Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Én azt olvastam, hogy kiadtak egy nyilatkozatot, hogy elnézést kérnek Bálesz barátjuktól, amiért így sikerült, szégyellik magukat, és igyekeznek kárpótolni őt, ha egyáltalán tudják, mert elismerik, hogy hatalmas csalódást okoztak 😕Linket, linket! 😀
😀 egyébként valakinek nincs linkje Dzsdzs góljaihoz? 😊 :rolleyes:fetomy
Dzsdzsdzsdzs góljai fent vannak az nso-n is 😊

több mint 14 éve
Ejj, de utálom ezt a 70 emberrel védekezős focit, mint amit ma a Wigan játszott :mad: Na mindegy, a céljukat végülis elérték vele, azt meg pont leszarják, hogy nekem ez tetszik-e, avagy sem 😀BáleszÉn azt olvastam, hogy kiadtak egy nyilatkozatot, hogy elnézést kérnek Bálesz barátjuktól, amiért így sikerült, szégyellik magukat, és igyekeznek kárpótolni őt, ha egyáltalán tudják, mert elismerik, hogy hatalmas csalódást okoztak 😕
😀 egyébként valakinek nincs linkje Dzsdzs góljaihoz? 😊 :rolleyes:
több mint 14 éve
Mondjuk azért nem hasonlít kicsit sem ahhoz, amit Kaká bármikor is kapottBázzeg hát épp a hang a lényeg 😀 Szól a Robinho kórus 😀...eaglesmcnabb😂először én is vmi joga bonitot vártam, de csak ez lett 😊Divat
Na hang az pont nincs ezen a gépemen 😀
Azt hittem, valamit trükközik.Stez
Örök szívem csücske marad 😊
több mint 14 éve
Csak most láttam Dzsudzsák góljait. Nem gyenge. 😊Egyébként elfogult vagyok, de hirtelen nem tudnék mondani olyan ballábas játékost aki nála jobban használná a másik lábát is. Nah, jó esetleg Messi. 😀
több mint 14 éve
Dzsudzsák meglőtte a második gólját is az AZ ellen. :cool: Ő az a faktor, ami a különbséget jelenti a PSV és a Twente között a bajnoki címért folyó harcban, természetesen előbbi javára (az Ajax meg Suárez elvesztése után kiszállt).
több mint 14 éve
Dzsudzsák nagyon tolja, reszkess Hollandia 😀
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
né' mán hát pontokat hullajtott a Barsza 😐 nem baj majd holnap a kisebbik alakulat nem hagyja hogy faragjon a hátrányból a margit 😉 Dzsudzsák meg nagy király - nem igazán bírtam de az utóbbi időben nagyon megkedveltem, egy olyan játékos akinek nem csak a szája nagy hanem komolyan is gondolja a profizmust és ezt a játékot + van tehetsége hogy nagy dolgokat csináljon.
Nem hiába igazolja le mindig a MU a FM-ben azonnal 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Hoppá, Barca-botlás, döntetlen a Sporting Gijón otthonában.
több mint 14 éve
Bázzeg hát épp a hang a lényeg 😀 Szól a Robinho kórus 😀...először én is vmi joga bonitot vártam, de csak ez lett 😊Divatüdvözlik Robinhot, aki ki is int a tábornak.Divat😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Dzsudzsák :cool:-----------------------
Hogy a barcának milyen ocsmány mezei vannak 😂
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
először én is vmi joga bonitot vártam, de csak ez lett 😊😂izé, lehet én vagyok a vak, de ezen most mit lássak?Stezüdvözlik Robinhot, aki ki is int a tábornak.Divat
|
több mint 14 éve
😂üdvözlik Robinhot, aki ki is int a tábornak.Divathttp://www.youtube.com/watch?v=Ujcazyu_E_Yizé, lehet én vagyok a vak, de ezen most mit lássak?Stez
azért tud a gyerek 😊 Ma is bizonyította. 😊eaglesmcnabb
Azt hittem, valamit trükközik.
