek,ráadásul még ellentétes lábbal akarta elrúgni,pont az a fél ütem hiányzott még keresztbe nyúlt a másikkal...
több mint 14 éve
Na ebből a meccsből nem lehet sok következményt levonni. Reál jobban akart úgy tűnt, de szerdán nem lehetnek ennyire passzívak. Nem volt valami nagy meccs. Marcelo tizije meg.. hmm hát vsz kb mint Villáé. Kíváncsi leszek a szerdára vsz a Barca nincs valami nagy formában hetek óta bármennyire is nyalják a seggünket.
Szerdán azért be kéne húzni a kupát 😛
Hajrá Barca!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A bajnokság szerintem megvan, de most be lehetett volna biztosítani.A 11-es jogos volt, a kiállítás erős.
Ellenben - hiába, hogy katalán szurkoló vagyok - nem volt 11-es Marcelo alakítása.
Villa beverhette volna a végén. és nincs vita.
Egyébként meg lehetett látni, hogy nem erőltette a meccset a gránátvörös gárda, ráültek az eredményre, nem égtek 100 fokon.
A kupameccs annyira nem érdekel, a BL-re leszek kíváncsi.
Nálam a meccs embere Adriano, hatalmasat játszott balbekkbe.
Pepe is jól tolta, de néha olyan alattomos, hogy egyből kiállítanám, ha én lennék a spori..
Mes que un club!
több mint 14 éve
Igaziból egyik csapat sem érdemelt győzelmet, mert valszeg ők is eldöntötték, hogy ez a legkevesbé fontos meccs.Pepe ma jól játszott, de elég idegesítőek a "dühből odalépései".
Az meg priceless pillanat volt, amikor Ő mutogatott Messinek, hogy gondolkodjon... 😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Ismétlésből nekem úgy tűnt Alves nem találta el Márszéló lábát...A Villa lerántás viszont jogos volt.
több mint 14 éve
Na a bajnokságnak innen meg kell lennie. 8 pont előny és könnyebb schedule. Villa viszont formába lendülhetne végre, kb 2 hónapja teljesen offon van.
több mint 14 éve
Elment egynek,csak az a vicc,hogy a Barca nem dominálta a meccset ember és gólelőnyben,rá is basztak hál' istennek 😊