NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Urbányi nagyon kéne vissza a közegbe, szétkaratézna mindenkit.
Höri
+1 , a legjobb fighter-edző ever!

hátha pl. szájbarúgná komlósit, így nem kéne még a válogatott közelében sem látni v valami ilyesmi... 😂

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Látszik, hogy kicsik vagytok, Kondás a 90-es években jópár meccsen kezdő volt a Lokiban, nem új arc.
Urbányi nagyon kéne vissza a közegbe, szétkaratézna mindenkit.

ma 14.45 Báránd - Pétervására, a SportM kupa elődöntőben 😀 Sándor Tamás és Kerekes Zsombi is ott lesz a pályán.

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
A Debrecen új edzője: KONDÁS Elemér 😂Hurka
két napja ezen nyerítek, de ha tényleg urbányi lesz azon egy hétig fogok.

enbékettőkeleticsoport, keleticsoport!!!!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 454 — Amerikai sportok rajongója
Hat ez igaz, mi is sokat mondjuk ezt haveri korben. Bar megnezve mondjuk az olasz, vagy nemet ligat ott is mindig szinte ugyanazok az arcok bukkannak fel 8-10 helyen. Igaz ott mas a szinvonal azert de a jelenseg mashol is van szerintem.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Urbányi hány helyen bukott már meg? Igaz, nem egy csapatnál hallottam, hogy nem tetszett a játékosoknak a stílusa...

Nevetséges ez a magyar foci. Van 5-8 edző, akik egymást váltják a padokon, minden évben. Hányadék.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
A Debrecen új edzője: KONDÁS Elemér 😂Hurka
még csak edzéseket vezeti nem? de legnagyobb az, ha lenne Urbányit választanák a konda élére... 😂

|
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Muszáj nyernie ma a Unitednek. Kulcsmeccs jön, remélem elfelejtik a hétvégi kudarcot, legyen meg a PL mert nem hiszem hogy jövőre is ilyen szerencsénk lesz a riválisokkal. Főleg ha Ancelotti elmegy és mondjuk jön helyette Hiddink...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
A Debrecen új edzője: KONDÁS Elemér 😂
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Pazar forduló, kikapott az Inter, majd a Napoli, 6 pont az előnyünk. Innen már be kell húzni a bajnokságot.Stez
Így igaz, ezt már csak mi veszíthetjük el. Három papíron kötelező meccsünk lesz, Brescia, Bologna, Cagliari (utóbbi kettő hazai pályán), ha ezeket hozzuk, gólkülönbséggel már megvan a scudetto, Roma-Udinese páros ellen esetleg még egy pont a biztonság kedvéért.

Kíváncsi leszek, hogy Allegri miként áll majd hozzá az Olasz Kupához.
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 274 — Ajmo Vatreni
http://barcamadrid.blog.hu/2011/04/18/a_madrid_legnagyobb_legendajanak_is_felfordult_a_gyomra_mourinho_csapatatol

Az öregnek elgurult a gyógyszere. Ősszel játszani akart Mourinho, tudjuk mi lett a vége.
Nehezen értem, hogy 1;most vette csak észre, hogy a Barca évek óta jobb mint bárki (a Realnál különösen), 2; még most sem veszi észre, hogy a Barca ellen nem lehet mást játszani.

Real szurkolóként ezt aki nem látja, vagy nem akarja a pályán látni az magának hazudik.
több mint 14 éve
Háát ja.
Hamarosan meg jöhet a nyári herce-hurca. Mivel jövőre jön a fair play szabály, eléggé esélyes, hogy még most jön egy nagyobb költekezés, ami az átigazolásokat illeti, Berlu nem szarozik majd az idén, az az érzésem. Lesz 1-2 nagy dobása. Kíváncsian várom.Stez
én beérem a Sanchez+Ganso párossal a nyáron... 😊Divat
A Kacsa mellett van a Liba helye 😊
Szerk. ezt most találtam:
Három csapatban szerepelnek magyar légiósok az olasz bajnokság idei szezonjában (Vass Ádám: Brescia; Koman Vladimir, Laczkó Zsolt: Sampdoria; Rudolf Gergely: Bari), s a 33. fordulót követően ez a három csapat áll kieső helyen a Serie A-ban.
😂empty taxi
jó lesz nektek Krisztina is... 😉

ez csupán véletlen, Laczkó most is csapata legjobbja volt! 😊

|
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
illene...szép is lenne mki hibázik csak ti nem. 😛 😊Divat
Háát ja.
Hamarosan meg jöhet a nyári herce-hurca. Mivel jövőre jön a fair play szabály, eléggé esélyes, hogy még most jön egy nagyobb költekezés, ami az átigazolásokat illeti, Berlu nem szarozik majd az idén, az az érzésem. Lesz 1-2 nagy dobása. Kíváncsian várom.Stez
A Kacsa mellett van a Liba helye 😊
Szerk. ezt most találtam:
Három csapatban szerepelnek magyar légiósok az olasz bajnokság idei szezonjában (Vass Ádám: Brescia; Koman Vladimir, Laczkó Zsolt: Sampdoria; Rudolf Gergely: Bari), s a 33. fordulót követően ez a három csapat áll kieső helyen a Serie A-ban.
😂

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 829 — Whoops, looks like something went wrong.
Háát ja.
Ganso szvsz nálunk köt ki, nem nálatok 😊

több mint 14 éve
Pazar forduló, kikapott az Inter, majd a Napoli, 6 pont az előnyünk. Innen már be kell húzni a bajnokságot.Stez
Háát ja.
én beérem a Sanchez+Ganso párossal a nyáron... 😊

|
több mint 14 éve
Háát ja.
Hamarosan meg jöhet a nyári herce-hurca. Mivel jövőre jön a fair play szabály, eléggé esélyes, hogy még most jön egy nagyobb költekezés, ami az átigazolásokat illeti, Berlu nem szarozik majd az idén, az az érzésem. Lesz 1-2 nagy dobása. Kíváncsian várom.

több mint 14 éve
illene...szép is lenne mki hibázik csak ti nem. 😛 😊

|
több mint 14 éve
Pazar forduló, kikapott az Inter, majd a Napoli, 6 pont az előnyünk. Innen már be kell húzni a bajnokságot.

több mint 14 éve
s.gergo Baltimore Ravens 228 — Ravens fan
Kérhetek majd videót a Nyíregy - DVTK meccsről? Sajna nem voltam itthon, nem rég értem haza, de nagyon érdekel milyen meccs és szurkolás volt!
KöszönömJC6
http://www.hawk.try.hu/ Itt a videón rajta van a meccs eleji koreotól kezdve a meccs utáni ünneplésig minden 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kérhetek majd videót a Nyíregy - DVTK meccsről? Sajna nem voltam itthon, nem rég értem haza, de nagyon érdekel milyen meccs és szurkolás volt!
Köszönöm
több mint 14 éve
s.gergo Baltimore Ravens 228 — Ravens fan

na Hurka, ki van a kép bal oldalán? 😊kristof
Visszajöhetne Pápáról TP, itt jobb helye lenne 😊 Egyébként nem gyenge hangulat volt, még több ilyet! 😀 A hoki vb-n is remélem lesz ilyen szurkolás!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

na Hurka, ki van a kép bal oldalán? 😊
több mint 14 éve
asszem a nápolyiak is kiszálltak, így csak 1 csapat maradt a Scudettoért...

|
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ez tipikus Arsenal meccs volt,bár én arra számítottam,hogy a büntetőt hagyják ki,de sikerült ezt is űberelni.
6 év trófea nélkül,korrekt...

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110417-kozaport-kaptak-sajat-szurkoloiktol-laczkoek.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Nem örülnél te egy UTE NBIInek 😀 Hogy járnál így derbikre.FViktor93
Néztem a Loki-Siófok meccs egy részét, és most már én is azt mondom, maradjanak csak a Balaton-partiak, menjen inkább az MTK vagy a Honvéd.

FA-kupában Man. City - Stoke City döntő ( 😕 ).vassadi
jó kis fiatal csapat van a beachen, nem hiába tréfálnak meg minket rendre...viszont Délczeg nem hiszem, h sokáig fog maradni.

|