több mint 14 éve
üdvözlik Robinhot, aki ki is int a tábornak.http://www.youtube.com/watch?v=Ujcazyu_E_Yizé, lehet én vagyok a vak, de ezen most mit lássak?Stez
|
több mint 14 éve
Simább Milan-győzelem, mint amire számítottam (Cassano mekkorát játszott :cool: ), tökéletessé tették ezt a hétvégét. 😊 Az üldözők azért még hozzájárulhatnak ahhoz, hogy még ennél is jobb legyen az összkép. Kedden pedig jöhet a Spurs elleni megmérettetés - végre BL; én már nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mit tud ez a Milan a nemzetközi porondon.Nani eltakarodhatna már a picsba, önző fasz. Ha legalább csak akkor passzolt volna amikor vkit 100%os ziccerbe hozhatott vna, akkor 5-1 lett vna a vége. De ő inkább ahelyett elkúrja a lelátóra...DuffOK, nyilván ma se volt hibátlan a játéka, de könyörgöm, legalább egy olyan United-meccs után ne átkozza őt senki, amikor gólt lő és gólpasszt ad a városi rivális ellen megnyert meccsen... 😊 De úgy látom, hiába beszélek, egyedül maradtam. 😊
Amúgy ma a szélsőjátékunk is remekül működött, és ne felejtsük el, Park és Valencia visszatérése gyakorlatilag egy-egy új igazolással érhet fel, attól függően, hogy milyen formában lesznek. Utóbbi egy ilyen komoly sérülés után erősen kérdéses lehet, előbbi viszont remélhetőleg úgy fog játszani, ahogy az Ázsia-kupa előtt tette, mert ebben a szezonban Park is egyértelműen a legjobbak között volt - talán az eddigi legjobb United-es idényét futotta/futja.
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=Ujcazyu_E_Yizé, lehet én vagyok a vak, de ezen most mit lássak?
több mint 14 éve
Ejj, de utálom ezt a 70 emberrel védekezős focit, mint amit ma a Wigan játszott :mad: Na mindegy, a céljukat végülis elérték vele, azt meg pont leszarják, hogy nekem ez tetszik-e, avagy sem 😀

több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=Ujcazyu_E_Yazért tud a gyerek 😊 Ma is bizonyította. 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Cassano assist, Robinho gól, 3-0, sima W :cool: fontos 3 pont a két botlásunk után
több mint 14 éve
Cassano góól, 2-0 16. percben 😀Mekkora játék volt húhhhúúúúú
több mint 14 éve
2 kapufa Suáreztől, egy lesgól a Wigannek, és egy elmaradt kiállítás Caldwell (?) révén.Ezek nélkül se lenne jogos az x, ezt a meccset így is négyszer meg kellett volna nyerni.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
United&Pool topic 😀😀😀DDDDDDDDDe amúgy bazdmeg... ilyen Wigan nem érdemel egy szaros pontot sem, egy ilyen Pool ellen... Látszik, hogy néha teljesen igazságtalan a foci. 😊
több mint 14 éve
bosszantó h egy helyzetet találtak és 1 pontra jók is voltak vele...
több mint 14 éve
Robbery végre újra a pályán, hengereltek is a bajorok. 😊rem befér ez is ide a United & Pool topikba 😛
|
több mint 14 éve
Rooney fenomenális, ezért imádjuk mi ezt az embert. 😉 Giggs is zseniálisan játszott, és Nanit is ki kell emelni (gól és gólpassz), merje valaki ezek után azt állítani, hogy idén nem a United bajnoki szereplésének egyik legfőbb letéteményese... 😛 😊Rooney meglőtte az év gólját, Giggs meg Scholes még mindig rohadt jó, de Nani eltakarodhatna már a picsba, önző fasz. Ha legalább csak akkor passzolt volna amikor vkit 100%os ziccerbe hozhatott vna, akkor 5-1 lett vna a vége. De ő inkább ahelyett elkúrja a lelátóra...
vassadi27
több mint 14 éve
hehehe Fake, előbb szerkesztettem be mint ahogy írtad 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal