NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Urbányi nagyon kéne vissza a közegbe, szétkaratézna mindenkit.+1 , a legjobb fighter-edző ever!
Höri
hátha pl. szájbarúgná komlósit, így nem kéne még a válogatott közelében sem látni v valami ilyesmi... 😂
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Látszik, hogy kicsik vagytok, Kondás a 90-es években jópár meccsen kezdő volt a Lokiban, nem új arc.Urbányi nagyon kéne vissza a közegbe, szétkaratézna mindenkit.
ma 14.45 Báránd - Pétervására, a SportM kupa elődöntőben 😀 Sándor Tamás és Kerekes Zsombi is ott lesz a pályán.
több mint 14 éve
A Debrecen új edzője: KONDÁS Elemér 😂Hurkakét napja ezen nyerítek, de ha tényleg urbányi lesz azon egy hétig fogok.
enbékettőkeleticsoport, keleticsoport!!!!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Hat ez igaz, mi is sokat mondjuk ezt haveri korben. Bar megnezve mondjuk az olasz, vagy nemet ligat ott is mindig szinte ugyanazok az arcok bukkannak fel 8-10 helyen. Igaz ott mas a szinvonal azert de a jelenseg mashol is van szerintem.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Urbányi hány helyen bukott már meg? Igaz, nem egy csapatnál hallottam, hogy nem tetszett a játékosoknak a stílusa...Nevetséges ez a magyar foci. Van 5-8 edző, akik egymást váltják a padokon, minden évben. Hányadék.
több mint 14 éve
A Debrecen új edzője: KONDÁS Elemér 😂Hurkamég csak edzéseket vezeti nem? de legnagyobb az, ha lenne Urbányit választanák a konda élére... 😂
|
több mint 14 éve
Muszáj nyernie ma a Unitednek. Kulcsmeccs jön, remélem elfelejtik a hétvégi kudarcot, legyen meg a PL mert nem hiszem hogy jövőre is ilyen szerencsénk lesz a riválisokkal. Főleg ha Ancelotti elmegy és mondjuk jön helyette Hiddink...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
A Debrecen új edzője: KONDÁS Elemér 😂
több mint 14 éve
Pazar forduló, kikapott az Inter, majd a Napoli, 6 pont az előnyünk. Innen már be kell húzni a bajnokságot.StezÍgy igaz, ezt már csak mi veszíthetjük el. Három papíron kötelező meccsünk lesz, Brescia, Bologna, Cagliari (utóbbi kettő hazai pályán), ha ezeket hozzuk, gólkülönbséggel már megvan a scudetto, Roma-Udinese páros ellen esetleg még egy pont a biztonság kedvéért.
Kíváncsi leszek, hogy Allegri miként áll majd hozzá az Olasz Kupához.
több mint 14 éve
http://barcamadrid.blog.hu/2011/04/18/a_madrid_legnagyobb_legendajanak_is_felfordult_a_gyomra_mourinho_csapatatolAz öregnek elgurult a gyógyszere. Ősszel játszani akart Mourinho, tudjuk mi lett a vége.
Nehezen értem, hogy 1;most vette csak észre, hogy a Barca évek óta jobb mint bárki (a Realnál különösen), 2; még most sem veszi észre, hogy a Barca ellen nem lehet mást játszani.
Real szurkolóként ezt aki nem látja, vagy nem akarja a pályán látni az magának hazudik.
több mint 14 éve
jó lesz nektek Krisztina is... 😉A Kacsa mellett van a Liba helye 😊Háát ja.én beérem a Sanchez+Ganso párossal a nyáron... 😊Divat
Hamarosan meg jöhet a nyári herce-hurca. Mivel jövőre jön a fair play szabály, eléggé esélyes, hogy még most jön egy nagyobb költekezés, ami az átigazolásokat illeti, Berlu nem szarozik majd az idén, az az érzésem. Lesz 1-2 nagy dobása. Kíváncsian várom.Stez
Szerk. ezt most találtam:
Három csapatban szerepelnek magyar légiósok az olasz bajnokság idei szezonjában (Vass Ádám: Brescia; Koman Vladimir, Laczkó Zsolt: Sampdoria; Rudolf Gergely: Bari), s a 33. fordulót követően ez a három csapat áll kieső helyen a Serie A-ban.
😂empty taxi
ez csupán véletlen, Laczkó most is csapata legjobbja volt! 😊
|
több mint 14 éve
A Kacsa mellett van a Liba helye 😊én beérem a Sanchez+Ganso párossal a nyáron... 😊Divatillene...szép is lenne mki hibázik csak ti nem. 😛 😊DivatHáát ja.
Hamarosan meg jöhet a nyári herce-hurca. Mivel jövőre jön a fair play szabály, eléggé esélyes, hogy még most jön egy nagyobb költekezés, ami az átigazolásokat illeti, Berlu nem szarozik majd az idén, az az érzésem. Lesz 1-2 nagy dobása. Kíváncsian várom.Stez
Szerk. ezt most találtam:
Három csapatban szerepelnek magyar légiósok az olasz bajnokság idei szezonjában (Vass Ádám: Brescia; Koman Vladimir, Laczkó Zsolt: Sampdoria; Rudolf Gergely: Bari), s a 33. fordulót követően ez a három csapat áll kieső helyen a Serie A-ban.
😂

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Ganso szvsz nálunk köt ki, nem nálatok 😊én beérem a Sanchez+Ganso párossal a nyáron... 😊Divatillene...szép is lenne mki hibázik csak ti nem. 😛 😊DivatHáát ja.
több mint 14 éve
én beérem a Sanchez+Ganso párossal a nyáron... 😊Háát ja.Pazar forduló, kikapott az Inter, majd a Napoli, 6 pont az előnyünk. Innen már be kell húzni a bajnokságot.Stezillene...szép is lenne mki hibázik csak ti nem. 😛 😊Divat
|
több mint 14 éve
Háát ja.Pazar forduló, kikapott az Inter, majd a Napoli, 6 pont az előnyünk. Innen már be kell húzni a bajnokságot.Stezillene...szép is lenne mki hibázik csak ti nem. 😛 😊Divat
Hamarosan meg jöhet a nyári herce-hurca. Mivel jövőre jön a fair play szabály, eléggé esélyes, hogy még most jön egy nagyobb költekezés, ami az átigazolásokat illeti, Berlu nem szarozik majd az idén, az az érzésem. Lesz 1-2 nagy dobása. Kíváncsian várom.
több mint 14 éve
Pazar forduló, kikapott az Inter, majd a Napoli, 6 pont az előnyünk. Innen már be kell húzni a bajnokságot.Stezillene...szép is lenne mki hibázik csak ti nem. 😛 😊
|
több mint 14 éve
Pazar forduló, kikapott az Inter, majd a Napoli, 6 pont az előnyünk. Innen már be kell húzni a bajnokságot.
több mint 14 éve
Kérhetek majd videót a Nyíregy - DVTK meccsről? Sajna nem voltam itthon, nem rég értem haza, de nagyon érdekel milyen meccs és szurkolás volt!http://www.hawk.try.hu/ Itt a videón rajta van a meccs eleji koreotól kezdve a meccs utáni ünneplésig minden 😊
KöszönömJC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kérhetek majd videót a Nyíregy - DVTK meccsről? Sajna nem voltam itthon, nem rég értem haza, de nagyon érdekel milyen meccs és szurkolás volt! Köszönöm
több mint 14 éve
Visszajöhetne Pápáról TP, itt jobb helye lenne 😊 Egyébként nem gyenge hangulat volt, még több ilyet! 😀 A hoki vb-n is remélem lesz ilyen szurkolás!
na Hurka, ki van a kép bal oldalán? 😊kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na Hurka, ki van a kép bal oldalán? 😊
több mint 14 éve
asszem a nápolyiak is kiszálltak, így csak 1 csapat maradt a Scudettoért...
|
több mint 14 éve
Ez tipikus Arsenal meccs volt,bár én arra számítottam,hogy a büntetőt hagyják ki,de sikerült ezt is űberelni.6 év trófea nélkül,korrekt...
több mint 14 éve
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110417-kozaport-kaptak-sajat-szurkoloiktol-laczkoek.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
jó kis fiatal csapat van a beachen, nem hiába tréfálnak meg minket rendre...viszont Délczeg nem hiszem, h sokáig fog maradni.Nem örülnél te egy UTE NBIInek 😀 Hogy járnál így derbikre.FViktor93Néztem a Loki-Siófok meccs egy részét, és most már én is azt mondom, maradjanak csak a Balaton-partiak, menjen inkább az MTK vagy a Honvéd.
FA-kupában Man. City - Stoke City döntő ( 😕 ).vassadi
|